2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))

Maasallah senin kuzuna tombis olmus :) benim de rahim agzi o kadar canim ki ben problem yasamadigim halde. Cok iyi durumdasin maasallah sonuclar da temiz cikar umarim :) yatmak yariyor bak sen yat anam :)

C
Canim benim verirsin insallah ben de 27 haftada 13 almisim soylemesiii ayiptirrr

Anamm 2 beden cok buyuk olmazmi canimm???
Ben degistireyim ozaman buyuyecek mi yani daha fazla??
yani Benim ve cevremdekilerin hep buyudu canim ilk baslarda baya sut dolu oluyo ya ondan sikarsa da rahatsiz olursun sen yine de bikac kisiye daha sor ama bnm cok buyudu emzirme bitince geri sondu:)

Oh oh kocaman olmuş maşallah bebişin,sonuçlar da iyi gelir inşallah canım.

iyi dusun ii olsun canm bnm erkek bebislerin cogunda oluyor genisleme snr geciyor uzme kendini.bu arada 2.dozu ben yaptrmadm zaten dr.um bana birakmisti bnde yaptrmamaya karar verdm tabi yine senbilirsn

hayirli haberlerle don ins. cnm.Allah yardimcin olsun
Cnm yarin sabah mr a gircem...
Usgde yapisma yok demislerdi ama kesin sonucu mr veriyormus...
Dua et insaallah...

İmperial de Ayşe Müsellim e gidiyorum normalde canım,cumartesi içim rahat etsin diye clinart a gittim akçaabat tarafında,bugün de fakülteye gittik :))
Clinart cok uzak canim yahu. Muayene ucretleri nasil orada ? Bizim doktor aşırı sakin bazen bende uyuz oluyorum ama adam garantici her şeyde. O yüzden birsey diyemiyorum. Bilgisinin yüksek olduğu belli o yüzden heralde bu kadar rahat. Birde sagolsun cok guzel inceliyor beynini, kalbini. Aklinda soru isareti kalirsa bir gorunmeni tavsiye ederim canim. Hasan Tahsin karadenizde

yani Benim ve cevremdekilerin hep buyudu canim ilk baslarda baya sut dolu oluyo ya ondan sikarsa da rahatsiz olursun sen yine de bikac kisiye daha sor ama bnm cok buyudu emzirme bitince geri sondu:)
Ben buyukte alayim bedenime gorede alayim en iyisi canim nolur nolmaz ama keske tekrar kuculmese boyle iyiydi yaaa!!

Başım çok ağrıyooorrr imdaaaatttt
parol tb iç canım buzda koyabilirsin bide karanlık bi odada ıstırahat iyi gelir... haa bu arada hamilelikte baş ağrısı önemli tansiyonunda yükselmiş olabilir bi tansiyonuna bak derim .. geçmiş olsuuunn

C

Canim benim verirsin insallah ben de 27 haftada 13 almisim soylemesiii ayiptirrr
Insallah canım sende hizli gitmissin ben gibi ben 2-3haftadir sabitledim almiyorum azalttim yediklerimi, saglikli yyemeye calisiyorum daha cok. Onumuzdeki iki ay patlama yasicam Heralde.

parol tb iç canım buzda koyabilirsin bide karanlık bi odada ıstırahat iyi gelir... haa bu arada hamilelikte baş ağrısı önemli tansiyonunda yükselmiş olabilir bi tansiyonuna bak derim .. geçmiş olsuuunn
Doktora gittigimde tansiyonum yine bir tik yukselmisti zaten 12 olmus büyük. Ne oliyörr banaa

maşallah canım kilosu cok iyi .. bizimkinin kilosu geride biraz dr. a göre cok iyi kafa olcusu de haftasıyla uyumlu ama bana kilosu düşük geliyor..ugrascam bu hafta yine inşallah alır benimm miniğimde :) 30 artı 1 de 1350 di..
rahim olcun süper.. dinlenmeye devam.. biraz daha sabır canım doğsunlar bunların acısını cıkarcaz:)

Ohh ellerine saglik canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…