- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.081
ben anliyorum yawrum seniVallaa bu yatma olayi artık okadar zor geliyorki sanki farklı bi meslek edindim. Gorevim durmadan yatmakk. bi acayip duygu kizlarrrr onceleri oh ne güzel olacak derdim ama anlatilmaz bi duyguuuu bukadar zor olacagini tahmin etmezdimmm. Ben gibi Sabah aksam demeden kosusturan bi insan icin daha zorr. En kotusu de kendime bakamayip cirkin hissetmem. Bu da insanın psikolojisini bozuyor herseye rağmen çok şükür. Alllllahh kimseyi yatirmasinnnnnnnn
Bence doktorun rapor verir en kötü ihtimal ücret verip heyet al canım. Sen bir de iki tane tasıyorsun. Ben doğum izni öncesi 45 gün heyet raporu aldım çok zorlandım çünkü.riske atma canım.Anneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
heyet raporunu özel hastanemi veriyor devlet hastanesimi peki bide nasıl ücretlimi orasını anlamadımBence doktorun rapor verir en kötü ihtimal ücret verip heyet al canım. Sen bir de iki tane tasıyorsun. Ben doğum izni öncesi 45 gün heyet raporu aldım çok zorlandım çünkü.riske atma canım.
al canm rapor hem sen bde ikiz annesisin dr.la otur konus birazda drama yap gerekirse:)Anneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
Ikisi de verir canım. .ben özelden aldım. Bi miktar ücret veriliyor heyet raporu için.heyet raporunu özel hastanemi veriyor devlet hastanesimi peki bide nasıl ücretlimi orasını anlamadımhiç bilemiyorum böyle şeyleri
Canım kasılmalar sık aralıklarla oluyorsa tehlikeli bu haftada bence saglikocagi yerine doktoruna git. Nst'de baksınlar sancı var mı diyemerhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
Hımm tamam canım teşekkür ederim yarın gidip doktorumla görüşeyim bi bakalım ne diyecekIkisi de verir canım. .ben özelden aldım. Bi miktar ücret veriliyor heyet raporu için.
Canım dikkat et ayakta kalmamaya çalış, stresten uzak dur. Okuldan çıkar4 çıkmaz da kendi doktorumna git bencemerhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
cnm 2 gundur var diyosun ihmal etme gt dr.ya da ara dr.la komus bnce gel der ztnmerhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
Canım senin özellikle dikkatli olman ve mümkün olduğu kadar az yorulman gerekli. Biz iki canlıyız diyoruz, sen üç canlısınAnneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
Canım kasılmalar sık aralıklarla oluyorsa tehlikeli bu haftada bence saglikocagi yerine doktoruna git. Nst'de baksınlar sancı var mı diye
Canım dikkat et ayakta kalmamaya çalış, stresten uzak dur. Okuldan çıkar4 çıkmaz da kendi doktorumna git bence
cnm 2 gundur var diyosun ihmal etme gt dr.ya da ara dr.la komus bnce gel der ztn
bn dun gece ayni seyleri hissetim ama cok uzun surmedi yoksa kesin giderdim.hastanede kaldigim surede ebe geliyordu gece gunduz nasilim diye sormaya dediki eger karninda sertlesme olursa haber ver,yumusaksa sorun yok diyordu o yuzden hep aklimda kalmis.
canım sakın bekleme. Kasılmalarını takip et dakika tut. 15 dakikada bir veya daha sık ve düzenli geliyorsa hemen doktora koş. günde 5-6 defa kasılma normal bu haftalarda, braxton hicks deniyor bu kasılmalara. sağlık ocağı falan değil kendi doktoruna gitmelisin.merhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
canım aynı his bende de var hatta senninle doğum yapacağımız tarihler aynı.doktora gittim o ağrı ve sancımda olmuştu bebeğin kafasının rahim ağzınj zorladığını buyüzden baskı yaptığı için acıttığını söyledi.kesinlikle kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi rapor aldım bende yatıyorum.madem bu kadar zor oluyo işe gidip gelmen rapor al canım bak benim doktorum risk olabilir diye rapor verdi.ama yine de kötüyü düşünmeyelim bebişlerimiz zamanında gelcek inşallahAnneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
Canım diyosun ya semsert toplanıyor diye o kasılma işte ve sancısız da olabiliyorsaolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi
Ağrı olması gerekmiyor canım. Karnımda bi gerginlik hissediyorum dokunduğumda sertleştiğini hissediyorumsaolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi
canım sakın bekleme. Kasılmalarını takip et dakika tut. 15 dakikada bir veya daha sık ve düzenli geliyorsa hemen doktora koş. günde 5-6 defa kasılma normal bu haftalarda, braxton hicks deniyor bu kasılmalara. sağlık ocağı falan değil kendi doktoruna gitmelisin.
Ayakta kalınca artıyor benim kasılmalarım canım. Ayakta kalmamaya çalışdoktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?