- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.101
Tarifi nasıl onun canim.kuzuum kıyamamçikolatayı boşver hep katkılı hurma ceviz ve kakaodan tatlı yapsana hem katkısız hem yapay şeker yok.
canım benim yüksek çıktı. hemen diyetisyene yönlendirdi doktorum, gittim, kiloma ve gebelik haftama göre kalori hesabı yapıp birerbir uymam gereken bir diyet verdi diyetisyen. her gün 4 defa kan şekerimi ölçüyorum.kızlar aranızda sekerı yuksek cıkan dıyet tutan kımdı,doktor dıyetsene gozuk dedı gerekıyormu yoksa genel hep aynı seylerı soyluyorlar,bılen duyan varmı
aman ne bileyim artık kafam yerinde değil ki...gelmiş geçmiş olsun canım. temiz çıkacak moral bozma ya doktorun söylerdi kötü bişey olsa. bu arada raporu yazmak 8-9 gün mü sürüyormuş..
kuzucum 15-20 tane hurmayı 6-7 saat ılık suda beklet yumuşasınlar. sonra onları rondodan geçir. rondoya ceviz ekle, 1 vanilya ekle, bi de kakao ekle 1 tatlı kaşığı kadar. iyice karışsınlar sonra şekillendir dolaba koy. çok kolay ve lezzetli oluyorTarifi nasıl onun canim.
bunu da yapabilirsin bak. vanilya yerine tarçın koyuyor.Tarifi nasıl onun canim.
canımmm benimcanımmm bende eskişehirliyim sonunda bi hemşerimi buldum burada ya bende uzun zamandır gitmedim ailem orada çok özledim valla nisanda gitcez sanırım işi ayarlayabilirsek bende kocaelideyim valla 8 yıl oldu atanalı zar zor alışmaya çalışıyorumm
insan sağlam girse hasta çıkıyor o hastanelerden zaten.. mecbur kalmasak keşke. güzelce dinlen, kendini üzme, biliyorsun bebeğin hissediyor seni annesiaman ne bileyim artık kafam yerinde değil ki...
8 nisana sonuc cıkar dediler
mr cok kalabalık gece gündüz calışıyorlar ama büyük ihtimal daha erken cıkar da ole diolar işte...
aptal gibi döndüm durdum hastanede aynı yerlere gidip aynı soruları sordum
şu an kafamda bişi kalmadı...
evet canım aşırı yoğun randevu saatimizin hiç tam vaktinde girmedik muayeneye hep en az bir saat en fazla 3 saat bekledik:) bekliyoruz... 130tl oldu heralde ben sağlıkçı old.dan indirim alıyorum.. gece saat 12.30 a kadar çalışıyor saaacede pazar hariç. benim eeeen başından beri dr.um hamile kalmk istedgmde gtmiştim gidiş o gidiş :) seviyorum ve cok güveniyorum kendisine..sen nerde oturuyosun ?Ben Bülent Karsı duydum çokiyi bir doktormuş benim arakadşalrım ona gitti ama çok yoğunmuş kendisi birde muyane ücretleri en sonm 100 tl di şimdi ne kadar ...
Bebde gülen tııp merkezinin yanında Vera hastanesi var Yeliz hanıma gidiyorum çok menmunum ondan çok iyi bir doktor oda çok yoğunlastı son zamanlarda.
Koydum suya hurmalari canim :) benim hurmalar yumuşak biraz sanirim 2-3saat bekleseler yeterli olur :)bunu da yapabilirsin bak. vanilya yerine tarçın koyuyor.
http://www.nefisyemektarifleri.com/kakaolu-hurma-toplari/
aynı şeyi o kadar cok düşünüyorum ki.. gerçekten annemin yanında olmayı cok isterdim hele su hamilelik dönemim beni cok zorluyor manevi acıdan yalnız hissediyorum.. sürekli yatmk zorunda old.dan psikoloji fln kalmadı.. anneme ihtiyacım oluyor sürekli.. ama dediğin o kadar dogruki cok şükür mutluyum eşimle.. kolum kanadım o benim.. her erkek onun yaptığını yapmaz ..seneye darıcaya tayin istemeyi düşünüyorum :)
hayat işte ya..sürüklenmişiz bi yerlere..Allah agız tadı kalp huzuru versin ötesi kolay..bazen diyorum annemin dizinin dibinde ama mutsuzda olabilirdim diye..sonra şükrediyorum herşeye :)
yumuşaklarsa dediğin gibi kısa sürede ezilecek kıvamda olurlarKoydum suya hurmalari canim :) benim hurmalar yumuşak biraz sanirim 2-3saat bekleseler yeterli olur :)
Geçmiş olsun,abla demek istiyorum iznin olursa.İnşallah korktuğun gibi bir şey çıkmayacak Allah ın izniyle. Bebişi de üzme annesi,kötü bir şey var sanacak.kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
Allah yardımcın olsun canım..inşallah herşey yoluna girecek ..Merhaba annler biz hala hastanedeyiz sancilarim azaldi serumun dozununu dusurduler ama hala bir sure burada takilacagim herhalde sizlerde kendinize dikkat edin opuldunuz
Iyi haberlerine sevindim canim. Bizde kizimla koskoca bi öpücük yolluyoruz Trabzon'un yağmurlu havasindan :)Merhaba güzel annikler,bizim de bugün fakülte hastanesin de profesör amcaya randevumuz vardı.Doktorumuz kalpte olmaması gereken bir şey görmüştü.Biraz panik yaptırdı bize,ertesi günü başka bir kliniğe gittik yok dedi.Bugün ki doktor var ama çok normal 30 lu haftalar da büyük ihtimal kapanır,kapanmasa bile doğumdan sonra bir sorun çıkarmaz dedi,ama 1 y sonraya tekrar çağırdı.Bizden haberler bu kadar,hepinizi öperiz.
Ben de dayanamadım sil supur toz aldım ama sadece alt katı üste çıkmaya dermanı m kalmadı bir de tuvaletleri ovdum offf yoruldumben dün yaptım temizlik. eşim balkonu temizlemeye kalkınca ben de bari temizlik yapayım dedim. haftalık temizlik yapıyorum mecburevi süpürüp sildim, toz aldım falan. haftada 2-3 kez de wc lavabo yıkıyorum napim elimden gelen bu
aynen canım denge sistemimiz değişti. Dikkatli olmalıyız.Aayy dikkat edelim cnm yaa allah korumusss. Sinirlenme siyxem bazen kaybediyoruz Kndimi zi iii. Bende iki defadi takiliyorumm tam dusecekken tutuyorum kendimi insan dengesizlesiyorr
Evet canım alışveriş yapacaktım bende güya meydan da ama bayağı yağıyordu,döndük bizde Maçka ya :) Bizde yaren sultan ve annesini öpüyoruzIyi haberlerine sevindim canim. Bizde kizimla koskoca bi öpücük yolluyoruz Trabzon'un yağmurlu havasindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?