- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.241
anim acikcasi bana cok sacma geldi haftasihla uyumluysa bi gerilik falan yok.gityigin hastane ozelmi canim inan baxi hastaneler devlette bile var dober sermaye icin yapjyorlar.sen gene de git aklinda bisey kalmadin ama bebegin gayet iyi bence.zaten hamilelikte onden gitme diye bisry yokmus o durum olcim farkindan kaynaklaniykrmus yani haddas olcumlrr bunlar.boyu kac bebisin 30.haftaya kilosu cok iyi benceEvet kilosu yerinde de iki hafta öndeyken gerilemesini normal karşılaması doktor o yüzden damarlarını inceleyeceklermiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hepimiz.
bebişler doğuma kadar bile dönebiliyor kafanı yorma hiç. doktorun sezaryen için yol yapıyor şimdiden, burdadahaçok duyacağız bunları.Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
Hastanade uxun sure kalmadiktan sonra ne gerek var agirlik yapnaya acil bi dutumda getirilir zaten canimdemi yeter. yetmezse de evden getirilir.
Eve yedek bırakırım eşime söylerim 10 dk. de gidip getirir.
İnsallah bisey olmaz canim ne sikintisi varmis bebeginin??Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
maşallah canım bebişine :)))biz geldiiikkkminiğimi gördüm maşşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktor amcamız artık gr değil kilo olmuş benim tosunum bende bu ay dikkat ettim ya kilo almamışım çok şükür yarın şeker yüklememiz var aç karnına gidecem büyük ihtimal çıkıcak ama neyse oğluşum iyi ya gerisi önemli değil kan uyuşmazlığı testi de yapılacak akıntıyı da söyledim yarın hepsine bakalım dedi çıkışta da oğluşuma hediye aldım tırnak ve saç bakım seti bizden haberler böyle sizler iyisiniz inşallah daha geçmişi okumadım bakalım neler kaynatmışsınız
bana verdi o şuruptan ama tadını sevmedim çok tatlı bayıyor bi iki defa içebildim sonra kaldırdım bi köşeye krem felan verse keşkeİnş. ilerlemez.
Bende kontrolede doktoruma sorup duphalac şurup kullanacağım, tabi izin verirse.
Kizlar kozlenmis ptlican hemoroid li bolgeye yakmayacak sicaklikta konursa cok iyi geliyor.koca kari yöntemi bu ama faydali.tabi gebelikte zarari varmi bilmem ama mantiken patlican uoktur heralde zarariİnş. ilerlemez.
Bende kontrolede doktoruma sorup duphalac şurup kullanacağım, tabi izin verirse.
Evet bende ilk kez duydum gerçekten canım,ilk doğum zor olacağından fiyatı daha yüksek veriyorlar dedi görümcem :)İlk kez duydum böyle fiyatlandırma.
Tövbe yarabbim.
maşallah canım bebişine :)))
bana verdi o şuruptan ama tadını sevmedim çok tatlı bayıyor bi iki defa içebildim sonra kaldırdım bi köşeye krem felan verse keşke
Geçmiş olsun canım,günde bir taneye indir muzu.Geçen gün iki tane yedim yazmıştın seni seniii.Birde demir hapı içiyoruz üstüne,bir dene bakalım duruma göre devam ederse mutlaka doktoruna sor.kızlar bir sorunum var yine... bayan sorun oldum çıktım walla
bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum maglum muzu biraz çogalttım bebeğe faydalı diye. bugun tuvaletten cıkarken farkettim çok affedersiniz makatımda sanırım kanama olmuş hemde biraz fazla bir şekilde. genelde bu sorunu yaşıyorum ama bu sefer fazlaydı sizce acil doktora gitmeme gerek varmı ya da napmam gerekir
Bebişine maşallah annesi,kocaman erkek olmuş.bence yeterli hemen kirletmezler ki aynen bende 1 hastane çıkışı 1 tulum çünkü hast. çıkışında yok 1 tene uzun kollu çıtçıtlı kalın derken polar battaniye mi hast. çıkışında var gerek mi ki bez ağız mendili ıslak mendil yeterli bunlar
Geçmiş olsun canım,inşallah bir sorun çıkmaz doppler de.Canını sıkma Allah'ın izniyle iyidir bebeğin.Duruşunu da değiştirir ileri ki haftalar da,sen gönlünü ferah tut.Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
tmm canım çok saolevet 575 tl idi şubat ta e bebekte ama kalmamıştı sinirden çatlamıştım o günevet canım o mağaza kampanyası ürün indirim kuponu yazan yere tıklıyorsun o hesabına tanımlanıyor ödemeye geçerken de kullanıyorsun
hayırlısıyla güzel haberlerle dön arkadaşım inşallah...İyi geceleer hanımlaar yarın randevum var oğluşumla buluşacam 1 aydır görmüyorum çok özledim inşallah böbrek büyümesi durmuştur da sevinçli bi şekilde gelirim bide kızlar tetanoz aşısının 2.dozu vurulacakti yarın gerek var mı off iğneden çok korkuyorum yaa
canım anlamadım kilosunun maşallahı var gelişimi neden sıkıntılı ? ve de daha çok donerler doguma kdr doktorun neden hemen bebeğin ters duruyor sezeryan şart diyorki ? ztn sezeryana sokmak için hep bi bahaneleri var. ama sölediklerin için çok erken canım rabbimin izniyle bebeğin normale doner merak etme inşallah dopplerde de sıkıntı cıkmaz merak etme sen...
İlk kızımda yaşadım aynı sorunu ve bende o ultrasona girmiştim canım.
Bende birşey çıkmamıştı, inş. sende de çıkmaz.
Benimki tansiyona bağlıydı.
mCanm haftasina Gore gelisimi gayet guzel masallah neden incelenecekmis ki nasil bir sorun gormus doktor bebek bazen hizli gelisir bazen gelisimi yavaslar demisti 2 haftada cok mu az gelismis[/QUOTE]C
[QUhaftasisHatun, post: 40232882, member: 617449"]mirac75 canım sana da geçmiş olsun amma ağladık haziran anneleri olarak inşallah kucağımıza alınca yüzümüzü güldürür rabbim. Ben de pazartesi renkli dopllere giricem bebeğin beslenme damarları incelenecekmiş. Çok korkuyorum.
C
anim acikcasi bana cok sacma geldi haftasihla uyumluysa bi gerilik falan yok.gityigin hastane ozelmi canim inan baxi hastaneler devlette bile var dober sermaye icin yapjyorlar.sen gene de git aklinda bisey kalmadin ama bebegin gayet iyi bence.zaten hamilelikte onden gitme diye bisry yokmus o durum olcim farkindan kaynaklaniykrmus yani haddas olcumlrr bunlar.boyu kac bebisin 30.haftaya kilosu cok iyi bence
bebişler doğuma kadar bile dönebiliyor kafanı yorma hiç. doktorun sezaryen için yol yapıyor şimdiden, burdadahaçok duyacağız bunları.
İnsallah bisey olmaz canim ne sikintisi varmis bebeginin??
Geçmiş olsun canım,inşallah bir sorun çıkmaz doppler de.Canını sıkma Allah'ın izniyle iyidir bebeğin.Duruşunu da değiştirir ileri ki haftalar da,sen gönlünü ferah tut.
Hatuncum uzulme dicem su anki halimden farkli olmadigini biliyorum...Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
Hatuncum uzulme dicem su anki halimden farkli olmadigini biliyorum...
Sen yine dedigimi yap yaptigimi yapma...
Uzulme bitanem...
Bi perinatoloji uzmani bul uzun uzun ayrintili inceliyotlar...
Perinatoliji cok özel bir birim ve hocalarinin ozrl muayene odasina kadar cikarip ayrintili takip ediyorlar...
Ama gerek yok duzelir vs diye drlari sakin dinleme...
Ustune git israrla tum yapilmadi gerekenleri yaptir cnm...
Bak gecen hafta beni yatirdilar sonra gerek yokmuş deyip cikis yaptirdilar mr a gerek yok dediler hocalarinin odasina ciktim
Mr istiyorum yaptirmazsaniz ozelde yaptircam dedi tmm o zaman yapalim dedi
Bak simdi yapisma var sanirim net sonuc icin konusmadilar raporu bekle diolar
Ee dinleseydim yapismissada ne olacakti ameliyatta ?
Kim verecek bu takip bozuklugunun hesaplarini yaaaa
Esim hop oturup kalkio gene sinirden
Ya sabir ya selamet
coook dua edicem sana kalbim senle
Benim doktorum çok aşırı değilse normal doğumu etkilemez dedi canım ama artarsa ben de sezeryan olurum yaa... inşallah gerek kalmaz.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. bana da duphalac vermişti. Bence sevmesen de doktor verdiyse içmeye çalış bence canım.krem falan kullanılmıyo herhalde bana vermedi çünkü.saol canım bnmevet bazen acıdığını hissediyorum su değince ve de evet dışarı doğru açılma var tam orta kısımda. burda da okudum hemoroid oldugu zmn sezeryan yapıyorlarmış cunku normal doğumda ıkınma oldugu zmn bagırsaklar allah korusun dışarı cıkıyormuş inş gerek kalmaz
ay ben rüyamda doğum yapmıştım normal doğurmuşum oğlum kucağımda kendi kendime o kadar da korktum şu normal doğumdan dikişten hiç te hissetmedim vallahi diyorum inşallah böyle kolaycanak doğurrum :)
Yolu da hesaba katınca fazla oluyor canım. Bi de acil ulaşman gerekse doğum anında Allah korusun :)Evet canım konuştum adam acayip ilgilendi,isterseniz seve seve yaparım bundan sonra takibinizi dedi tabi.Doğum normal de olsa sezaryen de olsa ilk doğumda 800 tl imiş,bir gece yatış dahil.İkinci ve sonraki doğumlar da fiyat düşüyormuş,bir yaşıma daha girdim :))Bana hastanenin konforuna göre iyi geldi,zaten bizim hastanelerde o civarda galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?