2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kizlar sabahtan beri ustumde bi agirlik uyumak istyrm uyuyamiyrm bayildim bayilcam ins.grip fln olmam.dr.bi arkdasla konustum bu havalarda kemikler agrir normal bu durumlar dedi ama hamilelikten beri parmagim acisa sorgular hale geldm:/

Canım benim Rabbim yardımcın olsun.inşallah ilaçlarla geçer sancilarinda merak etme,Mübarek cuma günü dualarim seninle inşallah.En güzeli kontrol altında olman, hic endişe etme...

maralcim cok gecmis olsun rabbim evladini sana bagislasin ins tez zamanda toparlar da gelir yuvaniza.bende iki gundur erken dogum ruyalari goruyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin korkuyorum cunku ilcedeyim ben ve burdaki hastanede imkanlar kisitli erken dogan bebege yeteri kadar iyi ilgilenemezler baska bir il e sevk ederlerler bizi.seni bebisin kac kilo dogdu acaba belki daha once yazmisdindir da okuyomadim ben.

Canım gerçek kasılma gün içinde 3-4 kereyle kalmıyor.saatte 3-4 kere oluyor hatta.Şöyle söyleyeyim.Doğum kasılması çok sık oluyor anliyosun zaten ne oluyor niye bu kadar çoğaldı diye.Ben 12 den 2 bucuga kadar takipteydim kasılmalarımı.7-8 kere olmuştu hemen doktora koştum.
Kuzumuda gördüm aksam,doyamiyo insan bakmaya bırakıp geldim çok zor bırakıp gelmesi...

kızlar bana sıcak basmaya başladı mağlum hamilelik sıkıntılarından biri. işyerimdeyim çatlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum resmen tsort üstüne hırka giymiştim hırkayı cıkardım ama gecmedi. menopozlu gibi oldum ayy sıcaklar artıkça daha zor olcak sanırım Allah yardımcımız olsun

Bende de aynı durum var canım. Evde tişörtle oturuyorum yine de acayip terledim. ki normalde çok üşüyen bi insanım. Bi de dünden beri sürekli uyku basıyor

1100 gr. 38 cm doğdu canım...

Bende de aynı durum var canım. Evde tişörtle oturuyorum yine de acayip terledim. ki normalde çok üşüyen bi insanım. Bi de dünden beri sürekli uyku basıyor
aynen cnm normalde herkes terler ben üşürdüm kansızlık vardı. şimdi demir ilacı fln kullanıyorum ya baya kan takviyesi oldu sanırım :)) uyku basması hep var ztn aksam yemek yedikten sonra 9 dedimmi gözlerim kapanıyor uyuya kalıom koltukta :)

Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
Geçmiş olsun canım, inşallah bir problem olmadan donersin eve...
Günaydın kızlar
Günaydıın :)

Günaydın güzel annelerimiz,biz çok açız ama şeker yüklemesine gidiyoruz. Ama ben aç duramam ne ilacak şimdi kesin yine yapamayacağız yüklemeyi :)))
Beni tok karnına yapmışlardı canım doktoruna bi danışsan....
Hayırlı cumalar canımm arkadaslarımseviyorum sizi
Hayırlı Cuma'lar canım :)
Bende aynı canım. Eşimle olmuyor alışveriş falan çok zor. Anca market alışverişini beraber yapıyoruz. sebze meyve hep bana bakıyor. Akşam işten geldikten sonra onu kaldırıp bir yere götürmek çok zor. Valla riskli bi gebeliğim olsaydı allah korusun şu zamana kadar karnımda tutamazdım bebeğimi heralde. Her türlü iş yaptım çünkü hamilelik boyunca. Daha yeni yeni beyefendi sakınıyor beni karnım çıktı ya heralde ondan.

Tünaydın hanımlar.
Sonunda bugün uyudum bi 12ye kadar öğle ezanıyla uyandım.
Geçmişi okudum kahvaltı falan yaptım anca geldim :)
Bugün çok işimiz var, Babamıza pasta yaapıcaz evimizi temizlicez çamaşır yıkıcaz

Ohooo çok çalışmamız lazım çoook :)

Ay çıldırıcam Doktorumu aradım anlattım böyle böyle rapor almak istiyorum yarın ordamısınız geleyimmi diye. Kadın kusura bakma en fazla 3 gün rapor veririm gayet sağlıklısın işe gidip gelebilirsin demez mi.... Yarın ben bunu yolmaya gitmezmiyim peki...... Sinirlerim zıpladı...............

Canım bir tavsiye vereyim sana hani bana düşmez ama. Özel hastanede Erkek bir doktora randevu al bence. Taa kayınvalidem o zaman yaşamış buna benzer bir şey. Çalışıyormuş vermemişler rapor artık son haftalardaymış Riskliymişte. Gitmiş bir erkek doktora doktor yazmış raporunu bitince bi daha gel yine yazayım demiş... Bayan doktorların hepsi değil ama çoğu bilmiş bilmiş davranıyor....

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi

Gecmis olsun canim InsaAllah sancilatin gecer ve kendi gununde saglikla sihhatle yawrunu kucagina alirsin

Meralcim gec oldu biraz ama ben her zaman giremiyorum gozun aydin cnm InsaAllah yawrunuda hastaneden cijartip saglikla sihhatoe biran ewwel kucagina alirsin canim dualriniz senn ve senin durumda olan tum annelerle

cnm az bir zaman sonra kavuşacaksınız.. sütünden vermişler mi, içebilmiş mi? hemen geldimi sütün? az olsa da yeter zaten şimdilik. sağmayı hiç bırakma ıkı saatte bır sağ sütünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…