- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.201
Bende cok koymayi dusunmuyorum csnim 1 tane 10 lu hastane cikisi koycam onun icinde birsuru sey var zaten 1 tane tulum ve alt ust koyarim corap eldiven falan buzim ev de yakim ihtiyac olursa alinir yani canimmArkadaşlar ben hastane çantasına 1 takım hastane çıkışı, bir de 1 tulum, 1 çıtıtlı badi, 1 yelek, 1-2 çorap, kalın battaniye düşünüyorum.
İlk kızımda koca bir valiz hazırladım sadece takım hastane çıkışı kullandım.
Evim hastaneye çok yakın bir ihtiyaç olursa eşim getirir diye düşünüyorum. Ne dersiniz.
cnm sen bizden daha tecrübelisin ikinci bebişi bekliyorsun, ama body olsun birden fazla diyorlardı, bu gereksiz mi şimdi bilemedim, sen ilkinde kullanmamış mıydın ?
yaa sorma.. dün tvdegördüm. dünyayı geziyorum programında singapuru geziyodu. tropikal meyveleri gösterdi. kavun gözüme bi göründü, burnuma kokusu geldi falan. hemen değiştirdim kanalı
aynen ben de öyle yapıcamArkadaşlar ben hastane çantasına 1 takım hastane çıkışı, bir de 1 tulum, 1 çıtıtlı badi, 1 yelek, 1-2 çorap, kalın battaniye düşünüyorum.
İlk kızımda koca bir valiz hazırladım sadece takım hastane çıkışı kullandım.
Evim hastaneye çok yakın bir ihtiyaç olursa eşim getirir diye düşünüyorum. Ne dersiniz.
bence yeterli hemen kirletmezler ki aynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum çünkü hast. çıkışında yok 1 tene uzun kollu çıtçıtlı kalın derken polar battaniye mi hast. çıkışında var gerek mi ki bez ağız mendili ıslak mendil yeterli bunlar
cnm daha 2 ayımız var, süt dolunca alırız 1-2 tane daha, şimdiden koca koca şeyleri kullanmaya ne gerek var :)
cnm yaaa adını her gördüğümde canım limonlu çizzz kek istiyor((((
aynen ben de öyle yapıcam
Badi yazdım ya canım yukarıda, yani 2 takım götürmeyi düşünüyorum.
Normal doğumda 1 Sabah doğum yaptım sonraki sabah vizitede çıkmıştım.
Götürdüklerimin %80 ini geri getirip tekrar yıkamak, ütülemek ve yerleştirmek zorunda kalmıştım.
http://www.civilim.com/baby-center-pelus-battaniye şöyle battaniyenelerden.
bunun aynısı var bende hediye gelmişti ama sıcak olmazmı ki bilemedim
haklısın , kendi başımıza iş çıkartıyoruz. sagol cnm bilgi icin
bunun aynısı var bende hediye gelmişti ama sıcak olmazmı ki bilemedim
evet sanırım hormon takviyesiymiş amaç.benim doktorumda her an herşey olabilir dedi ne kadar tutarsak kardır dedi.herşeyin hayırlısı canım inşallah 34leri görürüzDinlen canım ya.bol bol..çok ihtiyaç duyacağız..benim vurulduğum iğneden kortizonlu ymuş.ciğer gelişimine takviyeymiş..33. Haftayı görelim duruma bakicaz dedi Dr..herşeyin hayırlısı..
Canım yatmak yarıyor. Maşallah 36 mm olmuş benimde..inş beklesinler bakalım. Durdukları kardir..
Ne biliyim Ankara nın mayıs haziran sıcağına güven olmuyor canım.
Bizimki aynı değil canım, polar mı dedin ya polar değil yeri bundan anlamında gönderdim resmi.
Bi sorun olmamasına sevindim cnm gözünüzaydınMerhaba güzel annikler,bizim de bugün fakülte hastanesin de profesör amcaya randevumuz vardı.Doktorumuz kalpte olmaması gereken bir şey görmüştü.Biraz panik yaptırdı bize,ertesi günü başka bir kliniğe gittik yok dedi.Bugün ki doktor var ama çok normal 30 lu haftalar da büyük ihtimal kapanır,kapanmasa bile doğumdan sonra bir sorun çıkarmaz dedi,ama 1 y sonraya tekrar çağırdı.Bizden haberler bu kadar,hepinizi öperiz.
maşallah canım kocaman olmuş. Güzel haberler almana sevindim. sen yine yatmaya devam et doktorunu dinle. Bu arada canım hani doktora karındaki sertliği sorucaktın bşy dedi mi merak ettim.slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))
sonuçlar da güzel çıkacak inşallah canım Allah ın izniyle. içini ferah tut.kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
canım ben epeydir kabızlık çekiyodum hemoroidim de var kanamam 1 kere olmuştu benim de. Doktor yediklerine dikket et diyo kabızlık için şurup vermişti bi zaman sonra o da etki etmedi en son gidişte probiyotik bi toz verdi yoğurtla onu yiyorum. epey düzene girdi çok şükür. kabızlıktan olduğu için acil gitmene gerek yok bence cnm ama tekrarlarsa bi gidersin sen bilirisn yine de.kızlar bir sorunum var yine... bayan sorun oldum çıktım walla
bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum maglum muzu biraz çogalttım bebeğe faydalı diye. bugun tuvaletten cıkarken farkettim çok affedersiniz makatımda sanırım kanama olmuş hemde biraz fazla bir şekilde. genelde bu sorunu yaşıyorum ama bu sefer fazlaydı sizce acil doktora gitmeme gerek varmı ya da napmam gerekir
maşallah cnm oğluşuna :)biz geldiiikkkminiğimi gördüm maşşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktor amcamız artık gr değil kilo olmuş benim tosunum bende bu ay dikkat ettim ya kilo almamışım çok şükür yarın şeker yüklememiz var aç karnına gidecem büyük ihtimal çıkıcak ama neyse oğluşum iyi ya gerisi önemli değil kan uyuşmazlığı testi de yapılacak akıntıyı da söyledim yarın hepsine bakalım dedi çıkışta da oğluşuma hediye aldım tırnak ve saç bakım seti bizden haberler böyle sizler iyisiniz inşallah daha geçmişi okumadım bakalım neler kaynatmışsınız
kızlar bir sorunum var yine... bayan sorun oldum çıktım walla
bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum maglum muzu biraz çogalttım bebeğe faydalı diye. bugun tuvaletten cıkarken farkettim çok affedersiniz makatımda sanırım kanama olmuş hemde biraz fazla bir şekilde. genelde bu sorunu yaşıyorum ama bu sefer fazlaydı sizce acil doktora gitmeme gerek varmı ya da napmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?