2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
BenimOTE="yigitali2015, post: 40213988, member: 653364"]İnşallah canım hepimizin bebisine güzel bicibiciler[/QUOTE]
Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini

Kizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.

Kizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.
Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.
Bende baskamak istiyorum da erken midir diye dusunuyodum

30.haftadaTE="burcuuu1989, post: 40214132, member: 648900"]Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.
Bende baskamak istiyorum da erken midir diye dusunuyodum[/QUOTE]
30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi

BenimOTE="yigitali2015, post: 40213988, member: 653364"]İnşallah canım hepimizin bebisine güzel bicibiciler
Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini [/QUOTE]
cnm nerden sipars ettin mustelalari bnde kampanyali bulmaya calisiyrmda

Nasıl kullanacaksın, Hergün sürülecek mi? Erken değil mi sanki.. Bende çok korkuyorum baya doğumdan sonra çektirecek bana diye.. Hayırlısı bakalım görcez..

30.haftadaTE="burcuuu1989, post: 40214132, member: 648900"]Canim kacinci haftadasin altta yazmiyo.
30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi[/QUOTE]
Bende baslim ozaman canimm sagol

Sebametin cildi cok kuruttugunu duydum ben.ama cok yakininda kullanan varmis birebir.her bebege gote de degisiyodur tabi.gule gule mis kokulu kokulu kullansin bebisin.

ya hangisini alıcam hala karar veremedim sen hangi şampuanı falan aldın yada almayı düşünüyosun cnm

kızlar bugün beşik bakmaya gidecez ama alıp almamakta kara veremedim ayrı bi oda yapmicam yatak odasına koyacam beşiğini o yüzden erken mi acaba zaten nasıl sığdıracam onuda bilimiyorum biraz değişiklik yapacam yatak odasında eğer şimdiden alsam öyle duracak odada kafam karıştı ne yapsam ki

Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini
cnm nerden simars ettin mustelalari bnde kampanyali bulmaya calisiyrmda[/QUOTE]
Canim benim wsim eczaci arkadasi var sagolsunlar piyadaki enuygun kampanyaninda altibda veririz deciler onlara sipqfis ettim esim heralde aksama gwtirir. Birde yaninda esantiyon numinelerden de istedim .piyasada en uygun 500ml sampuanu 31lira imnternette ama tabi guvenilir site olmasi onemli yoksa sahte urunde olabilir genelde nette de cok arastidim 37 civari sampuani.bakalim bize kaca verecekler aksama belli olur

30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi[/QUOTE]

nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmadan bilimde ona göre bende başlicam

[QUOTE="cimcimesevilay, post: 40214432, member: 61491surersin.arkadasim aksamlarjadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi[/QUOTE]

nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmadan bilimde ona göre bende başlicam[/QUOTE]
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam

gunaydn
bizde yrn ultrasona gore 29.haftaya bana gore 28.haftaya giriyrz bizde goruruz ins.32.haftalari cok ozeniyrm valla bu haftalara gelenlere:)
bu haftalarda bende mi oluyor bilmem ama oldu artık bu doğsun diyom :)

az kilo alanlara imreniyorum. maşallah diyelim. ben pazartesi 32. haftaya gireceğim 15 kg aldım. bir anda daha da şişip çatlak dolmaktan korkuyorum. geçmiyormuşta sonra

kg dan çok normal doğum için değişen kemik yapısından zorlanıyoruz sanırım. normal doğmak için bu kdr ağrı çekiyorum da normal doğuramazsam isyan edeceğim :)

nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmadan bilimde ona göre bende başlicam[/QUOTE]
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam[/QUOTE]

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum

nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmadan bilimde ona göre bende başlicam
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam[/QUOTE]

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum [/QUOTE]

amaan çatlicağı varsa çatlar zaten sürsende sürmesende çok dert değil yani

nasıl olcak peki nasıl sürecez uyarmavar.simdideilimde ona göre bende başlicam

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum [/QUOTE]
Canim bu gogus ucu yaralari icin emzirirken yara oluyor acidan aglayarak emzirn anneler var.simdiden baslarsak sonra aci cekmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…