2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ahh ev hanımları ne derdiniz varda bu saatlerde kalkarsınız anlamam ki

Belim degil ama kaburgalarim cok agriyor. Eve geldikten sonra direk yatiyorum. Dun esimle karar aldik. Artik yemek yapmayacagim. En azindan bazi gunler. Cunku dun aksam yemegi yerken uyuyakalmisim.

gunaydin anneler ve bebisleri
uykusuz bir geceden dnr yine karsinizdayiz:)nasil bir mide yanmasiydi uyutmadi bide ilk kez kasilma denen seyi yasadm sanirim karnm cok sertlesti bebisi hissedemedim bi sure.neyseki simdi iyiyiz:)
herkese guzel,saglikli gunler olsun

evde oturup sıkılan arkadaşlar gelmiyim oraya valla :))) ben akşam 8:30 da evde oluyorum. yavrumda çok yoruluyo biliyorum. dinlenmeye geçtiğimde coşuyor içeride. keşke hep ayaklarımı uzatıp yatsam otursam.. 4 hafta sonra işe veda edicem allah daha çok çalışmak durumunda kalanların yardımcısı olsun, bebişlerimizi korsun inş..

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi

Geçmiş olsun inşallah her eşy yoluna girer canım.

ahh ev hanımları ne derdiniz varda bu saatlerde kalkarsınız anlamam ki
cok aricaz snr bu zamanlarimizi keske uyusaydik diye ama ben gebeligimi ogrendigimden beri uyuyamiyrm ne hikmetse:)
sagolsun kizimda bn ne yone yatsam orayi tekmeliyor uyutmuyor,alistirmalara erken basladik biz:)

Kızlar hafta sonu misafirim gelecek. Akşam yerleri sildim. Sabah kalktım hem belim hemde sol boşluğum ağrıyo. Enfeksiyon daha tam geçmemişken sol taraf ağrısı korkuttu beni. Bide öyle işe geldim. Akşam nasıl olacak bilmem.

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
Xnm cok gecmis olsun dualarim seninle. Rabbim sana ve bebegine acil sifalar versin

Can
Canim bunlari yazdigin cok iyi olmus Allah razi olsun cunku ben de fena halde gribim enfeksiyonum hep +3 düşmüyor ne yapsak akintim sari ve cok aynen bahsettigin seyler var canim yarin doktora soyleyecem cok cok gecmis olsun tekrar Rabbim yardimcin olsun bebisine guc kuvvet versin

Vallaa bu yatma olayi artık okadar zor geliyorki sanki farklı bi meslek edindim. Gorevim durmadan yatmakk. bi acayip duygu kizlarrrr onceleri oh ne güzel olacak derdim ama anlatilmaz bi duyguuuu bukadar zor olacagini tahmin etmezdimmm. Ben gibi Sabah aksam demeden kosusturan bi insan icin daha zorr. En kotusu de kendime bakamayip cirkin hissetmem. Bu da insanın psikolojisini bozuyor herseye rağmen çok şükür. Alllllahh kimseyi yatirmasinnnnnnnn

amın cnm ama inan artık çok az kaldı.. bebişin doğsun gör koşuşturmayı sen :)) en azından hava çok sıcak diil serin serin yatıyorun buna da şükretmek lazım. ben haftasonu bıle evde sıkılıyorum çok ii anlıyorum seni.

Belim degil ama kaburgalarim cok agriyor. Eve geldikten sonra direk yatiyorum. Dun esimle karar aldik. Artik yemek yapmayacagim. En azindan bazi gunler. Cunku dun aksam yemegi yerken uyuyakalmisim.
Ah canım nasıl' yoruluyorsan artık, evet bende destekliyorum bu kararı .

Anneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…