- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.101
Allah razi olsun canım çok sağol.Canim biran once kavus insallah yavruna. Dun hep dua ettim
http://www.mumcu.com/braxton-hicks-kasilmalari/saolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi
merhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
yok yok telaş yapmaya gerek yok canım ama ciddiye al. kasılma hissettiğin zaman pozisyon değiştirmeliymişiz. ayaktaysan yat, yatıyorsan kalkıp yürü. su içmek iyi geliyormuş. bi link attım az önce, orda ayrıntıları yazıyor. bak bi ara canımdoktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum
Ben doktorumu değiştirmiştim. En son gittiğim kontrolde yeni doktorum 32. haftaya kadar çalışırsın bir sıkıntın olmaz gayet dinç gözüküyorsun dedi. Yahu insan biraz halden anlar bu tür durumlarda onların raporu direk vermesi lazım. 3 çocuk doğurun diye bas bas bağırıyorlar bırak 3'ü bir tanesinde bile prosedürlerde ne sıkıntılar yaşatıyorlar insana.canım aynı his bende de var hatta senninle doğum yapacağımız tarihler aynı.doktora gittim o ağrı ve sancımda olmuştu bebeğin kafasının rahim ağzınj zorladığını buyüzden baskı yaptığı için acıttığını söyledi.kesinlikle kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi rapor aldım bende yatıyorum.madem bu kadar zor oluyo işe gidip gelmen rapor al canım bak benim doktorum risk olabilir diye rapor verdi.ama yine de kötüyü düşünmeyelim bebişlerimiz zamanında gelcek inşallah
Benimde çok fazla idrar yolu enfeksiyon var ne yapsam gecmiyor :-( acaba benimkidem erken gelicek senin haftalara kadar gelmese bari simdi gelse yasarmi diye cok korktum simdi
yok yok telaş yapmaya gerek yok canım ama ciddiye al. kasılma hissettiğin zaman pozisyon değiştirmeliymişiz. ayaktaysan yat, yatıyorsan kalkıp yürü. su içmek iyi geliyormuş. bi link attım az önce, orda ayrıntıları yazıyor. bak bi ara canımöpüyorum sakin kal
sayfanın sağ üstünde ismin yazıyor ya, oraya tıkla, kişisel bilgileriniz yazan kısma tıkla. o kısımda Hamilelik Takvimi: yazan kısma bebeğinin doğacağı tarihi yaz. ve en alttan değişiklikleri kaydet e tıkla. ve olmuş olacakkızlar bu bebegın dogacagı tarıh agrlıgı falan sızde yazıyo ben nasıl yapcm onu
çalışıyosun tabi çok zor canım yaokudum canım okuldayım nasıl uzanamıyorum ki müdürün toplantısı varmış o yokken yardımcılık görevini bana bırakıyor gidemiyorum da şu anda bol su içiyorum zaten kaç gündür tuvalete gitmekten bi hal oldum bebeğimin hafif kıpırdanışlarını hissediyorum galiba ama dediğniz gibi dakika tutucam ona göre erken gidicem çıkışta kesin bi doktora gidicem burdaki doktorumun burnu büyük biraz aramayada çekiniyorum ya off değiştirsem iyi olacak
Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
malesef yapıyolar böyle..gayet dinç görünüyosun 32ye kadar çalışırsın diye bişey mi var ya böyle kurallarla böyle öngörülerle yorum yapmaması lazım.bende bu haftaya kadar iyiydim bianda tekrar başladı kasılma kramp baskı hissi malesef heran herşey olabiliyor çalışma şartlarını anlat yaşadığın hisleri anlat rapor vermek zorunda canımBen doktorumu değiştirmiştim. En son gittiğim kontrolde yeni doktorum 32. haftaya kadar çalışırsın bir sıkıntın olmaz gayet dinç gözüküyorsun dedi. Yahu insan biraz halden anlar bu tür durumlarda onların raporu direk vermesi lazım. 3 çocuk doğurun diye bas bas bağırıyorlar bırak 3'ü bir tanesinde bile prosedürlerde ne sıkıntılar yaşatıyorlar insana.
Tamam teşekkür ederim. Vermezse de saçını başını yolucam valla o dereceye geldim :)))))malesef yapıyolar böyle..gayet dinç görünüyosun 32ye kadar çalışırsın diye bişey mi var ya böyle kurallarla böyle öngörülerle yorum yapmaması lazım.bende bu haftaya kadar iyiydim bianda tekrar başladı kasılma kramp baskı hissi malesef heran herşey olabiliyor çalışma şartlarını anlat yaşadığın hisleri anlat rapor vermek zorunda canım
Gunaydin canım benim.İyi olmaya ogluma da iyi olduğumu hissettirmeye çalışıyorum canım.Gördüm dun kuzumu,görmek izlemek çok güzelde bırakıp gelmesi o kadar zorki anlatamam...günaydın anneciiikkknasılsın bugün?? dün oğlunu görebildin mi?
ewetttkızlar idrarda 5-6 lökosit çıkmış yani enfeksyon var demek mi oluyor. yarın doktorum ne diyecek acaba varsa oyle bişi hemen ilaç almalıyım
Rabbim sabır versin valla bırakıp gitmenin ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum. En kısa sürede kendini toparlıycak ve senin kucağında evine geri dönecek hepimiz bunun için dua ediyoruz canım :)Gunaydin canım benim.İyi olmaya ogluma da iyi olduğumu hissettirmeye çalışıyorum canım.Gördüm dun kuzumu,görmek izlemek çok güzelde bırakıp gelmesi o kadar zorki anlatamam...
senden de razı olsun canımm... sende guzel kalbinle bizim için özelsin... yinede ne tur sıkıntın olursa olsun bize hbr verebilirsin yakın sayılırız bnde istanbul anadolu yakasındayım :)) bizde optukk sizi inş rabbim bol bol sut verir sana, oğluna şifa olur...
Bende de 5-6 lökosit çıktı. Doktorum bol su iç dedi hafif bi enfeksiyon ilaç kullanmaya gerek yok demişti banakızlar idrarda 5-6 lökosit çıkmış yani enfeksyon var demek mi oluyor. yarın doktorum ne diyecek acaba varsa oyle bişi hemen ilaç almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?