- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.141
Allah korusun bndede hep bir enfeksion durumu var.ptesi kontrolum var kan idrara baktircam tekrarkızlar idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonlar erken doğumu 5 kat arttırıyomuş aman Allahım
O sebeple akintida farklılık hissedersek hemen önlem alalim kizlarkızlar idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonlar erken doğumu 5 kat arttırıyomuş aman Allahım
Canım benim Rabbim yardımcın olsun.inşallah ilaçlarla geçer sancilarinda merak etme,Mübarek cuma günü dualarim seninle inşallah.En güzeli kontrol altında olman, hic endişe etme...
Canım gerçek kasılma gün içinde 3-4 kereyle kalmıyor.saatte 3-4 kere oluyor hatta.Şöyle söyleyeyim.Doğum kasılması çok sık oluyor anliyosun zaten ne oluyor niye bu kadar çoğaldı diye.Ben 12 den 2 bucuga kadar takipteydim kasılmalarımı.7-8 kere olmuştu hemen doktora koştum.canım benım gün içinde 3-4 kez oluyor sertleşme. bazen tek taraflı bazen de komple.. ama düzenlı aralıklarla diil.
gerçek doğum kasılmaları düzenli aralıklarla olur ve geçmez derler diymi,
bu arada dun akşam gördün mü oğlunu nasıl yavrcucuk
Aynen canım bunun yaşanmış şahidi benim ne yazıkki...kızlar idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonlar erken doğumu 5 kat arttırıyomuş aman Allahım
bencede hahahahaBizde bi arsa falan aliriz dedigin gibi:))
Hele 2.ve 3.ye de neler neler alinir o parayla..
Bende de aynı durum var canım. Evde tişörtle oturuyorum yine de acayip terledim. ki normalde çok üşüyen bi insanım. Bi de dünden beri sürekli uyku basıyorkızlar bana sıcak basmaya başladı mağlum hamilelik sıkıntılarından biri. işyerimdeyim çatlıcak gibi oluyorum nefes alamıyorum resmen tsort üstüne hırka giymiştim hırkayı cıkardım ama gecmedi. menopozlu gibi oldum ayy sıcaklar artıkça daha zor olcak sanırım Allah yardımcımız olsun
maralcim cok gecmis olsun rabbim evladini sana bagislasin ins tez zamanda toparlar da gelir yuvaniza.bende iki gundur erken dogum ruyalari goruyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin korkuyorum cunku ilcedeyim ben ve burdaki hastanede imkanlar kisitli erken dogan bebege yeteri kadar iyi ilgilenemezler baska bir il e sevk ederlerler bizi.seni bebisin kac kilo dogdu acaba belki daha once yazmisdindir da okuyomadim ben.
aynen cnm normalde herkes terler ben üşürdüm kansızlık vardı. şimdi demir ilacı fln kullanıyorum ya baya kan takviyesi oldu sanırım :)) uyku basması hep var ztn aksam yemek yedikten sonra 9 dedimmi gözlerim kapanıyor uyuya kalıom koltukta :)Bende de aynı durum var canım. Evde tişörtle oturuyorum yine de acayip terledim. ki normalde çok üşüyen bi insanım. Bi de dünden beri sürekli uyku basıyor
Geçmiş olsun canım, inşallah bir problem olmadan donersin eve...Kizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
Günaydıın :)Günaydın kızlar
Beni tok karnına yapmışlardı canım doktoruna bi danışsan....Günaydın güzel annelerimiz,biz çok açız ama şeker yüklemesine gidiyoruz. Ama ben aç duramam ne ilacak şimdi kesin yine yapamayacağız yüklemeyi :)))
Hayırlı Cuma'lar canım :)Hayırlı cumalar canımm arkadaslarımseviyorum sizi
Bende aynı canım. Eşimle olmuyor alışveriş falan çok zor. Anca market alışverişini beraber yapıyoruz. sebze meyve hep bana bakıyor. Akşam işten geldikten sonra onu kaldırıp bir yere götürmek çok zor. Valla riskli bi gebeliğim olsaydı allah korusun şu zamana kadar karnımda tutamazdım bebeğimi heralde. Her türlü iş yaptım çünkü hamilelik boyunca. Daha yeni yeni beyefendi sakınıyor beni karnım çıktı ya heralde ondan.ben geldim kızlar pazara gittim ordan markete alışveriş yapmaya gittim dışarısı yanıyo ya sıcaktan yorgunluktan öldüm bide aldıklarımı 3. kata taşıdım korkuyorum ya erken doğurmayı bırak düşürecem bu gidişle her iş bana bakıyo herşeyi tek başıma bakıyorum yardım eden kimse yok öfff bunaldım artık ya
Ay çıldırıcam Doktorumu aradım anlattım böyle böyle rapor almak istiyorum yarın ordamısınız geleyimmi diye. Kadın kusura bakma en fazla 3 gün rapor veririm gayet sağlıklısın işe gidip gelebilirsin demez mi.... Yarın ben bunu yolmaya gitmezmiyim peki...... Sinirlerim zıpladı...............
Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
Hep 1-2 lökosit görülürken en son gittiğimde 9-10 a çıkmış. Gribin vücuduma girmesiyle idrar yolu enfeksiyonunun da yükselişe geçmesi bir olmuş. Akıntıyı hic ihmal etmeyin ve mümkünse serum dahi isteyin akıntıyı yok etmek için,aklınızda olsun kızlar....
Canım gerçek kasılma gün içinde 3-4 kereyle kalmıyor.saatte 3-4 kere oluyor hatta.Şöyle söyleyeyim.Doğum kasılması çok sık oluyor anliyosun zaten ne oluyor niye bu kadar çoğaldı diye.Ben 12 den 2 bucuga kadar takipteydim kasılmalarımı.7-8 kere olmuştu hemen doktora koştum.
Kuzumuda gördüm aksam,doyamiyo insan bakmaya bırakıp geldim çok zor bırakıp gelmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?