2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar ben artik lansinohu kullanmaya basliycam yavas yavas sadece gogus uclarini uyarmadan surmek gerekiyormus.biraz dikkati kullanmamiz lazim yani.ama dogum sonrasi gogus ucu yarasindan da kurtulmus oluruz simdiden onlem alalim.
Canim eczaneden mi tedarik edecegiz bu urunu lansinoh göğüs kremimi. Benim bi arkadaş da çok çekti gogusu kanamisyi emzirirken. Önlem al demişti ama krem söylemedi

benim de bir haftadır dökülüyor kısalttım ama geçmedi. şampuan değiştirdim ondan sanıyordum ama demekki doğum sonrası dökülme şimdiden başlamış

kac kiloyla hamile kaldn canim ve kac kilo aldn. Verirsin korkma hele uykuszluk guzel kilo verdiryr

canım 67 ile kaldım zaten kilo verip sonra kalmayı düşünüyordum veremeden kaldım şimdi de 75 kiloyum benim bebiş önden gidiyor sat a göre yirmi altı haftalığım ama bebiş ultrasonda yirmi yedi görünüyo ağırlıgıda 1000 gr mın üzerinde kendimi onunla teselli ediyorum tartıdaki ağırlık sadece bana ait değil diye

Sana gaz veriyodur canimm hirslandirmaya calisiyodur.
Sende inadina ver kilolari benimde hedef 56 canim:))
madem seninde 56 doğum sonrası bir gzl verelim beraber oldumu motivasyon artıyor . iş yemeğe geldimi bende inatlık kalmıyor canım

wuuuu ben bu gazla 50 yi rahat gorurdum:))
verde gorsun esin seninle ugrasmak neymis

dimi göstereyim ona gününü haddini bilsinbenim kayın valide üvey eşimde pek sevmez onu zaten sevilecek bir tip de değil ya neyse tansiyonu var kalp büyümesi falan var ciğeri yağlanmış hasılı baştan aşağı hasta yuz küsür kilo eşimde ona kilo ver biraz bak sağlığından oluyorsun demiş birkaç kez senmisin böyle diyen kadın açmış ağzını birgün saymış sayıştırmış sonrada inşAllah evlenince karın benden beter olur diye beddua etmiş adamcağızın birde o yönde şeyi var sen kilo aldıkça onun hoşuna gidiyor bu yüzden almanı istemiyorum diyor bide alt üst oturunca görmeme şansı da yok kadının işte böyle adamdaki hırsın en büyük etkeni bayağı uzattım neyse kusura bakmayın kızlar

o değilde ben topuklu ayakkabı giyip süslenmeyi kokoşluğu össsledim hatunlar var mı benim gibi olan :) :)
beeeeen :) ayakkabılarımı görünce bile duygulanıyorum, artık sürekli spor ayakkabı giyiyorum mecburen :))

ayy çok şanslısın tatlım, bende acele etmicem beklicem artık inş şu 3 ayda bi kampanya denk gelir

ilk sene iddiayı felan boşver canım, sütünün kalitesi düşmesin, sonra bir verirsin pir verirsin inş

canım çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış , Allah korumuş eşini de takmamaya çalış canım ya, hamileliğin bitince intikamını alırsın

Merhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
hastanede olman daha iyi cnm hem senin icinde daha rahat olur hemde aksi bir durumda daha kolay mudehale yapilir.Allah yardimcin olsun.opuyrm

Kızlar saçımı kestirdim, geçen hafta Kaş bıyık aldırdım, genital ağda vs derken mis oldum mis :)) yrn da cilt bakımına gidicem hamile kalalı gitmemiştim, azıcık toparlanayım yaww
simdi bu bana denir mi yaa
yarasin canm sihatler olsun:)

Canim eczaneden mi tedarik edecegiz bu urunu lansinoh göğüs kremimi. Benim bi arkadaş da çok çekti gogusu kanamisyi emzirirken. Önlem al demişti ama krem söylemedi
Kızlar ya lansinoh aldim 15 gün sonra kullanmaya başlamak istiyorum bende.yalniz deneyimli annelere sormak lazim,yalnızca ucuna değil demi,kahverengi bölgeye de surucez?

Merhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
Dikkat et canım.evde de dinleneceksin gözetim altında olan daha iyi.Rabbim şifa versin tüm annelere..dikkat et kendine

Kızlar saçımı kestirdim, geçen hafta Kaş bıyık aldırdım, genital ağda vs derken mis oldum mis :)) yrn da cilt bakımına gidicem hamile kalalı gitmemiştim, azıcık toparlanayım yaww
ohhh mis gibi olmussun:)))
En guzelini yapmissin canim arada bi yapmak lazim.
Hamileyiz diye salmamaliyiz bende yarin bi kuafore gideyim diyorum bakalim insallah giderim usengecligi bi kenara birakabilirsem:))

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...

Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?

C

Canim benim dikkat et Allah korumus yavrusunu biseycik olmamis bak..
Sen korktun diye korkmustur yavrusun simdi iyisin dimi??

canım çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış , Allah korumuş eşini de takmamaya çalış canım ya, hamileliğin bitince intikamını alırsın
teşekkürler kizlar şu atarli Gülistan halimden bi vazgecemedim. Hamilelik beni iyice fevri yaptı.ottan b..ktan sorun çıkarıp kendi kendime atarlaniyorum sonra olan bana oluyor yazık kocam da neye uğradığını şaşırıyor.

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...

Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. Benim beyinden mr çekilmişti migren için ama. Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…