- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.021
Anamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???1 degil 2 beden buyugunu al ben ilk hamileligimde bedenime gore aldim ve hic takamadim bi de sikmamasi gerekiyor sutyenlerin canim
85 bedendi goguslerim 90lar tam oluyor su an 100 mu alacagiz yahuuuAnamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???
Ben degistireyim ozaman buyuyecek mi yani daha fazla??
İste bende bilemedimde sorim dedim85 bedendi goguslerim 90lar tam oluyor su an 100 mu alacagiz yahuuu
kıskanma teyzesi yakında siz d ebaşlarsınız oyunlara :)canım gebelikte çok müsait bu korkmalara iyice çogalmıştır..cevsen taşımayı dene bide
gercekten miiii..çok kıskandım
sabahtan beri uyumadı yaramassss, oyunlar oyunlar içerde, kendince eğleniyorum garibim napsın küçücük bir yerde otur otur nereye kadar :)Masallah size canim benim benimki simdi pek sakin uyuyo heralde:))
cnm büyükler de çok rahatsız edici..ben almışım büyük, göğsüm içinde kayboldu gitti, çok rahatsız ediciydi, bedenine göre al bence...Anamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???
Ben degistireyim ozaman buyuyecek mi yani daha fazla??
Cok isleri var bebislerin icerde canim cok mesguller:))kıskanma teyzesi yakında siz d ebaşlarsınız oyunlara :)
sabahtan beri uyumadı yaramassss, oyunlar oyunlar içerde, kendince eğleniyorum garibim napsın küçücük bir yerde otur otur nereye kadar :)
cnm büyükler de çok rahatsız edici..ben almışım büyük, göğsüm içinde kayboldu gitti, çok rahatsız ediciydi, bedenine göre al bence...
canım 1 beden büyük al bi de satılan extra kopçalar ya ondanal zaten 1 lira fln. baktın olmuyo, bebiş doğduktan sonra büyük bi tne daha alırsın.Cok isleri var bebislerin icerde canim cok mesguller:))
Ben ozaman bi tane bedenime gore bitanede buyuk mu alsam acaba ama emzirirken sut olunca buyurmusya biraz daha o kafami karistiriyo iste cok kararsiz kaldm
Kiz 92 kg oldum yahu 100ü görmemem lazim hayatimda 9lu sayilari da hic görmemiştim zaten kocam sen nasil vericen diyip diyip duruyor.........
bi de cok gobegim de yok hep kalcaya aldim yarim dunya oldum vallahi... evlendigimde 72 kgdim yani ağustosta
Afiyet şifa olsunYumyumyumm...!! Kahvalltii vaktii !!!
Bende 42yle basladim su an 46 falan oldu heraldedoğum sonrası da diyet bölümüne geçelim. burda günler için geri sayım orda kilocuklar için
senin grafik yine iyiymiş ben evlilik ve doğum için 1,5 senede 63 den 86 ya nasıl geldim hala anlamış değilim. gardolabım 38-44 arası beden çeşitlemesine gitti resmen magaza gibi oldu
Cook tatlisindoğum sonrası da diyet bölümüne geçelim. burda günler için geri sayım orda kilocuklar için
senin grafik yine iyiymiş ben evlilik ve doğum için 1,5 senede 63 den 86 ya nasıl geldim hala anlamış değilim. gardolabım 38-44 arası beden çeşitlemesine gitti resmen magaza gibi oldu
bizim bu gidişle dogduktan sonra anca..32.Haftaya giriyoruz ama kilodan dolayı fazla ayraksiyonlu deeliz :)))kıskanma teyzesi yakında siz d ebaşlarsınız oyunlara :)
sabahtan beri uyumadı yaramassss, oyunlar oyunlar içerde, kendince eğleniyorum garibim napsın küçücük bir yerde otur otur nereye kadar :)
cnm büyükler de çok rahatsız edici..ben almışım büyük, göğsüm içinde kayboldu gitti, çok rahatsız ediciydi, bedenine göre al bence...
' bende 13. Takımla 13 kilo falan vermiştim gecen yılBende 42yle basladim su an 46 falan oldu heraldedogumdan sonra onceki fazlalarimimda vermek istiyorumm tabii ilk önce doğum kilolarii :) 2 seneye yakin oldu burada kilo vermistim diyet yarismasinda bi ayda 4 kilo falan. Ama diskalifiye oldum uzun sure girmeyince kabul ederlerse tekrar belki onlara katilirim hep beraber gireriz :)
Oyle yapum bari canimm sagol:))canım 1 beden büyük al bi de satılan extra kopçalar ya ondanal zaten 1 lira fln. baktın olmuyo, bebiş doğduktan sonra büyük bi tne daha alırsın.
Bende 42yle basladim su an 46 falan oldu heraldedogumdan sonra onceki fazlalarimimda vermek istiyorumm tabii ilk önce doğum kilolarii :) 2 seneye yakin oldu burada kilo vermistim diyet yarismasinda bi ayda 4 kilo falan. Ama diskalifiye oldum uzun sure girmeyince kabul ederlerse tekrar belki onlara katilirim hep beraber gireriz :)
Biz 31. Haftadayz ve donmemIs hala oglusum. Ilki sezeryan oldugu icin cok farketmiyor benim ki ama ilki olsaydi mecbur sezeryan olacaktiTers miii
Canim dr lar goze alir mi ters normal dogumu bence donmezse sezeryana alirlar seni!!
Ben 14teydim sanirim :) kaptanimiz falan değişti yeni kaptanimizi da seviyordum ama eski tadi alamadım gruptan birde duzenim degismisti ablamlarda kalmaya baslamistim o ara biraktim malesef. Gecen yaz da dugun telasindan verdim kilocuklari. Nisan zamani 4 gunde 3 kilo vermistim istahim kapanmisti hicbir sey yiyemiyordum icim almiyordu :)bizim bu gidişle dogduktan sonra anca..32.Haftaya giriyoruz ama kilodan dolayı fazla ayraksiyonlu deeliz :)))
' bende 13. Takımla 13 kilo falan vermiştim gecen yıl
Penguen yine iyi.ben kutup ayisi gibi hissediyorumgerçekten veririz umarım. kendimi penguen gibi hissetmeye başladım zira.
Yine sezeryan ozaman canim senin.Biz 31. Haftadayz ve donmemIs hala oglusum. Ilki sezeryan oldugu icin cok farketmiyor benim ki ama ilki olsaydi mecbur sezeryan olacakti
Biz 31. Haftadayz ve donmemIs hala oglusum. Ilki sezeryan oldugu icin cok farketmiyor benim ki ama ilki olsaydi mecbur sezeryan olacakti
Canim kac kilo aldn ki oyle dedi . Ufff bu kilolar var yaherkese günaydın kızlar. biz cuma günü kontrole gittik doktor 9 ayda alman gereken kiloyu şimdiden tamamlamıssın dedi.bebişe baktık gelişimi onden gidiyo 30 haftalık gelişiminde maasallah dedi ama biz 27+3'te gittik bu kadar önde olması beni endişelendirdi biraz. bu aralar uzgünüz dedemizden dolayı pek hareket etmiyo dedim. senin moralin olduğu gibi ona yansıyo moralini yüksek tutmaya calış dedi. görüntü vermek istemedi bizim oğlan elleri yüzündeydi bi ara azıcık görüverdik iri iri gözlerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?