2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
amiinn darisi hepimizin basina

1100 gr. 38 cm doğdu canım...
canım yaa sana bir şey sorcam suyun gelmeden önce kasılmaların oldu başka bir şey hissettin mi mesela kasıklarına aşağıya doğru baskı hissi falan ? bende de erken doğum riski var biliyorsun ve 3 gündür aşağıya doğru kasıklarıma doğru baskı hissi var sanki idrarımı tutuyorum gibi.. yaşayan sensin bilirsin diye soruyorum mazur gör .. bende bu aralar iyce endişeliyim senide okuyunca rüyalarımda senide görüyorum kendimide .. doğum yapıp duruyoz :) Allah herşeyin hayırlısını versin..

sanırım bende erken doğum yapıcam

kızlar erken doğum yapma neye göre oluyo yani doktorum bana erken doğum riskin var falan demedi ama ben nedense öyle hissediyorum acaba alttan mı muayene edip te söylüyo

amin canım inşallah hep 32 34u görebilsem diye dua eder oldum.oğlumun kilo alması için yemediğim faydalı şey kalmadı şu son günlerde.allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sanırım bende erken doğum yapıcam
Canim ben de ayni Seyleri hissediyorum korktugumuzdan oluyo herhalde idrarda kanda enfeksiyon grip akinti ne ararsan var bende bi de doktorum dedi muhtemelen erken Doguracaksin diye ona ragmen Senin kadar telasli degilim sakin olmaya calis senin var mi Oyle bir riskin yoksa hic korkma varsa da Allaha emanet bebislerimiz

amin canım inşallah hep 32 34u görebilsem diye dua eder oldum.oğlumun kilo alması için yemediğim faydalı şey kalmadı şu son günlerde.allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah canim goruruz o haftalari bir 32 yi falan gecsek Allahin izniyle

Ay daha neler duyacağız ya, insanlarda hiç vicdan merhamet kalmamış.

içim daraldıııı oof yaaa... aşağıya doğru bi baskı hissi var bende korkuyorum cok.. dün den önceki günde vardı sürekli yattım dün yoktu bugun yine var.. ayaklarımı kaldırdım yatıyorum normalmı anormalmı bilmiyorum napcagımı şaşırdım

ben hastane çantama atarım. eşime annemede tembihlerim onlar koysun suya üstünede bi yasin okusunlar artık :)) bende bi köşede paşalar gibi sancımı çekerim

Ne atacaksınız hastane çantanıza kızlar kaçırdım ben.

kızlar erken doğum yapma neye göre oluyo yani doktorum bana erken doğum riskin var falan demedi ama ben nedense öyle hissediyorum acaba alttan mı muayene edip te söylüyo
Son 10 gundur falan benimde icimde oyle bir korku var ama sali gubu doktoruma sordum alakasi yok 42. Haftaya kadar yolu var dedo. 37 ile 42 arasi normal dogummus. Ama bu haftalarda annelerde bu korku baslarmis erken mi dogacak dogsa yasar mi gibisinden. Sen herseye hazirlikli ol cantani esyalarini hazirla tabi ama daha 2 ayimiz var icini ferah tut

Canım bir sürü sebebi var bak arkadaşımız enfeksiyona bağlı erken doğum yapmış.

Ben tansiyona bağlı erken doğum yaptım.

Bazısının sebepsiz su kesesi yırtılır erken doğum yaparmış yani bir sürü sebebi var.

Bunları düşünüp lütfen üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…