2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar aranızda sekerı yuksek cıkan dıyet tutan kımdı,doktor dıyetsene gozuk dedı gerekıyormu yoksa genel hep aynı seylerı soyluyorlar,bılen duyan varmı
canım benim yüksek çıktı. hemen diyetisyene yönlendirdi doktorum, gittim, kiloma ve gebelik haftama göre kalori hesabı yapıp birerbir uymam gereken bir diyet verdi diyetisyen. her gün 4 defa kan şekerimi ölçüyorum.
diyetle şekerim düştü, kontrol altına alindı çok şükür. diyetten de çok memnunum. ayrıca tabi egzersiz, günde mutlaka 30 dakika hafif tempo yuruyus onerdi doktor.

gelmiş geçmiş olsun canım. temiz çıkacak moral bozma ya doktorun söylerdi kötü bişey olsa. bu arada raporu yazmak 8-9 gün mü sürüyormuş..
aman ne bileyim artık kafam yerinde değil ki...
8 nisana sonuc cıkar dediler
mr cok kalabalık gece gündüz calışıyorlar ama büyük ihtimal daha erken cıkar da ole diolar işte...
aptal gibi döndüm durdum hastanede aynı yerlere gidip aynı soruları sordum
şu an kafamda bişi kalmadı...

Tarifi nasıl onun canim.
kuzucum 15-20 tane hurmayı 6-7 saat ılık suda beklet yumuşasınlar. sonra onları rondodan geçir. rondoya ceviz ekle, 1 vanilya ekle, bi de kakao ekle 1 tatlı kaşığı kadar. iyice karışsınlar sonra şekillendir dolaba koy. çok kolay ve lezzetli oluyor

canımmm benim aahh ahh bnm eşim özelde çalışıyor mecbur ist.dayız eskişehire tamamen gitmek imkansız gözüküyor.. 8 aydır gidemedim cok özledimmmm

insan sağlam girse hasta çıkıyor o hastanelerden zaten.. mecbur kalmasak keşke. güzelce dinlen, kendini üzme, biliyorsun bebeğin hissediyor seni annesi öpüyorum ikinizi de

evet canım aşırı yoğun randevu saatimizin hiç tam vaktinde girmedik muayeneye hep en az bir saat en fazla 3 saat bekledik:) bekliyoruz... 130tl oldu heralde ben sağlıkçı old.dan indirim alıyorum.. gece saat 12.30 a kadar çalışıyor saaacede pazar hariç. benim eeeen başından beri dr.um hamile kalmk istedgmde gtmiştim gidiş o gidiş :) seviyorum ve cok güveniyorum kendisine..sen nerde oturuyosun ?

aynı şeyi o kadar cok düşünüyorum ki.. gerçekten annemin yanında olmayı cok isterdim hele su hamilelik dönemim beni cok zorluyor manevi acıdan yalnız hissediyorum.. sürekli yatmk zorunda old.dan psikoloji fln kalmadı.. anneme ihtiyacım oluyor sürekli.. ama dediğin o kadar dogruki cok şükür mutluyum eşimle.. kolum kanadım o benim.. her erkek onun yaptığını yapmaz ..

selam güzel anneler bugün doktordan geldik doğum iznine kadar heyet verdi erken doğum riskine karşı 2doz iğne verdi ciğer geliştiriciymiş.birini vuruldum diğerini yarın.inşallah herşey güzel olcak hepinizi öptükk

Geçmiş olsun,abla demek istiyorum iznin olursa.İnşallah korktuğun gibi bir şey çıkmayacak Allah ın izniyle. Bebişi de üzme annesi,kötü bir şey var sanacak.

Merhaba güzel annikler,bizim de bugün fakülte hastanesin de profesör amcaya randevumuz vardı.Doktorumuz kalpte olmaması gereken bir şey görmüştü.Biraz panik yaptırdı bize,ertesi günü başka bir kliniğe gittik yok dedi.Bugün ki doktor var ama çok normal 30 lu haftalar da büyük ihtimal kapanır,kapanmasa bile doğumdan sonra bir sorun çıkarmaz dedi,ama 1 y sonraya tekrar çağırdı.Bizden haberler bu kadar,hepinizi öperiz.

Iyi haberlerine sevindim canim. Bizde kizimla koskoca bi öpücük yolluyoruz Trabzon'un yağmurlu havasindan :)

Ben de dayanamadım sil supur toz aldım ama sadece alt katı üste çıkmaya dermanı m kalmadı bir de tuvaletleri ovdum offf yoruldum
Aayy dikkat edelim cnm yaa allah korumusss. Sinirlenme siyxem bazen kaybediyoruz Kndimi zi iii. Bende iki defadi takiliyorumm tam dusecekken tutuyorum kendimi insan dengesizlesiyorr
aynen canım denge sistemimiz değişti. Dikkatli olmalıyız.

temizlik yapan hatunlar bir el de bizim eve atsanız diorum.

şaka bir yana ben camları bildiğiniz cam sileceğiyle siliyorum. hele şimdi yağmurda yağıyor. yağmur dinmiş ama camlar kurumamışken (hazır kireçsiz su) çekiveriyorum silecekle. bezle silsem böyle güzel parlamaz. iç tarafıda sirkeli suyla çektiriyorum (evet ben herşeye sirke kullanan biriyim. hiçte mahcup etmedi sağolsun. 15 dakikada evin tüm camları tertemiz oluyor. sonrada açıp perdeleri yeniden yağmuru izliyorum
çerçeveleri de kadın gelince temizleyi versin bir zahmet.
tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…