2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bana fitil falan vermedi henuz. Ama kasilmam yoktu diye heralde. Gidisimde soylerim onu daaa ya gtmek istemiyorum insanlar ilkel kosullarda nasil hamileleikler yasiyor ben 10gunde bi gitmwkten gercekten biktimmmm

Bisey kalmamis yinede canimcim.
Hep dua ediyorum hepimiz icin canim benim:))

Maşallah miniğine yarın daha güzel haberlerle gelirsin inş.

Ya yemin ederim butun omrumu toplasan bukadar doktora gitmemisimdir biktim artik gitmekten. .. yarinda devam ederse giderim yine daha iki hafta bile olmadi kontrole gideli....
Ben biraz frenlemeye calisiyorum kendimi canim ama arada bi mail atiyorum sagolsun hemen cvp veriyo dr um

kızlar yaa göğüs aşağıma sancı girdi geçmek bilmiyo ya böyle göbek deliğiyle arasında kalan yer daha çok yukarısı sanki bşy batıyo. yatınca ya da oturunca daha çok hissediyorum. daha önce de 2 defa olmuştu ama çabuk geçti. bu sefer geçiyo gibi sonra yine başlıyo. doktorum da izine çıkmış.hastane de uzak zaten.git gel 1 saat yol.acilde ne kadar ilgilenirler bilmiyorum neden olabilir ki yaa bi fikri olan?

Hosgeldin canimm.
Ne guzel temizligini kendin yapiyosun ben cesaret edemiyorum birini alcsm heralde mayis gibi.

Hosgeldin canimm.
Ne guzel temizligini kendin yapiyosun ben cesaret edemiyorum birini alcsm heralde mayis gibi.

çooook şükür rabbime yapabiliyorum canım.

Zaten temizlik konusunda titizim kadın ömrümde almadım alamam da tabi rabbim sağlık verdiği sürece.

ay ben rüyamda doğum yapmıştım normal doğurmuşum oğlum kucağımda kendi kendime o kadar da korktum şu normal doğumdan dikişten hiç te hissetmedim vallahi diyorum inşallah böyle kolaycanak doğurrum :)

İmzama göre çok şükür bugün 7 ayımız bitmiş.

Maral ve bebeği nasıl arkadaşlar. Haftasonu takip edemedim, benim zilliyi gezdirmekten.

Arkadaşlar ben hastane çantasına 1 takım hastane çıkışı, bir de 1 tulum, 1 çıtıtlı badi, 1 yelek, 1-2 çorap, kalın battaniye düşünüyorum.

İlk kızımda koca bir valiz hazırladım sadece takım hastane çıkışı kullandım.

Evim hastaneye çok yakın bir ihtiyaç olursa eşim getirir diye düşünüyorum. Ne dersiniz.

bebiş baskı yapıyordur. bana da olmuştu , bir kac gun surmustu hatta, böyle kaburgama baskı yapıyor gibiydi, derken geçti. benim de bugün belim tuttu, ne tarafa dönsem olmuyor, işyerinden çıkacağım saati iple çekiyorum

cnm sen bizden daha tecrübelisin ikinci bebişi bekliyorsun, ama body olsun birden fazla diyorlardı, bu gereksiz mi şimdi bilemedim, sen ilkinde kullanmamış mıydın ?

bence yeterli hemen kirletmezler ki aynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum çünkü hast. çıkışında yok 1 tene uzun kollu çıtçıtlı kalın derken polar battaniye mi hast. çıkışında var gerek mi ki bez ağız mendili ıslak mendil yeterli bunlar

inşallah dediğin gibidir yaa sağol canım epey korktum ben de uzun sürünce.. sana da geçmiş olsun canım.çalışırken de zor olur Allah kolaylık versin gidince bol bol dinlen cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…