2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben anliyorum yawrum senialisilmiyor bu duruma Allah kimseyi yatalak hasta yapmasin dedim bu halimden snr.yinede binlerce kez sukurler olsun kisa bir sure kaldi diyrm ama evimin isini,yemegimi,pasta,borek yapmayi,suslenip puslenip disari cikmayi,alis veris yapmayi,kuafore gitmeyi,yuruyus yapmayi heeerrr seyi cok ozledimama bebegim dunyaya saglikla gelsin su an Allahtan en buyuk dilegim eminim onu kucaklayinca her seyi unutucam ve her seye degdi dicem.Rabbim bize o gunleri gormeyi nasip etsn ins.snr bebislerimizle acisini cikaririz bu gunlerin ins:)

Bence doktorun rapor verir en kötü ihtimal ücret verip heyet al canım. Sen bir de iki tane tasıyorsun. Ben doğum izni öncesi 45 gün heyet raporu aldım çok zorlandım çünkü.riske atma canım.

Bence doktorun rapor verir en kötü ihtimal ücret verip heyet al canım. Sen bir de iki tane tasıyorsun. Ben doğum izni öncesi 45 gün heyet raporu aldım çok zorlandım çünkü.riske atma canım.
heyet raporunu özel hastanemi veriyor devlet hastanesimi peki bide nasıl ücretlimi orasını anlamadım hiç bilemiyorum böyle şeyleri

al canm rapor hem sen bde ikiz annesisin dr.la otur konus birazda drama yap gerekirse:)
bnm kizimda gecenlerde cok baski yapti sanki sag kasigimda takili kaldi wc gtmeye korktum sanirim normal snr gecti ama insan tedirgin oluyor tabi

merhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir

[Haberlerx, post: 40173436, member: 632006"]Bugun doktora gittik dogum tarihimiz 5 haziran dedi. Ilk nst'ye girdik. Sancilar normal cikti. Bebek hala ters donmemis. B12 kalsiyum idrar tahlilleri yapildi.1450 gram olmusuz masallah barekallah. BiDen bu kadaaaaaaaaar[/QUOTE]
Haberler cok güzelmmaşallah canim bizde mi giricez ya 30.hafta kontrolünde Nst ye. Ayy heyecanlandummm

Canım kasılmalar sık aralıklarla oluyorsa tehlikeli bu haftada bence saglikocagi yerine doktoruna git. Nst'de baksınlar sancı var mı diye

Canım dikkat et ayakta kalmamaya çalış, stresten uzak dur. Okuldan çıkar4 çıkmaz da kendi doktorumna git bence

cnm 2 gundur var diyosun ihmal etme gt dr.ya da ara dr.la komus bnce gel der ztn
bn dun gece ayni seyleri hissetim ama cok uzun surmedi yoksa kesin giderdim.hastanede kaldigim surede ebe geliyordu gece gunduz nasilim diye sormaya dediki eger karninda sertlesme olursa haber ver,yumusaksa sorun yok diyordu o yuzden hep aklimda kalmis.

Canım senin özellikle dikkatli olman ve mümkün olduğu kadar az yorulman gerekli. Biz iki canlıyız diyoruz, sen üç canlısın bence rapor almalısın doğum iznine kadar. En azından bir hafta rapor al, evde dinlen, kendini dinle, bak bi azalıyor mu o baskı.

Canım kasılmalar sık aralıklarla oluyorsa tehlikeli bu haftada bence saglikocagi yerine doktoruna git. Nst'de baksınlar sancı var mı diye

Canım dikkat et ayakta kalmamaya çalış, stresten uzak dur. Okuldan çıkar4 çıkmaz da kendi doktorumna git bence

saolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi

canım sakın bekleme. Kasılmalarını takip et dakika tut. 15 dakikada bir veya daha sık ve düzenli geliyorsa hemen doktora koş. günde 5-6 defa kasılma normal bu haftalarda, braxton hicks deniyor bu kasılmalara. sağlık ocağı falan değil kendi doktoruna gitmelisin.

canım aynı his bende de var hatta senninle doğum yapacağımız tarihler aynı.doktora gittim o ağrı ve sancımda olmuştu bebeğin kafasının rahim ağzınj zorladığını buyüzden baskı yaptığı için acıttığını söyledi.kesinlikle kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi rapor aldım bende yatıyorum.madem bu kadar zor oluyo işe gidip gelmen rapor al canım bak benim doktorum risk olabilir diye rapor verdi.ama yine de kötüyü düşünmeyelim bebişlerimiz zamanında gelcek inşallah

saolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi
Ağrı olması gerekmiyor canım. Karnımda bi gerginlik hissediyorum dokunduğumda sertleştiğini hissediyorum

doktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum

doktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum
Ayakta kalınca artıyor benim kasılmalarım canım. Ayakta kalmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…