2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende baslim ozaman canimm sagol
alınca ıcerıgını oku canım 32 cı haftadan sonra baslanması tavsıye edılıyor lansınosh da[/QUOTE]

Ben de 30.haftada alayim madem yavaştan kullannaya baslayayim inş . alinca yazarum yine kizlar umarim skntimiz olmaz doğumdan sonra

Günaydın kızlar, haftasonu giremedim, cumartesi doktora gittim. Çok şükğür her şey yolunda büyümüş ufaklık. 1300 gr olmuş. Sonrada bebekler de işaret dili eğitimine katıldık eşimle, çok güzel geçti. Alanımdan dolayı zaten çoğunu biliyordum ama 3 saat kendim gibi hamilelerin arasında olmak bana çok iyi geldi. Herkes benim gibi :) tombiş ve göbekli, kimisi doğum yapmış, kucaklarında minicik yavruları, farklı bir dünya gibi geldi. Eşime de iyi geldi, heveslendi :) Doktorum doğum hakkında, doğum koçu ve yoğa hakkında da bilgi verdi. Çıkışta da alışveriş yaptık, cicilerini aldık kuzumun. Kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı. 2-3 aydır her gün netten mağzaları indirimleri takip ediyordum, o yüzden alışveriş benim için kolay oldu, şunu da söylemeliyim, internette ne kadar indirime girse de aldıklarım aynı markalar çok daha uyguna geldi. Pazarlık imkanı da olunca süper oldu. şimdi bezi, ateş ölçeri, bakım ürünleri falan kaldı sadece :))

Benim oglum ilk alti ay sadece emdi doktoru suya gerej yok dedi.biz vermemitk. Ama mama iciyorsa su lazim
hayır cnm onunla verirsen çok su gider allah korusun ilk başta kaşıkla sonrada en küçük boy biberonla vereceksin senin dediğin 6. ayda falan kullanılıyor

Ben Bülent Karsı duydum çokiyi bir doktormuş benim arakadşalrım ona gitti ama çok yoğunmuş kendisi birde muyane ücretleri en sonm 100 tl di şimdi ne kadar ...
Bebde gülen tııp merkezinin yanında Vera hastanesi var Yeliz hanıma gidiyorum çok menmunum ondan çok iyi bir doktor oda çok yoğunlastı son zamanlarda.

Genelde duasiz uyumam, evden cikmam. Ama sık sık boyle ruyalar gorurum, gebelik oncesi bekarligim dahil. Hatta gordugum saat bile efsun saati olur hep. Insan korkuyor

Kizlar bi tane daha sorum var emzirme sutyenini su anki bedenimize gore mi alcaz yoksa bi beden buyugunu mu alalim bilemedim ben

Artık nefes almakta çok zorluk çekiyorum kasvet basıyor resmen, hele sabahları işe gelmek ölüm gibi... bedenim artık kendime ağır gelmeye başladı zor hareket ediyorum... sıkıntılı haftalar başlıyor sanırım yrn 32.haftama giriş yapıyorum son 8 haftam Allahım kolaylıklar sağlasın hepimize...

Kizlar yarin sabah mr a gircem
Dua edin bu arkadasiniza...
Insaallah plesanta yapismamistir
Usgde yapisma gorunmedi ama net sonuc mrda cikacak...

Bu arada beni mrda ciplak mi aliyolar onun derdi sardi iimi... ?
Bilen varmi acaba aranizda...?
Canim benim umarim güzel sonuclarla donersin mr a ciplak almazlar bi onluk verirler ama uzerinde hic metal bisey olmasin taki camasir askisi falan onlari cikart mutlaka miknatis oldugu icin ceker tatlim bende mr da staj yaptim hic korkma tamam mi onlar seni surekli izliyorlar mr da bebis nasil gorunur acaba merak ettim

kızlar oğlumla bugün ayak yakalamaca oynuyoruz hatta şimdi şu anda..ayağını nerdeyse göğsüme dayıyor, tutuyorum yakalıyorum ben de, sonra pıt çekiyor yer değiştiriyor, ordan turuyorum..ayyyy inanılmaz zevkli, doğunca ne oyunlar oynicaz oğluşumla inş, hayali bile muhteşem

herkese günaydın kızlar. biz cuma günü kontrole gittik doktor 9 ayda alman gereken kiloyu şimdiden tamamlamıssın dedi.bebişe baktık gelişimi onden gidiyo 30 haftalık gelişiminde maasallah dedi ama biz 27+3'te gittik bu kadar önde olması beni endişelendirdi biraz. bu aralar uzgünüz dedemizden dolayı pek hareket etmiyo dedim. senin moralin olduğu gibi ona yansıyo moralini yüksek tutmaya calış dedi. görüntü vermek istemedi bizim oğlan elleri yüzündeydi bi ara azıcık görüverdik iri iri gözlerini:)

Günaydın annisler ilk defa bu kadar çabuk uyandım gece de uyumadim doğru düzgün. Acaba uykusuz günler başladı mi

ben bir haftadır gece geç yatıp sabah uyanıyorum. çok uykusuz da kalmıyorum ama vucudum yoruluyor

sorma ya cam pencere açıyorum sürekli adam üşümüyor musun diyip duruyor.

Kizlar bi tane daha sorum var emzirme sutyenini su anki bedenimize gore mi alcaz yoksa bi beden buyugunu mu alalim bilemedim ben

bir iki beden büyügünü al canım.

çamaşır deterjanı konusunda bir arkadaşım dalin sıvı deterjanı önermişti, toz sabunlar kalıyormus üzerinde. birde normal yıkadıktan sonra ekstra durulama da yapmamı da önerdi.

kızlar, lohusa pijaması ve geceliğine bir türlü karar veremiyorum siz neler aldınız? nerelerde baktınız?

Bende artik zor nefes almaya basladim canim armizda 1 gun var seninle..
Hele geceleri artik hic yatasim gelmiyo daha bi zor nefes aliyorum sanki
Cok cabuk yorulmaya da basladim hayirlisi bakalim agirlastik artik iyice
Son ay nasil okuruz bilmem..

Aman canim dikkat et bende gecen hafta merdivenden kayip dusmustum aklim cikti bebise bisey olcak diye kiprdiyorsa kanaman falan olmadiysa sikinti yoktur insallah gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…