- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.721
teşekkür ederiz canımmMaşallah canım cicilerini güle güle sağlıkla giysin prenses :)
Guzel bacim o kurula soyle lavanta hem nefes acici hemde solunum yolu iltihaplarina karsi etkili bir bitki...Kızlar bingo hipoalerjenik kullanmaya karar verdim ben..lavanta yagı için bizim anneler kurulu cevaz vermedi :) ilk aylar zaten burnu tıkanmaya müsait olacak o koku agır gelir dediler..bu deterjan parfümsüz ve kimyasal bileşeni çok az
senelik ev kirası dediğine göre adanada falan mısın canım :)Ya bu mobilya bebek odası takımları ne kadar pahalı,sanki senelik ev kirası parası.Büyüyen beşik düşünmüştük ama bir oda takımı 4000-5000 arası diyorlar.
ama bu kurul benim ablalarım kiGuzel bacim o kurula soyle lavanta hem nefes acici hemde solunum yolu iltihaplarina karsi etkili bir bitki...
İbrahim saracoglundan dinledim...
uyku bozuklugu olanlar yatak odaniza kaynar su icine lavanta atin diyor
Birde oturdugunuz odada yine kaynar suya lavanta atin odayi onun buhari sarsin bogaz enfeksiyonlarına karsi etkili diyor...
Ah bu heyetler ahhh....
Olabilir bitanem...senelik ev kirası dediğine göre adanada falan mısın canım :)
ama bu kurul benim ablalarım kisöylemesi ayıp 5 tane ablam var :)
yeni dogan bebek için agır olabilir demek istediler sanırımm..
Onlari ememiyor bebek. O yuzden ayari ve duru yok. Bir anda fazla su gelebilir. Genzine filan kacabilir. .bence normal biberonda dusuk cc ile yada cay kasigi ile yavasca dokmek daha guvenli
EvetKizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu da benden...
Yan taraflariniz gergin ve batiyormu...
Yanlardan geriliyorum kaburgam batiyor sanki...
Casual cadillac i tavsiye ederim canım. Henüz almadım ama inceledim. Hem çift yönlü kullanılıyor hem de oturma yeriyle birlikte katlanıyor.Kızlar bugün şöyle bir gezelim fikir edinelim dedik. Travel sistem araba alcaktık ama kafamızı çok karıştırdılar, 0-1 yaş küçük puseti çıktıktan sonra büyük parçasını kullanırken onu çıkarıp parçasını ayrı katlamak felan zor geldi gözüme açıkçası.. CASUAL VERSAC tavsiye etti, bi fikriniz var mı? Alan bilen kullanan?? Fiyatını da 650 ye indi, katlanması çok kolay, ama çift taraflı kullanılmıyor, küçük ana kucağı sadece anneye bakıyor, pusette sadece öne bakıyor, 1 yaşından sonra yüzünün bana dönük olmaması sizce sorun olur mu?? Çok soru sordum ama sadece size danışabilirim güvenerek
ya görümcem adanada yaşıyo senelik kirayu toptan verdiklerini duyunca böyleYokMoon blanca hocam değilim,gerçi kiracı da değilim ama annemlerin kirası bu civarlardaydı Kayseri de :)))
Yandaki kaburga kemiklerimi ariyorum hafif arkaya dogru...
bende de ayni sey oluyodu saatte 6 dan fazlaysa gel dedi duzensiz araliklarla olup kendiliginden geciyorsa normalmis@damlasssss cnm bnm kasilmamda ayni senin dedigin gibi oldu belli bir bolgede diil butun gobegim sem sertti.ptesi randevum var bakalm dr.um ne dicek burayada yazarim.ama @maral26 hakli o da bi kasilma turuymus ve bu aylardan snr basliyrmus devamli olmamasi halinde sakincasi yokmus
http://www.n11.com/sunny-baby-sb737-anne-bebek-cantasi-P17369525 kızlar sizce kullanışlı olur mu bu çanta,sırt çantası istiyordum stylo nun ama onların ıslak mendil cepleri falan çok kullanışsızmış.Diğer markalarsa sırt çantası pahaı geldi bana,kırmızı rengini düşündüm ama ne ersiniz .
bence bebekler su donemde cok hareketliler ancak 34.haftadan snr bebek dogum pozisyonu alir diye dusunuyrm bn bilmiyrm belkide yanlis ama su anda yerleri cok genis sag sol her yere oynuyorlar eger farkli bi dururm soz konusu diilse
totişin üstüne oturamayan var mıııı?
Ya bu mobilya bebek odası takımları ne kadar pahalı,sanki senelik ev kirası parası.Büyüyen beşik düşünmüştük ama bir oda takımı 4000-5000 arası diyorlar.
Kızlar bugün şöyle bir gezelim fikir edinelim dedik. Travel sistem araba alcaktık ama kafamızı çok karıştırdılar, 0-1 yaş küçük puseti çıktıktan sonra büyük parçasını kullanırken onu çıkarıp parçasını ayrı katlamak felan zor geldi gözüme açıkçası.. CASUAL VERSAC tavsiye etti, bi fikriniz var mı? Alan bilen kullanan?? Fiyatını da 650 ye indi, katlanması çok kolay, ama çift taraflı kullanılmıyor, küçük ana kucağı sadece anneye bakıyor, pusette sadece öne bakıyor, 1 yaşından sonra yüzünün bana dönük olmaması sizce sorun olur mu?? Çok soru sordum ama sadece size danışabilirim güvenerek
canım bende ilk gidişimde herşeyi açıklamasına hayran kalmıştım Fuat beyin, 45-50 dk yazdığım soruları tek tek cevaplamıştı bıkmadanKizlar bgn doktora gittim konyada olan arkadaslar gercekten fuat demir harika bir doktor bu zamana kdr gitmedigime cok pismanim uzun uzun acikladi Her seyi Idrar kulturu istedi ona gore ilac yazcakmis enfeksiyonum gecmemis bebisim kilo olarak geriden geliyor ama bunun cok da onemli olmadigini soyledi kisaca rahatlatti beni cok sukur
canım cadillac da vardı ama adam çıkmadan katlanabildiğini söylemedi bize :/ 2 çeşit cadillac vardı acaba bu o türlü değilmiydi? Sana zahmet olmazsa bana link atarmısın? Fiyatı ne civarda? Bide küçükken 0-1 yaş kullanacağı anakıcağı büyük parçanın üstüne mi oturtuluyor yoksa o çıkabiliyomu?Casual cadillac i tavsiye ederim canım. Henüz almadım ama inceledim. Hem çift yönlü kullanılıyor hem de oturma yeriyle birlikte katlanıyor.
Canım casual cadillac var bir de casual cadillac air var bir üst modeli.ben air olanı beğenmiyorum http://mobil.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-105483 benim dediğim bu 750_800 civarı şu anda. Büyük parça çıkıp ana kucagi takiliyor.1 yaşından sonra anakucagi ni çıkarinca normal baston tipte büyük oturma yeriyle bbirlikte katlaniyorcanım bende ilk gidişimde herşeyi açıklamasına hayran kalmıştım Fuat beyin, 45-50 dk yazdığım soruları tek tek cevaplamıştı bıkmadan
canım cadillac da vardı ama adam çıkmadan katlanabildiğini söylemedi bize :/ 2 çeşit cadillac vardı acaba bu o türlü değilmiydi? Sana zahmet olmazsa bana link atarmısın? Fiyatı ne civarda? Bide küçükken 0-1 yaş kullanacağı anakıcağı büyük parçanın üstüne mi oturtuluyor yoksa o çıkabiliyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?