2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aman aman ne olur sakin ihmal etme ozaman canım.Muhakkak soyle doktoruna...

Canim dr unla gorus bencede rapor versin biz bitaneyi zor tasiyoruz sende 2 tane var bebis:)) dikkat etcanim kendine.
O metrobustekiler de insan degil bence.
Bende otobuse bindiginde kizlarin basinda dikiliyorum yer veren yok..sonra bi bakiyirum erkekler yer veriyo..

Canım panik yapma ama ihmal de etme bence hemen git doktoruna.Ben bunları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum sana...

ben geldim kızlar pazara gittim ordan markete alışveriş yapmaya gittim dışarısı yanıyo ya sıcaktan yorgunluktan öldüm bide aldıklarımı 3. kata taşıdım korkuyorum ya erken doğurmayı bırak düşürecem bu gidişle her iş bana bakıyo herşeyi tek başıma bakıyorum yardım eden kimse yok öfff bunaldım artık ya

saolun kızlar kasılma dediğimiz şey sertleşme değil mi bacağıma giren kramp gibi olmuyor mesela kasılma olduğunu varsaymam için ağrıdan kıvranmam gerekmiyor değil mi

Canım ağrısız kasılmalarda oluyor ve karnının biyeri de sertlesebilir tamamida bu kasilmadir zaten.bak korkma ama ben sancim başlamadan birgün önce bu sikayetle soluğu doktorda aldım.hafife alınacak bisey değil ihmal etme sakin olur mu.Sende de benim gibi olacak diye bisey yok ama git kafan rahat olsun en azından.

ah cnm yaa çok tehlikeli şeyler yapmışşsın sen.. eşinle akşam yapsan alışverişi, pazar diil marketten alsanız

Zaten hamilelegimizin yaza denk gelmemesine cok sukrediyorum:)

Amin cnm. Artik bebisleri arabaya koyup o avm senin bu avm benim gezerizz:) herseye deger onlar. Kuzucuklarrr

ah cnm yaa çok tehlikeli şeyler yapmışşsın sen.. eşinle akşam yapsan alışverişi, pazar diil marketten alsanız

erindiğinden altına edecek nerdeyse işten çok yorgun geliyo geldiği gibi yatıyo dün mutfaktan bişe istedim bana ev işi senin işin dedi suratımı astım bende sonra şaka yaptım demeye başladı çok canım sıkıldı Allah dağına göre kar verir diye boşa dememişler eğer yatmak zorunda kalsaydım halim ne olurdu ne duruma düşerdim artık bilmiyorum psikolojim bozuldu

Cnmm ikizlerin varr senin durumun farkli allah korusun erken dogum fazla yasaniyorr ikizlerdee. Rahmin iyice agirlasti artik bizim 40.haftamiz gibisindir. Onlari karninda bi gun bile fazla tutmak icin herseyi göze almalisin. Metrobusle gidiyomussjn bide allah korusun carparlar ederler. SaHsennsenin yerinde olsam izinmi oluyo rapormu artik herneyse alir evime cekilirdim artik. Hem ikizlerde 10hafta onceden izne ayriliniyordu galibaa

ay allah ya işte o zmana görürdü eşin zorluk ne demekmiş diye. cnm erkekler çok ince düşünemiyorlar. benım bir kaybım var eğer olmasaydı benımkı de daha relax olurdu eminim. şimdi ayakkabımı bile giydirmek istiyor bu yüzden. 3. kata kadar çıkarmışsın çok tehlikeli cnm allah korumuş tabi ama bida yapma söyle kocana çok zorlandım de bida yapmıcam de koy tavrını.. aç kalırız de o zaman anlar.

yok cnm ya anlamaz beni iş yaparken görüyo yorma kendini yapma bırak sanki kendinden hayır var ya aha temizlik yapılacak oturdum kaldım e ben yapmassam kimse arayıp bi işin varmı gelip yardım edelim ağırlaştın sen demiyo

canım benım gün içinde 3-4 kez oluyor sertleşme. bazen tek taraflı bazen de komple.. ama düzenlı aralıklarla diil.
gerçek doğum kasılmaları düzenli aralıklarla olur ve geçmez derler diymi,
bu arada dun akşam gördün mü oğlunu nasıl yavrcucuk

Ah canım yaa ben o konuda çok şanslıyım kocam ev işide yapar cam bile siler akşamları çayımı demler Sağolsun .gerçi ben hamile olmadanda yardım ederdi temizlikte falan.bu konularda destek çok önemli ama sadece ve sadece mutfağa girmez.okadarda olsun dimi

Rabbim sabır versin valla bırakıp gitmenin ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum. En kısa sürede kendini toparlıycak ve senin kucağında evine geri dönecek hepimiz bunun için dua ediyoruz canım :)

Aminnnn canım hem de çok zor....Allah razi olsun...

bende luyo bi tarafa toplanıyo smsert oluyo orası pek önemsemiyodum ama doktora danışayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…