- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #31.901
Allahtan kas derdim yok sarisinliktan gorunmuyor normaldede boyuyodum zatn tek avantajim o:)
her yerim tuglendi bi kaslarim cikmadi ona yanarim
Allahtan kas derdim yok sarisinliktan gorunmuyor normaldede boyuyodum zatn tek avantajim o:)
ayy oda güzelmiş canımm
Canim eczaneden mi tedarik edecegiz bu urunu lansinoh göğüs kremimi. Benim bi arkadaş da çok çekti gogusu kanamisyi emzirirken. Önlem al demişti ama krem söylemediKizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.
kizlar dustayken bir avuc,tararkende 2 avuc sacim dokuldu dogurana kadar sacsiz kalcam sanirsamhic yoktu boyle bisey son 2 haftadr inanilmaz sacim dokulyor
bide burnumun ici nasil kuru artik nefes alamiyrm.dunde temzlemek istedim afedersiniz ama dokunmamla kanamasi bir oldu ama nasil kanama en son cocukken boyle kanamisti korktum valla.
burnum kaniyor,benim elim karnima gidiyor ic gudusel olarak oyy annesinin kuzusu:))pek dengesizlestim
kac kiloyla hamile kaldn canim ve kac kilo aldn. Verirsin korkma hele uykuszluk guzel kilo verdiryr
madem seninde 56 doğum sonrası bir gzl verelim beraber oldumu motivasyon artıyor . iş yemeğe geldimi bende inatlık kalmıyor canımSana gaz veriyodur canimm hirslandirmaya calisiyodur.
Sende inadina ver kilolari benimde hedef 56 canim:))
wuuuu ben bu gazla 50 yi rahat gorurdum:))
verde gorsun esin seninle ugrasmak neymis
var canim dugunumdede hamis oldugumdan eve cagrdim:))
ama bi sac kesmeye cagirmayim dedim yol parasi fln fark 50 lira veriyrm.bu ara cimriyim her seyi bebise harcamak istiyrm ondan cagirmadm valla:))
hep sonradan oldum ben boyleCimri mi? ayni ben :)
beeeeen :) ayakkabılarımı görünce bile duygulanıyorum, artık sürekli spor ayakkabı giyiyorum mecburen :))o değilde ben topuklu ayakkabı giyip süslenmeyi kokoşluğu össsledim hatunlar var mı benim gibi olan :) :)
ayy çok şanslısın tatlım, bende acele etmicem beklicem artık inş şu 3 ayda bi kampanya denk gelirBen o şansı yakaladım vallaİnternette tükenmişti, gittim mağazasına 1 tane kalmış, kaptım hemen. Çok güzel bi araba, kurduk evde kullandım, almanızı tavsiye ederim. İnşallah indirimli bulursunuz. Ben de bakınayım nette rastlarsam size haber veririm.
ilk sene iddiayı felan boşver canım, sütünün kalitesi düşmesin, sonra bir verirsin pir verirsin inşbana kıyafet dmeyiiin eşim o kadar umutsuzki zayıflayabileceğimden sen dedi 57 ye düş seni götüreceğim ne istersen alacağim o öyle diyince ben dedimki kendine zarar veriyorsun bak çok harcarım seni bu söylediğine pişman ederim dediki, sen 56 yı gör sokağa çıkıp eşek gibi anıracağım yuh dedim artık. ben senin zayıflayamayacagımı biliyorum dedi pndan böyle konuşuyorum dedi o zaman tmm dedim 56 ya düşersem sokakta değil seni tutup kahvenin önüne götüreceğim orada arkadaşlarının yanında yapacaksın tmm dedi yani ben burdan anlıyorum ki adam çook umutsuz
canım çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış , Allah korumuşKizlarrrr çok korktum yaaaesimle tartıştık biraz daha doğrusu ben huysuzluk ettim.sinirle Ağlayarak üst kata yatak odasına çıkıyordum merdivenlere ayağım takıldı 2-3 basamak düştüm. Ağlama krizine girdim eşim geldi o da delirdi resmen.kuzuma bişey oldu diye çok korktum düşerken refleks olarak karnimi korudum. Yatıp yatağa hareket ediyor mu diye dinledim yarım saat kıpır kıpır neyse ki.aman dikkat edin sizler de
hastanede olman daha iyi cnm hem senin icinde daha rahat olur hemde aksi bir durumda daha kolay mudehale yapilir.Allah yardimcin olsun.opuyrmMerhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
simdi bu bana denir mi yaaKızlar saçımı kestirdim, geçen hafta Kaş bıyık aldırdım, genital ağda vs derken mis oldum mis :)) yrn da cilt bakımına gidicem hamile kalalı gitmemiştim, azıcık toparlanayım yaww
çok geçmiş olsun cnmMerhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
Kızlar ya lansinoh aldim 15 gün sonra kullanmaya başlamak istiyorum bende.yalniz deneyimli annelere sormak lazim,yalnızca ucuna değil demi,kahverengi bölgeye de surucez?Canim eczaneden mi tedarik edecegiz bu urunu lansinoh göğüs kremimi. Benim bi arkadaş da çok çekti gogusu kanamisyi emzirirken. Önlem al demişti ama krem söylemedi
Dikkat et canım.evde de dinleneceksin gözetim altında olan daha iyi.Rabbim şifa versin tüm annelere..dikkat et kendineMerhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
ohhh mis gibi olmussun:)))Kızlar saçımı kestirdim, geçen hafta Kaş bıyık aldırdım, genital ağda vs derken mis oldum mis :)) yrn da cilt bakımına gidicem hamile kalalı gitmemiştim, azıcık toparlanayım yaww
kiyamam yaa canim bnm dikkat et kendine bnm evde merdivenli valla yavas yavas inip cikiyrm duscem diye aklim gidiyor.Allah korumus sizi.yapiyoruz boyle atarlanmalar hep kendimize zarar.az sabr cnm bebislerimizi kucaagimiza alinca unutcaz bunlarin hepsini
C
Canim benim dikkat et Allah korumus yavrusunu biseycik olmamis bak..
Sen korktun diye korkmustur yavrusun simdi iyisin dimi??
teşekkürler kizlarcanım çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış , Allah korumuşeşini de takmamaya çalış canım ya, hamileliğin bitince intikamını alırsın
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. Benim beyinden mr çekilmişti migren için ama. BilmiyorumKizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...
Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
Evet canim eczanelerde var 10gr lik ve 50 grlik olarak satiliyor 50lilik olan sanirim 30-35 tl civariCanim eczaneden mi tedarik edecegiz bu urunu lansinoh göğüs kremimi. Benim bi arkadaş da çok çekti gogusu kanamisyi emzirirken. Önlem al demişti ama krem söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?