2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım gebelikte çok müsait bu korkmalara iyice çogalmıştır..cevsen taşımayı dene bide
gercekten miiii..çok kıskandım
kıskanma teyzesi yakında siz d ebaşlarsınız oyunlara :)

Masallah size canim benim benimki simdi pek sakin uyuyo heralde:))
sabahtan beri uyumadı yaramassss, oyunlar oyunlar içerde, kendince eğleniyorum garibim napsın küçücük bir yerde otur otur nereye kadar :)

Anamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???
Ben degistireyim ozaman buyuyecek mi yani daha fazla??
cnm büyükler de çok rahatsız edici..ben almışım büyük, göğsüm içinde kayboldu gitti, çok rahatsız ediciydi, bedenine göre al bence...

Cok isleri var bebislerin icerde canim cok mesguller:))
Ben ozaman bi tane bedenime gore bitanede buyuk mu alsam acaba ama emzirirken sut olunca buyurmusya biraz daha o kafami karistiriyo iste cok kararsiz kaldm

Cok isleri var bebislerin icerde canim cok mesguller:))
Ben ozaman bi tane bedenime gore bitanede buyuk mu alsam acaba ama emzirirken sut olunca buyurmusya biraz daha o kafami karistiriyo iste cok kararsiz kaldm
canım 1 beden büyük al bi de satılan extra kopçalar ya ondanal zaten 1 lira fln. baktın olmuyo, bebiş doğduktan sonra büyük bi tne daha alırsın.

doğum sonrası da diyet bölümüne geçelim. burda günler için geri sayım orda kilocuklar için

senin grafik yine iyiymiş ben evlilik ve doğum için 1,5 senede 63 den 86 ya nasıl geldim hala anlamış değilim. gardolabım 38-44 arası beden çeşitlemesine gitti resmen magaza gibi oldu

Bende 42yle basladim su an 46 falan oldu heralde dogumdan sonra onceki fazlalarimimda vermek istiyorumm tabii ilk önce doğum kilolarii :) 2 seneye yakin oldu burada kilo vermistim diyet yarismasinda bi ayda 4 kilo falan. Ama diskalifiye oldum uzun sure girmeyince kabul ederlerse tekrar belki onlara katilirim hep beraber gireriz :)

Cook tatlisin

bizim bu gidişle dogduktan sonra anca..32.Haftaya giriyoruz ama kilodan dolayı fazla ayraksiyonlu deeliz :)))

' bende 13. Takımla 13 kilo falan vermiştim gecen yıl

gerçekten veririz umarım. kendimi penguen gibi hissetmeye başladım zira.

bizim bu gidişle dogduktan sonra anca..32.Haftaya giriyoruz ama kilodan dolayı fazla ayraksiyonlu deeliz :)))

' bende 13. Takımla 13 kilo falan vermiştim gecen yıl
Ben 14teydim sanirim :) kaptanimiz falan değişti yeni kaptanimizi da seviyordum ama eski tadi alamadım gruptan birde duzenim degismisti ablamlarda kalmaya baslamistim o ara biraktim malesef. Gecen yaz da dugun telasindan verdim kilocuklari. Nisan zamani 4 gunde 3 kilo vermistim istahim kapanmisti hicbir sey yiyemiyordum icim almiyordu :)
dogum sonrasi bi 10 kilo versem ondan sonraki süreçte de bi 15 vermem lazim hoho ne kadar buyuk rakamlaar

Rüyamda nişanım gelmişti Doktora gittim, doğuma alıyoruz hemen dedi. Bi panik oldum...
Rüyası bile gerdi beni, gerçeğinde napcam bakalım.

Biz 31. Haftadayz ve donmemIs hala oglusum. Ilki sezeryan oldugu icin cok farketmiyor benim ki ama ilki olsaydi mecbur sezeryan olacakti
Yine sezeryan ozaman canim senin.
Bende 10 gun sonra gidicem bakalum bizim oglan donmusmu gerci son ana kafar donebilirmis bebekler oyle duymustum

Canim kac kilo aldn ki oyle dedi . Ufff bu kilolar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…