2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
C
Evet kilosu yerinde de iki hafta öndeyken gerilemesini normal karşılaması doktor o yüzden damarlarını inceleyeceklermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz.
anim acikcasi bana cok sacma geldi haftasihla uyumluysa bi gerilik falan yok.gityigin hastane ozelmi canim inan baxi hastaneler devlette bile var dober sermaye icin yapjyorlar.sen gene de git aklinda bisey kalmadin ama bebegin gayet iyi bence.zaten hamilelikte onden gitme diye bisry yokmus o durum olcim farkindan kaynaklaniykrmus yani haddas olcumlrr bunlar.boyu kac bebisin 30.haftaya kilosu cok iyi bence

bebişler doğuma kadar bile dönebiliyor kafanı yorma hiç. doktorun sezaryen için yol yapıyor şimdiden, burdadahaçok duyacağız bunları.

İnsallah bisey olmaz canim ne sikintisi varmis bebeginin??

maşallah canım bebişine :)))

İnş. ilerlemez.

Bende kontrolede doktoruma sorup duphalac şurup kullanacağım, tabi izin verirse.
bana verdi o şuruptan ama tadını sevmedim çok tatlı bayıyor bi iki defa içebildim sonra kaldırdım bi köşeye krem felan verse keşke

İnş. ilerlemez.

Bende kontrolede doktoruma sorup duphalac şurup kullanacağım, tabi izin verirse.
Kizlar kozlenmis ptlican hemoroid li bolgeye yakmayacak sicaklikta konursa cok iyi geliyor.koca kari yöntemi bu ama faydali.tabi gebelikte zarari varmi bilmem ama mantiken patlican uoktur heralde zarari

maşallah canım bebişine :)))

bana verdi o şuruptan ama tadını sevmedim çok tatlı bayıyor bi iki defa içebildim sonra kaldırdım bi köşeye krem felan verse keşke

Ben doktoruma sormadan kullanmak istemedim canım.

Ama kızım 1-2 li yaşlardayken çocuk doktorumuz kızıma vermişti ve bitkisel olduğunu söylemişti, yinede sormadan kullanmak istemedim.

Geçmiş olsun canım,günde bir taneye indir muzu.Geçen gün iki tane yedim yazmıştın seni seniii.Birde demir hapı içiyoruz üstüne,bir dene bakalım duruma göre devam ederse mutlaka doktoruna sor.

Ben yavaş yavaş hazırlanıyım, kızımı almaya aşağı ineceğim.

Hepinize yavrularınızla hayırlı akşamlar diliyorum kızlar.

Yarın şafak 69 da inş. görüşmek üzere.

Allaha emanet olun.

69- (38 de doğsa)15= 54

Amanın...

Bebişine maşallah annesi,kocaman erkek olmuş.

Geçmiş olsun canım,inşallah bir sorun çıkmaz doppler de.Canını sıkma Allah'ın izniyle iyidir bebeğin.Duruşunu da değiştirir ileri ki haftalar da,sen gönlünü ferah tut.

tmm canım çok saol

hayırlısıyla güzel haberlerle dön arkadaşım inşallah...

İki hafta birden geriled canım.

İlk kızımda yaşadım aynı sorunu ve bende o ultrasona girmiştim canım.

Bende birşey çıkmamıştı, inş. sende de çıkmaz.

Benimki tansiyona bağlıydı.

Benim tansiyonum hep çok düşük o yüzden olabilir mi acaba demir eksikliği de gelişimini etkiliyormuş sanırım. Senin tansiyonun da mı düşüktü?

mCanm haftasina Gore gelisimi gayet guzel masallah neden incelenecekmis ki nasil bir sorun gormus doktor bebek bazen hizli gelisir bazen gelisimi yavaslar demisti 2 haftada cok mu az gelismis[/QUOTE]

İki hafta gelişimi durmuştu bir ay önce yani iki hafta geriledi şu an haftasında ama bu normal değilmiş bilmiyorum hiç.

Kilo önemli değil ki canım kafa çapı göbek çapı önemli olan haftasıyla uyumlu olması için. Benim kız iki hafta durakladı o konuda şimdi. Doğum hastanesine gidiyorum artık özel hastane hiç ilgilenmedi. Aydın bu konuda çok yetersiz.

bebişler doğuma kadar bile dönebiliyor kafanı yorma hiç. doktorun sezaryen için yol yapıyor şimdiden, burdadahaçok duyacağız bunları.

Canım doğumevine gidiyorum ben burda mecbur olmadıkça asla yapmıyorlar sezeryanı doktorum eğer böyle ters durursa sezeryan dedi. Ben biaz anneme çekmişim annemi ankarada hastaneden zübeyde hanım doğum evine ambulansla kaldırmışlar 28 sene önce. Kardeşime hamileyken de batmanda görevdeydik o zaman da annemi gene ambulansla dicle üniversitesine kaldırmışlardı. :/

İnsallah bisey olmaz canim ne sikintisi varmis bebeginin??

Geçmiş olsun canım,inşallah bir sorun çıkmaz doppler de.Canını sıkma Allah'ın izniyle iyidir bebeğin.Duruşunu da değiştirir ileri ki haftalar da,sen gönlünü ferah tut.

Hatuncum uzulme dicem su anki halimden farkli olmadigini biliyorum...
Sen yine dedigimi yap yaptigimi yapma...
Uzulme bitanem...
Bi perinatoloji uzmani bul uzun uzun ayrintili inceliyotlar...
Perinatoliji cok özel bir birim ve hocalarinin ozrl muayene odasina kadar cikarip ayrintili takip ediyorlar...
Ama gerek yok duzelir vs diye drlari sakin dinleme...
Ustune git israrla tum yapilmadi gerekenleri yaptir cnm...
Bak gecen hafta beni yatirdilar sonra gerek yokmuş deyip cikis yaptirdilar mr a gerek yok dediler hocalarinin odasina ciktim
Mr istiyorum yaptirmazsaniz ozelde yaptircam dedi tmm o zaman yapalim dedi
Bak simdi yapisma var sanirim net sonuc icin konusmadilar raporu bekle diolar
Ee dinleseydim yapismissada ne olacakti ameliyatta ?
Kim verecek bu takip bozuklugunun hesaplarini yaaaa
Esim hop oturup kalkio gene sinirden
Ya sabir ya selamet

coook dua edicem sana kalbim senle

Üzülmemek mümkün mü evlat bu sütü görünce yüzümü buruştursn ben her gün süt içer oldum onun için pekmezi falan saymıyorum. İnşallah sonucun güzel gelir bize haberi aldığın gibi yaz olur mu? Ben de sen
N için dua edicem.

Benim doktorum çok aşırı değilse normal doğumu etkilemez dedi canım ama artarsa ben de sezeryan olurum yaa... inşallah gerek kalmaz.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. bana da duphalac vermişti. Bence sevmesen de doktor verdiyse içmeye çalış bence canım.krem falan kullanılmıyo herhalde bana vermedi çünkü.

..
ay ben rüyamda doğum yapmıştım normal doğurmuşum oğlum kucağımda kendi kendime o kadar da korktum şu normal doğumdan dikişten hiç te hissetmedim vallahi diyorum inşallah böyle kolaycanak doğurrum :)

Zaten benim kanaatim sen kendine eziyet etmeyi seviyorsun. Igneden korkuyorum dogumdan korkuyorun diorsun ama ecele faydasi yok. Rahat birak biraz kendini

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-28-22-18-19.webp
    31 KB · Görüntüleme: 74
Yolu da hesaba katınca fazla oluyor canım. Bi de acil ulaşman gerekse doğum anında Allah korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…