2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

kesinlikle erkek doktrolar daha anlayışlı. benımkı de erkek ağzında durmadan rapor veriyim, ne dersin, cümlesi var en ufak bişiyde..

Annikler biz yine şeker yüklemesini tamamlayamadık maalesef, muayene olduk. Doktorumuz suyu biraz fazla bu ay sebebine bakalım dedi,saat 2 de doppler yapılacak. İnşallah kötü birşey değildir

kizlar adet oldum gibi hissediyorum belimden kasiklarima inen bi agri var aslinda karnimin her tarafi agriyo midende bulaniyo ay bu dogum sancisimi yoksa bisey deyin nolur

Ay cnm bnm ya sennbirde ikiz anasisin birde bunu sana kadın dr si yapiyo anlayisli olacagina hay allahim ya ama benim yasadigim ulkede de boyke cok zor hamilelere rapor veriyolar bir de avrupa olucak hamile arkadaslarim var tirim tirim rapor vericek dr ariyolar birde uyuz uyuz hamilrsin hasta deilsin diyip uste cikiyolar bana kac kere dedi dr bende sonunda degistim onu bende :-( bu arada bende pofuduk18 gibi düşünüyorum cnm erkek dr bulabilirsen ona git erkek dr ler daha merhametli anlayisli oluyolar ama tabiki sen bilirsin InsaAllah sorunsuz bir şekilde raporunu alirsin

maraaaal bende dogum yapiyoruk herhalde karnim cok agriyo adet olmusum gibi hem agliyorum hem yazseninle suan neolur dua edin dogum falqn olmasin
Sakin ol cnm panik yapma aglamamaya calis firsatin varsa hemen acilen hastaneye git eger yalanci sanci deilse onlemini aomaya calisirlar dualrimiz seninle

Sayfalar o kadar hızlı ilerlemişki şimdi geriden okuya okuya gelirken doğum haberini yeni aldım. Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin canım. Tez zamanda sizi kavuştursun inşallah. Çok duygulandım çok heyecanlandım birazcıkta korku sardı ne yalan söyliyim. Çevremde gördüğüm kadarıyla erken yada kilosu düşük doğanlar 6 aydan sonra yaşıtlarına ulaşıyor. Hatta sonrasında yaşıtlarında daha iri ve boylu poslu oluyolar.

Kizlar bu arada hemen konulara daldim ama hapinze hayirli cumalar InsaAllah hepiniz bebislerinizle iyisinizdir hasta arkadaslarimiza rabbim acil sifalar versin ve calisan ve yatan arkadaslarimiza rabbim sabir versin az kaldi InsaAllah hepimize z sağlıcakla aliriz yawrularimizi kucagimiza

Canım UOTE="hafizzeyneb, post: 40183634, member: 596329"]kizlar adet oldum gibi hissediyorum belimden kasiklarima inen bi agri var aslinda karnimin her tarafi agriyo midende bulaniyo ay bu dogum sancisimi yoksa bisey deyin nolur[/QUOTE]
Canim doktorunu bi arasana

kizlar sabahtan beri ustumde bi agirlik uyumak istyrm uyuyamiyrm bayildim bayilcam ins.grip fln olmam.dr.bi arkdasla konustum bu havalarda kemikler agrir normal bu durumlar dedi ama hamilelikten beri parmagim acisa sorgular hale geldm:/
Kötü dusunme xnm hemen hamilelkten vucudumuzu cok kirgin hissediyor uz. Ins hasta fln olmazsin bnce biraz uyumaya calissss cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…