- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.261
ben de araştırdım en iyisi mustela ve burst bee dediler, mustela indirimde buldukça alıyorum, burst bee ler çok pahalı türkiyede, yurt dışına giden arkadaşlarıma sipariş vericem..sanırım yaz sezonu açılıyor diye de artıyor fiyatlar...kızlar aklınızda olsun aldığınız tüm bebek deterjanlarında mutlaka dikkat edin, içinde optik beyazlatıcı olmasın..kanserojen maddeler arasında o da...ayrıca bebek için dahi olsa yumuşatıcı kullanmayın..
ayy bayıldım..hemen çıktı alıp odamın kapısına yapıştırcam, faceten paylaşayım ki herkesler görüp bilerek gelsin...
aynı ben, her sabah hadi anneeeee acıktım tekmeleriyle uyanıyoruz valla...bir de sıkıştırmaca- tekmelemece oynuyoruz oğlumla sabahkalrı :) doğunca yatakta ne oyunlarımız olacak bakalım, düşündükçe mutlu oluyorum... :)
cnm ben de dalin granül aldım..biri erimiyor felan dedi ama bir dene bakalım..sonuçtan bilgi verirsen memnun olurum...
cnm 1 ay sonra 38 olucam, ilk bebeğim..bizden dediğin gibi birşey istenmedi...
Benim bidiginkilerde bu gun gelecek mustela sampuan ve losyon siparisi verdim pisik kremi olarak ta hametan alcaz eczaden en iyisi oymus.deneyerek gorcez bakalim hepsini
im 24.haftamda doplerde kan akisinda birsz yavaslama gormustu doktorum.bana soyle dedi tursu salgam suyu ve maden suyu kesinlikle icme dedi.ben de sormadim ne alaka diye ama tuzdan sanirim.28.haftamda her sry normale donmus.bu arada 24.haftamda bebegin flsi devlet hastanesinde 1hafta geri cikmisti.kendi doktotumda iki hafta ilerde cikti hem de bir gun sonra demem oki olcumlerde cok guvenilir degilÜzülmemek mümkün mü evlat bu sütü görünce yüzümü buruştursn ben her gün süt içer oldum onun için pekmezi falan saymıyorum. İnşallah sonucun güzel gelir bize haberi aldığın gibi yaz olur mu? Ben de sen
N için dua edicem.
buyumus valla kuzucum ctesiye ne kaldi aliriz ins.sizdende guzel haberler cnm bnm.aynen canım çalışırken zırt pırt kalkimde bi hava alayım yurim gelim ya da uzanayım diyemiyorum ztn her saat bası wc ye gidiyorum programlanmış gibi. bide hamilelik stresinden sanırım işyerimde herseye sinir olmaya başladım hersey batıo herkesin sölediğine gıcık oluyorum sanki cıkıp gidicem gibi gelio en sonunda :)))
ohh ne guzel hbrlerle gelmişsin bebişin buyumuş maşallah baya. ortalama 3000 kilo olacaklarını varsayarsak yarı evresini tamamlamış tosuncuk. bizimde bu c.tesi kontrolumuz zaman gecmez artık bana derken bi bakarım c.tesi olmuşş hadi hayırlısı :)))
nst ye girdinmi cnm sen hc?Karnim dun ara ara tas gibi oluyordu kizlar. Ayrica dun ve bugun bi tarafa toplanma seklinde kasilma yasiyorum. Korkmuyorum degilllll. Normalde kasilma hic yasamam. Ve adalat kullanmama ragmen bu oluyor
masallah cnm oglusuna.sende aksamdan sekerli seyler cok tuketme yrna etkisi olur yoksabiz geldiiikkkminiğimi gördüm maşşallah herşeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktor amcamız artık gr değil kilo olmuş benim tosunum bende bu ay dikkat ettim ya kilo almamışım çok şükür yarın şeker yüklememiz var aç karnına gidecem büyük ihtimal çıkıcak ama neyse oğluşum iyi ya gerisi önemli değil kan uyuşmazlığı testi de yapılacak akıntıyı da söyledim yarın hepsine bakalım dedi çıkışta da oğluşuma hediye aldım tırnak ve saç bakım seti bizden haberler böyle sizler iyisiniz inşallah daha geçmişi okumadım bakalım neler kaynatmışsınız
zaten gecen 2 muz yedim dediginde dicektim sakin kabiz olma diye sana:))cnm bnde hemoroid var o yuzden hic kabiz olmamaya calisiyrm gebelikte ii bisey diil bu aylardan snr bebgin baskisiyla buyuyor bide normal dogumla ikinma nedeniylede buyuyor o yuzden dikkat et sabahlari mutlaka ilik su ic,yulaf ye vs.ve dr.nada soyle.gecmis olsunkızlar bir sorunum var yine... bayan sorun oldum çıktım walla
bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum maglum muzu biraz çogalttım bebeğe faydalı diye. bugun tuvaletten cıkarken farkettim çok affedersiniz makatımda sanırım kanama olmuş hemde biraz fazla bir şekilde. genelde bu sorunu yaşıyorum ama bu sefer fazlaydı sizce acil doktora gitmeme gerek varmı ya da napmam gerekir
masallah kuzuna kilosu iyi aslinda ama sen ztn farkli dr.a gidiyodun saniyrm bu problemden.allahin izniyle hersey ii cikcak cnm uzme kendiniSelam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
Can
im 24.haftamda doplerde kan akisinda birsz yavaslama gormustu doktorum.bana soyle dedi tursu salgam suyu ve maden suyu kesinlikle icme dedi.ben de sormadim ne alaka diye ama tuzdan sanirim.28.haftamda her sry normale donmus.bu arada 24.haftamda bebegin flsi devlet hastanesinde 1hafta geri cikmisti.kendi doktotumda iki hafta ilerde cikti hem de bir gun sonra demem oki olcumlerde cok guvenilir degil
anladım cnm sağolasındamlasssss cnm bn agrilarim ve karnimdaki sertlik oluyor deyince nstye grdm cok sukur bisey cikmadi.adalat kullaniyordum ztn kasilmalar icin devam et dedi
devamindada bize gelin diye kampanya yapmislar bence 2.dogum %50 3 dogum bedava:)))Evet bende ilk kez duydum gerçekten canım,ilk doğum zor olacağından fiyatı daha yüksek veriyorlar dedi görümcem :)
masallah bebisee:)Eki Görüntüle 1475099
Benden size kocca bi gobuss:))
sende bu sertlesmeler devamli olmuyosa korkma cnm ama yinede dr.la konusanladım cnm sağolasın
Bende disari cikarken cekiyorum genelde hic koymamistim buraya koyayim dedim gecen pzt den bi fotograf:))devamindada bize gelin diye kampanya yapmislar bence 2.dogum %50 3 dogum bedava:)))
masallah bebisee:)
bizimde bugun gobus cekme gunumuzdu (her kontrole giderken:)) unuttuk pijamlila fotolarla idare etcez artik:)
canım bende çok sık korkardım, ruhani rüyalar felan :/ sonra bi arkadaş kıtmir die bi dua önerdi, nt mağazasından aldım artık sürekli boynumda, tabi dua etmeyi de ihmal etmiyorum. Şükür çook azaldı o rüyalarKabus dolu bir gecenin sabahindan gunaydin.
Nefret ediyorum ruhani seyleri ruyamda gormekten . Korkumdan ruyamda dua etmeye basladim. Yanima gelmis o oyle okunmuyor diye o da dua edip karistirdi duami.
Bir uyandim kalbim ayri oglum ayri atiyor.o da korkmus.
Yanimizda tasiyacagimiz bir dua, cevsen var mi hafiz dostlarim.
Ben 3-5gune hazirlarim canim yarin cikip eksikleri tamamlicam sonra cantayi hazirlarim eksik dedigimde gogus pedi ve sutyen baska biseyimiz kalmadi sukurKızlar çantanızı hazırladınız mı ben küçük bir valiz yaptum bebeğinkini daha hazırlamadım kaynanam benim çantayı gördü tatile mi doğuma mı dedi abarttım mı diyorum ama internette gördüğüm listelerden bile daha az benim eşyam.
canım hiç korkma, özel hastane mi? bazen doppler çekmek için böyle şeyler söyleyebiliyorlar, malesef güven olmuyor.@mirac75 canım sana da geçmiş olsun amma ağladık haziran anneleri olarak inşallah kucağımıza alınca yüzümüzü güldürür rabbim. Ben de pazartesi renkli dopllere giricem bebeğin beslenme damarları incelenecekmiş. Çok korkuyorum.
Canim kiyamam sana ağlama daha çıkmamis ki snucun...kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
Canim benim haklisin Insan uzuluyor bbenim de kafasi bir hafta baska bi Olcu 8gun geri doktor 26 haftayla uuyumlusun dedi gittigimde 27 arti 1dim kilosu da 10 gun falan geri fl olcusu 4 gun geri ve benumki de gelisimi yavasladi ama doktor korkacak bse yok olabilir dedi ilk kaydedilen tarih de yanlis olabilir dedi yani demek istedigim belki de korkacak hicbir sey yoktur uzme kendini hamilesin bebek de hisseder annesi uzme onu da cok buyuk farklar olmadikca sorun yok dediÜzülmemek mümkün mü evlat bu sütü görünce yüzümü buruştursn ben her gün süt içer oldum onun için pekmezi falan saymıyorum. İnşallah sonucun güzel gelir bize haberi aldığın gibi yaz olur mu? Ben de sen
N için dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?