- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.121
Ayni sehirdeydik ya biz doğru heheh :) ben senin doktorunu unuttum yalniz nereye gidiyordunEvet canım alışveriş yapacaktım bende güya meydan da ama bayağı yağıyordu,döndük bizde Maçka ya :) Bizde yaren sultan ve annesini öpüyoruz
misafir kabul etmek zorundamısın canım eşine söyle uygun bir dille reddediversin. bu halde birde misafir zor valla Allah yardımcın olsun canım :)
Maasallah senin kuzuna tombis olmus :) benim de rahim agzi o kadar canim ki ben problem yasamadigim halde. Cok iyi durumdasin maasallah sonuclar da temiz cikar umarim :) yatmak yariyor bak sen yat anam :)slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))
Canim benim verirsin insallah ben de 27 haftada 13 almisim soylemesiii ayiptirrrKiz 92 kg oldum yahu 100ü görmemem lazim hayatimda 9lu sayilari da hic görmemiştim zaten kocam sen nasil vericen diyip diyip duruyor.........
bi de cok gobegim de yok hep kalcaya aldim yarim dunya oldum vallahi... evlendigimde 72 kgdim yani ağustosta
İmperial de Ayşe Müsellim e gidiyorum normalde canım,cumartesi içim rahat etsin diye clinart a gittim akçaabat tarafında,bugün de fakülteye gittik :))Ayni sehirdeydik ya biz doğru heheh :) ben senin doktorunu unuttum yalniz nereye gidiyordun
yani Benim ve cevremdekilerin hep buyudu canim ilk baslarda baya sut dolu oluyo ya ondan sikarsa da rahatsiz olursun sen yine de bikac kisiye daha sor ama bnm cok buyudu emzirme bitince geri sondu:)Anamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???
Ben degistireyim ozaman buyuyecek mi yani daha fazla??
Oh oh kocaman olmuş maşallah bebişin,sonuçlar da iyi gelir inşallah canım.slm kizlar
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
İyi geceleer hanımlaar yarın randevum var oğluşumla buluşacam 1 aydır görmüyorum çok özledim inşallah böbrek büyümesi durmuştur da sevinçli bi şekilde gelirim bide kızlar tetanoz aşısının 2.dozu vurulacakti yarın gerek var mı off iğneden çok korkuyorum yaa
Cnm yarin sabah mr a gircem...
Usgde yapisma yok demislerdi ama kesin sonucu mr veriyormus...
Dua et insaallah...
Clinart cok uzak canim yahu. Muayene ucretleri nasil orada ? Bizim doktor aşırı sakin bazen bende uyuz oluyorum ama adam garantici her şeyde. O yüzden birsey diyemiyorum. Bilgisinin yüksek olduğu belli o yüzden heralde bu kadar rahat. Birde sagolsun cok guzel inceliyor beynini, kalbini. Aklinda soru isareti kalirsa bir gorunmeni tavsiye ederim canim. Hasan Tahsin karadenizdeİmperial de Ayşe Müsellim e gidiyorum normalde canım,cumartesi içim rahat etsin diye clinart a gittim akçaabat tarafında,bugün de fakülteye gittik :))
Ben buyukte alayim bedenime gorede alayim en iyisi canim nolur nolmaz ama keske tekrar kuculmese boyle iyiydi yaaa!!yani Benim ve cevremdekilerin hep buyudu canim ilk baslarda baya sut dolu oluyo ya ondan sikarsa da rahatsiz olursun sen yine de bikac kisiye daha sor ama bnm cok buyudu emzirme bitince geri sondu:)
parol tb iç canım buzda koyabilirsin bide karanlık bi odada ıstırahat iyi gelir... haa bu arada hamilelikte baş ağrısı önemli tansiyonunda yükselmiş olabilir bi tansiyonuna bak derim .. geçmiş olsuuunnBaşım çok ağrıyooorrr imdaaaatttt
Insallah canım sende hizli gitmissin ben gibi ben 2-3haftadir sabitledim almiyorum azalttim yediklerimi, saglikli yyemeye calisiyorum daha cok. Onumuzdeki iki ay patlama yasicam Heralde.C
Canim benim verirsin insallah ben de 27 haftada 13 almisim soylemesiii ayiptirrr
Doktora gittigimde tansiyonum yine bir tik yukselmisti zaten 12 olmus büyük. Ne oliyörr banaaparol tb iç canım buzda koyabilirsin bide karanlık bi odada ıstırahat iyi gelir... haa bu arada hamilelikte baş ağrısı önemli tansiyonunda yükselmiş olabilir bi tansiyonuna bak derim .. geçmiş olsuuunn
maşallah canım kilosu cok iyi .. bizimkinin kilosu geride biraz dr. a göre cok iyi kafa olcusu de haftasıyla uyumlu ama bana kilosu düşük geliyor..ugrascam bu hafta yine inşallah alır benimm miniğimde :) 30 artı 1 de 1350 di..slm kizlar
Hahah benimkiler çok büyüyecek yahu azcık kuculsunler de sarkmasinlar bi de sarkiyorlarmisBen buyukte alayim bedenime gorede alayim en iyisi canim nolur nolmaz ama keske tekrar kuculmese boyle iyiydi yaaa!!
Bendim canim cikansonuca gore ve kona gore bir diyet listesi veriyorlar bi gorunmende fayda varkızlar aranızda sekerı yuksek cıkan dıyet tutan kımdı,doktor dıyetsene gozuk dedı gerekıyormu yoksa genel hep aynı seylerı soyluyorlar,bılen duyan varmı
Ohh ellerine saglik canimmtemizlik yapan hatunlar bir el de bizim eve atsanız diorum.
şaka bir yana ben camları bildiğiniz cam sileceğiyle siliyorum. hele şimdi yağmurda yağıyor. yağmur dinmiş ama camlar kurumamışken (hazır kireçsiz su) çekiveriyorum silecekle. bezle silsem böyle güzel parlamaz. iç tarafıda sirkeli suyla çektiriyorum (evet ben herşeye sirke kullanan biriyim. hiçte mahcup etmedi sağolsun. 15 dakikada evin tüm camları tertemiz oluyor. sonrada açıp perdeleri yeniden yağmuru izliyorum
çerçeveleri de kadın gelince temizleyi versin bir zahmet.
tavsiye ederim.
Yaa benimkiler kucuktu boyle tam iyi olmustu cok uzuldum bak simdi kuculecek diyeHahah benimkiler çok büyüyecek yahu azcık kuculsunler de sarkmasinlar bi de sarkiyorlarmis
12 ise iyi canım 14 olmasın o zaman sıkıntılar başlar.. nazaramı geldin ne :)Doktora gittigimde tansiyonum yine bir tik yukselmisti zaten 12 olmus büyük. Ne oliyörr banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?