- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.821
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam
kızlar bugün beşik bakmaya gidecez ama alıp almamakta kara veremedim ayrı bi oda yapmicam yatak odasına koyacam beşiğini o yüzden erken mi acaba zaten nasıl sığdıracam onuda bilimiyorum biraz değişiklik yapacam yatak odasında eğer şimdiden alsam öyle duracak odada kafam karıştı ne yapsam ki
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam
önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum
Neden takmayasinki canimm?ben 2 tane aldım yeter herhalde zaten hiç tarzım değil takacağııda pek düşünmüyorum :)
Neden takmayasinki canimm?
cancazim icine sinen olursa al hemen kurmazsin..kızlar bugün beşik bakmaya gidecez ama alıp almamakta kara veremedim ayrı bi oda yapmicam yatak odasına koyacam beşiğini o yüzden erken mi acaba zaten nasıl sığdıracam onuda bilimiyorum biraz değişiklik yapacam yatak odasında eğer şimdiden alsam öyle duracak odada kafam karıştı ne yapsam ki
Ca
cancazim icine sinen olursa al hemen kurmazsin..
Ama biraz havalandirmakta gerekiyi ona gore kurarsin
575 mi??? İnanmıyorum nerde bizde o şans :) canım peki n11 deki her kartta geçerli mi?canım bende e bebekteki kampanyayı kaçırınca kafayı direk bu arabaya takmıştım o zamanlar e bebekte 575 tl idi mağazada incelerim demiştim ben gidene kadar kalır mı hala bakıyordum gidince mağazada yok bu araba bende n11 den aldım ama bazen hepsi burada,gitti gidiyor gibi sitelerde kart kampanyaları oluyor onları takip et istersen canım ben aldığım sitenin linkini vereyim bi bak istersen hala %10 indirim veriyor 800e geliyor
http://www.n11.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-P36109395
[QUOTE="
Canim bu catlak icin degil zaten meme ucu yaraasi icin.anneler icin iskenceye donusuyor emzirmek onun onlemi
Allahım bi memleketlim daha..kartal pendik gebze..isimlerini duymak bile yetiyo benim gibi gurbette olan biri için :)canım ben kartalda oturuyorum gülen tıp merkezınde doc.dr bulent kars a muayene oluyorum ozel kozyatagı central hosp. da doğumum olcak inşallah :) dr doğumları orda yaptırıyor.. cok memnunum dr.umdan tavsiye ederim kesinlikle
Desteklileri acmak zor olmaz mi ki??ya ne bilim alıştım destekli taş gibi sütyen takmaya o baya bi garip geliyo bana ilk zamanlar takarım da sonra normal ne kullanıyosam onu takarım
kızlar bugün beşik bakmaya gidecez ama alıp almamakta kara veremedim ayrı bi oda yapmicam yatak odasına koyacam beşiğini o yüzden erken mi acaba zaten nasıl sığdıracam onuda bilimiyorum biraz değişiklik yapacam yatak odasında eğer şimdiden alsam öyle duracak odada kafam karıştı ne yapsam ki
Desteklileri acmak zor olmaz mi ki??
Bende onkara akistim ama bebis icin seve seve takarim:))))
Allahım bi memleketlim daha..kartal pendik gebze..isimlerini duymak bile yetiyo benim gibi gurbette olan biri için :)
Dedigin sey amniyosentez ben yastan dolayi degil tarama twstim riskli ciktigi icin yaptirdim sonuc temiz cikti 16.haftada yapiliyor ve iyi bir doktor tyaparsa cok kolay bir islem ve yuzde yuz sonucu dogru olan bi islem.karindan bebegin suyundan aliyorlar genetiklabaratuvaronda kromozom analizi yapiliyor ozelde yaptirirsan 1000-1500 lira arasi.universite hastaneleri ucretsiz bildigim kadariyla fakat sonucun cikmasi cok uzayabiyor.ve vu islemo deneyimli bir doktorun yapmasi cokk onemli yoksa 200/1 dusik riski var.
o bu diilde bn 1 aydr sutyen takmiym ewdeyim diye:)herturlusunu takmak zor geliyor simdi bana.dogumdan snr eski kullandiklarimizda olmaz bnmkiler simdiden kocamn oldularaslında emzirmek için rahat olur da ben onunla rahat edemem biraz kullanırım sonra eskiye devam yok ya zor olmaz kaldır tişörtünü sütyeni de kaldır hahh tamam işteeee bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?