2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bilen varsa doğrulasın da pamuğa kantaron yağı damlatıp gece oraya koyup yatarsan her gün o da iyi geliyormuş saraçoğlu demişti sanki.
kantaron yağını ben de aldım bir iki defa denedim ama sonra nette hamilelerde kullanılması önerilmez diyodu, sanırım saraçoğlunun sitesindeydi, net hatırlamıyorum. bıraktım hemen. bana zeytinyağı ve vaseline baby çok iyi geldi.

Cümleten iyi haftalar anneler bebişlerrrr Bugün devlet hastanesine gittim biraz sancım var muhtemel kuvvetle idrar yolları iltihabı tahlil yapıldı yarın çıkacak. Doktor ikiz gebeliğin riskli olduğunu erken doğum ihtimalinden falan bahsetti bende tam o sırada işe metrobüsle gidip geldiğimi zorlandığımı falan anlattım rapor istedim :)) 1 hafta rapor verdi şükür şimdilik 1 hafta evdeyiz gerisi Allah kerim :))))

kızlar aranızda sekerı yuksek cıkan dıyet tutan kımdı,doktor dıyetsene gozuk dedı gerekıyormu yoksa genel hep aynı seylerı soyluyorlar,bılen duyan varmı

kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi

cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...

Gecmis olsun canim. Gönlünü ferah tut. Inşallah sonuçlar iyi cikicak. Tosbaayi da üzme annesi ben iki gunde farkettim biz uzgun olunca cok hareket etmiyorlar...

Korkma canım Allahın izniyle hiçbişicikler olmayacak sonuçlar güzel gelecek ben öyle hissediyorum :) İçini Ferah tut

sagol canım bakayim. swen nedir?

kanaman yoksa bişey olmamıştır.bu kadar küçükken kalıcı hasar olsa bebeğin düşerdi muhtemelen. benim başıma geldi geçen yıl. gebeliğimi öğrendiğim gün kanamam başladı ve ateşim çok yükseldi. doktor büyük ihtimalle grip virüsünden kaynaklandı düşük dedi. o yüzden ciddiye al. gittiğin her doktora hamile oldugunu söyle ona göre ilaç versinler. en fazla parol veya minoset veriyolar ateş düşürücü olarak. onlar da en hafifi.

Merhaba hatunlarrrr bugün çok enerjigiz kızımla, kahvaltımizi yaptık doping aldık ev temizlemeye hazırız demek isterdim ama temizlik deyince benim tüm enerjim gidio bugün de yatış modundayim
ben dün yaptım temizlik. eşim balkonu temizlemeye kalkınca ben de bari temizlik yapayım dedim. haftalık temizlik yapıyorum mecbur evi süpürüp sildim, toz aldım falan. haftada 2-3 kez de wc lavabo yıkıyorum napim elimden gelen bu

geçmiş olsun annecikk sonunda izin alabildin ya, çok sevindim. vicdanlı bir doktora denk gelmişsin, diğer doktor teyzeye pat pat yapasım var.

Merhaba haziran anneleri inşallah hepiniz tatlı bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben taze yenidoğan fotoğrafçısıyım ve sizin ballı bebeklerinizin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Hem de sadece ikiyüztl. Piyasa fiyatlarının çokkkkk altındaaa umarım bu güzel anınızda yanınızda olurum.

bir şey diyeceğim de korkuyorum sizin de canınız çeker diye. canım çok kavun çekiyor ya. pek de sevmem ama. uuuu canım çekti.
yaa sorma.. dün tvdegördüm. dünyayı geziyorum programında singapuru geziyodu. tropikal meyveleri gösterdi. kavun gözüme bi göründü, burnuma kokusu geldi falan. hemen değiştirdim kanalı

gelmiş geçmiş olsun canım. temiz çıkacak moral bozma ya doktorun söylerdi kötü bişey olsa. bu arada raporu yazmak 8-9 gün mü sürüyormuş..

Aayy dikkat edelim cnm yaa allah korumusss. Sinirlenme siyxem bazen kaybediyoruz Kndimi zi iii. Bende iki defadi takiliyorumm tam dusecekken tutuyorum kendimi insan dengesizlesiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…