2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bu geceliğin bedenini bulucam diye uğraşıyorum 38 lazım bi de erkek bebek için olur değil mi tabi bulabilirsem inş

Eklentiler

• aq_14775-750x1100.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 99
Pazar gunu hurriyetin ekinde okudum cok guldum.

Cocuk dogurmakla bitmiyor. Bunun baby showeri var, dogum oncesi gebelik fotograf cekimi var. Yenidogan albumu var. Hastaneye gelene ayri eve gelene cikolatasini hediyesini hazirlama var. 40 mevludu, sunnet dugunu tadinda diş partisi, 6 aylik olduk kutlamasi ve butik bir mekanda yapilmazsa koylu kalacaginiz yas gunu var. Tabi bunlar icin ozel yapim cupcakeler pastalar ikramliklar konseptler misafirlere hediyeler hazirlamak var.
Bir de bunun maliyetleri...

Allah im iyiki hafif antikapitalist ucundan cimri bolca gelenekci bir insanim. Allah baska dert vermesin

kırk uçurması denir bizim toplumumuzda mevlüt yapılır. tamam bazı şeylere özeniyor insan da savurmaya gerek yok çocuğumun bi ihtiyacını görürüm onun yerine.
adamlarda baby showeri anne adayının yakın kız arkadaşları yapar. karşılar masrafları böylece hem gelen hediyeler görülür ve sonra alışveriş yapılır çocuk için. bir nevi imece yani. bizimkiler napıyor, alıp gösteriş için kullanıyor. bari kendine uydur da al.

ama bi çikileta da yaptırmadık değil

Mevlut okutacagim. dis misiri patlatmaya varim. Nasipse bu sene kurbani oglumuz icin kesecegiz.

Ama abartiya, yabanci ozentisi olmaya karsiyim accik. Cogu seyi kadinlarin arkadaslari organize etmiyor kadinlar kendi kasiniyor. Ustelik bebege hic faydasi yok sadece anneyi tatmin. Buna da kiziyorum birazdan fazla

kızlar bu geceliğin bedenini bulucam diye uğraşıyorum 38 lazım bi de erkek bebek için olur değil mi tabi bulabilirsem inş
olur cnm neden olmasin gayet hos bence
merak etme tek cantasi hazir olmayan sen diilsin bndede sadece tesaduf eseri aldigim pijama takimim var o kadar 32.haftadn snr hazirlamaya baslicam nasipse.hele bebisimin hic bir seyi hazir diil.olur gider zamanla.sen kocana bakadur canm:)

Gozumuz aydin canim

Devlet canım sorun kilo değil zaten kafa çapı ve göbek çapı.

Bana da öyle deseler rahatlıycam da nedense normal demiyorlar canım ya

çantaya neler koydunuz arkadaşlar ben onları almaya başlayayım kendim için koyabileceğim lohua külodundan başka bişeyim yok

İki pijama takımı
bir sabahlıklı gecelik
kullan at külot 5 tane
Emzirme atleti
Emzirme sütynei
Göğüs pedi
Islak mendil
Kağıt mendil
Şal
Pamuk
İki paket hijyenik ped
Diş macunu
Diş fırçası
Havlu
Tarak
Saç düzleştirici
Makyaj malzemesi
Anne kız lohusa bandı
Çıkış kıyafeti
Çorap

Bebek için daha hazırlamadım ama hazırlwyınca yazarım.

Ay bana o kadar gereksiz geliyor ki abartılar o konuda cimriliğim senle yarışır mekan kapatıp eğlence yapacağıma onçocukla çocuğuma neler neler alır yaparım. Hele o babyshower partilerini kendi kendine yapanlar ahahahah:))

iyi guldum:))
mevludumuzu yapariz allahin izniyle cikolatamizida dagitiriz
egolarimi tatmin etmek icinde o kadr masraf yapamam zaten bebisten beri pek bi cimriyim:)
anasi araba alcak kendine 1 liranin pesindeyim valla

Ben daha hazirlamadm. Yikadm utuledim posetledim. Ama yerlestrmedim.cok esya koymuycam ilk dogumda doldurdum.sonra hic kullanilmadan geri getirdim

benm dogum icin oncelikli aldigim seyler lohusa taci bandi takimi
yanimada sac masasi,duzlestirici fln almayi dusunuyrm aaa tabii makyaj malzemelerimi unutmamam lazim.
amaaannn bide suslenmeden foto fln cekerler

mirac75 TomrisHatun ve tum cani birazcik slkllmis anneler rabbim InsaAllah sag saglim sorunsuz bir sekilde kucaginiza almayi nasip eylesin uzmeyin caninixi allahin izniniyle hic bir sorun çıkmicak sonuclar tertemiz cikicak Dualarim sizlerle bu arada suanda sancilar yuzunden hastanede yatan arkadasimiz vardi adi tam olarak aklima gelmiyo onunda rabbim yardimcisi olsun insaAllah sancilari diner ve yawrusunu zamaninda saglicakla kucagina alir meral26 canim senden guzep haberler okudukca cok mutlu oluyorum benim kardesimde premature dogdu cok cabuk topIadi kendini InsaAllah senin kuzunda cok cabuk toplucak kendini ve evine donucek bugun dr randevusu olup bebislerinden guzep haber alanlar olmus olarin kuzusunada kos kocaman bir MasaAllah hep boyoe dewam etsinler gunlerinde sag saglim ailelerine kavussunlar

Bu arada ben hic iyi deilim vicudum dar oldugu ve kiziminda MasaAllah i oldugu icin surekli sanci icerisindeyim ve şeker ve dusuk bir tansiyona sahibim ayilip bayiliyorum surekli bugun diş dr sinde fenalastim :-( neyse bu halime sukur bu arada hastane cantasi konusulmus bugun ben hic bir hazirlik yapmadim kizima esyalar aldim ama yikamadim cunku oglumu 40+3 de kiziki 41+6 da suni sanciyla dogurdumki ikisinde de 7 aylik hastane cantam hazirdi simdi.akillandim 1 ay kala hazirlicam sonra sabirsizlaniyorum ki kizimda 7 aylik hamileydim ayni bunkizim gibi sagdan cikicakti sancilar berbatti hep erken dogurucam icimede doguyo dedim dedim 41 +6 da zorla dogurdum benimkiler hic dunyaya gelmek istemiyorlar

canım ilk gebeliğimde bende almıştım ama maşa makyaj yapacak gücü bulamadım kendimde çocuğu emzirmek için zor doğruluyordum benim sezeryan olmuştu iyisimi sen makyaj ve saçtan anlayan birinide al yanına garanti olur doğumdan sonra halim perişandı fotolara baktığımda sadece kendime acıyasım geliyo

Bana fitil falan vermedi henuz. Ama kasilmam yoktu diye heralde. Gidisimde soylerim onu daaa ya gtmek istemiyorum insanlar ilkel kosullarda nasil hamileleikler yasiyor ben 10gunde bi gitmwkten gercekten biktimmmm
canım ben her hafta cmt gidiyorum ve her gittiğimde en az 1 saat bekliyorum 3 saat bile bekledgm oluyo:) bnm serklajdan sonra baslndı endol

yaa bn biraz fazla koydum 3 er tane:) hastane eve uzak git gel olmasın diye .. sen haklı cıkcaksın kesin.. göturdugum gibi getrcem ama içim böyle daha rahat:)

muhabbet almış başını gitmiş gene ben koltukta uyuyakalmışım. herkes herşeyi hazır edince ben mi çok rahatım diyorum :) telaş yaptırmayın yavaş yavaş alalım.
casual ın otto sunu gördüm internette çok hafif gözüküyor acaba kaç kg. mail atmıştım cevap gelmedi yarın arayayım.
çoğunuz cadillacdan bahsetti onda da air cazip geliyor çünkü asansöre kdr merdiven var. tekeri biyük ya geri geri çeke çeke çıkar en azından aç kapa uğraşmam.
yatak içinse daha çıkıp bakamadım karar veremedim. ufak olsa salona teras a taşırım korum içine havadar yerde kalmış olur yazın. bu çocuk 3 yaş bitene kdr eni boyu en fazla ne olacak

Arkadaslar sol tarafta belime hafif hafif ara ara ağrı girip çıkıyor böyle iğne batması gibi bikaç saniyelik bişey,
Ondan öncede sağ yan tarafımdan aynısı oluyodu,tam o geçti dedim belimde basladı.

Bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…