2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Karnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor

Kalabalık konusunda haklısın canım devlet hastanesi gibi mübarek. Clinartın muayenesi de epey fazlaymış yahu. Bi de o kadar yol...

Dinlen canım ya.bol bol..çok ihtiyaç duyacağız..benim vurulduğum iğneden kortizonlu ymuş.ciğer gelişimine takviyeymiş..33. Haftayı görelim duruma bakicaz dedi Dr..herşeyin hayırlısı..
Canım yatmak yarıyor. Maşallah 36 mm olmuş benimde..inş beklesinler bakalım. Durdukları kardir..

Kalabalık konusunda haklısın canım devlet hastanesi gibi mübarek. Clinartın muayenesi de epey fazlaymış yahu. Bi de o kadar yol...
Merkezde sadece iki özel hastane olunca böyle oluyor maalesef canım,kız karadenizde de 55 tl verdim birde kan,idrar falan istemişti 20 tl de ona verdim.Benim hastanede tüm tahliller beleş,şeker yüklemesi beleş.Sadece ayrıntılı usg den extra almışlardı :))

Ben Kartal Atalarda oturuyorum canım sen KArtalın neresin de oturuyorsun ..
O doktordan doğum yapan herkes çok menmum...

Gule gule kullansin bebisin canim bikac sorum var.burun Aspiratör u hemen gerkli olan bi seymi almalimiyiz. Birde biz bezi prima 0-6kilo arsi aldik sanifim dogru almisiz demi.bebek kasigi su icirmek icin mi bilgilendirirsen sevinirim[/QUOTE]
canım burun aspiratörünün gerekli oldugunu duydum.. evde kullanılır hastanede zaten hemşireler fln yardımcıolur o konuda diye düşünüyorum ama ben hastaneyede götürcem :) biz prima 3 6 kilo arası olan prima 2 beden yeni bebekten aldık büyük fln derlerse gidip 1 numaralısını alırız.. erkek bebeklerde yumurtaların sıkışmaması ıcın biraz buyuk olması ıstenirmiş ondan oyle aldık :) bebek kaşıgınıda olurda erken dogar emme refleksi olmaz kaşıkla süt içiririz yada sütü içirdikten sonra agız temizliği için azcık su vericem o kaşıkla.. silikon- ağzını fln yara yapmaz diye aldım.. cok onceliklimi dersen bunlar cok cok oncelikli şeyler değil ama listeme yazmıştım bi nevi önlem amaclı :)

Eskiden karadenizken öyleydi bizimki de medical park tam mezarcı herşeyden para istiyor. Gözlerini toprak doyursun ne diyeyim. Doğum ne kadar orada konuştun mu hiç canım?

Ben Kartal Atalarda oturuyorum canım sen KArtalın neresin de oturuyorsun ..
O doktordan doğum yapan herkes çok menmum...
vaayy cok beğendiğim bi yer atalar :) cok ev bakmıştık bi aralar ordan ama pahalı geldi :) bizde kiradayken cevizlide oturuyoduk ancera pastanesinin orda:) şimdi ugurmumcuya taşındık ev aldık 1 seneyi geçti canım :)
evet ben de cok metnini duydum bizim arkadaşlarında cogu ona gitmiş bende ilk ona gittim çocuk istiyoruz diye :) üstünden 2 sene geçti cok sükür oldu :)

Gule gule kullansin bebisin canim bikac sorum var.burun Aspiratör u hemen gerkli olan bi seymi almalimiyiz. Birde biz bezi prima 0-6kilo arsi aldik sanifim dogru almisiz demi.bebek kasigi su icirmek icin mi bilgilendirirsen sevinirim
canım burun aspiratörünün gerekli oldugunu duydum.. evde kullanılır hastanede zaten hemşireler fln yardımcıolur o konuda diye düşünüyorum ama ben hastaneyede götürcem :) biz prima 3 6 kilo arası olan prima 2 beden yeni bebekten aldık büyük fln derlerse gidip 1 numaralısını alırız.. erkek bebeklerde yumurtaların sıkışmaması ıcın biraz buyuk olması ıstenirmiş ondan oyle aldık :) bebek kaşıgınıda olurda erken dogar emme refleksi olmaz kaşıkla süt içiririz yada sütü içirdikten sonra agız temizliği için azcık su vericem o kaşıkla.. silikon- ağzını fln yara yapmaz diye aldım.. cok onceliklimi dersen bunlar cok cok oncelikli şeyler değil ama listeme yazmıştım bi nevi önlem amaclı :)[/QUOTE]
Ben de baktim simdi biz de 3-6 kilo aradsi almisiz.aklimda digeri kalmis nedense.tesekkur ederim canim

Hazirliklar fazlasiyla tamam ozaman:))
Hadi insallah dinler annesini de uzmez seni canim benimm:))

Karnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor
canım benim dr. bana endol diye bi fitil verdi oda rahim kasılmalarını geciktiriyomuş dr.unla bi konuş istersen.. bendede oluyor o bi yere toplanma sanki bebek kafasını çıkarmış gibi anlamıyorum kasılmamı bebek mi :) (adalatı bende kıllanıyorum hala..) dr a sordum bişey demedi endolu sakın atlama cok iyi bir ilaç dedi saadece .. aklında bulunsun

Canim bendede siklasti bu ara korkmaya basladim artik kontrolumde 10 nisanda daha cok var

biz geldiiikkkminiğimi gördüm maşşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktor amcamız artık gr değil kilo olmuş benim tosunum bende bu ay dikkat ettim ya kilo almamışım çok şüküryarın şeker yüklememiz var aç karnına gidecem büyük ihtimal çıkıcak ama neyse oğluşum iyi ya gerisi önemli değil kan uyuşmazlığı testi de yapılacak akıntıyı da söyledim yarın hepsine bakalım dedi çıkışta da oğluşuma hediye aldım tırnak ve saç bakım seti bizden haberler böyle sizler iyisiniz inşallah daha geçmişi okumadım bakalım neler kaynatmışsınız

Hazirliklar fazlasiyla tamam ozaman:))
Hadi insallah dinler annesini de uzmez seni canim benimm:))
yook kız bebeşimin odası yok daha dogsun öyle gidip almayı düşünüyoruz şimdilik bi küçük sepet beşik alıp yatak odasına koycaz..arabasınıda casual cadillac air trawel istiyorum onuda doğunca alcaz inşallah.. inşallah üzmez dua edin

Selam kızlar ben geldim gemişi fazla okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim.

Mirac içini ferah tut canım, dualarım seninle.

Doğum çantası hazırlayan arkadaşlarımız olsun inş. sağlıkla vaktinde gelir bebişleri.

Bende doğum çantamı haftasonu hazırlamayı düşünüyorum kendime ait olan ihtiyaçları tamamladıktan sonra.

Bende ev hazırlığına başladım, salonu temizledim kendimi fazla yormadan bütün örtüleri vs. yıkadım, ütüledim serdim, bulaşık makinasında yıkanacakları yıkadım yerleştirdim, süpür sil toz al
camı kapısı derken yemeğimi de yaptım şimdi sizlerleyim Allah nasip ederse.

Her hafta bir odayı temizlemeyi planlıyorum duvarları hariç dip köşe, şükür ev sevmediğim salon bitti. Haftaya nasip olursa antreler var, ayakkabılıklar vs. vs. vs.

Gozun aydinn canimm minnakin buyuyo bak:))
insallah yarinda guzel haberler alirsin tatlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…