- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.061
madam ccodan cok ucz ve guzel gecelik ustune dantelli balero var aldım onden dugmeli tam bızlık,bı de eve bırısı gelırken de uzerınde olursa ev gıyımıne benzıyor hıc rahatsız etmez.Dun de 49 tl swen den aldım pembeli boyle lohusa setı ındırımdeydı,tabıı yenı sezon daha guzel seylerı varkızlar, lohusa pijaması ve geceliğine bir türlü karar veremiyorumsiz neler aldınız? nerelerde baktınız?
Biz hareketsizken bebisler daha cok hareket edermis ve biz bisey yapmadigimiz icin daha cok hissedermisiz hareketlerini.tuhaf olanı da benım kız gecelerı cosuyor sabah 4 te resmen kayıyordu karnımın ıcınde,zavallı esım hıc denk gelmedı tekmelerıne,bu kuz benı sevmıyor dıyor
evet cnm bnde heryerde bi yerleri açmaya çalışıyorum arabada evde fln ama işyerimde açtırmıyor uyuz arkadaşlarım üşüyorlarmışşşş ama işlerine gelince dışarı cıkıp gezip geliyorlarbnde masaüstü vantilator kullanıyorum ama varlıgı yoklugu bir onunda yetmiyor
68'den 80'e cıktım canım. doktor boyum uzun olduğu için 16'ya kadar alabileceğimi ama artık çok çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.
Merhaba hatunlarrrrbugün çok enerjigiz kızımla, kahvaltımizi yaptık doping aldık ev temizlemeye hazırız demek isterdim ama temizlik deyince benim tüm enerjim gidio bugün de yatış modundayim
Diyemiyorum zaten ah bi dıyebilsemtemizlik demeyin banaaa. sabahı sabah ettim sancıdan. derdim neydi acaba. bebeğim de yeni hareketleniyor ufak ufak. o da yorulmuş anlaşılan.
yanı bı atesle kı cok yuksek 40 da olmamıs atesın kalıcı hasar olacagına ınanmıyorum,hamılelıgın basından benım degıl gelınımız hep ateslı nezle oldu bebıs suan 7 aylık bı seyı yok.Burda o kadar arkadas ıgne oldu,antıbıotık ıctı kımseye boyle sey soylenmedı cok sukur.İnsallah senın de bı sey yok ,yalnız daha erken baslamıssın endıselenmeye,bunun ıkılı ,uclu,dortlu,testlerı var,ayrıntılısı var.Doktorlar resmen felaket habercısı gıbı endıselendırıyor ınsanı,bıraz sakın ol ve bebısı strese sokma.Inan en buyuk kotuluk stres bebıs ıcın.Insallah guzel ve sakın bı hamılelık surecı gecırırsın.Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Forumda konuyu acdm ama cvb alamadim.nolur biwey biliyosaniz yardim edin
ne yanı ben sımdı uyuyamıyacakmıyım
Diyemiyorum zaten ah bi dıyebilsemaman boşver sen de yorma bıdığı
o saatte adam ne oldugunu bıle anlamaz ki bız ıkımız takılıyoruz geceleri kızımla.Biz hareketsizken bebisler daha cok hareket edermis ve biz bisey yapmadigimiz icin daha cok hissedermisiz hareketlerini.
Sen hemen esini durtukleyip uyandirsaydinya hareket ediyo diye:)))
kız senn haftalar öne ucmus,degıstırdın mı yoksa dogum tarıhınıben uyuyamiyorum sahsen
Bosver madem sen kizinla keyif yap ohhh:))o saatte adam ne oldugunu bıle anlamaz ki bız ıkımız takılıyoruz geceleri kızımla.
evet bide isteğe gore olmuyor ya sonucta kısmette ne var bilmiyoruz son dakkada bile işler değişebiliyor bide onun stresi var tabi hangi dogum turunu yaptırcaz acaba dieZaman azaldikca dusunuyorum dogumu
Rabbim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah..
evet bendede oluyor gobusun altına hafiften biraz yastıkla denge yapıyorum asagı sarkmasın die nettede gordum hamile yastıklarını ama çok fark yok evdekilerdenBen yatağa yattigimda sanki kosmusum gibi oluyorum. Kizim yukari cikinca biraz kaburgalarim daralıyor ama şükür çok yok.
evet hamilelikte oluyormuş canım kiminde cıkıyormuş dogum lekesi. keşkem bnde evde olsam çiçek böcekle uğraşsamm...ben işe gitmiyorum uzak geliyor. çok zor geliyor gebeyken işe gitmek. tabi bünyeden bünye ye değişir ama benim bünye kaldırmadı. ev çok sıkıcı terasa çıkıp çıkıp içeri giriyorumçiçeklerim gelse tohumlarım çimlense bari yeşillik görürüm.
bir sorunda yüzümde cilt lekelenmesi. normalde de güneşten çabuk etkilenirdi bir gün güneş kremi sürmeden balkona çıktım alnım leke leke
Evet 37. Haftaya kadar donebilirmis. Ama buyudukce daha zor donuyorlsrms inşallah donerlrr
bne de kanguru alacağım ama araba büyüyünce lazım olacak sanırım. bir yaşında ağır olacak bayağı sanırım. ama ilk 6 ay bile durursa kanguruda benim işime gelir. doğumdan itibaren takılandan beğendim.Ben almadim almicam canim buralar hep yokus tek basima zaptedemem diye :) kanguru alicam takicam kizimi belime ooh :) hem agirlikta olur
benim tansiyon çok düşük acık yürüdüm mü sendelerim hemen. kanguru almış canım ablam sağolsun da bakalım kullanabilecek miyim. esas bizim için korse şart sezeryan olmazsak tabi yoksa bu göbüş mü desem bi dünya mı desem sarkıp pörsüycek.
Yok kiz degistirmedimkız senn haftalar öne ucmus,degıstırdın mı yoksa dogum tarıhını
kızlar artık ev işi olayı benden çıkmış durumda, 1 saat ayakta kalsam 10 saat kalmış gibi yoruluyorum. geçen gün armut.com dan temizlikçi çağırdım, 90 m2 evi 7,5 saatte temizledi ve camlar yetişmedi.bir camı 45 dakikada sildiğini görünce bırak camlar kalsın, odalara geç dedim. böyle söyleyince ev sanki pislikten geçilmiyormuş gibi anlaşılıyor ama valla öyle değil. eli acayip yavaştı, bir de çenesi hiç durmadı, saçma sapan şeylerden bahsedip durdu, evi kendim temizlemiş gibi yoruldum. bir daha asla kadın çağırmam. eşim yardım eder yaparız
dün sabah kahvaltıya misafir çağırdım, resmen pilim bitti. bütün gün yattım ancak kendime geldim. bu aya kadar iyiydim ama artık hamilelik ciddi ciddi yormaya başladı beni.
bi de hemoroid derdm var, benim için hamileliğin en zor kısmı hemoroid oldu. doktorumun verdiği kortiznonlu krem ve fitilleri tabi ki kullanmadım, verdiği şurubu denedim, bebeğe geçmiyormuş, o da ishal yaptı, hemen bıraktım. zeytinyağı sürmeye başladım her wc den sonra baya iyi geldi sonra vaseline'i deneyim dedim, o daha da iyi geldi. sizde de varsa hemoroid vaseline baby sürün her wc den sonra çok iyi geldi, çok rahatladım.
canım bebişim sağlıklı olsun da bunlar geçici şeyler.
Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Forumda konuyu acdm ama cvb alamadim.nolur biwey biliyosaniz yardim edin
benim ki sürekli hareketli gibi. bi yanlardan vuruyor sonra alttakin üstten. yani yer değiştiği kesin. sıkışınca çok vuruyo o zaman bende onu itekliyom inat gene vuruyoinatlaşıyoz
bne de kanguru alacağım ama araba büyüyünce lazım olacak sanırım. bir yaşında ağır olacak bayağı sanırım. ama ilk 6 ay bile durursa kanguruda benim işime gelir. doğumdan itibaren takılandan beğendim.
benim göbek mesaneyw baskı yapıyor diyw aldığım bel destek kemeri var. bayağı faydasını görüyorum. onsuz dışarı çıkınca iki sokak sonra göbeğimi alttan tutma ihtiyacı hissediyorum. onu doğum sonrası ters takıp korse niyetinw kullanışabilir diyor bakalım nasıl olacak.
ark ın annesi çarşafla sarmış eski usul 15 gün çıkarmamış. yemek zor yiyordum diyordu. ama ne buruşuk ne sarkık genç kız göbeği gibi göbeği. doğurmadan önce annesinden bağlama şeklini öğrenmem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?