2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Guzel bacim o kurula soyle lavanta hem nefes acici hemde solunum yolu iltihaplarina karsi etkili bir bitki...
İbrahim saracoglundan dinledim...
uyku bozuklugu olanlar yatak odaniza kaynar su icine lavanta atin diyor

Birde oturdugunuz odada yine kaynar suya lavanta atin odayi onun buhari sarsin bogaz enfeksiyonlarına karsi etkili diyor...
Ah bu heyetler ahhh....

Ya bu mobilya bebek odası takımları ne kadar pahalı,sanki senelik ev kirası parası.Büyüyen beşik düşünmüştük ama bir oda takımı 4000-5000 arası diyorlar.
senelik ev kirası dediğine göre adanada falan mısın canım :)

ama bu kurul benim ablalarım kisöylemesi ayıp 5 tane ablam var :)
yeni dogan bebek için agır olabilir demek istediler sanırımm..

Kiz kizim hic susuz bebek olurmu ya...
Gunahtir...
Hele bide yaz kavrulcak yavrularin ici...
Benim büyük oglana ilk gunden beri verdi annem suyunu...
Hem agzi temizlenir bebegin...
Istemezlerse almiyor zaten bebekler...
Cay kasiginin yarisi az az derken sapurdata sapurdata icti oglan...
Halada cok su icer masallah piril piril cildi...

senelik ev kirası dediğine göre adanada falan mısın canım :)

ama bu kurul benim ablalarım kisöylemesi ayıp 5 tane ablam var :)
yeni dogan bebek için agır olabilir demek istediler sanırımm..
Olabilir bitanem...
Karar senin tabi annesi...
Saglikli olsunda kuzucuklar varsin kokusuz olsun çamaşırları
Onlarin misss kokusu yeter

Kizlar bgn doktora gittim konyada olan arkadaslar gercekten fuat demir harika bir doktor bu zamana kdr gitmedigime cok pismanim uzun uzun acikladi Her seyi Idrar kulturu istedi ona gore ilac yazcakmis enfeksiyonum gecmemis bebisim kilo olarak geriden geliyor ama bunun cok da onemli olmadigini soyledi kisaca rahatlatti beni cok sukur

SirriEyvan teyzemiz bizi de ekler misin meşhur listeye.Tahmini doğum tarihi 21.06.015,yaş 26,ilk gebelik.Erkek hissettik babasıyla,erkek çıktı.Ama ismimiz hala yok (

Kızlar bugün şöyle bir gezelim fikir edinelim dedik. Travel sistem araba alcaktık ama kafamızı çok karıştırdılar, 0-1 yaş küçük puseti çıktıktan sonra büyük parçasını kullanırken onu çıkarıp parçasını ayrı katlamak felan zor geldi gözüme açıkçası.. CASUAL VERSAC tavsiye etti, bi fikriniz var mı? Alan bilen kullanan?? Fiyatını da 650 ye indi, katlanması çok kolay, ama çift taraflı kullanılmıyor, küçük ana kucağı sadece anneye bakıyor, pusette sadece öne bakıyor, 1 yaşından sonra yüzünün bana dönük olmaması sizce sorun olur mu?? Çok soru sordum ama sadece size danışabilirim güvenerek

Onlari ememiyor bebek. O yuzden ayari ve duru yok. Bir anda fazla su gelebilir. Genzine filan kacabilir. .bence normal biberonda dusuk cc ile yada cay kasigi ile yavasca dokmek daha guvenli

dogru bende onu dusundum assagi dogru egince akiyo su cunku ben avent anne gogsune birebir benzeyen gaz onleyici biberon aldim ins mama yemezde gerek kalmaz su veririm bende

Casual cadillac i tavsiye ederim canım. Henüz almadım ama inceledim. Hem çift yönlü kullanılıyor hem de oturma yeriyle birlikte katlanıyor.

Bende de ay
bende de ayni sey oluyodu saatte 6 dan fazlaysa gel dedi duzensiz araliklarla olup kendiliginden geciyorsa normalmis

brn hiç çanta bakmadım ya çok acil lazım olan bir şey mi?

bence bebekler su donemde cok hareketliler ancak 34.haftadan snr bebek dogum pozisyonu alir diye dusunuyrm bn bilmiyrm belkide yanlis ama su anda yerleri cok genis sag sol her yere oynuyorlar eger farkli bi dururm soz konusu diilse

benim ki de çok hareketli. özellikle göbeğimin sağ ve soluna darbe alıyorum. yamuk mu duruyor ne

totişin üstüne oturamayan var mıııı?

bel yorulunca koltuktan kalkamama var. kuyruk sokumunda ağrı oluyor çok feci. sanırım artık bele yastık koymadan oturmamak lazım.

Ya bu mobilya bebek odası takımları ne kadar pahalı,sanki senelik ev kirası parası.Büyüyen beşik düşünmüştük ama bir oda takımı 4000-5000 arası diyorlar.

ben sadece park yatak ve tiny love ev tipi ana kucağı düşünüyorum. mobilya alınsa çocuğun oda ayrılacağında çocuk orda yatmaya hevesli olmaz gb geliyor. odası ayrılacağında kendi seçsin odasını. büyüyen oda alıp kaç yaşına kadar bizim zevkimize göre yaşatacağız ki..

ben de araba bakıyordum ama bazı çocuk durmaz dediler bir de traveller de ufak aparat 6 aya kdr herhalde. kanguru almayı düşünüyorum ben boba 4g doğumdan itibaren kullanılabiliyor. arabayı doğduktan sonra deneyip alırım dedim. bir de insanlar hafif bastonları daha çok kullanıyor. traveller yeni modeller çok cazip ama ne kdr kullanışlı olacak

canım bende ilk gidişimde herşeyi açıklamasına hayran kalmıştım Fuat beyin, 45-50 dk yazdığım soruları tek tek cevaplamıştı bıkmadan

Casual cadillac i tavsiye ederim canım. Henüz almadım ama inceledim. Hem çift yönlü kullanılıyor hem de oturma yeriyle birlikte katlanıyor.
canım cadillac da vardı ama adam çıkmadan katlanabildiğini söylemedi bize :/ 2 çeşit cadillac vardı acaba bu o türlü değilmiydi? Sana zahmet olmazsa bana link atarmısın? Fiyatı ne civarda? Bide küçükken 0-1 yaş kullanacağı anakıcağı büyük parçanın üstüne mi oturtuluyor yoksa o çıkabiliyomu?

teras için çiçek ve tohumlar baktım da aklım onlara gitti. gebelikte evde olmak hem keyifli hem çok sıkıcı. işe ara vermek zorunda kaldım ben yol uzak geldi. ama yıllardır aralıksız çalışan insan olarak evde gün geçmiyor
bir de gebelik yüzünde 2 saatte yaptığım ev işini 2 günde anca yapıyorum. hava gzl kalsın da terasla çiçekle uğraşır gün geçiririm. aldım elime şişleri bebeğe battaniye örüyorum resmen

Canım casual cadillac var bir de casual cadillac air var bir üst modeli.ben air olanı beğenmiyorum http://mobil.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483 benim dediğim bu 750_800 civarı şu anda. Büyük parça çıkıp ana kucagi takiliyor.1 yaşından sonra anakucagi ni çıkarinca normal baston tipte büyük oturma yeriyle bbirlikte katlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…