- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.281
kırk uçurması denir bizim toplumumuzda mevlüt yapılır. tamam bazı şeylere özeniyor insan da savurmaya gerek yok çocuğumun bi ihtiyacını görürüm onun yerine.
adamlarda baby showeri anne adayının yakın kız arkadaşları yapar. karşılar masrafları böylece hem gelen hediyeler görülür ve sonra alışveriş yapılır çocuk için. bir nevi imece yani. bizimkiler napıyor, alıp gösteriş için kullanıyor. bari kendine uydur da al.
ama bi çikileta da yaptırmadık değil
olur cnm neden olmasin gayet hos bencekızlar bu geceliğin bedenini bulucam diye uğraşıyorum 38 lazım bi de erkek bebek için olur değil mi tabi bulabilirsem inş
Gozumuz aydin canimMerhaba güzel annikler,bizim de bugün fakülte hastanesin de profesör amcaya randevumuz vardı.Doktorumuz kalpte olmaması gereken bir şey görmüştü.Biraz panik yaptırdı bize,ertesi günü başka bir kliniğe gittik yok dedi.Bugün ki doktor var ama çok normal 30 lu haftalar da büyük ihtimal kapanır,kapanmasa bile doğumdan sonra bir sorun çıkarmaz dedi,ama 1 y sonraya tekrar çağırdı.Bizden haberler bu kadar,hepinizi öperiz.
canım hiç korkma, özel hastane mi? bazen doppler çekmek için böyle şeyler söyleyebiliyorlar, malesef güven olmuyor.
hiç de gelişimi geride değil. 1500'de gayet normal bakarsan 30.haftada bebek kaç kilo olmalı diye. içini ferah tut.
sağlıkla bebeklerimizi kucağımız alacağız insallah.
Canim benim haklisin Insan uzuluyor bbenim de kafasi bir hafta baska bi Olcu 8gun geri doktor 26 haftayla uuyumlusun dedi gittigimde 27 arti 1dim kilosu da 10 gun falan geri fl olcusu 4 gun geri ve benumki de gelisimi yavasladi ama doktor korkacak bse yok olabilir dedi ilk kaydedilen tarih de yanlis olabilir dedi yani demek istedigim belki de korkacak hicbir sey yoktur uzme kendini hamilesin bebek de hisseder annesi uzme onu da cok buyuk farklar olmadikca sorun yok dedi
çantaya neler koydunuz arkadaşlar ben onları almaya başlayayım kendim için koyabileceğim lohua külodundan başka bişeyim yok
Pazar gunu hurriyetin ekinde okudum cok guldum.
Cocuk dogurmakla bitmiyor. Bunun baby showeri var, dogum oncesi gebelik fotograf cekimi var. Yenidogan albumu var. Hastaneye gelene ayri eve gelene cikolatasini hediyesini hazirlama var. 40 mevludu, sunnet dugunu tadinda diş partisi, 6 aylik olduk kutlamasi ve butik bir mekanda yapilmazsa koylu kalacaginiz yas gunu var. Tabi bunlar icin ozel yapim cupcakeler pastalar ikramliklar konseptler misafirlere hediyeler hazirlamak var.
Bir de bunun maliyetleri...
Allah im iyiki hafif antikapitalist ucundan cimri bolca gelenekci bir insanim. Allah baska dert vermesin
Pazar gunu hurriyetin ekinde okudum cok guldum.
Cocuk dogurmakla bitmiyor. Bunun baby showeri var, dogum oncesi gebelik fotograf cekimi var. Yenidogan albumu var. Hastaneye gelene ayri eve gelene cikolatasini hediyesini hazirlama var. 40 mevludu, sunnet dugunu tadinda diş partisi, 6 aylik olduk kutlamasi ve butik bir mekanda yapilmazsa koylu kalacaginiz yas gunu var. Tabi bunlar icin ozel yapim cupcakeler pastalar ikramliklar konseptler misafirlere hediyeler hazirlamak var.
Bir de bunun maliyetleri...
Allah im iyiki hafif antikapitalist ucundan cimri bolca gelenekci bir insanim. Allah baska dert vermesin
Ben daha hazirlamadm. Yikadm utuledim posetledim. Ama yerlestrmedim.cok esya koymuycam ilk dogumda doldurdum.sonra hic kullanilmadan geri getirdimkızlar biz dün eşimle hastane valizimizi hazırladık :) gözlerim dolu dolu :)
doldurdum büssürü şey :) bi cok şeyi aldı eşim benim tel talimatlarımla e bebekten :) prima 2 beden bez
unibaby ıslak mendil ve köpük şampuan..losyon ..burun aspiratörü bebek kaşığı göğüs ucu kremi ve pedleri.. desitine pişik kremi :) unibabay pişik önleyici krem :) ayy bi zevkliydiki yerleştirmek :)
Allah inşallah güzel günlerde kullanmak nasip eder ..
sizde durumlar nasıl hazırlandımı valizler ben abartılı hazırladım biraz
kalanlar bebek arabası mobilyası ve bebek çantası..
Sağol canım benimGozumuz aydin canim
benm dogum icin oncelikli aldigim seyler lohusa taci bandi takimi
yanimada sac masasi,duzlestirici fln almayi dusunuyrm aaa tabii makyaj malzemelerimi unutmamam lazim.
amaaannn bide suslenmeden foto
canım ben her hafta cmt gidiyorum ve her gittiğimde en az 1 saat bekliyorum 3 saat bile bekledgm oluyo:) bnm serklajdan sonra baslndı endolBana fitil falan vermedi henuz. Ama kasilmam yoktu diye heralde. Gidisimde soylerim onu daaa ya gtmek istemiyorum insanlar ilkel kosullarda nasil hamileleikler yasiyor ben 10gunde bi gitmwkten gercekten biktimmmm
yaa bn biraz fazla koydum 3 er tane:) hastane eve uzak git gel olmasın diye .. sen haklı cıkcaksın kesin.. göturdugum gibi getrcem ama içim böyle daha rahat:)Badi yazdım ya canım yukarıda, yani 2 takım götürmeyi düşünüyorum.
Normal doğumda 1 Sabah doğum yaptım sonraki sabah vizitede çıkmıştım.
Götürdüklerimin %80 ini geri getirip tekrar yıkamak, ütülemek ve yerleştirmek zorunda kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?