- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.761
Evet canim biz de o yuzden yag yerine losyon siparisi verdik yag yazin sicakta cildine agir gelebiliraklıma nerden geldi ya sabah sabah kılar yazın bebek yağı değilde losyon kullanılmalıymış valla ne işe yaradıklarını bilimiyorum ama bi yerde okudum
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum biz sabahın 8inde uyandık babamız daha uyuyor bizde birazcık atıştırdık kızımla babamız uyanınca tekrar kahvaltı yaparız artıkkızlar ben bu ara çok hızlı kilo alıyorum 1 ayda 4 kilo aldım toplamda 9 kilo almış oldum bu gidişle doğuma yuvarlanarak gitcem sanırım haftada 1 kilo almış oluyorum böyle devam edersem 13 kg daha alırım aman Allahım çok fenaa bide çalışıyorum ve sürekli yürüyorum daha ne yapsam acaba
evet güzel bi yöntem nasılsa her gün biraz daha şiştiğimi hissediyorumen bi yöntem buldum tartılmıyorum
evet güzel bi yöntem nasılsa her gün biraz daha şiştiğimi hissediyorum
bnde cok kalkiyrm canm bide bir ates basiyor dun gece nasl terlemisim atletle uyudum vallaGünaydın kizlar bize kizimla fark etmiyor saat 11 e kadar uyuyoruz ama bu gece fena tuvalete kalktim yalan olmasin 7-8 defa
Dolar artınca fiyatlar yükseliyormuş. Bundan sonra daha da yükselecek dediler.hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın bizim arabamızın aynısını almışsınızevet bende baktım aldığım siteye zam gelmiş alacak olanlar yaza kadar alsın yaza daha da atabilir fiyatlar
sanada günaydın canım bende yıkayacağım artık ama hangi deterjanı almam lazım sen hangisinden aldın?
Ben de 8 kilo aldım canım. Doğumdan sonra gider kilolar hemen bencegünaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum biz sabahın 8inde uyandık babamız daha uyuyor bizde birazcık atıştırdık kızımla babamız uyanınca tekrar kahvaltı yaparız artıkkızlar ben bu ara çok hızlı kilo alıyorum 1 ayda 4 kilo aldım toplamda 9 kilo almış oldum bu gidişle doğuma yuvarlanarak gitcem sanırım haftada 1 kilo almış oluyorum böyle devam edersem 13 kg daha alırım aman Allahım çok fenaa bide çalışıyorum ve sürekli yürüyorum daha ne yapsam acaba
gunaydngünaydın kızlar,
sanırım genel sorunlar aynı. evet hava çok sıcak , gece wc olayı ölüm, bel tutuluyor, kg alıyoruz :)
ultrasona göre yarın 31+ lı yani 32. haftaya giriyorum ve bi kaç haftadır sbh tekmeye uyanıyorum. acıktım kalk yemek ye olarak yorumluyorum
Canim azda olsa ekmek yemek zorudasin bebek icin ogunlerde ince ikidilim en az.ben seker diyetindeyim doktorum bana bile ekmegi yasaklamadi hatta kesemeyiz yemek zorundasin dedi her ogun ince iki dilim tam bugday yada kepekli yiyorum.sakin ekmegi kesme onun fazlasi zarar normal olan bebek ocin gerekli.bu arada 30.haftadayim bende toplamda 5, 5 kilo aaldim.ama cok hareketliyim okulda surekli ayaktayim buna bagliyorum:):):)ama ben diyettaz.ben kilo almadım bence yoksa hissederdim tartılmaya korkuyorum çok hareketliyim yediklerime dikkat ediyorum 1 aydır ekmek yemiyorum tatlı pasta çikolata için ölüyordum ama onlaı bile yemiyorum yarın tartılacammeğer buna rağmen aldıysam artık pes edecem valla
Merhaba kizlar.
Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende 4 haftalik hamileyim. Cok siddetli kasik karin ve bel agrilarim var. Gece beni uyandiracak ve kivrandiracak kadar siddetli.
Korkuyorum normali bu mudur bu ağrıların bu kadar siddetli midir? Agustos da da dusuk yapmistim bu agrilarin tavan yapmis halini cekerek.
Benim gibi olan var miydi hamileliginin ilk haftalarinda ? Icimi rahatlatin ne olur
Canım özellikleri aynı ben görüntü olarak beğenmedim. Demirleri falan parlak tekerlekleri şişme ve daha pahali :)canım air olanı da inceledim nesi farklı anlamadım, sen onu neden beğenmiyorsun ?
750 ye çok iyiymiş canım inş yine bulursun o fiyata, denk gelirsek muhakkak haberleşelim) saol canım
Canim azda olsa ekmek yemek zorudasin bebek icin ogunlerde ince ikidilim en az.ben seker diyetindeyim doktorum bana bile ekmegi yasaklamadi hatta kesemeyiz yemek zorundasin dedi her ogun ince iki dilim tam bugday yada kepekli yiyorum.sakin ekmegi kesme onun fazlasi zarar normal olan bebek ocin gerekli.bu arada 30.haftadayim bende toplamda 5, 5 kilo aaldim.ama cok hareketliyim okulda surekli ayaktayim buna bagliyorum
valla hiç diyet yapmadım ekmek de pasta börek de yedim canım ne isterse yedim anlıcan sonuç bu ama artık biraz dikkat etmem lazım sanırım mesela yere oturursam kalkamıyorum biri tutup elimden kaldırıyo o derece durum vahim yani:):):)ama ben diyetteyim kilo almadım bence yoksa hissederdim tartılmaya korkuyorum çok hareketliyim yediklerime dikkat ediyorum 1 aydır ekmek yemiyorum tatlı pasta çikolata için ölüyordum ama onlaı bile yemiyorum yarın tartılacammeğer buna rağmen aldıysam artık pes edecem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?