2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok isleri var bebislerin icerde canim cok mesguller:))
Ben ozaman bi tane bedenime gore bitanede buyuk mu alsam acaba ama emzirirken sut olunca buyurmusya biraz daha o kafami karistiriyo iste cok kararsiz kaldm
cnm daha 2 ayımız var, süt dolunca alırız 1-2 tane daha, şimdiden koca koca şeyleri kullanmaya ne gerek var :)

cnm yaaa adını her gördüğümde canım limonlu çizzz kek istiyor ((((

bnde zor nefes alip veriyrm baze.bide senin calisma durumunvar allah yardimcin olsn cnm.neyseki izne az kaldi

Ne guzel haberlerle gelmissin bak tombicik olmus bebisinde..
Dinlenmeye devam et canim bak hayrini gormussun ne guzel insallah boyle guzel devam eder gebeligin zamaninda gelir bebeginde canim benim:))

Maasallah senin kuzuna tombis olmus :) benim de rahim agzi o kadar canim ki ben problem yasamadigim halde. Cok iyi durumdasin maasallah sonuclar da temiz cikar umarim :) yatmak yariyor bak sen yat anam :)
3.5 i gorunce cok sevindim sandim artik yuruyabilirim:) snr dedi nerye yuruyon yawrum bebis asada bide ayaklar yukarda kafa asada anaamm dedim hayaller gitti yine:)))neyse bunada sukur

kızlar biz dün eşimle hastane valizimizi hazırladık :) gözlerim dolu dolu :)
doldurdum büssürü şey :) bi cok şeyi aldı eşim benim tel talimatlarımla e bebekten :) prima 2 beden bez
unibaby ıslak mendil ve köpük şampuan..losyon ..burun aspiratörü bebek kaşığı göğüs ucu kremi ve pedleri.. desitine pişik kremi :) unibabay pişik önleyici krem :) ayy bi zevkliydiki yerleştirmek :)
Allah inşallah güzel günlerde kullanmak nasip eder ..
sizde durumlar nasıl hazırlandımı valizler ben abartılı hazırladım biraz
kalanlar bebek arabası mobilyası ve bebek çantası..

cnm daha 2 ayımız var, süt dolunca alırız 1-2 tane daha, şimdiden koca koca şeyleri kullanmaya ne gerek var :)

cnm yaaa adını her gördüğümde canım limonlu çizzz kek istiyor ((((
Simdi takmiyom canim alcam bedenime gore olani takarim buyuk olan durur sonra gerekirse yine alirim artik

Oh oh kocaman olmuş maşallah bebişin,sonuçlar da iyi gelir inşallah canım.
ins.cnm sagol bebisi gormek ii geldi valla :)

sagol cnm bnm sende dinlenmene dikkat et
biraz ii besledim kuzumu sende mutlaka ceviz,findik,badem,yogurt,sut hergun ye.hafta 1 ya da 2 balik,et yemeye gayret et.dr.un normal diyosa kafana takma bnmki onde gidiyor ztn normali seninkidir.opuyrm:)

Ne guzel haberlerle gelmissin bak tombicik olmus bebisinde..
Dinlenmeye devam et canim bak hayrini gormussun ne guzel insallah boyle guzel devam eder gebeligin zamaninda gelir bebeginde canim benim:))
amiinn cnm ins.hepimizin bebisleri zamaninda gelir sagolasin cnm bnm:)

ayy cok heycanli,bebisler buyuyooorrr:))bnde senin haftani bi goreyim yavastan baslicam cnm toparlanmaya
bizde daha hic bisey yok cok is var daha cookk

Sampuani falanda mi koydun valize canim napcan orda bebek sampuanini kizzz!!
Bende bu hafta hazirlicam herseyi yikafim utuledim bi tek cantaya koymak kaldi:))

Masallah cnm bak yatmalar ise yariyor demekkii. Hem kilo almis ne guzelll hemde uzunlugu artmisss cok sevindim.tatlim:)

ayy cok heycanli,bebisler buyuyooorrr:))bnde senin haftani bi goreyim yavastan baslicam cnm toparlanmaya
bizde daha hic bisey yok cok is var daha cookk
dediğin her şeyi yiyorum canım yaa:) ama bana geliyor kilolar anasını satiiim:) 12 kilo aldım hatta bi ara kafama takdıydım kilo aldırcam diye 10 günde 300 gr aldırmıştım :) bakalım bu haftada taktım nolcak :)
olur herşey bak hemen 1 günde alınıp tamamlanabilcek şeyler hiç kafana takma sende takarsın tel. kulaklığını kulağına gönderirisin herifi e bebeke :) şunu al bunu al direktiflerle hepsi biter gider:)

GüleOTE="seyitbebek, post: 40230120, member: 661040"]kızlar biz dün eşimle hastane valizimizi hazırladık :) gözlerim dolu dolu :)
doldurdum büssürü şey :) bi cok şeyi aldı eşim benim tel talimatlarımla e bebekten :) prima 2 beden bez
unibaby ıslak mendil ve köpük şampuan..losyon ..burun aspiratörü bebek kaşığı göğüs ucu kremi ve pedleri.. desitine pişik kremi :) unibabay pişik önleyici krem :) ayy bi zevkliydiki yerleştirmek :)
Allah inşallah güzel günlerde kullanmak nasip eder ..
sizde durumlar nasıl hazırlandımı valizler ben abartılı hazırladım biraz
kalanlar bebek arabası mobilyası ve bebek çantası..
[/QUOTE]
Gule gule kullansin bebisin canim bikac sorum var.burun Aspiratör u hemen gerkli olan bi seymi almalimiyiz. Birde biz bezi prima 0-6kilo arsi aldik sanifim dogru almisiz demi.bebek kasigi su icirmek icin mi bilgilendirirsen sevinirim

bnde zor nefes alip veriyrm baze.bide senin calisma durumunvar allah yardimcin olsn cnm.neyseki izne az kaldi
aynen canım çalışırken zırt pırt kalkimde bi hava alayım yurim gelim ya da uzanayım diyemiyorum ztn her saat bası wc ye gidiyorum programlanmış gibi. bide hamilelik stresinden sanırım işyerimde herseye sinir olmaya başladım hersey batıo herkesin sölediğine gıcık oluyorum sanki cıkıp gidicem gibi gelio en sonunda :)))
ohh ne guzel hbrlerle gelmişsin bebişin buyumuş maşallah baya. ortalama 3000 kilo olacaklarını varsayarsak yarı evresini tamamlamış tosuncuk. bizimde bu c.tesi kontrolumuz zaman gecmez artık bana derken bi bakarım c.tesi olmuşş hadi hayırlısı :)))

Evet canım çok uzak clinart birde Maçka dan gelmek hesaba katılınca.Muayene ücreti 70 tl,bayağı ilgililer çokta sakin bir yer bizim gittiğimiz hastanelere bakarak.Ben aslında bir ara değiştirmeyi düşündüm doktorumu Nebahat hanıma geldim senin hastane de,zaten şuan tadilat falan var.Anam pişman oldum imperial den daha kalabalık,benim doktor da bu ara ilgileniyor.Aylardır gidiyorum riske atmak istemedim o yüzden devam ediyorum,ama Hasan Tahsin beyin methini çok duydum canım memnun olman çok güzel.

Sampuani falanda mi koydun valize canim napcan orda bebek sampuanini kizzz!!
Bende bu hafta hazirlicam herseyi yikafim utuledim bi tek cantaya koymak kaldi:))
koydum valla :) vermem kimseye dursun yanımızda zararı yok :) arabayla gitcez nasılsa ağırda olsa valiz skıntı olmaz doldurdum büssürü şey :) birazda erken doğum olur bebek kuvezde kalır diye korkum var canım herşey yanımda olsun istiyorum hast.den ev uzak İstanbul malumm... Allah tan hayırlısı bakalım :) oğluma diyorum ki -
15.5.15. de gel oğlum hadi onu yapamadın annenin doğum günü 10.05.15 de gel hadi yine dayanamadın 5.5.15. de gel :) öncesini istemiyorum diyorum bakalım dinlicekmi annesinin sözünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…