2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet yolda basliyor agrisi:)
bende sandm 1 kac kez olucak sadece dr.um dedi yok her hafta devam edicez dedi bilmiyrm artik her dr farkli.valla dr,guvenim gittikce azaliyor herkes farkli bir sey diyor!
canım ben o iğneyi 14. haftadan beri vurunuyorum her hafta :) aaahh aahh ömrümden ömür gitti :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim Can'lar. Öncelikle bu gerizekalı karıyı bırakma kararı aldım. Başka doktor araştıracağım. İkincisi pazartesi günü önce sağlık ocağına gideceğim ordan rapor isteyeceğim 10 günlük raporu aldıktan sonrada gerisine bakıcam artık. En kötü ihtimalle yıllık iznimi kullanırım ne yapayım hiçbirşey çocuklarımdan ve canımdan kıymetli değil ya....

kızlar benim durumum hiç iyi değil sürekli suyum gelecekmi diye endişeleniyorum bi de şu akıntı çok takıldı kafama inşallah geç kalmamışımdır

Hayy allahim ya nasil bir dr imis o vijdansiz cok gecmis olsun cnm bnm ya .biz burdakiler yabanci dusmani insafsiz diyip duruyoz da bizim turklete ne oluyi el insaf ya burdaki insafsizlara benzediler git git allah merhamet li insanlar la karsilastirsin her zaman

cnm çok sevindim bişe çıkmadığına çok şükür iyiymiş bebeğin ayy nasıl insan bunlar yaa senin neler hissedeceğini düşünmüyo mu aynısını devletteki karı da bana yaptı bide prof muş ensesinde ödem var niye amniyosentez yaptırmadın ne bilim ben şimdi down var mı yok mu diye bi bağırdı çok şükür ki öyle bişe çıkmadı ama aynı senin gibi bişe olmadığını duyana kadar akla karayı seçtim ne kadar ağladım nerde böyle insan kılıklılar var Allah bildiği gibi yapsın

gidemedim cnm ya haftasonu da doktorum yok maalesef pazartesiye kaldı inşallah bişe olmaz

canım bırde vajinal kultur sonuçlrı 4 gune falan çıkıyor. doktorun sonuçlar çıkna kadar önlem amaçlı bişi verse alttan atmalık süper olur. yeşil akıntım var dersen zaten beklemez verir diye düşünüyorum

Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sabretcez gececek bunların hepsi inşallah..

Ya zaten devletteki doktoruma cok guvenim yoktu sadece tahlillerimi yaptiriyordum ucret odememek icin. Sonuclarimi ozele goturuyordum. Ama bir anda hersey yolundayken boyle soyleyince mahvoldum. Ozeldeki doktorumdan allah razi olsun özel levent hastanesi dr. Cengiz topel yeniguc. 18 sene once annem kardesimi bu doktorda dogurmus. Yasli biraz 60 kusur yaslarinda ama isinde uzman. Benim dogumumu da ins o yapacak. Allahim iyi insanlarla karsilastirsin bizi. 3 kurus fazla kazanmak icin hamilelerin bedduasini aliyorlar yazik

i
iste bunlarda dr.allah doyursun gozlerini.bi annenin duygularini nasil hice sayar.
bnmde buna benzer bir olay basima geldi.biz esimle evlenmeden once bebisi yaptik 2 ay snrda nikah islemleri icin kan uyusmazligi vs.testlerini yaptrmak icin saglik ocagina gttik.esimin degerlerden biri yuksek cikti.dr.dedi talesemi olabilir ama bnde olmadigi icin cok korkmadm nese bizi tabiki ozel bir klinge yonlendrdi (bi kan vermk 400 lira)gittik dr.la konusmaya basladik ordaki dr. basladi nltmy insn bi susmaz mi ya tabii buldu bizim hassas noktayi bebegi riske atmayalim diye bnm butun degerlerm normalken ben bile tekrar kan verdim.oysaki sadece esim icin gtmistik.1500 lira gibi bi para odedik ciktik ama kafamizda dunya soru isareti.ben antalyali olunca akdeniz anemisi olma riskim cokmus fln.sonuclarda esimin sadece vucuttaki kan yogunlugu fazla cikti her ay duzenli kan vermesi gerekiyormis meger sonuclari baska bir dr.a gosterince ogrendik yoksa daha anne babalrimizin kinede bakcajkmis genlerimize incekmis salak adam.banada gizli tasicici ddi sirf tekrar test yapmk icin daha uzzzuuuunn anlatabilirim.yani insan hangi dr.a guvenecegini bilemiyor.insanlarin duygularininda pek bir anlami yok onlar icin!

Aa bu arada bir akrabamiz plesenta previa idi hamileligin basindan beri yatiyordu. Sali gunu 32 haftalukkn bir anda evde kanamadi baslamis hemen hastaneye yetistirmisler. Sezeryanla 2470 gram dogum yapti bebegide cok iyi sukur sadece silunuma bagli 1 haftaya kalmaz cikacak kuvozden ins. Ayni sorunu yadayan arkadadlar iciniz rahat etsin diye payladmak istedim. Tup bebekti 9 sene sonunda sorunlu hamilelik gecirmesine ragmen saglicakla dogurdu bebegini. Darisi hepimizin basina:)

kızlar benim durumum hiç iyi değil sürekli suyum gelecekmi diye endişeleniyorum bi de şu akıntı çok takıldı kafama inşallah geç kalmamışımdır
dur panik yapma dr.la telde konus ptesiye kadar seni idare etcek bi ilac versin fitil fln.pteside gider gosterrsin bol su ic ve gerekirse orani ac kurutma makinasiyla kisa bi sure kurut nemden olusuyor vajinal enfeksiyon bn cok cektm gebelik oncesi bide sakin iliskiye fln girmeyin!

canım sağlık ocagıda verir rapor istersen bi görün.

Allahim islah etsin boyle insanlari

valla psikolojim bozuldu herkeste bi sanci durumu faceteki gruptada boyle seyler cogalmaya basldi.Allah herkesin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…