2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sanırım bende erken doğum yapıcam
bu kiz iice panik oldu biri durdursun:)
bu haftaya kadar gekmissin dr.un aksi bir sey demediyse korkma bak bizim durumlar onceden belli oldu o yuzden yatiyrz.sen gebesin nolursa olsun agir kaldirip kendini yormucaksin,beslenmene dikkat ediceksin o kadr

Yanlışım yoksa maral arkadaşımız hem sezeryan hemde normal doğumu yaşadı.

İnş. Müsait olduğu zaman ikisi arasındaki kolaylığı yada zorluğu paylaşır bizlerle.

Bende merak ediyorum.

İnş. Müsait olduğu zaman ikisi arasındaki kolaylığı yada zorluğu paylaşır bizlerle.

Bende merak ediyorum.
Evet ikisini de yaşamış oldu...
tabii normal doğum yaptı ama bebiş normalden ufak olunca fark vardır sanıyorum:)

Bende merak ediyorum.

ilki sezeryan mıymış demekki ssvd mümkün doktorlar ilki sezeryansa ikinciyi de sezeryan diyo

Doktora soracaklarinizi not kagidina yazip gidin her defasinda mutlaka unutuluyor sorulacaklar. Ben artik oyle yapiyorum

Canim cok gecmis olsun. Zor durumlar. Doktor belki nst'ye baglar sancina bakar. Seninde icin rahatlar. Dun benim sancim olculdu

Buyumesi icin kaynamasi gerekiyor canim. Icindeki rahmi genisleten maddenin aciga cikmasi icin. Zaten sen dusunu alip hazirlanana kadar kaynatirlar onu:)
Nerden bulcaz biz bu otu acep???
Her aktarda var midir???
Bi sorum daha var:)))
Kaynatip suyunu mu iciyoz

civilde dalan roxy toz sabun 4.90 dı ama almadım alsamıydım ki sıvı deterjan daha iyi diye onu almadım bide hangi marka iyi kızlar dalinin deterjan kokusu hiç güzel değil

Bende
Oyleydim.ise git gel. Uc yasinda oglum var onunla ilgilen. Yemek utu temizlik camasir bulasik. Esime yardim et deyince temizlikci cagir diyordu. Bende bugun cagrdim artik. Uzandm yatyrm. Yeter yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…