2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım benimde sağ kasığımda dayanılmaz kramlarım oluyor. 5- 10 dk sürüyor. sertleşmede genelde yorulmaktan oluyor sağlık ocağına git bi bebişinin kalp atışlarını duy. aynen dediğin gibi bende bu hafta fazla hissedemiyorum ama akşam sağa sola dönünce bebek uyanıyor kıpırdanıyor. haftaya dr randevum var doktorumla paylaşcam muhtemelen normal diycek.

doktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum
yok yok telaş yapmaya gerek yok canım ama ciddiye al. kasılma hissettiğin zaman pozisyon değiştirmeliymişiz. ayaktaysan yat, yatıyorsan kalkıp yürü. su içmek iyi geliyormuş. bi link attım az önce, orda ayrıntıları yazıyor. bak bi ara canım öpüyorum sakin kal

Ben doktorumu değiştirmiştim. En son gittiğim kontrolde yeni doktorum 32. haftaya kadar çalışırsın bir sıkıntın olmaz gayet dinç gözüküyorsun dedi. Yahu insan biraz halden anlar bu tür durumlarda onların raporu direk vermesi lazım. 3 çocuk doğurun diye bas bas bağırıyorlar bırak 3'ü bir tanesinde bile prosedürlerde ne sıkıntılar yaşatıyorlar insana.

[="ortmenim, post: 40180241, member: 362790"]doktorum aydında sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlerim demiştim ama dediğniz gibi yapıcam telaş yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum[/QUOTE]

Telaş yapma canim inş bi durum cikmaz haber ver mutlaka sonuclari. Benim de sertleşme oluyor ama normal diye düşünüyorum bakalim kontrolde ne diyecek doktor. Dualarim seninle.

Benimde çok fazla idrar yolu enfeksiyon var ne yapsam gecmiyor :-( acaba benimkidem erken gelicek senin haftalara kadar gelmese bari simdi gelse yasarmi diye cok korktum simdi

Korkma canım,ama ihmal etme git doktora, ilaçlar fayda eder belki.İnşallah zamanında gelecek bebisin.benim erken geldi diye seninde öyle olacak diye bisey yok stres yapma sen.

okudum canım okuldayım nasıl uzanamıyorum ki müdürün toplantısı varmış o yokken yardımcılık görevini bana bırakıyor gidemiyorum da şu anda bol su içiyorum zaten kaç gündür tuvalete gitmekten bi hal oldum bebeğimin hafif kıpırdanışlarını hissediyorum galiba ama dediğniz gibi dakika tutucam ona göre erken gidicem çıkışta kesin bi doktora gidicem burdaki doktorumun burnu büyük biraz aramayada çekiniyorum ya off değiştirsem iyi olacak

kızlar bu bebegın dogacagı tarıh agrlıgı falan sızde yazıyo ben nasıl yapcm onu
sayfanın sağ üstünde ismin yazıyor ya, oraya tıkla, kişisel bilgileriniz yazan kısma tıkla. o kısımda Hamilelik Takvimi: yazan kısma bebeğinin doğacağı tarihi yaz. ve en alttan değişiklikleri kaydet e tıkla. ve olmuş olacak

çalışıyosun tabi çok zor canım ya sen bilgisayar öğretmeniydin dimi? en azından oturabilirsin, fazla ayakta kalmamalısın ne olursa olsun.

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi

Canım benim Rabbim yardımcın olsun.inşallah ilaçlarla geçer sancilarinda merak etme,Mübarek cuma günü dualarim seninle inşallah.En güzeli kontrol altında olman, hic endişe etme...

malesef yapıyolar böyle..gayet dinç görünüyosun 32ye kadar çalışırsın diye bişey mi var ya böyle kurallarla böyle öngörülerle yorum yapmaması lazım.bende bu haftaya kadar iyiydim bianda tekrar başladı kasılma kramp baskı hissi malesef heran herşey olabiliyor çalışma şartlarını anlat yaşadığın hisleri anlat rapor vermek zorunda canım

Tamam teşekkür ederim. Vermezse de saçını başını yolucam valla o dereceye geldim :)))))

kızlar idrarda 5-6 lökosit çıkmış yani enfeksyon var demek mi oluyor. yarın doktorum ne diyecek acaba varsa oyle bişi hemen ilaç almalıyım

Gunaydin canım benim.İyi olmaya ogluma da iyi olduğumu hissettirmeye çalışıyorum canım.Gördüm dun kuzumu,görmek izlemek çok güzelde bırakıp gelmesi o kadar zorki anlatamam...
Rabbim sabır versin valla bırakıp gitmenin ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum. En kısa sürede kendini toparlıycak ve senin kucağında evine geri dönecek hepimiz bunun için dua ediyoruz canım :)

Çok sağol canım benim,aminnn inşallah... Siz sadece dua edin yeter bize teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…