ben işe gitmiyorum uzak geliyor. çok zor geliyor gebeyken işe gitmek. tabi bünyeden bünye ye değişir ama benim bünye kaldırmadı. ev çok sıkıcı terasa çıkıp çıkıp içeri giriyorum
çiçeklerim gelse tohumlarım çimlense bari yeşillik görürüm.
bir sorunda yüzümde cilt lekelenmesi. normalde de güneşten çabuk etkilenirdi bir gün güneş kremi sürmeden balkona çıktım alnım leke leke
cnm benim doktorum hamileler için olan bir güneş kremi önerdi, ama avene nin güneş kremi de iyi ben onu kullanıyorum.. hem uygun, hem de koruyucu, biz hamileler daha çabuk lekeleniyoruz diğerlerine göre, dışarı çıkmadan önce mutlaka sür..
kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
metanetli miraçcım, allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak, her şey yolunda, doğum da çok kolay olacak tamam mı,,inan bunlara içini ferah tut, dualarımız seninle..
slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))
maşallah kilosu çok iyi annesi, serviks uzunluğun da iyi çıkmış, çok kalkma tabii ama eskiye göre daha rahat kalkıp yürürsün artık, çok da sıkılmazsın..öpüyoruz sizi..