- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.801
Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.Kizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.
Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsiniBenimOTE="yigitali2015, post: 40213988, member: 653364"]İnşallah canım hepimizin bebisine güzel bicibiciler
Kizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.
30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi[/QUOTE]30.haftadaTE="burcuuu1989, post: 40214132, member: 648900"]Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.
Bende baskamak istiyorum da erken midir diye dusunuyodum
Sebametin cildi cok kuruttugunu duydum ben.ama cok yakininda kullanan varmis birebir.her bebege gote de degisiyodur tabi.gule gule mis kokulu kokulu kullansin bebisin.
cnm nerden simars ettin mustelalari bnde kampanyali bulmaya calisiyrmda[/QUOTE]Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini
Kizlaaaarrr!!!
Enzirme sutyeni kac tane aldiniz???
30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi[/QUOTE]30.haftadaTE="burcuuu1989, post: 40214132, member: 648900"]Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.
Bende baskamak istiyorum da erken midir diye dusunuyodum
Canimgeceden geceye surcem defigim gibi uyarmadiktan sonra sakincasi yokNasıl kullanacaksın, Hergün sürülecek mi? Erken değil mi sanki.. Bende çok korkuyorum baya doğumdan sonra çektirecek bana diye.. Hayırlısı bakalım görcez..
bu haftalarda bende mi oluyor bilmem ama oldu artık bu doğsun diyom :)gunaydn
bizde yrn ultrasona gore 29.haftaya bana gore 28.haftaya giriyrz bizde goruruz ins.32.haftalari cok ozeniyrm valla bu haftalara gelenlere:)
Canim azda olsa ekmek yemek zorudasin bebek icin ogunlerde ince ikidilim en az.ben seker diyetindeyim doktorum bana bile ekmegi yasaklamadi hatta kesemeyiz yemek zorundasin dedi her ogun ince iki dilim tam bugday yada kepekli yiyorum.sakin ekmegi kesme onun fazlasi zarar normal olan bebek ocin gerekli.bu arada 30.haftadayim bende toplamda 5, 5 kilo aaldim.ama cok hareketliyim okulda surekli ayaktayim buna bagliyorum
valla hiç diyet yapmadım ekmek de pasta börek de yedim canım ne isterse yedim anlıcan sonuç bu ama artık biraz dikkat etmem lazım sanırım mesela yere oturursam kalkamıyorum biri tutup elimden kaldırıyo o derece durum vahim yani
Ben kedin mustela canimsiparisi verdim ckk arastirdim mustelanin ustune yok eczaci arkafadimda oyle fiyor zatenya hangisini alıcam hala karar veremedim sen hangi şampuanı falan aldın yada almayı düşünüyosun cnm
[QUOTE="cimcimesevilay, post: 40214432, member: 61491surersin.arkadasim aksamlarjadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam[/QUOTE]nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmadan bilimde ona göre bende başlicam
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam[/QUOTE]nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmavar.simdideilimde ona göre bende başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?