2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.

kilosu gayet iyi canım ya maşallah. Gelişiminde ne sıkıntı vardı cnm inşallah güzel haberler alırsın. sağlıklı doğum olsun da hangisi hayırlısıysa onunla karşılaşalım

canım iyi düşün iyi olsun, benim de ters, ama son haftaya kadar dönmesini beklicez dedi doktorum, benim taaa en basından beri sürekli kafa yukarda ayak aşağıda. doktorum; olabilir, dönedebilir, dönmeyedebilir demişti. tabii dönmezse ameliyat. yapcak bisey yok .

Maşallah bebeğine.

Gelişiminde ne sıkıntı var ki canım?

saol canım bnm evet bazen acıdığını hissediyorum su değince ve de evet dışarı doğru açılma var tam orta kısımda. burda da okudum hemoroid oldugu zmn sezeryan yapıyorlarmış cunku normal doğumda ıkınma oldugu zmn bagırsaklar allah korusun dışarı cıkıyormuş inş gerek kalmaz

mirac75 canım sana da geçmiş olsun amma ağladık haziran anneleri olarak inşallah kucağımıza alınca yüzümüzü güldürür rabbim. Ben de pazartesi renkli dopllere giricem bebeğin beslenme damarları incelenecekmiş. Çok korkuyorum.

saol cnm. banada vermişti surup doktorum ama çok tatlı die içemedim içim bi tuhaf olmuştu. c.tesi gidince yine sorarım

Maşallah bebeğine.

Gelişiminde ne sıkıntı var ki canım?

İki hafta birden gelişimi geriledi. Diğer doktor normal demişti ama içime sinmemişti hem de doktordan memnun olmadığımmiçin değiştirdin şindi gittiğim doktoe bu normal değil dedi çok sık kontrollere gidiyorum. Aslında şimdi normal haftasında bebek ama iki hafta önde giden bebeğin iki hafta durması normal değilmiş o yüzden pazartesi damarlarını inceleyecekler.

Benim de tersmiş kızmın pozisyonu bana da sezeryan yolu göründü

kilosu gayet iyi canım ya maşallah. Gelişiminde ne sıkıntı vardı cnm inşallah güzel haberler alırsın. sağlıklı doğum olsun da hangisi hayırlısıysa onunla karşılaşalım

Evet kilosu yerinde de iki hafta öndeyken gerilemesini normal karşılaması doktor o yüzden damarlarını inceleyeceklermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz.

Geçmiş olsun canım.

Bende demir ilacından dolayı kabızlık sorunu yaşıyorum şükür şimdiye kadar kanamam olmadı ama bende korkmuyor değilim.

Allah şu günlerimizi sağlıkla geçirmemizi nasip eder inş.

canım anlamadım kilosunun maşallahı var gelişimi neden sıkıntılı ? ve de daha çok donerler doguma kdr doktorun neden hemen bebeğin ters duruyor sezeryan şart diyorki ? ztn sezeryana sokmak için hep bi bahaneleri var. ama sölediklerin için çok erken canım rabbimin izniyle bebeğin normale doner merak etme inşallah dopplerde de sıkıntı cıkmaz merak etme sen...

İlk kızımda yaşadım aynı sorunu ve bende o ultrasona girmiştim canım.

Bende birşey çıkmamıştı, inş. sende de çıkmaz.

Benimki tansiyona bağlıydı.

saol canım... bende de hep vardı hamileliğimin başından beri ama hiç bu kdr kanadığını görmemiştim ürperdim açıkcası ilerlemesinden korktum. amin inşallah rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

Eskiden karadenizken öyleydi bizimki de medical park tam mezarcı herşeyden para istiyor. Gözlerini toprak doyursun ne diyeyim. Doğum ne kadar orada konuştun mu hiç canım?
Evet canım konuştum adam acayip ilgilendi,isterseniz seve seve yaparım bundan sonra takibinizi dedi tabi.Doğum normal de olsa sezaryen de olsa ilk doğumda 800 tl imiş,bir gece yatış dahil.İkinci ve sonraki doğumlar da fiyat düşüyormuş,bir yaşıma daha girdim :))Bana hastanenin konforuna göre iyi geldi,zaten bizim hastanelerde o civarda galiba.

C
[QUhaftasisHatun, post: 40232882, member: 617449"] mirac75 canım sana da geçmiş olsun amma ağladık haziran anneleri olarak inşallah kucağımıza alınca yüzümüzü güldürür rabbim. Ben de pazartesi renkli dopllere giricem bebeğin beslenme damarları incelenecekmiş. Çok korkuyorum.[/QUOTE]
mCanm haftasina Gore gelisimi gayet guzel masallah neden incelenecekmis ki nasil bir sorun gormus doktor bebek bazen hizli gelisir bazen gelisimi yavaslar demisti 2 haftada cok mu az gelismis

İnş. ilerlemez.

Bende kontrolede doktoruma sorup duphalac şurup kullanacağım, tabi izin verirse.

İlk kez duydum böyle fiyatlandırma.

Tövbe yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…