- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.241
Fatma ana otu canım . Bikaç sayfa önce yazmıştım doğumu kolaylaştırıyomuş. Banada arkadaşım verdi deneyip görcem inşallah öyledir.
Ben mutfakta cekmeceme koydum anneme ve esimede gosterdim yerini. 15 dk da bi sanci baslayinca hemen cezveye bir bardak su koyup kaynatilacak kaynarkende bilinen dualar uzerine okunacak. Bu bitkinin ozelligi hem rahmin acilmasina yardimci olmakmis hemde fatma anamizin kendi eliyle ektigi bir bitki oldugundan sadece medinede yetisiyor. Hem manevi hemde bilimsel olarak faydali. Teyzem icip hastaneye gitmis ve masaya yattigi anda 4.800 gram bebegi 3. Ikinmada dogurmus. Doktorlar sok tabi:) ayrica annemin birkac arkadasi daha var icip cok kolay dogum yapan anlamadik diyenben hastane çantama atarım. eşime annemede tembihlerim onlar koysun suya üstünede bi yasin okusunlar artık :)) bende bi köşede paşalar gibi sancımı çekerim
aynen canım ya inşallah artık hergün oh bi gün daha geçti diyorum oğlum bi gün daha kaldı annesiyle diyorum.risk olunca korku daha kaçınılmaz oluyomuşInsallah canim goruruz o haftalari bir 32 yi falan gecsek Allahin izniyle
Canim ben de ayni Seyleri hissediyorum korktugumuzdan oluyo herhalde idrarda kanda enfeksiyon grip akinti ne ararsan var bende bi de doktorum dedi muhtemelen erken Doguracaksin diye ona ragmen Senin kadar telasli degilim sakin olmaya calis senin var mi Oyle bir riskin yoksa hic korkma varsa da Allaha emanet bebislerimiz
Canım ne iğnesi vurunuyosun?Ya bn eve gelip uzaniyorum ondan sonra dagilmaya başlıyor. Bazen asansorde aglamaya basliyodum:) fakat benim doktor igneyi kesti. Ne amacla kesti bilmiyorum halbuki cok iyi bi igne
Rabbim acil şifalar versin.inş evindesin bugunKizlar hastalanmamaya bakin oksurmekten sancilandim suanda acilde serum yemekteyim sancilarim yuksek cikti bakalim bu gece burdayim yarina cikarsin dedi doktor herkes dikkat etsin kendine
Enfeksiyon u ihmal etmemeliymisiz.geçmiş olsun canım..o popolar isirilmaz mi..yeter ki sağlıkla dogsunlarbende hep onu düşünüyorum oğluma neler yaşadığımı anlatcam.ama doğunca onun poposunu ısırcam az çektirmedin annene diyebende geçmek bilmeyen idrar enfeksiyonu var canım hastanede bile yattım geçiyo sonra tekrar başlıyo.bide sancı ve kramplarım başladı.bebek rahim ağzına dayamış kafasını eğer açıklığım olursa doğum başlarmış oyüzden hep yatmam gerekecekmiş.sanada çok çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza
İlaçlar kasılmaları önlüyor canım.içini rahat tut.gözetim altında olman iyi.yat,kalkma hiç canım..dualarımda tüm hamişler..inş iyi olucak hepimizGuzel dilekleriniz icin cok sagolun bayanlar yatisim yapildi sancilarim yuksek ama acilmam yok serum ve ilac takviyesiyle sancilari kesmeye calisiyoruz ciger gelistirici ignemide yaptilar bir sure burdayim dua edin bana optum hepinizi
Çok geçmiş olsunkızlar idrarda 5-6 lökosit çıkmış yani enfeksyon var demek mi oluyor. yarın doktorum ne diyecek acaba varsa oyle bişi hemen ilaç almalıyım
Emzirme sütyeni alan arkadaşlar bana fikir verebilirler mi hangisi kullanışlı.
http://www.civilim.com/urunara?srt=3&rpg=1&srchtxt=emzirme sütyeni&search=true
ben beyaz olandan aldım tümden açılandan
bnde sezeryan dusunmuyor degilim:))benim sezeryan olcak zaten :) normalden de acaip korkuyorum .. ahh şu günler bi geçse..
canım içini rahat tut bişey olmaz allahın izniyle.erken doğum riskinin okadr çok sebebi varki bak çok şükür pazarına alışverişine gidiyosun yemeğini yapabiliyosun eğer riskli bi durum olsaydı şimdiye kadar belirti verirdi.ama yinede en ufacık bişeyi bile doktoruna sor canımbu aya kadar doktorum bişe demedi bende onun için rahattım ama ne bilim cins cins şeyler geliyo aklıma p.tesi sorucam bakalım
canım içini rahat tut bişey olmaz allahın izniyle.erken doğum riskinin okadr çok sebebi varki bak çok şükür pazarına alışverişine gidiyosun yemeğini yapabiliyosun eğer riskli bi durum olsaydı şimdiye kadar belirti verirdi.ama yinede en ufacık bişeyi bile doktoruna sor canım
21/06/2015Bilgilerini yaz o halde canım :)
Proluton igne susuk önleyici. simdiye kadar kullandimda 1ay oldu doktor kesti cnmCanım ne iğnesi vurunuyosun?
Rabbim acil şifalar versin.inş evindesin bugun
Enfeksiyon u ihmal etmemeliymisiz.geçmiş olsun canım..o popolar isirilmaz mi..yeter ki sağlıkla dogsunlar
İlaçlar kasılmaları önlüyor canım.içini rahat tut.gözetim altında olman iyi.yat,kalkma hiç canım..dualarımda tüm hamişler..inş iyi olucak hepimiz
Çok geçmiş olsun
Canım liste ilk sayfada :)21/06/2015
kiz-elif eylul baska hangi bilgiler lazm cnm
Canim benimde yok bilgilerim eklermisin benide: tahmini dogum 2 haziranBilgilerini yaz o halde canım :)
bana arkadaş direk suya koy o büyüyecek dedi. Kaynatılıyormu? Onu kaynatalım derken evde doğurmayalım bide :)Ben mutfakta cekmeceme koydum anneme ve esimede gosterdim yerini. 15 dk da bi sanci baslayinca hemen cezveye bir bardak su koyup kaynatilacak kaynarkende bilinen dualar uzerine okunacak. Bu bitkinin ozelligi hem rahmin acilmasina yardimci olmakmis hemde fatma anamizin kendi eliyle ektigi bir bitki oldugundan sadece medinede yetisiyor. Hem manevi hemde bilimsel olarak faydali. Teyzem icip hastaneye gitmis ve masaya yattigi anda 4.800 gram bebegi 3. Ikinmada dogurmus. Doktorlar sok tabi:) ayrica annemin birkac arkadasi daha var icip cok kolay dogum yapan anlamadik diyen
o bende de oluyo unutuyorum eğer ciddi bişey olursa arıyorum hemen.bende kocamı tembihliyorum oda ınutuyo vallaunutmazsam tabi :)evde konuşma hazırlıyorum doktorun yanında herşeyi unutuyom mal mal bakıyom suratına ama bu sefer eşimi de tembihledim bana hatırlat diye ya bide eşim varken de çekiniyorum bişe sormaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?