2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
simdi bu bana denir mi yaa
yarasin canm sihatler olsun:)
Saol tatlım, senin doğal halin bile güzeldir eminim

ohhh mis gibi olmussun:)))
En guzelini yapmissin canim arada bi yapmak lazim.
Hamileyiz diye salmamaliyiz bende yarin bi kuafore gideyim diyorum bakalim insallah giderim usengecligi bi kenara birakabilirsem:))
üşenme canım git insan inanılmaz deşarj oluyo

Ayy bir kaynana sendromu, allah kolaylik versin canım . Maral26 doğum yaptı canım minicik bi oğlan doğurdu.kuvozde suan inşallah en kisa zamanda evine kavuşacak.ozletme sen de kendini öpüyorum
ahhh cnm hem iyi olmuş hem kötü maral için..ne güzel kavuştu bebişine, inş bebiş de en yakın zamanda toparlanır, anneciğinin kucağını doldurur...sen iyisin dğl mi cnm..bitti mi tüm hazırlıklar...gel bir ara izmire görüşelim, çok öpüyoruz biz de sizi simge yaparken bunu gördüm, bir güldüm kendi kendime, düşünsene senin kızla benim oğlan bir araya geldiğinde böyle oynarlarmış, hiç merak etme böyle birşey hiçbir zaman olmicak :) oğlum çok kibar nazik düşünceli bir erkek olacak :) dikkat edin kendinize..kocaman sevgiler

tşk ederiz miraç teyzesi, mobilyaların kokusu çıksın diye bekliyoruz şimdi, sonra yerleşmeye geçicez.. maral adına sevindim, bi taraftan üzüldüm..ama sağlıkla kavuştu işte kuzucuğa ne güzel, kuzucuk da toparlar hemen inş kendini, anneciğinin kucağındaki yerini alır..sen nasılsın, son durumların nedir plasenta ile ilgili, inş herşey yolunda gider senin için de ...öpüyoruz sizi kocamann

Ay çok tatlısın ya:) iyiyim canım çok şükür. Alışveriş harici bi gelebilsem haber edicem sana valla. En kötü sizin kibar oğlani ziyarete geliriz kizimla

30.haftadayim canim.gogus uclarini uyarmadigin surece bi sakincasi uok baslamanin uyarmak erken dogumu tetikleyebiyormus.dikkatli sureriz ben sipatisi vrrdimgelir gelmez badliycam bi arkadadim26.haftadan beti kjllaniyo suanda 35de hic biseyde olmadi
Bende baslim ozaman canimm sagol[/QUOTE]
alınca ıcerıgını oku canım 32 cı haftadan sonra baslanması tavsıye edılıyor lansınosh da

o bu diilde bn 1 aydr sutyen takmiym ewdeyim diye:)herturlusunu takmak zor geliyor simdi bana.dogumdan snr eski kullandiklarimizda olmaz bnmkiler simdiden kocamn oldular
yrn kontrolden snr alicam 2-3 tane bnde ii olur ins.

Benim eskiler oluyo 75 takıyodum biraz dar gelince 80 kullanıyorum şimdi ama göğuskerim çok büyümedi biraz fark ediyo ama çok değil acaba sütüm olmicak mı ya

Cnm yarin sabah mr a gircem...
Usgde yapisma yok demislerdi ama kesin sonucu mr veriyormus...
Dua et insaallah...

canım maalesef bebeğimin boynunda kist var, yaşımda ileri olunca yaptır dediler.
kötü günler yaşadım 22. haftalarda, ama şimdilerde Allahıma dualar edip umutla bekiyorum.
ah bu testler ultrasonlar hepsı bı tuzak geliyor bana,bı daha hamıle kalırsam kesın hormony testı yaptırırım ,bı de detaylı ultrason.Hepımız burda bı seylerle karsılastık,kıst soylendı,down sendromu koyuldu,benımkıne bıle ntd omurılıyı acık,beyın acık kapanmamıs dendı.Cok sukur hepsı gectı suan,ama nasıl stres yasıyor insan ,ben 10 gun yemeden ıcmeden kesıldım.Insallah sen de sonuclarını alınca bosuna uzuldugunu goreceksın bak

575 mi??? İnanmıyorum nerde bizde o şans :) canım peki n11 deki her kartta geçerli mi?
evet 575 tl idi şubat ta e bebekte ama kalmamıştı sinirden çatlamıştım o günevet canım o mağaza kampanyası ürün indirim kuponu yazan yere tıklıyorsun o hesabına tanımlanıyor ödemeye geçerken de kullanıyorsun

belli olmuyor ki canım bende normal olsun istiyorum ama kendimi de çok hazırlamak istemiyorum çünkü her an herşey olabilir ben genel anesteziden korkuyorum lokal olursa yine iyi

Aynen dedigin gibi canim hepimiz biseyler icin uzulduk burda sonucta ne oldu bebier gene kendi bdikleri gibi buyumeye devam edkhorlar her seg olacavina varıyor biz uzuldugumuzle kaliyoruz

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...

Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
ınsallah canım bak yapısmamıstır goreceksın,cok uzdu senı de bu plasenta,yarın bı guzel gır mr a ,ıyı haberlerını beklıyoruz

Aynen dedigin gibi canim hepimiz biseyler icin uzulduk burda sonucta ne oldu bebier gene kendi bdikleri gibi buyumeye devam edkhorlar her seg olacavina varıyor biz uzuldugumuzle kaliyoruz
bız ne yapsakta Allah can nefes verdıyse yasayacak .Dun sekerım yuksek cıktıgını ogrendım ona bıle takmıyorum artık,kızım ıyı olsunda gelişimi devam etsın gerısı bos ,hatta ogrendım bı de ustune dondurma yedım nasıl olsa dıyete gırecegm dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…