2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben de araştırdım en iyisi mustela ve burst bee dediler, mustela indirimde buldukça alıyorum, burst bee ler çok pahalı türkiyede, yurt dışına giden arkadaşlarıma sipariş vericem..

cnm ben 3 tane aldım, şimdiden kullanmaya başladım, eskisi gibi dik durmuyor ama çok rahatlar..

valla ben işyerine koydum 1-2 tane, ara sıra giyiyorum, özledim yaaa topuklularımı :)

yok bee ne kocişi, gitti yine 20 gün görücem yüzünü (( kızlar bana dua edin lütfen, eşim aynı maaşla yada daha iyisiyle her akşam evimize gelebileceği, bizim için daha hayırlı ve mutlu olacağımız bir işe geçsin..oğlum doğduktan sonra hala ayrı kalmak istemiyorum artık ((

tatlım geçmiş olsun aman dikkat et kendine, allahtan bebeğin harika bir yatağı var, rabbim koruyor onları.. bu kocalara da diyecek birşey bulamıyorum, hoş idare ediyorlar ama daha fazlasını da yapabilirler değil mi hatta yapmalılar, ben de tlf.da konuşurken cümlenin sonuna cnm eklemedi diye trip attım adama, arkadaş mı olduk diye...zaten yanımda değil, naber diyor bana yabancıymışım gibi...sinirliyim yani, bu trip 3 gün sürer artık :)

tatalım rabbim yardımcın olsun, inş herşey yolunda, buna inanarak git mutlaka olur mu, mr çıplak almıyorlar, üstüne ince bir kıyafet veriyorlar onu giyiyorsun için rahat olsun..

herşey müstehak cnm onlara, daha anlayışı olsunlar yapacak bişey yok :)))) sinirliyim yaa kocaya, sana tam destek geliyor bak benden...ama sen bana bakma, arasıra biz de alttan alsak fena olmaz.. :)

ayyy cok mutlu oluruz, belki 1 ay sonra ben de ayrılıcam ben de izne, ama hafta sonu felan gelirsen bu aralar mutlaka görüşelim..k.valide haftaya gidiyor...boştayım :)))))

cnm sıvı iyi de, bana çok iyi temizlemiyor gibi geliyor, granül iyi ama erimiyor diyenler var bilemedim, en fazla erimezse sıcak suda eritip kendim koyarım deterjan gözüne..[/QUOTE]
Canım dalin granülle yıkadım dün çamaşırları iki defa duruladım yumuşacık olmuşlar. Güzel de kokuyor ben beğendim

damlasssss cnm bn agrilarim ve karnimdaki sertlik oluyor deyince nstye grdm cok sukur bisey cikmadi.adalat kullaniyordum ztn kasilmalar icin devam et dedi

Can
im 24.haftamda doplerde kan akisinda birsz yavaslama gormustu doktorum.bana soyle dedi tursu salgam suyu ve maden suyu kesinlikle icme dedi.ben de sormadim ne alaka diye ama tuzdan sanirim.28.haftamda her sry normale donmus.bu arada 24.haftamda bebegin flsi devlet hastanesinde 1hafta geri cikmisti.kendi doktotumda iki hafta ilerde cikti hem de bir gun sonra demem oki olcumlerde cok guvenilir degil

buyumus valla kuzucum ctesiye ne kaldi aliriz ins.sizdende guzel haberler cnm bnm.
bu arada bu atarlanma,sinir durumlari bendede inanilmaz cok senlik bisey diil yani hep bu hormonlardan:)

Karnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor
nst ye girdinmi cnm sen hc?

masallah cnm oglusuna.sende aksamdan sekerli seyler cok tuketme yrna etkisi olur yoksa

zaten gecen 2 muz yedim dediginde dicektim sakin kabiz olma diye sana:))cnm bnde hemoroid var o yuzden hic kabiz olmamaya calisiyrm gebelikte ii bisey diil bu aylardan snr bebgin baskisiyla buyuyor bide normal dogumla ikinma nedeniylede buyuyor o yuzden dikkat et sabahlari mutlaka ilik su ic,yulaf ye vs.ve dr.nada soyle.gecmis olsun

masallah kuzuna kilosu iyi aslinda ama sen ztn farkli dr.a gidiyodun saniyrm bu problemden.allahin izniyle hersey ii cikcak cnm uzme kendini

İçimi rahatlattın ben de her gün maden suyu içiyordum içmeyeyim artık çok sağol.

devamindada bize gelin diye kampanya yapmislar bence 2.dogum %50 3 dogum bedava:)))

masallah bebisee:)
bizimde bugun gobus cekme gunumuzdu (her kontrole giderken:)) unuttuk pijamlila fotolarla idare etcez artik:)
Bende disari cikarken cekiyorum genelde hic koymamistim buraya koyayim dedim gecen pzt den bi fotograf:))

canım bende çok sık korkardım, ruhani rüyalar felan :/ sonra bi arkadaş kıtmir die bi dua önerdi, nt mağazasından aldım artık sürekli boynumda, tabi dua etmeyi de ihmal etmiyorum. Şükür çook azaldı o rüyalar

Kızlar çantanızı hazırladınız mı ben küçük bir valiz yaptum bebeğinkini daha hazırlamadım kaynanam benim çantayı gördü tatile mi doğuma mı dedi abarttım mı diyorum ama internette gördüğüm listelerden bile daha az benim eşyam.

bir aksilik olmazsa bir gün kalıp en fazla iki gün kalıp çıkacağız inşallah. losyondu kremdi taçtı boncuktu götürmeye gerek yok yahu.
üçlü gecelik takımı
anne için bez, en fazla dört tane
bebek için bez, bebişe de tüm pakete gerek yok
ıslak mendil,
hastane çıkışı,
hava durumuna uygun battaniye,
ve ağız silme mendili yeter.

Ben 3-5gune hazirlarim canim yarin cikip eksikleri tamamlicam sonra cantayi hazirlarim eksik dedigimde gogus pedi ve sutyen baska biseyimiz kalmadi sukur

canım hiç korkma, özel hastane mi? bazen doppler çekmek için böyle şeyler söyleyebiliyorlar, malesef güven olmuyor.
hiç de gelişimi geride değil. 1500'de gayet normal bakarsan 30.haftada bebek kaç kilo olmalı diye. içini ferah tut.
sağlıkla bebeklerimizi kucağımız alacağız insallah.

Canim kiyamam sana ağlama daha çıkmamis ki snucun...
Geçmiş olsun çekilmişsin bitmiş şükür..
Sorun da çıkmayacak Allahın izniyle...
Çok duygusaliz hemen agliyoruz bebisler söz konusu olduğunda...ama Rabbim büyük şüphesiz .. sende ferah tut gönlünü...:)

Canim benim haklisin Insan uzuluyor bbenim de kafasi bir hafta baska bi Olcu 8gun geri doktor 26 haftayla uuyumlusun dedi gittigimde 27 arti 1dim kilosu da 10 gun falan geri fl olcusu 4 gun geri ve benumki de gelisimi yavasladi ama doktor korkacak bse yok olabilir dedi ilk kaydedilen tarih de yanlis olabilir dedi yani demek istedigim belki de korkacak hicbir sey yoktur uzme kendini hamilesin bebek de hisseder annesi uzme onu da cok buyuk farklar olmadikca sorun yok dedi

ay kızlar siz napıyounuz buraya her girdiğimde bi stres oluyorum gaza gelip bişeyler almaya başlıyorum:)çantalar mantalar hazırlanmış ben daha kendime bişey almadım bebeğin eşyaları tam değil annem gelince onun getirecekleriyle beraber yıkıcam herşey yarım anlayacağınız bu aralar bi soğudum soğudum demeyeyeimde yorgunluk çöktü eşim hasta ona bakıyorum

çantaya neler koydunuz arkadaşlar ben onları almaya başlayayım kendim için koyabileceğim lohua külodundan başka bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…