- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.081
masallah az kalmıs nısan gelmeden bıtsede mayıs olsa dıyorumYok kiz degistirmedimsata göre
kantaron yağını ben de aldım bir iki defa denedim ama sonra nette hamilelerde kullanılması önerilmez diyodu, sanırım saraçoğlunun sitesindeydi, net hatırlamıyorum. bıraktım hemen. bana zeytinyağı ve vaseline baby çok iyi geldi.bilen varsa doğrulasın da pamuğa kantaron yağı damlatıp gece oraya koyup yatarsan her gün o da iyi geliyormuş saraçoğlu demişti sanki.
Aynen canim mayis basinda dogumlar baslar heralde :)masallah az kalmıs nısan gelmeden bıtsede mayıs olsa dıyorum
Gecmis olsun canim. Gönlünü ferah tut. Inşallah sonuçlar iyi cikicak. Tosbaayi da üzme annesi ben iki gunde farkettim biz uzgun olunca cok hareket etmiyorlar...kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
Korkma canım Allahın izniyle hiçbişicikler olmayacak sonuçlar güzel gelecek ben öyle hissediyorum :) İçini Ferah tutkızlar ben geldim hastaneden...
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
cebimi aldı arıcak beni
kuzuum kıyamamPenguen yine iyi.ben kutup ayisi gibi hissediyorumcokta yemiyorum aslinda ama bu ara canim hep cikileta cekiyor
sagol canım bakayim. swen nedir?madam ccodan cok ucz ve guzel gecelik ustune dantelli balero var aldım onden dugmeli tam bızlık,bı de eve bırısı gelırken de uzerınde olursa ev gıyımıne benzıyor hıc rahatsız etmez.Dun de 49 tl swen den aldım pembeli boyle lohusa setı ındırımdeydı,tabıı yenı sezon daha guzel seylerı var
kanaman yoksa bişey olmamıştır.bu kadar küçükken kalıcı hasar olsa bebeğin düşerdi muhtemelen. benim başıma geldi geçen yıl. gebeliğimi öğrendiğim gün kanamam başladı ve ateşim çok yükseldi. doktor büyük ihtimalle grip virüsünden kaynaklandı düşük dedi. o yüzden ciddiye al. gittiğin her doktora hamile oldugunu söyle ona göre ilaç versinler. en fazla parol veya minoset veriyolar ateş düşürücü olarak. onlar da en hafifi.Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Forumda konuyu acdm ama cvb alamadim.nolur biwey biliyosaniz yardim edin
ben dün yaptım temizlik. eşim balkonu temizlemeye kalkınca ben de bari temizlik yapayım dedim. haftalık temizlik yapıyorum mecburMerhaba hatunlarrrrbugün çok enerjigiz kızımla, kahvaltımizi yaptık doping aldık ev temizlemeye hazırız demek isterdim ama temizlik deyince benim tüm enerjim gidio bugün de yatış modundayim
geçmiş olsun annecikkCümleten iyi haftalar anneler bebişlerrrr Bugün devlet hastanesine gittim biraz sancım var muhtemel kuvvetle idrar yolları iltihabı tahlil yapıldı yarın çıkacak. Doktor ikiz gebeliğin riskli olduğunu erken doğum ihtimalinden falan bahsetti bende tam o sırada işe metrobüsle gidip geldiğimi zorlandığımı falan anlattım rapor istedim :)) 1 hafta rapor verdi şükür şimdilik 1 hafta evdeyiz gerisi Allah kerim :))))
yaa sorma.. dün tvdegördüm. dünyayı geziyorum programında singapuru geziyodu. tropikal meyveleri gösterdi. kavun gözüme bi göründü, burnuma kokusu geldi falan. hemen değiştirdim kanalıbir şey diyeceğim de korkuyorum sizin de canınız çeker diye. canım çok kavun çekiyor ya. pek de sevmem ama. uuuu canım çekti.
gelmiş geçmiş olsun canım. temiz çıkacak moral bozma ya doktorun söylerdi kötü bişey olsa. bu arada raporu yazmak 8-9 gün mü sürüyormuş..kızlar ben geldim hastaneden...
8 nisana sonuc cıkarmış
cebimi aldı arıcak beni
Aayy dikkat edelim cnm yaa allah korumusss. Sinirlenme siyxem bazen kaybediyoruz Kndimi zi iii. Bende iki defadi takiliyorumm tam dusecekken tutuyorum kendimi insan dengesizlesiyorrKizlarrrr çok korktum yaaaesimle tartıştık biraz daha doğrusu ben huysuzluk ettim.sinirle Ağlayarak üst kata yatak odasına çıkıyordum merdivenlere ayağım takıldı 2-3 basamak düştüm. Ağlama krizine girdim eşim geldi o da delirdi resmen.kuzuma bişey oldu diye çok korktum düşerken refleks olarak karnimi korudum. Yatıp yatağa hareket ediyor mu diye dinledim yarım saat kıpır kıpır neyse ki.aman dikkat edin sizler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?