- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.121
Can
Canim bunlari yazdigin cok iyi olmus Allah razi olsun cunku ben de fena halde gribim enfeksiyonum hep +3 düşmüyor ne yapsak akintim sari ve cok aynen bahsettigin seyler var canim yarin doktora soyleyecem cok cok gecmis olsun tekrar Rabbim yardimcin olsun bebisine guc kuvvet versin
Bende de 5-6 lökosit çıktı. Doktorum bol su iç dedi hafif bi enfeksiyon ilaç kullanmaya gerek yok demişti bana
Canim dr unla gorus bencede rapor versin biz bitaneyi zor tasiyoruz sende 2 tane var bebis:)) dikkat etcanim kendine.Anneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
merhaba kızlar dün gece yazdım ama okumadınız sanırım iki güdür karnım çok sert geçmek bilmeyen kramplarım var magnezyum içe içe bi hal oldum hiç bi işe yaramıyor tam hareket edicek diyorum bi bakıyorum orası taş gibi olmuş bi de sanki damar gibi bişeyler çekiliyor karnımda eskiden hissettiğim kadar hissedemiyorum bebeğimi her an kasılmam var işteyim şimdi çıkınca sağlık ocağına gidicem sizce beklememem mi gerekir
kendini sicak tutmaya calis ozellikle ayaklarigunde 3-4 litre su içerken nası yani(((
saolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi
ben geldim kızlar pazara gittim ordan markete alışveriş yapmaya gittim dışarısı yanıyo ya sıcaktan yorgunluktan öldüm bide aldıklarımı 3. kata taşıdım korkuyorum ya erken doğurmayı bırak düşürecem bu gidişle her iş bana bakıyo herşeyi tek başıma bakıyorum yardım eden kimse yok öfff bunaldım artık ya
Zaten hamilelegimizin yaza denk gelmemesine cok sukrediyorum:)amın cnm ama inan artık çok az kaldı.. bebişin doğsun gör koşuşturmayı sen :)) en azından hava çok sıcak diil serin serin yatıyorun buna da şükretmek lazım. ben haftasonu bıle evde sıkılıyorum çok ii anlıyorum seni.
Amin cnm. Artik bebisleri arabaya koyup o avm senin bu avm benim gezerizz:) herseye deger onlar. Kuzucuklarrrben anliyorum yawrum senialisilmiyor bu duruma Allah kimseyi yatalak hasta yapmasin dedim bu halimden snr.yinede binlerce kez sukurler olsun kisa bir sure kaldi diyrm ama evimin isini,yemegimi,pasta,borek yapmayi,suslenip puslenip disari cikmayi,alis veris yapmayi,kuafore gitmeyi,yuruyus yapmayi heeerrr seyi cok ozledim ama bebegim dunyaya saglikla gelsin su an Allahtan en buyuk dilegim eminim onu kucaklayinca her seyi unutucam ve her seye degdi dicem.Rabbim bize o gunleri gormeyi nasip etsn ins.snr bebislerimizle acisini cikaririz bu gunlerin ins:)
ah cnm yaa çok tehlikeli şeyler yapmışşsın sen.. eşinle akşam yapsan alışverişi, pazar diil marketten alsanız
Cnmm ikizlerin varr senin durumun farkli allah korusun erken dogum fazla yasaniyorr ikizlerdee. Rahmin iyice agirlasti artik bizim 40.haftamiz gibisindir. Onlari karninda bi gun bile fazla tutmak icin herseyi göze almalisin. Metrobusle gidiyomussjn bide allah korusun carparlar ederler. SaHsennsenin yerinde olsam izinmi oluyo rapormu artik herneyse alir evime cekilirdim artik. Hem ikizlerde 10hafta onceden izne ayriliniyordu galibaaAnneler ve Bebişler günaydınlar hepinize. İki gündür kasığıma doğru bir baskı hissediyorum. Geçen hafta kontrolde doktorumuz oğlumuzun kafasının aşağıda olduğunu onun baskı yapabileceğini söylemişti. Ama iki gündür o kadar yoğun hissediyorum ki bunu sanki ıkınsam klazote fırlayacaklar o derece yani. Eşim git doktorundan rapor iste artık işe gitme diyor ama doktor rapor verirmi onu bilmiyorum gerçi artık cidden işe gidip gelmek bir eziyet oldu. Sabah akşam metrobüs kullanmak zorundayım ve İstanbul'da yaşayanlar Metrobüs kabusunu bilirler. Binmek bir derttttt inmek ayrı bir derttt birde metrobüs öküzleri var ki onları hiç sormayın karnım kocaman göbeğimde bebek resmi var adamın tepesinde dikiliyorum adam suratıma bakıyor da elinde telefon okey oynamaya devam ediyor şeytan diyor geçir çantayı kafasına.... neyse şimdi sinirlenip te çocuklarımın ruh halini bozmıyım :) 27. haftada benim gibi kasıkta baskı hissedeniniz var mı gerçekten işi bırakmalımıyım sizce???? Facebookda üye olduğum bir grup var orda da 22. haftasında erken doğum yaşayanlar falan var iyice panik olmaya başladım......
erindiğinden altına edecek nerdeyse işten çok yorgun geliyo geldiği gibi yatıyo dün mutfaktan bişe istedim bana ev işi senin işin dedi suratımı astım bende sonra şaka yaptım demeye başladı çok canım sıkıldı Allah dağına göre kar verir diye boşa dememişler eğer yatmak zorunda kalsaydım halim ne olurdu ne duruma düşerdim artık bilmiyorum psikolojim bozuldu
Evet canım,enfeksiyonun var ihmal etme sakin.kızlar idrarda 5-6 lökosit çıkmış yani enfeksyon var demek mi oluyor. yarın doktorum ne diyecek acaba varsa oyle bişi hemen ilaç almalıyım
ay allah ya işte o zmana görürdü eşin zorluk ne demekmiş diye. cnm erkekler çok ince düşünemiyorlar. benım bir kaybım var eğer olmasaydı benımkı de daha relax olurdu eminim. şimdi ayakkabımı bile giydirmek istiyor bu yüzden. 3. kata kadar çıkarmışsın çok tehlikeli cnm allah korumuş tabi ama bida yapma söyle kocana çok zorlandım de bida yapmıcam de koy tavrını.. aç kalırız de o zaman anlar.
Canım ağrısız kasılmalarda oluyor ve karnının biyeri de sertlesebilir tamamida bu kasilmadir zaten.bak korkma ama ben sancim başlamadan birgün önce bu sikayetle soluğu doktorda aldım.hafife alınacak bisey değil ihmal etme sakin olur mu.Sende de benim gibi olacak diye bisey yok ama git kafan rahat olsun en azından.
Ah canım yaa ben o konuda çok şanslıyım kocam ev işide yapar cam bile siler akşamları çayımı demler Sağolsun .gerçi ben hamile olmadanda yardım ederdi temizlikte falan.bu konularda destek çok önemli ama sadece ve sadece mutfağa girmez.okadarda olsun dimierindiğinden altına edecek nerdeyse işten çok yorgun geliyo geldiği gibi yatıyo dün mutfaktan bişe istedim bana ev işi senin işin dedi suratımı astım bende sonra şaka yaptım demeye başladı çok canım sıkıldı Allah dağına göre kar verir diye boşa dememişler eğer yatmak zorunda kalsaydım halim ne olurdu ne duruma düşerdim artık bilmiyorum psikolojim bozuldu
Rabbim sabır versin valla bırakıp gitmenin ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum. En kısa sürede kendini toparlıycak ve senin kucağında evine geri dönecek hepimiz bunun için dua ediyoruz canım :)
aynen cnm yarın alıcam ilaç zaten ıkı haftada bır hemn kan hem idrar veriyorum .bu sefer idrarda çıktı kanda bişi yok çok şükürEvet canım,enfeksiyonun var ihmal etme sakin.
canım benım gün içinde 3-4 kez oluyor sertleşme. bazen tek taraflı bazen de komple.. ama düzenlı aralıklarla diil.
gerçek doğum kasılmaları düzenli aralıklarla olur ve geçmez derler diymi,
bu arada dun akşam gördün mü oğlunu nasıl yavrcucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?