2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
CanımUOTE="TheFollowing, post: 40183328, member: 75409"]Ay çıldırıcam Doktorumu aradım anlattım böyle böyle rapor almak istiyorum yarın ordamısınız geleyimmi diye. Kadın kusura bakma en fazla 3 gün rapor veririm gayet sağlıklısın işe gidip gelebilirsin demez mi.... Yarın ben bunu yolmaya gitmezmiyim peki...... Sinirlerim zıpladı...............[/QUOTE]
Canim benim aile hekimim bile her gittigimde rapor istiyosan 10gun yazayim diyorki cok sukur benim raporluk bir durumum yok.ailehekimine git ondan al

yok mu cnm baska tanidik dr.lar burda olsan yardimci olurdum sana

Kızlar bu arada aklıma gelmişken sizinlede paylaşmak istedim. Fatma ana otu diye birşey duydunuzmu? bana arkadaşım verdi bi tanıdığı mekkeden getirmiş. minyatür ağaç şeklinde odunumsu bir bitki. Bana sancıların başladığında bunu suyun içine koy, bu bitki açıldıkça seninde rahmin açılır kolay doğum yaparsın dedi. Hemen araştırdım netten yorumları okudum faydasını görenler olmuş. Hatta biz sancı çekerken suya yasin okunur bizde o sudan içersek daha iyi olurmuş. Belki saçma gelebilir biçok kişiye ama kaybedilecek bişey yok normal doğum isteyenler için tabi. Ben kısmet olursa yapmayı istiyorum bakalım. İnşallah faydasını görürüm

Neyseki cok sicaklara kalmadan bebislerimizi alicaz kucagimiza.
Ya son aylar temmuz agustis olsaydi eyvaaaahhhh ozaman yanardik

Annikler biz yine şeker yüklemesini tamamlayamadık maalesef, muayene olduk. Doktorumuz suyu biraz fazla bu ay sebebine bakalım dedi,saat 2 de doppler yapılacak. İnşallah kötü birşey değildir

Canım keske tamamlayabilseydin dişini sıkıp

Benimde suyum fazlaydı bikaç hafta önce, sebebi ise şeker çıktı.
Açlık ve tokluk normal olmasına ragmen seker yüklemem çok yüksek çıkmıştı.
Şeker yüksekliği suyun fazla olmasının en önemli sebebiymiş.

3 haftadır diyet yapıyorum ve sürekli açlık-tokluk bakılıyor, düzenli şükür ve bu sebepten suyumda artık normal seviyede.
İhmal etme canım...

Yoook artik ne bicim dr o oylee...

bende dışardan geldim ay yanıyor resmen eve kendimi zor attıkm askılı falan giydim ama sonradan da bi üşüme geldi geri giyindim

Ben getirttim canim bu ottan. Etrafimda o kadar cok kisi var ki bu ot sayesinde pit diye doguran

bende duydum onu ama o sancı anında şahsen benim aklıma hiiç bişe gelmez

Kizlar bu arada ben carsamba gunu devlet hastanesindeki doktoruma normal muayene icin gittim. Bu zamana kadar hersey yolundayken bi anda bacaklari 3 hafta geri dedi. Hemen cekmecesinden bi kart cikardi, ozel bi ultrason merkezinin numarasi falan benm yolladigimi soyle mutlaka randevu al git cuce olabilir dedi. O an elim ayagima dolasti aglayarak ciktim annem kapida bekliyordu. Sakinlestirmeye calisti smdiye kadar hersey yolundaydi detaylida hersey iyi cikti bisey yok dedi. Hemen aldi beni ozeldeki doktoruma goturdu. Doktorum bakti herseyi zamanina uygun 1470 gram 40 cm tosun gibi oglun dedi icimi rahatlatti. Allahim sana cok sukur ama ozele gidene ayaklarim titredi aglayarak gittim. Allah korusun bacak boyunda kisalik olsa bile bu saatten sonra elimden hicbirsey gelmezdi ama oglumun iyi oldugunu duyana kadar kalbim agzimda atti desem yeridir.
Yani anlayacaginiz devletteki doktor sirf anlasmasi oldugu icin, benim gidecegim yerden kar payi alacagi icin benim psikolojimi dusunmeden oglun cuce olabilir dedi. Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…