2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende cok koymayi dusunmuyorum csnim 1 tane 10 lu hastane cikisi koycam onun icinde birsuru sey var zaten 1 tane tulum ve alt ust koyarim corap eldiven falan buzim ev de yakim ihtiyac olursa alinir yani canimm

cnm sen bizden daha tecrübelisin ikinci bebişi bekliyorsun, ama body olsun birden fazla diyorlardı, bu gereksiz mi şimdi bilemedim, sen ilkinde kullanmamış mıydın ?

Badi yazdım ya canım yukarıda, yani 2 takım götürmeyi düşünüyorum.

Normal doğumda 1 Sabah doğum yaptım sonraki sabah vizitede çıkmıştım.

Götürdüklerimin %80 ini geri getirip tekrar yıkamak, ütülemek ve yerleştirmek zorunda kalmıştım.

aynen ben de öyle yapıcam

Hastane çıkışı battaniyesi haricinde şu kalın özel bebek battaniyeleri var ya, tüğsüz olanlardan.

cnm daha 2 ayımız var, süt dolunca alırız 1-2 tane daha, şimdiden koca koca şeyleri kullanmaya ne gerek var :)

cnm yaaa adını her gördüğümde canım limonlu çizzz kek istiyor ((((

yakınlarımda olsan yapabilirdim sana. çok severim ama eşim yemiyor koca borcam kalıyor diye de çok sık yapamıyorum.

haklısın , kendi başımıza iş çıkartıyoruz. sagol cnm bilgi icin

haklısın , kendi başımıza iş çıkartıyoruz. sagol cnm bilgi icin

Yani sonuçta bir aksilik çıkarsa Allah korusun evde yıkanmış ütülenmiş duruyor.

Kendime de iş çıkartmak istemiyorum malum bir kızım daha var, ikisini de ihmal etmek istemiyorum.

kızlar bir sorunum var yine... bayan sorun oldum çıktım walla
bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum maglum muzu biraz çogalttım bebeğe faydalı diye. bugun tuvaletten cıkarken farkettim çok affedersiniz makatımda sanırım kanama olmuş hemde biraz fazla bir şekilde. genelde bu sorunu yaşıyorum ama bu sefer fazlaydı sizce acil doktora gitmeme gerek varmı ya da napmam gerekir

evet sanırım hormon takviyesiymiş amaç.benim doktorumda her an herşey olabilir dedi ne kadar tutarsak kardır dedi.herşeyin hayırlısı canım inşallah 34leri görürüz

Bi sorun olmamasına sevindim cnm gözünüzaydın
maşallah canım kocaman olmuş. Güzel haberler almana sevindim. sen yine yatmaya devam et doktorunu dinle. Bu arada canım hani doktora karındaki sertliği sorucaktın bşy dedi mi merak ettim.
sonuçlar da güzel çıkacak inşallah canım Allah ın izniyle. içini ferah tut.
canım ben epeydir kabızlık çekiyodum hemoroidim de var kanamam 1 kere olmuştu benim de. Doktor yediklerine dikket et diyo kabızlık için şurup vermişti bi zaman sonra o da etki etmedi en son gidişte probiyotik bi toz verdi yoğurtla onu yiyorum. epey düzene girdi çok şükür. kabızlıktan olduğu için acil gitmene gerek yok bence cnm ama tekrarlarsa bi gidersin sen bilirisn yine de.
maşallah cnm oğluşuna :)

Geçmiş olsun tatlım ya bende de kabızlıktan kanama olurdu ama çatladığınu hissederdim afedersin yıkarken su değince falan acır ama elle muane et et parçası varsa hemeroidde olabilir o zaman doktora gitmen lazım gebelikte bağırsak çatlaması tehlikeli çünkü içe doğru yırtılıyor çorap söküğü gibi allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…