- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.201
canım ben o iğneyi 14. haftadan beri vurunuyorum her hafta :) aaahh aahh ömrümden ömür gitti :)evet yolda basliyor agrisi:)
bende sandm 1 kac kez olucak sadece dr.um dedi yok her hafta devam edicez dedi bilmiyrm artik her dr farkli.valla dr,guvenim gittikce azaliyor herkes farkli bir sey diyor!
Keske bugunden gitseydin cnm. Yesil koyu sari akinti cok kotu aci bi tecrübeyle ogrenmistim bende bunu
Al bi is gormezlik raporu evdede gecerli olur heralde:)ben çalışmıyorum ama yine de doktordan rapor isticem onu da evin girişine asacam iş falan yapmak istemiyorum artııkk
Ins cnmgidemedim cnm ya haftasonu da doktorum yok maalesef pazartesiye kaldı inşallah bişe olmaz
Kizlar bu arada ben carsamba gunu devlet hastanesindeki doktoruma normal muayene icin gittim. Bu zamana kadar hersey yolundayken bi anda bacaklari 3 hafta geri dedi. Hemen cekmecesinden bi kart cikardi, ozel bi ultrason merkezinin numarasi falan benm yolladigimi soyle mutlaka randevu al git cuce olabilir dedi. O an elim ayagima dolasti aglayarak ciktim annem kapida bekliyordu. Sakinlestirmeye calisti smdiye kadar hersey yolundaydi detaylida hersey iyi cikti bisey yok dedi. Hemen aldi beni ozeldeki doktoruma goturdu. Doktorum bakti herseyi zamanina uygun 1470 gram 40 cm tosun gibi oglun dedi icimi rahatlatti. Allahim sana cok sukur ama ozele gidene ayaklarim titredi aglayarak gittim. Allah korusun bacak boyunda kisalik olsa bile bu saatten sonra elimden hicbirsey gelmezdi ama oglumun iyi oldugunu duyana kadar kalbim agzimda atti desem yeridir.
Yani anlayacaginiz devletteki doktor sirf anlasmasi oldugu icin, benim gidecegim yerden kar payi alacagi icin benim psikolojimi dusunmeden oglun cuce olabilir dedi. Allaha havale ediyorum
Kizlar bu arada ben carsamba gunu devlet hastanesindeki doktoruma normal muayene icin gittim. Bu zamana kadar hersey yolundayken bi anda bacaklari 3 hafta geri dedi. Hemen cekmecesinden bi kart cikardi, ozel bi ultrason merkezinin numarasi falan benm yolladigimi soyle mutlaka randevu al git cuce olabilir dedi. O an elim ayagima dolasti aglayarak ciktim annem kapida bekliyordu. Sakinlestirmeye calisti smdiye kadar hersey yolundaydi detaylida hersey iyi cikti bisey yok dedi. Hemen aldi beni ozeldeki doktoruma goturdu. Doktorum bakti herseyi zamanina uygun 1470 gram 40 cm tosun gibi oglun dedi icimi rahatlatti. Allahim sana cok sukur ama ozele gidene ayaklarim titredi aglayarak gittim. Allah korusun bacak boyunda kisalik olsa bile bu saatten sonra elimden hicbirsey gelmezdi ama oglumun iyi oldugunu duyana kadar kalbim agzimda atti desem yeridir.
Yani anlayacaginiz devletteki doktor sirf anlasmasi oldugu icin, benim gidecegim yerden kar payi alacagi icin benim psikolojimi dusunmeden oglun cuce olabilir dedi. Allaha havale ediyorum
gidemedim cnm ya haftasonu da doktorum yok maalesef pazartesiye kaldı inşallah bişe olmaz
biz bu gidisle normal doguramayiz bi igneden bu kadar korkerkencanım ben o iğneyi 14. haftadan beri vurunuyorum her hafta :) aaahh aahh ömrümden ömür gitti :)
canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sabretcez gececek bunların hepsi inşallah..Guzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
kzılar vajinal enfeksyon eşlerden de geçebiliyor. sakın ha korunmadan ilişki olmasın.
aman haa, ben zaten hiç yapmıyom 7 aydır, siz bari korunarak yapın yapıyosanız
Hayy allahim ya nasil bir dr imis o vijdansiz cok gecmis olsun cnm bnm ya .biz burdakiler yabanci dusmani insafsiz diyip duruyoz da bizim turklete ne oluyi el insaf ya burdaki insafsizlara benzediler git git allah merhamet li insanlar la karsilastirsin her zaman
Hayy allahim ya nasil bir dr imis o vijdansiz cok gecmis olsun cnm bnm ya .biz burdakiler yabanci dusmani insafsiz diyip duruyoz da bizim turklete ne oluyi el insaf ya burdaki insafsizlara benzediler git git allah merhamet li insanlar la karsilastirsin her zaman
cnm çok sevindim bişe çıkmadığına çok şükür iyiymiş bebeğin ayy nasıl insan bunlar yaa senin neler hissedeceğini düşünmüyo mu aynısını devletteki karı da bana yaptı bide prof muş ensesinde ödem var niye amniyosentez yaptırmadın ne bilim ben şimdi down var mı yok mu diye bi bağırdı çok şükür ki öyle bişe çıkmadı ama aynı senin gibi bişe olmadığını duyana kadar akla karayı seçtim ne kadar ağladım nerde böyle insan kılıklılar var Allah bildiği gibi yapsın
iste bunlarda dr.allah doyursun gozlerini.bi annenin duygularini nasil hice sayar.Kizlar bu arada ben carsamba gunu devlet hastanesindeki doktoruma normal muayene icin gittim. Bu zamana kadar hersey yolundayken bi anda bacaklari 3 hafta geri dedi. Hemen cekmecesinden bi kart cikardi, ozel bi ultrason merkezinin numarasi falan benm yolladigimi soyle mutlaka randevu al git cuce olabilir dedi. O an elim ayagima dolasti aglayarak ciktim annem kapida bekliyordu. Sakinlestirmeye calisti smdiye kadar hersey yolundaydi detaylida hersey iyi cikti bisey yok dedi. Hemen aldi beni ozeldeki doktoruma goturdu. Doktorum bakti herseyi zamanina uygun 1470 gram 40 cm tosun gibi oglun dedi icimi rahatlatti. Allahim sana cok sukur ama ozele gidene ayaklarim titredi aglayarak gittim. Allah korusun bacak boyunda kisalik olsa bile bu saatten sonra elimden hicbirsey gelmezdi ama oglumun iyi oldugunu duyana kadar kalbim agzimda atti desem yeridir.
dur panik yapma dr.la telde konus ptesiye kadar seni idare etcek bi ilac versin fitil fln.pteside gider gosterrsin bol su ic ve gerekirse orani ac kurutma makinasiyla kisa bi sure kurut nemden olusuyor vajinal enfeksiyon bn cok cektm gebelik oncesi bide sakin iliskiye fln girmeyin!kızlar benim durumum hiç iyi değil sürekli suyum gelecekmi diye endişeleniyorum bi de şu akıntı çok takıldı kafama inşallah geç kalmamışımdır
canım sağlık ocagıda verir rapor istersen bi görün.Ay çıldırıcam Doktorumu aradım anlattım böyle böyle rapor almak istiyorum yarın ordamısınız geleyimmi diye. Kadın kusura bakma en fazla 3 gün rapor veririm gayet sağlıklısın işe gidip gelebilirsin demez mi.... Yarın ben bunu yolmaya gitmezmiyim peki...... Sinirlerim zıpladı...............
Allahim islah etsin boyle insanlarii
iste bunlarda dr.allah doyursun gozlerini.bi annenin duygularini nasil hice sayar.
bnmde buna benzer bir olay basima geldi.biz esimle evlenmeden once bebisi yaptik 2 ay snrda nikah islemleri icin kan uyusmazligi vs.testlerini yaptrmak icin saglik ocagina gttik.esimin degerlerden biri yuksek cikti.dr.dedi talesemi olabilir ama bnde olmadigi icin cok korkmadm nese bizi tabiki ozel bir klinge yonlendrdi (bi kan vermk 400 lira)gittik dr.la konusmaya basladik ordaki dr. basladi nltmy insn bi susmaz mi ya tabii buldu bizim hassas noktayi bebegi riske atmayalim diye bnm butun degerlerm normalken ben bile tekrar kan verdim.oysaki sadece esim icin gtmistik.1500 lira gibi bi para odedik ciktik ama kafamizda dunya soru isareti.ben antalyali olunca akdeniz anemisi olma riskim cokmus fln.sonuclarda esimin sadece vucuttaki kan yogunlugu fazla cikti her ay duzenli kan vermesi gerekiyormis meger sonuclari baska bir dr.a gosterince ogrendik yoksa daha anne babalrimizin kinede bakcajkmis genlerimize incekmis salak adam.banada gizli tasicici ddi sirf tekrar test yapmk icin daha uzzzuuuunn anlatabilirim.yani insan hangi dr.a guvenecegini bilemiyor.insanlarin duygularininda pek bir anlami yok onlar icin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?