2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın

kaç kg dan kaç kg ya çıktın ki? ben 58 le hamile kaldım mart başında 73 tüm
ama korku işte 15 kg yu görünce artık çoğunlukla sağlıklı şeyler yiyiyorum hala 73 üm çok şükür. durup durup birden şişeceğim sanırım sürekli beklemedeyim..

Bende artik zor nefes almaya basladim canim armizda 1 gun var seninle..
Hele geceleri artik hic yatasim gelmiyo daha bi zor nefes aliyorum sanki
Cok cabuk yorulmaya da basladim hayirlisi bakalim agirlastik artik iyice
Son ay nasil okuruz bilmem..
aynen canım bende hep kendimi tembel yorgun hissediyorum, yorgunluga çare var yatar dinlenirsin ama sonuç olarak yaşamımızı sağlayan şey nefesimiz... nefes alamadıkça daralıyorum çatlıcak gibi oluyorum bi yakınım sırf bu yuzden nefes alamıyorum die 3 hafta onceden sezeryana girmişti inş zamanında doğururuz rabbim sabır versin bizlere...

kızlar, lohusa pijaması ve geceliğine bir türlü karar veremiyorum siz neler aldınız? nerelerde baktınız?
Canim cogumuz birissine.com dan aldik ben bide ayriyetten evde giymek icin ekru pihama takimi aldim sik olsun diye onuda markafoniden aldim trendyolada geliyo takip etmistim denk gelince aldim.
Magazalardaki fitatlar bana acikcasi pahali geliyodu o kadar para vermek istemedim ona verecegime ogluma alirim biseyler diye dusundum:))

Tamam canimmm cok sagol:))

Aminn canim dayaniriz insallah Rabbim guc verirde yoksa sezeryandan korkuyorum ben

ben bir haftadır gece geç yatıp sabah uyanıyorum. çok uykusuz da kalmıyorum ama vucudum yoruluyor

sorma ya cam pencere açıyorum sürekli adam üşümüyor musun diyip duruyor.
evet cnm bnde heryerde bi yerleri açmaya çalışıyorum arabada evde fln ama işyerimde açtırmıyor uyuz arkadaşlarım üşüyorlarmışşşş ama işlerine gelince dışarı cıkıp gezip geliyorlar bnde masaüstü vantilator kullanıyorum ama varlıgı yoklugu bir onunda yetmiyor

Bende hep sıcak basmalari yaşıyorum. Aksamlari kaloriferleri de cok yakiyorlar yaniyorum balkon falan açıyoruz evde. Balkona oturuyorum.

canım evet magazalardakiler cok asiri pahali ve yaslı geceliği gibi, cok sevimsizler.
bakayim canım oraya.
lohusasepetinde de güzel şeyler var gibi.

Genelde duasiz uyumam, evden cikmam. Ama sık sık boyle ruyalar gorurum, gebelik oncesi bekarligim dahil. Hatta gordugum saat bile efsun saati olur hep. Insan korkuyor
canım gebelikte çok müsait bu korkmalara iyice çogalmıştır..cevsen taşımayı dene bide

gercekten miiii..çok kıskandım

68'den 80'e cıktım canım. doktor boyum uzun olduğu için 16'ya kadar alabileceğimi ama artık çok çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.

canım evet magazalardakiler cok asiri pahali ve yaslı geceliği gibi, cok sevimsizler.
bakayim canım oraya.
lohusasepetinde de güzel şeyler var gibi.
Orayada baktim canim ama 100 den asagi yoktu galiba ben markafoniden 60 a mi ne aldim yanlis hatirlamiyosam

Masallah size canim benim benimki simdi pek sakin uyuyo heralde:))

Askolsun pofudukumm neden almadin ayip ayip:)))
Kiz 92 kg oldum yahu 100ü görmemem lazim hayatimda 9lu sayilari da hic görmemiştim zaten kocam sen nasil vericen diyip diyip duruyor.........
bi de cok gobegim de yok hep kalcaya aldim yarim dunya oldum vallahi... evlendigimde 72 kgdim yani ağustosta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…