- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.161
İnternetten falan verirsin canım :) dert etmebutun gun yatiyrm rahatsz ediyor zaten eskiler dar geliyor artik yenide cikip almadim zatn disari cikamiyrm diye
uff simdi bide bu cikti
Kalabalık konusunda haklısın canım devlet hastanesi gibi mübarek. Clinartın muayenesi de epey fazlaymış yahu. Bi de o kadar yol...Evet canım çok uzak clinart birde Maçka dan gelmek hesaba katılınca.Muayene ücreti 70 tl,bayağı ilgililer çokta sakin bir yer bizim gittiğimiz hastanelere bakarak.Ben aslında bir ara değiştirmeyi düşündüm doktorumu Nebahat hanıma geldim senin hastane de,zaten şuan tadilat falan var.Anam pişman oldum imperial den daha kalabalık,benim doktor da bu ara ilgileniyor.Aylardır gidiyorum riske atmak istemedim o yüzden devam ediyorum,ama Hasan Tahsin beyin methini çok duydum canım memnun olman çok güzel.
Dinlen canım ya.bol bol..çok ihtiyaç duyacağız..benim vurulduğum iğneden kortizonlu ymuş.ciğer gelişimine takviyeymiş..33. Haftayı görelim duruma bakicaz dedi Dr..herşeyin hayırlısı..selam güzel anneler bugün doktordan geldik doğum iznine kadar heyet verdi erken doğum riskine karşı 2doz iğne verdi ciğer geliştiriciymiş.birini vuruldum diğerini yarın.inşallah herşey güzel olcak hepinizi öptükk
Canım yatmak yarıyor. Maşallah 36 mm olmuş benimde..inş beklesinler bakalım. Durdukları kardir..slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))
Merkezde sadece iki özel hastane olunca böyle oluyor maalesef canım,kız karadenizde de 55 tl verdim birde kan,idrar falan istemişti 20 tl de ona verdim.Benim hastanede tüm tahliller beleş,şeker yüklemesi beleş.Sadece ayrıntılı usg den extra almışlardı :))Kalabalık konusunda haklısın canım devlet hastanesi gibi mübarek. Clinartın muayenesi de epey fazlaymış yahu. Bi de o kadar yol...
Ben Kartal Atalarda oturuyorum canım sen KArtalın neresin de oturuyorsun ..evet canım aşırı yoğun randevu saatimizin hiç tam vaktinde girmedik muayeneye hep en az bir saat en fazla 3 saat bekledik:) bekliyoruz... 130tl oldu heralde ben sağlıkçı old.dan indirim alıyorum.. gece saat 12.30 a kadar çalışıyor saaacede pazar hariç. benim eeeen başından beri dr.um hamile kalmk istedgmde gtmiştim gidiş o gidiş :) seviyorum ve cok güveniyorum kendisine..sen nerde oturuyosun ?
Gule gule kullansin bebisin canim bikac sorum var.burun Aspiratör u hemen gerkli olan bi seymi almalimiyiz. Birde biz bezi prima 0-6kilo arsi aldik sanifim dogru almisiz demi.bebek kasigi su icirmek icin mi bilgilendirirsen sevinirim[/QUOTE]GüleOTE="seyitbebek, post: 40230120, member: 661040"]kızlar biz dün eşimle hastane valizimizi hazırladık :) gözlerim dolu dolu :)
doldurdum büssürü şey :) bi cok şeyi aldı eşim benim tel talimatlarımla e bebekten :) prima 2 beden bez
unibaby ıslak mendil ve köpük şampuan..losyon ..burun aspiratörü bebek kaşığı göğüs ucu kremi ve pedleri.. desitine pişik kremi :) unibabay pişik önleyici krem :) ayy bi zevkliydiki yerleştirmek :)
Allah inşallah güzel günlerde kullanmak nasip eder ..
sizde durumlar nasıl hazırlandımı valizler ben abartılı hazırladım biraz
kalanlar bebek arabası mobilyası ve bebek çantası..
Eskiden karadenizken öyleydi bizimki de medical park tam mezarcı herşeyden para istiyor. Gözlerini toprak doyursun ne diyeyim. Doğum ne kadar orada konuştun mu hiç canım?Merkezde sadece iki özel hastane olunca böyle oluyor maalesef canım,kız karadenizde de 55 tl verdim birde kan,idrar falan istemişti 20 tl de ona verdim.Benim hastanede tüm tahliller beleş,şeker yüklemesi beleş.Sadece ayrıntılı usg den extra almışlardı :))
vaayy cok beğendiğim bi yer atalar :) cok ev bakmıştık bi aralar ordan ama pahalı geldi :) bizde kiradayken cevizlide oturuyoduk ancera pastanesinin orda:) şimdi ugurmumcuya taşındık ev aldık 1 seneyi geçti canım :)Ben Kartal Atalarda oturuyorum canım sen KArtalın neresin de oturuyorsun ..
O doktordan doğum yapan herkes çok menmum...
canım burun aspiratörünün gerekli oldugunu duydum.. evde kullanılır hastanede zaten hemşireler fln yardımcıolur o konuda diye düşünüyorum ama ben hastaneyede götürcem :) biz prima 3 6 kilo arası olan prima 2 beden yeni bebekten aldık büyük fln derlerse gidip 1 numaralısını alırız.. erkek bebeklerde yumurtaların sıkışmaması ıcın biraz buyuk olması ıstenirmiş ondan oyle aldık :) bebek kaşıgınıda olurda erken dogar emme refleksi olmaz kaşıkla süt içiririz yada sütü içirdikten sonra agız temizliği için azcık su vericem o kaşıkla.. silikon- ağzını fln yara yapmaz diye aldım.. cok onceliklimi dersen bunlar cok cok oncelikli şeyler değil ama listeme yazmıştım bi nevi önlem amaclı :)[/QUOTE]Gule gule kullansin bebisin canim bikac sorum var.burun Aspiratör u hemen gerkli olan bi seymi almalimiyiz. Birde biz bezi prima 0-6kilo arsi aldik sanifim dogru almisiz demi.bebek kasigi su icirmek icin mi bilgilendirirsen sevinirim
Hazirliklar fazlasiyla tamam ozaman:))koydum valla :)vermem kimseye dursun yanımızda zararı yok :) arabayla gitcez nasılsa ağırda olsa valiz skıntı olmaz doldurdum büssürü şey :) birazda erken doğum olur bebek kuvezde kalır diye korkum var canım herşey yanımda olsun istiyorum hast.den ev uzak İstanbul malumm... Allah tan hayırlısı bakalım :) oğluma diyorum ki -
15.5.15. de gel oğlum hadi onu yapamadın annenin doğum günü 10.05.15 de gel hadi yine dayanamadın 5.5.15. de gel :) öncesini istemiyorum diyorum bakalım dinlicekmi annesinin sözünü :)
canım benim dr. bana endol diye bi fitil verdi oda rahim kasılmalarını geciktiriyomuş dr.unla bi konuş istersen.. bendede oluyor o bi yere toplanma sanki bebek kafasını çıkarmış gibi anlamıyorum kasılmamı bebek mi :) (adalatı bende kıllanıyorum hala..) dr a sordum bişey demedi endolu sakın atlama cok iyi bir ilaç dedi saadece .. aklında bulunsunKarnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor
:)Evet emzirme bitince kuculdu geri benimki maalesefBen buyukte alayim bedenime gorede alayim en iyisi canim nolur nolmaz ama keske tekrar kuculmese boyle iyiydi yaaa!!
Canim bendede siklasti bu ara korkmaya basladim artik kontrolumde 10 nisanda daha cok varKarnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor
Tuh tuh tuh:)Evet emzirme bitince kuculdu geri benimki maalesef
yook kız bebeşimin odası yok daha dogsun öyle gidip almayı düşünüyoruz şimdilik bi küçük sepet beşik alıp yatak odasına koycaz..arabasınıda casual cadillac air trawel istiyorum onuda doğunca alcaz inşallah.. inşallah üzmez dua edinHazirliklar fazlasiyla tamam ozaman:))
Hadi insallah dinler annesini de uzmez seni canim benimm:))
Ya yemin ederim butun omrumu toplasan bukadar doktora gitmemisimdir biktim artik gitmekten. .. yarinda devam ederse giderim yine daha iki hafta bile olmadi kontrole gideli....Canim bendede siklasti bu ara korkmaya basladim artik kontrolumde 10 nisanda daha cok var
Gozun aydinn canimm minnakin buyuyo bak:))biz geldiiikkkminiğimi gördüm maşşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktor amcamız artık gr değil kilo olmuş benim tosunum bende bu ay dikkat ettim ya kilo almamışım çok şükür yarın şeker yüklememiz var aç karnına gidecem büyük ihtimal çıkıcak ama neyse oğluşum iyi ya gerisi önemli değil kan uyuşmazlığı testi de yapılacak akıntıyı da söyledim yarın hepsine bakalım dedi çıkışta da oğluşuma hediye aldım tırnak ve saç bakım seti bizden haberler böyle sizler iyisiniz inşallah daha geçmişi okumadım bakalım neler kaynatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?