2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aslında doktor çpk önemli bu konuda ben yaptırır yaptırmaz gezmeye gittim hatta ertesi gün okulada gittim sürekli ayaktaydım hiç agrı sızı hiç bişey olmadı normal hayatım devam etti.senden neden istediler sorun neydş

Allahım bi memleketlim daha..kartal pendik gebze..isimlerini duymak bile yetiyo benim gibi gurbette olan biri için :)
canım ben Eskişehir liyim :) istanbulda eşimin işinden dolayı oturuyoruz kartalda :) bende gurbetteyim yani :) kaç aydır gitmedim burnumda tütüyor eskişehirimmmm...

canım maalesef bebeğimin boynunda kist var, yaşımda ileri olunca yaptır dediler.
kötü günler yaşadım 22. haftalarda, ama şimdilerde Allahıma dualar edip umutla bekiyorum.

canım maalesef bebeğimin boynunda kist var, yaşımda ileri olunca yaptır dediler.
kötü günler yaşadım 22. haftalarda, ama şimdilerde Allahıma dualar edip umutla bekiyorum.
canım inşallah en kısa sürede geçer inan hepimizin başından böyle şeyler geçti benimde ikili taramam yüksek riskli çıktığında çok çok üzülüp ağlamıştım ardından amniyosentez oldum sonuç temiz geldi tam ona sevinirken birde bebğin böbreklerinde büyüme çıktı bira ayda ona üzüldüm sonraki kontrolde doktorum geçmiş dedi sevindik derken iki gün sonra şeker testim de şekerim yüksek çıktı.demem oki mutlaka farklı sorunlarımız var hepimizin ama ben inanaıyorumki mis gibi sapasaglsm gelecek kuzularımız

seneye darıcaya tayin istemeyi düşünüyorum :)

canım ben Eskişehir liyim :) istanbulda eşimin işinden dolayı oturuyoruz kartalda :) bende gurbetteyim yani :) kaç aydır gitmedim burnumda tütüyor eskişehirimmmm...
hayat işte ya..sürüklenmişiz bi yerlere..Allah agız tadı kalp huzuru versin ötesi kolay..bazen diyorum annemin dizinin dibinde ama mutsuzda olabilirdim diye..sonra şükrediyorum herşeye :)

inanıp dualar edince insan rahatlıyor canım, zaten elimizden başka birşey gelmiyor..
sen kaçıncı haftadasın?
en fazla 2.5 ay sonra benim bebeğim geliyor İnşallah :)
Allah her isteyen kadına sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

Cnm hic endise etme
Yaptirsan ne degisecekti ki
Hayir aldircakmiydin bebegini yok...
Ee o zaman ALLAHA tevekkul edip dua et...
Rabbim o kistide gecirir sagliklada dunyaya gelir kuzucuk annesi...
Banada yaptirman şart dediler dr değiştirdim
Masaallah canavar gibi
Sagliklada dogacaklar insaallah

Aynen öyle. Allah yardımcınız olsun. Benim sorunsuz geçiyor çok şükür ama normal olan ağrılar falan bile yetiyor. Sizler bi de böyle sorunlarla uğraşıyorsunuz. Allahım size ve bebeklerinize yardım etsin.. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Tabi bnde inşallaaahhhh.
Bu arada biizim doğum tarihlerimiz aynıymııış

ben şuanda 29+3 teyim 30 hafta yani aynıyız demekki. canım bu bebekler yeni oluşuyor tabiki arada sorunda çıkacak kimbilir bizlerde neler vardı sanki bizim zamanımızda ultrason mu varmış.herkes sapasağlam doğmuş işte. bazen diyorum cahillik en güzeliymiş ayrıntılın ayrıntılı üstüne gittikçe bişey çıkıyor mutlaka ve çıkacvaktırda kolay değil sıfırdan varoluyor yavruşlarımız allah onların yanında onları koruyor merak etme

Biz 1 ay önce aldık koyduk yatakodamıza. Benim yattığım tarafta, yatarken elimi uzatınca ulaşabileceğim mesafede, arasıra sallıyorum, hayal kuruyorum bebişim içindeymiş gibi Sen de al dursun canım artık az kaldı zaman.

Ayy bnde bendee.. Sallıyorum sonra seviyorum seni canım oğlum benimm falan diye konuşuyorum kendi kendime.. Gören deli sanacak

Ayy bnde bendee.. Sallıyorum sonra seviyorum seni canım oğlum benimm falan diye konuşuyorum kendi kendime.. Gören deli sanacak
Hahay desinler aman Ben de karnımı okşayıp seviom, konuşuom.. Çok değişikbi duyguymuş bu annelik. Bi an önce doğsunda kucağımda olsun die günleri, saatleri sayıyom. Hayırlısıyla gelsinler.

Amin cnm cumlemiz saglikla kucagimiza alicaz insaallah...
Benim bebegimde bir sorun yok cok sukur...
Sadece plesanta dogum yolunu kapamis yakin takipteyim...
Ama bu ozel drlarin para kapisi olmus 35 yas ustu anneler...
Insanlari korkutuyorlar
Hic gebenin psikolijisini dusunmeden yaptirman sart diyorlar
Sakat downm send vs
35 yas ustu annenin risk orani % 7-8
20 yas alti annenin risk orani %15-20
Sadece korkutup para kazanma
Zaten hicbir test kesin sonuc veremiyor
Saglikli denen nice normal yas dogumdan sonra bikac ay içinde bebeginin down send oldugunu anliyor...

teşekkürler canım,
İnşallahlah dediğin gibi sağlıkla ve zamanında doğacak bebeciklerimiz :)

575 mi??? İnanmıyorum nerde bizde o şans :) canım peki n11 deki her kartta geçerli mi?
Ben o şansı yakaladım valla İnternette tükenmişti, gittim mağazasına 1 tane kalmış, kaptım hemen. Çok güzel bi araba, kurduk evde kullandım, almanızı tavsiye ederim. İnşallah indirimli bulursunuz. Ben de bakınayım nette rastlarsam size haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…