2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Penguen yine iyi.ben kutup ayisi gibi hissediyorum cokta yemiyorum aslinda ama bu ara canim hep cikileta cekiyor

benim alerjim var ama arada kaçamak yapıyoruz benim de yatmaktan oldu daha ziyade. tez çalışması, sonrada hamilelik başlangıcında bi düşme vakası üzerine uzunca bir süre yatarak geçirdim. vücutda napsın

Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Forumda konuyu acdm ama cvb alamadim.nolur biwey biliyosaniz yardim edin

Ben de keyfimden yattim böyle oldu. Sigarayi biraktim evde oturdum evlilikte aldiriyor zaten nasil oluyorsa. uzerine hamilelik kuzum gelsin de beraber yuruyuse cikariz

Canim insallah biseycik olmamistir dr lar en iyisini bilir sen icini ferah tut tatlim Rabbimin izniyle bisey olmaz.

Canım sonuçta doktor hamile olduğunu biliyordu demi ayrıca üzülme antibiyotik de yapılabiliyo hamilelere birde kendi doktorunla gorustunmu

Evet doktor biliyor.atesin ckarsa yap dedi.bende iyneden deyil atesin coklugundan korkdum.cok saolun rahatladim biraz

Ben almadim almicam canim buralar hep yokus tek basima zaptedemem diye :) kanguru alicam takicam kizimi belime ooh :) hem agirlikta olur

benim tansiyon çok düşük acık yürüdüm mü sendelerim hemen. kanguru almış canım ablam sağolsun da bakalım kullanabilecek miyim. esas bizim için korse şart sezeryan olmazsak tabi yoksa bu göbüş mü desem bi dünya mı desem sarkıp pörsüycek.

Bende cookktann basladi canim cok ediyorum sabahi gunduz de uyuyamiyorum artik baya baya hazirlik yapiyoruz uykusuzluga
tuhaf olanı da benım kız gecelerı cosuyor sabah 4 te resmen kayıyordu karnımın ıcınde,zavallı esım hıc denk gelmedı tekmelerıne,bu kuz benı sevmıyor dıyor

o kdr tepişip ittiriyor ben neresi olduğunu anlamıyorum. ayağı belli mi oluyor nasıl anlıyorsun?

kızlar, lohusa pijaması ve geceliğine bir türlü karar veremiyorum siz neler aldınız? nerelerde baktınız?

ben daha almadım nereden bulacağımı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…