- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.001
günaydınherkese günaydın kızlar. biz cuma günü kontrole gittik doktor 9 ayda alman gereken kiloyu şimdiden tamamlamıssın dedi.bebişe baktık gelişimi onden gidiyo 30 haftalık gelişiminde maasallah dedi ama biz 27+3'te gittik bu kadar önde olması beni endişelendirdi biraz. bu aralar uzgünüz dedemizden dolayı pek hareket etmiyo dedim. senin moralin olduğu gibi ona yansıyo moralini yüksek tutmaya calış dedi. görüntü vermek istemedi bizim oğlan elleri yüzündeydi bi ara azıcık görüverdik iri iri gözlerini:)
aynen canım bende hep kendimi tembel yorgun hissediyorum, yorgunluga çare var yatar dinlenirsin ama sonuç olarak yaşamımızı sağlayan şey nefesimiz... nefes alamadıkça daralıyorum çatlıcak gibi oluyorum bi yakınım sırf bu yuzden nefes alamıyorum die 3 hafta onceden sezeryana girmişti inş zamanında doğururuz rabbim sabır versin bizlere...Bende artik zor nefes almaya basladim canim armizda 1 gun var seninle..
Hele geceleri artik hic yatasim gelmiyo daha bi zor nefes aliyorum sanki
Cok cabuk yorulmaya da basladim hayirlisi bakalim agirlastik artik iyice
Son ay nasil okuruz bilmem..
Canim cogumuz birissine.com dan aldik ben bide ayriyetten evde giymek icin ekru pihama takimi aldim sik olsun diye onuda markafoniden aldim trendyolada geliyo takip etmistim denk gelince aldim.kızlar, lohusa pijaması ve geceliğine bir türlü karar veremiyorumsiz neler aldınız? nerelerde baktınız?
Tamam canimmm cok sagol:))bir iki beden büyügünü al canım.
çamaşır deterjanı konusunda bir arkadaşım dalin sıvı deterjanı önermişti, toz sabunlar kalıyormus üzerinde. birde normal yıkadıktan sonra ekstra durulama da yapmamı da önerdi.
Aminn canim dayaniriz insallah Rabbim guc verirde yoksa sezeryandan korkuyorum benaynen canım bende hep kendimi tembel yorgun hissediyorum, yorgunluga çare var yatar dinlenirsin ama sonuç olarak yaşamımızı sağlayan şey nefesimiz... nefes alamadıkça daralıyorum çatlıcak gibi oluyorum bi yakınım sırf bu yuzden nefes alamıyorum die 3 hafta onceden sezeryana girmişti inş zamanında doğururuz rabbim sabır versin bizlere...
evet cnm bnde heryerde bi yerleri açmaya çalışıyorum arabada evde fln ama işyerimde açtırmıyor uyuz arkadaşlarım üşüyorlarmışşşş ama işlerine gelince dışarı cıkıp gezip geliyorlarben bir haftadır gece geç yatıp sabah uyanıyorum. çok uykusuz da kalmıyorum ama vucudum yoruluyor
sorma ya cam pencere açıyorum sürekli adam üşümüyor musun diyip duruyor.
Bende hep sıcak basmalari yaşıyorum. Aksamlari kaloriferleri de cok yakiyorlar yaniyorum balkon falan açıyoruz evde. Balkona oturuyorum.evet cnm bnde heryerde bi yerleri açmaya çalışıyorum arabada evde fln ama işyerimde açtırmıyor uyuz arkadaşlarım üşüyorlarmışşşş ama işlerine gelince dışarı cıkıp gezip geliyorlarbnde masaüstü vantilator kullanıyorum ama varlıgı yoklugu bir onunda yetmiyor
canım evet magazalardakiler cok asiri pahali ve yaslı geceliği gibi, cok sevimsizler.Canim cogumuz birissine.com dan aldik ben bide ayriyetten evde giymek icin ekru pihama takimi aldim sik olsun diye onuda markafoniden aldim trendyolada geliyo takip etmistim denk gelince aldim.
Magazalardaki fitatlar bana acikcasi pahali geliyodu o kadar para vermek istemedim ona verecegime ogluma alirim biseyler diye dusundum:))
canım gebelikte çok müsait bu korkmalara iyice çogalmıştır..cevsen taşımayı dene bideGenelde duasiz uyumam, evden cikmam. Ama sık sık boyle ruyalar gorurum, gebelik oncesi bekarligim dahil. Hatta gordugum saat bile efsun saati olur hep. Insan korkuyor
kızlar oğlumla bugün ayak yakalamaca oynuyoruz hatta şimdi şu anda..ayağını nerdeyse göğsüme dayıyor, tutuyorum yakalıyorum ben de, sonra pıt çekiyor yer değiştiriyor, ordan turuyorum..ayyyy inanılmaz zevkli, doğunca ne oyunlar oynicaz oğluşumla inş, hayali bile muhteşem
aynen canım aminn Allahım gerek bırakmaz umarım bnde korkuyorum karnımda dikişle kendimi hayal edince bi tuhaf oluyorumAminn canim dayaniriz insallah Rabbim guc verirde yoksa sezeryandan korkuyorum ben
68'den 80'e cıktım canım. doktor boyum uzun olduğu için 16'ya kadar alabileceğimi ama artık çok çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.günaydın
kaç kg dan kaç kg ya çıktın ki? ben 58 le hamile kaldım mart başında 73 tüm
ama korku işte 15 kg yu görünce artık çoğunlukla sağlıklı şeyler yiyiyorum hala 73 üm çok şükür. durup durup birden şişeceğim sanırım sürekli beklemedeyim..
Orayada baktim canim ama 100 den asagi yoktu galiba ben markafoniden 60 a mi ne aldim yanlis hatirlamiyosamcanım evet magazalardakiler cok asiri pahali ve yaslı geceliği gibi, cok sevimsizler.
bakayim canım oraya.
lohusasepetinde de güzel şeyler var gibi.
evet cnm sıcak basmasıda var ama en cok rahatsız oldugum nefes darlıgıBende hep sıcak basmalari yaşıyorum. Aksamlari kaloriferleri de cok yakiyorlar yaniyorum balkon falan açıyoruz evde. Balkona oturuyorum.
Zaman azaldikca dusunuyorum dogumuaynen canım aminn Allahım gerek bırakmaz umarım bnde korkuyorum karnımda dikişle kendimi hayal edince bi tuhaf oluyorum
Ben yatağa yattigimda sanki kosmusum gibi oluyorum. Kizim yukari cikinca biraz kaburgalarim daralıyor ama şükür çok yok.evet cnm sıcak basmasıda var ama en cok rahatsız oldugum nefes darlıgı
Askolsun pofudukumm neden almadin ayip ayip:)))Tartıldım şimdi hala daha 14 kg dayim hohoh almamışım kilo 200gr falan almisim :)))
Masallah size canim benim benimki simdi pek sakin uyuyo heralde:))kızlar oğlumla bugün ayak yakalamaca oynuyoruz hatta şimdi şu anda..ayağını nerdeyse göğsüme dayıyor, tutuyorum yakalıyorum ben de, sonra pıt çekiyor yer değiştiriyor, ordan turuyorum..ayyyy inanılmaz zevkli, doğunca ne oyunlar oynicaz oğluşumla inş, hayali bile muhteşem
1 degil 2 beden buyugunu al ben ilk hamileligimde bedenime gore aldim ve hic takamadim bi de sikmamasi gerekiyor sutyenlerin canimKizlar bi tane daha sorum var emzirme sutyenini su anki bedenimize gore mi alcaz yoksa bi beden buyugunu mu alalim bilemedim ben
Kiz 92 kg oldum yahu 100ü görmemem lazim hayatimda 9lu sayilari da hic görmemiştim zaten kocam sen nasil vericen diyip diyip duruyor.........Askolsun pofudukumm neden almadin ayip ayip:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?