2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum [/QUOTE]

amaan çatlicağı varsa çatlar zaten sürsende sürmesende çok dert değil yani[/QUOTE]
Canim bu catlak icin degil zaten meme ucu yaraasi icin.anneler icin iskenceye donusuyor emzirmek onun onlemi

ben de park beşik istiyorum ama o kadar kararsızım ki yatak ölçüsü chicco da 65*95 başka markalarda 60*120 hangisi daha ideal ölçüdür. bir de baby maks anne yanı var o da 60*120 ama tek tarafı yatağın yanına konup ara kata kdr yan kısmı aşağı iniyor. ben ayrı değil yanımda yatsın istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağım.

Canim surerken anlarsin zaten cok oynamadan yavadca surersin.arkadasim aksamlari suruyor gogus pedi takiyorr ustune.ama ben sadece surucemm gogus pedi takmicam

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum [/QUOTE]

amaan çatlicağı varsa çatlar zaten sürsende sürmesende çok dert değil yani[/QUOTE]

deme öle ya tek tesellim o yağ. ırsi ise annem çatlak dolu
bu arada sığamıyor gibi göbeğe ittirip duruyor. elim kolum göbeğe koysam itekliyor. bırası benim git der gibi

önceden başlamak gerekiyor mu? valla ben göbeğime badem yağını bile üşene üşene sürüyorum

Canim bu catlak icin degil zaten meme ucu yaraasi icin.anneler icin iskenceye donusuyor emzirmek onun onlemi[/QUOTE]

hımm anladım bende normal çatlak diyosun sandım badem yağı deyince

[QUOTE="
Canim bu catlak icin degil zaten meme ucu yaraasi icin.anneler icin iskenceye donusuyor emzirmek onun onlemi[/QUOTE]

anladım gögüs için olduğunu da iki tane krem sürme derdi olacak. bakayım ben de dışarı çıkabilirsem veya internetten alayım.

Ca
cancazim icine sinen olursa al hemen kurmazsin..
Ama biraz havalandirmakta gerekiyi ona gore kurarsin

575 mi??? İnanmıyorum nerde bizde o şans :) canım peki n11 deki her kartta geçerli mi?

[QUOTE="
Canim bu catlak icin degil zaten meme ucu yaraasi icin.anneler icin iskenceye donusuyor emzirmek onun onlemi

anladım gögüs için olduğunu da iki tane krem sürme derdi olacak. bakayım ben de dışarı çıkabilirsem veya internetten alayım.[/QUOTE]
evet sürmeye ben de üşeniyorum normal çatlak kremini bile zorla sürüyorum ama bu önemli bunu düzenli dürcem

Allahım bi memleketlim daha..kartal pendik gebze..isimlerini duymak bile yetiyo benim gibi gurbette olan biri için :)

Verdiğin linkte 888 yazıyo canım, taksitlere baktım kaça bölersek bölelim 888 Dio, %10 indirim nerde acaba?

Ben beşiğini aldım kurdurdum yatağı hazır artık bebişin.. Yatak odasında değişiklik yaptm bnde, Bence sende al erken olduğunu düşünmüyorum.. Ne olur ne olmaz bebeğin belli bir vakti yok her an gelebilir 7 ayı devirdikten sonra herşeyi hazır beklemeli

Desteklileri acmak zor olmaz mi ki??
Bende onkara akistim ama bebis icin seve seve takarim:))))

aslında emzirmek için rahat olur da ben onunla rahat edemem biraz kullanırım sonra eskiye devam yok ya zor olmaz kaldır tişörtünü sütyeni de kaldır hahh tamam işteeee bu kadar basit

canım banada 22 haftda ayrıntılı ultrason yaptırınca bu testi de yaptır dedi doktor cesaret edemedim, gecen hafta tetanozun 2. dozunu yaptırırken hemşire doktor istemişse mutlaka yaptırmalısın dedi kafam karıştı, bu haftaya geldim artuk ne yapsam ki
yatırmamamın sebebi bana da 100/2 düşük tehlikesi var demişti doktor :S

aslında emzirmek için rahat olur da ben onunla rahat edemem biraz kullanırım sonra eskiye devam yok ya zor olmaz kaldır tişörtünü sütyeni de kaldır hahh tamam işteeee bu kadar basit
o bu diilde bn 1 aydr sutyen takmiym ewdeyim diye:)herturlusunu takmak zor geliyor simdi bana.dogumdan snr eski kullandiklarimizda olmaz bnmkiler simdiden kocamn oldular
yrn kontrolden snr alicam 2-3 tane bnde ii olur ins.

Bu kisa sureli rahatlik seni daha sonra rahatsiz eder ama. Ara ara da olsa kullan mutlaka. Sonucta agirlasip asagi dogru gerilecek ve sirt agrisi meydana getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…