2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

amaan çatlicağı varsa çatlar zaten sürsende sürmesende çok dert değil yani[/QUOTE]

deme öle ya tek tesellim o yağ. ırsi ise annem çatlak dolu
bu arada sığamıyor gibi göbeğe ittirip duruyor. elim kolum göbeğe koysam itekliyor. bırası benim git der gibi [/QUOTE]
canım 65x95 çok küçük değil mi bana 60x120 bile küçük geldi bari eni geniş olsun dedim 70x110 aldım kraft salsa modeli kurduk baktık güzeldi herşeyi var sallanıyor alt açması dönencesi sinekliği de çıkıyor içinden yine de araştır hangisi hoşuna giderse onu al ama bi gör mağazada boyutları bence

İyi geceleer hanımlaar yarın randevum var oğluşumla buluşacam 1 aydır görmüyorum çok özledim inşallah böbrek büyümesi durmuştur da sevinçli bi şekilde gelirim bide kızlar tetanoz aşısının 2.dozu vurulacakti yarın gerek var mı off iğneden çok korkuyorum yaa

Verdiğin linkte 888 yazıyo canım, taksitlere baktım kaça bölersek bölelim 888 Dio, %10 indirim nerde acaba?
canım fiyat yazan yerin hemen altında ürün indirim kuponu yazıyor onu tıkla o hesabına aktive oluyor sonra da ödemeye geçerken satın al dediğinde en üstte ürün kuponları çıkıyor ona tıkla araba çıkıyor zaten seçince indirim ekleniyor canım

sanırım yaz sezonu açılıyor diye de artıyor fiyatlar...kızlar aklınızda olsun aldığınız tüm bebek deterjanlarında mutlaka dikkat edin, içinde optik beyazlatıcı olmasın..kanserojen maddeler arasında o da...ayrıca bebek için dahi olsa yumuşatıcı kullanmayın..

ayy bayıldım..hemen çıktı alıp odamın kapısına yapıştırcam, faceten paylaşayım ki herkesler görüp bilerek gelsin...

aynı ben, her sabah hadi anneeeee acıktım tekmeleriyle uyanıyoruz valla...bir de sıkıştırmaca- tekmelemece oynuyoruz oğlumla sabahkalrı :) doğunca yatakta ne oyunlarımız olacak bakalım, düşündükçe mutlu oluyorum... :)

cnm ben de dalin granül aldım..biri erimiyor felan dedi ama bir dene bakalım..sonuçtan bilgi verirsen memnun olurum...

günaydın kızlar,
yaşı 35 ve üzeri annelerden zeka testi isteniyor, var mı aramızda bu yaşlarda ve bu test hakkında bilgisi olan.
cnm 1 ay sonra 38 olucam, ilk bebeğim..bizden dediğin gibi birşey istenmedi...

BenimOTE="yigitali2015, post: 40213988, member: 653364"]İnşallah canım hepimizin bebisine güzel bicibiciler
Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini [/QUOTE]
ben de araştırdım en iyisi mustela ve burst bee dediler, mustela indirimde buldukça alıyorum, burst bee ler çok pahalı türkiyede, yurt dışına giden arkadaşlarıma sipariş vericem..

Kizlaaaarrr!!!
Enzirme sutyeni kac tane aldiniz???
cnm ben 3 tane aldım, şimdiden kullanmaya başladım, eskisi gibi dik durmuyor ama çok rahatlar..

o değilde ben topuklu ayakkabı giyip süslenmeyi kokoşluğu össsledim hatunlar var mı benim gibi olan :) :)
valla ben işyerine koydum 1-2 tane, ara sıra giyiyorum, özledim yaaa topuklularımı :)

ne kadar sessiz bu gün buralar tabi ,taktınız yine kocişleri kolunuza dimi alacağınız olsun hıh bizde bekliyoz ki saat 8.30 olsun da kociş gelsinde yemek yesinde yüzümüze baksın of off
yok bee ne kocişi, gitti yine 20 gün görücem yüzünü (( kızlar bana dua edin lütfen, eşim aynı maaşla yada daha iyisiyle her akşam evimize gelebileceği, bizim için daha hayırlı ve mutlu olacağımız bir işe geçsin..oğlum doğduktan sonra hala ayrı kalmak istemiyorum artık ((

tatlım geçmiş olsun aman dikkat et kendine, allahtan bebeğin harika bir yatağı var, rabbim koruyor onları.. bu kocalara da diyecek birşey bulamıyorum, hoş idare ediyorlar ama daha fazlasını da yapabilirler değil mi hatta yapmalılar, ben de tlf.da konuşurken cümlenin sonuna cnm eklemedi diye trip attım adama, arkadaş mı olduk diye...zaten yanımda değil, naber diyor bana yabancıymışım gibi...sinirliyim yani, bu trip 3 gün sürer artık :)

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...
Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
tatalım rabbim yardımcın olsun, inş herşey yolunda, buna inanarak git mutlaka olur mu, mr çıplak almıyorlar, üstüne ince bir kıyafet veriyorlar onu giyiyorsun için rahat olsun..

herşey müstehak cnm onlara, daha anlayışı olsunlar yapacak bişey yok :)))) sinirliyim yaa kocaya, sana tam destek geliyor bak benden...ama sen bana bakma, arasıra biz de alttan alsak fena olmaz.. :)

Ay çok tatlısın ya:) iyiyim canım çok şükür. Alışveriş harici bi gelebilsem haber edicem sana valla. En kötü sizin kibar oğlani ziyarete geliriz kizimla
ayyy cok mutlu oluruz, belki 1 ay sonra ben de ayrılıcam ben de izne, ama hafta sonu felan gelirsen bu aralar mutlaka görüşelim..k.valide haftaya gidiyor...boştayım :)))))

Kizlar granul mu yoksa sıvı deterjan mi bi turlu karar veremiyorum siz naptiniz
cnm sıvı iyi de, bana çok iyi temizlemiyor gibi geliyor, granül iyi ama erimiyor diyenler var bilemedim, en fazla erimezse sıcak suda eritip kendim koyarım deterjan gözüne..

Cnm yarin sabah mr a gircem...
Usgde yapisma yok demislerdi ama kesin sonucu mr veriyormus...
Dua et insaallah...
cnm dualarım seninle, herşey yolunda tamam mı, buna inan. allahımıza güvenimiz tam, içini ferah tut sen yeter...güzel haberlerini dört gözle bekliyorum..sevgi ve sağlık öpücüklerimizi gönderiyoruz oğlumla..allaha emanet olun..

canım ben Eskişehir liyim :) istanbulda eşimin işinden dolayı oturuyoruz kartalda :) bende gurbetteyim yani :) kaç aydır gitmedim burnumda tütüyor eskişehirimmmm...
canımmm bende eskişehirliyim sonunda bi hemşerimi buldum burada ya bende uzun zamandır gitmedim ailem orada çok özledim valla nisanda gitcez sanırım işi ayarlayabilirsek bende kocaelideyim valla 8 yıl oldu atanalı zar zor alışmaya çalışıyorumm

ben de araştırdım en iyisi mustela ve burst bee dediler, mustela indirimde buldukça alıyorum, burst bee ler çok pahalı türkiyede, yurt dışına giden arkadaşlarıma sipariş vericem..

cnm ben 3 tane aldım, şimdiden kullanmaya başladım, eskisi gibi dik durmuyor ama çok rahatlar..

valla ben işyerine koydum 1-2 tane, ara sıra giyiyorum, özledim yaaa topuklularımı :)

yok bee ne kocişi, gitti yine 20 gün görücem yüzünü (( kızlar bana dua edin lütfen, eşim aynı maaşla yada daha iyisiyle her akşam evimize gelebileceği, bizim için daha hayırlı ve mutlu olacağımız bir işe geçsin..oğlum doğduktan sonra hala ayrı kalmak istemiyorum artık ((

tatlım geçmiş olsun aman dikkat et kendine, allahtan bebeğin harika bir yatağı var, rabbim koruyor onları.. bu kocalara da diyecek birşey bulamıyorum, hoş idare ediyorlar ama daha fazlasını da yapabilirler değil mi hatta yapmalılar, ben de tlf.da konuşurken cümlenin sonuna cnm eklemedi diye trip attım adama, arkadaş mı olduk diye...zaten yanımda değil, naber diyor bana yabancıymışım gibi...sinirliyim yani, bu trip 3 gün sürer artık :)

tatalım rabbim yardımcın olsun, inş herşey yolunda, buna inanarak git mutlaka olur mu, mr çıplak almıyorlar, üstüne ince bir kıyafet veriyorlar onu giyiyorsun için rahat olsun..

herşey müstehak cnm onlara, daha anlayışı olsunlar yapacak bişey yok :)))) sinirliyim yaa kocaya, sana tam destek geliyor bak benden...ama sen bana bakma, arasıra biz de alttan alsak fena olmaz.. :)

ayyy cok mutlu oluruz, belki 1 ay sonra ben de ayrılıcam ben de izne, ama hafta sonu felan gelirsen bu aralar mutlaka görüşelim..k.valide haftaya gidiyor...boştayım :)))))

cnm sıvı iyi de, bana çok iyi temizlemiyor gibi geliyor, granül iyi ama erimiyor diyenler var bilemedim, en fazla erimezse sıcak suda eritip kendim koyarım deterjan gözüne..[/QUOTE]

tatlım o zaman hangi deterjanı kullancaz valla bakıyorum sabun tozu olarak bi dalan roxy, hacı şakir bi de dalin var hangisini alsam acaba

o yazıyı bende doğum yapınca paylaşcam faceden insanlar belki biraz duyarlı davranırlar hamileyken bile misafirliğe gelmekten çekinmediler doğum yapınca ne olur düşünemiyorum artık...

amaan çatlicağı varsa çatlar zaten sürsende sürmesende çok dert değil yani

deme öle ya tek tesellim o yağ. ırsi ise annem çatlak dolu
bu arada sığamıyor gibi göbeğe ittirip duruyor. elim kolum göbeğe koysam itekliyor. bırası benim git der gibi [/QUOTE]
canım 65x95 çok küçük değil mi bana 60x120 bile küçük geldi bari eni geniş olsun dedim 70x110 aldım kraft salsa modeli kurduk baktık güzeldi herşeyi var sallanıyor alt açması dönencesi sinekliği de çıkıyor içinden yine de araştır hangisi hoşuna giderse onu al ama bi gör mağazada boyutları bence[/QUOTE]

dediğin gibi görmeden alamayacağım sanırım. acaba çocuğun eni boyu ne olacak 3 yaşında en fazla

ben de yarın sağlık ocağına gideceğim. 2. tetanoz için bide aç gidebilirsem kan vermeyi düşünüyorum tahlil için. çarşamba günü de dr a randevu aldım. çok rahat gebeyim hangi dr boştaysa ona alıyorum. zeytinburnu semiha şakir yakın ona gidiyorum.

Günaydın herkeseee Nasılsınız bakalımmm bebiş tekmeleyerek uyandırdı beni kalk anne diye, benimki hala aşağı kasıklarıma vuruyo çok fena. dün akşam dedim tamam bu geliyo ayakları çıkar şimdi dışarı "yavrum evladım napıyosun" diyorum, eşim bakıyo noluyo diye
bu minnaklar çok yaramaz çoook
mirac cım inşallah hiç bişey çıkmayacak görürsün. herşey yolunda diyecek doktor amcası teyzesi

Günaydınlar kızlar :) kahvaltımızı yaptık ve hatta hafız ablalara tatlı yaptık pişmesini bekliyoruz :)
günaydın canım:)

Gunaydin canim.
Bizim oglanda arada bi asagi vuruyo cok garip oluyo canimi acitiyo azcik.
Oglumla bende cok konusuyorum esim alisti artik:)) hatta oda konusuyo

günaydııın, ben de 6 dan beri uyanığım kan vereceğim diye bir şey yiyemiyorum 10:20 de randevum ama yavaştan hazırlanıp çıkayım sağlık ocağına bekletmeden alırlarsa alsınlar kanı yoksa aç duramıyorum

Günaydınlar kızlar :) kahvaltımızı yaptık ve hatta hafız ablalara tatlı yaptık pişmesini bekliyoruz :)

günaydııın,
ben de istiyorum yemek

yanıma hurma falan alayım bari kanı inş. veririm beklemeden sonra hemen tıkınırım.

ben dün akşamüstü sütlü tatlı yaptım ama akşam yemeyeyim dedim, en iyisi öğle yemeğinden sonra yemek afiyet olsun herkese, hafız ablaların da ellerine kollarına sağlık

Gunaydin canim.
Bizim oglanda arada bi asagi vuruyo cok garip oluyo canimi acitiyo azcik.
Oglumla bende cok konusuyorum esim alisti artik:)) hatta oda konusuyo
ya korkuyorum benim gibi ters doğcak diye belli olmaz valla bu deli kızın işi

kanı ne için vereceksin? şeker yüklemesi falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…