2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm dikkat et kendine...
Tansiyon dusunce insanin enseden fisi cekilmis gibi oluyor...
Pelte gibi yigiliyor insan...
Ayni matrix...
ALLAH muhafaza dikkat et...

Benim ilk oglanda cok durmadi karnimda 1 ay erken gelmisti...
Yeri cok dardi cok sıkışmışti...
Sol ayacigi sıkışmış bacagina degiyodu yamuktu...
Bir ay kremlerle masaj yaptim duzeldi cok sukur...
Icim dar demekki benimde simdiden yanlatim karnim heran yarilcak gibi gergin...

Cok öpüyorum seni...

Kizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu daha size...

Goguslerim ve karnim soyuluyor...
Koyu renk deri atiyorum...
Alttan acik renk deri geliyor...
Bebe yagi sürüyorum bol bol bi saat sonra pul pul...
Nasil olcek bu is ?

Nasil olcek bu is ?
Bebeyagi bende aynısını yapmıştı canim, üstüne üstelik kasintim da fazlaydı...
Bıraktım onu 4.ayımdan beri lireaca geçtim şimdi hiç biri olmuyor...baya rahatladim her yönden şükür...:)

iste o acinacak duruma gelmek istemiyrm:)
zaten sezaryan olucak olursam sacimi makyajimi yapip giderim snrda kocam beni bosar heralde hahaa

iste o acinacak duruma gelmek istemiyrm:)
zaten sezaryan olucak olursam sacimi makyajimi yapip giderim snrda kocam beni bosar heralde hahaa
Alemsiniz yaa :)))
Azcik doğal olun hatunlar, doğum yapıyoruz neticede yüzümüze bembeyaz nur yağacak (kan kaybetmekten )

kizlr bisey sorcam genital bolgemde ozellikle sol tarafinda acima,yanma arasi bir his var.bugun.dr.alttan muayene etti onun etkisi var midir diyrm ama icten bi agri degil.sanki bi yerleriniz tahris olurda yanarya oyle bisey ama bakiyrm farkli bir durumda yok

Alemsiniz yaa :)))
Azcik doğal olun hatunlar, doğum yapıyoruz neticede yüzümüze bembeyaz nur yağacak (kan kaybetmekten )
yeter 9 ayin dogalligi bana.insan yuzune hasret kalmisim evde kapanmaktan kafayi yedim yicem
o gunlerin hayliyle yasiyrm acaba kalici makyaj mi yaptirsam onceden

Nasil olcek bu is ?
kullandigin yagdan olabilir belki cnm

Oncelikle gecmis
olsun senin sikayetlerin bende cok slk oluyo dr ye sordugumda vicudun dar normap.diyo ama sen yine dr ne bir danis istersen ben hatta geceleri sanciyla kivranarak uyaniyorum

Cok saol cnm bnm ya ewet gercekten öyle oldugum yere yigilip kaliyorum sekerimde cok düşük onunda etkisi cok oluyo hele yemek yemesem dert yesem ayri bir dert allah yardicimiz olsun :-( bende oğlumda dogumuna bir ay kala sancilanmistim dogum sancilarim tutmustu igneler ciger geliatiriciler felan vurulmustum kilosu kucuk diye engellediler bu da vicudum dar diye oldu dedi dr genislemiyomus vicudum hep karnim onde hatta kizima bile senin bu karin kiz deil erkek demisti her goren ama oyle deil simdide aynisi sen hic kilo almazmisin sag saola yayilmazmisin diyolar hayir diyorum aslinda 10 kilo aldim ama kimse inanmiyo hayirlisi bakalim sag saglim bir doguralimda InsaAllah

canımmm benim aahh ahh bnm eşim özelde çalışıyor mecbur ist.dayız eskişehire tamamen gitmek imkansız gözüküyor.. 8 aydır gidemedim cok özledimmmm
bizde devlet memuruyuz eşimde bende ama tayinle gitmemiz çok zor kimin kime tabi olduğu bile belli değil o yüzden kaldık burda büyük ihtimallebende gitmeyeli 5 ay oldu aslında hızlı tren de var ama malum haftasonu çalışınca zor artık nasipse 23 nisanda 1 gün izin alıp 3 günlüğüne gitmek istiyorumgel seni de götüreyim canım

Nasil olcek bu is ?
Hayyy allahim ya nerden geldi Kiz aklina pijemali sevket mis benimde favorim o bayiliyorum ona :-D sorunun cevabina gelirsek benimde buyuk slklntim o ama benim normalde yuzum yagli vicudum kuru bende bu konudan muzdaribim bir turlu cozum bulamadim geceleri viduc losyonu suruyorum ama pek bir ise yaramiyo :-(

Yarın nasipse SiRNAK liyim
2011 temmuz anneleriyle hergun yazardik ne günler ya o zamanlar asla aklimn ucundan gecmezdi 3. Cu cocuk simdi ise 3.cuye gun sayiyorum.allahima sukurler olsun rabbim kimseye aratmasin bu gunleri

GGeçmiş olsun cnm benim bazen camasirim yapabiliyo slktigi zaman seninde öyle bisi yapmış olabilirmi

Aynen bende hastayim ona :)))
Onunda hanimi bizimle ayni ayinda hamile oglanmis...
Aynen bende saga sola yayilmiyorum arkadan belli degil gebisligim...
Vucudum ayni bi gobis bide zaten normalde benden once giden memislerim vardi onlar dahada sisti iste...
Esim gecen dio yan don bakayim
Hah tmm gobis memisleri gecmis hamile sin...
Hadi ya dedim kac aylik...
Nereme aldim 10 kilo belli diil yuzum ayni zayif...
Tomb raider der oglumla yegenim bana ayni tip vucud dudaklar saclar...
Tomb Raider dogurup yine fit olacak yakindaaaa...

Neyse...
SirriEyvan
Yagimi degistirmem lazim demek anladim...
Olmadi vazelin alir surerim

yeter 9 ayin dogalligi bana.insan yuzune hasret kalmisim evde kapanmaktan kafayi yedim yicem
o gunlerin hayliyle yasiyrm acaba kalici makyaj mi yaptirsam onceden
Ah caniim.. kalıcı makyaj iyiymis bence :)))
Çünkü o gün halin olmaz benden söylemesi tabiii:))
Şu mart annelerini okuyunca daha iyi anladim bunu :))

Korkma canım Rabbimin izniyle iyi çıkacak sonuçların, Dualarım seninle,üzme kendini ne olur..

Benim esimde kilo konusuna takintili mont alim dedim bir beden buyugunu alim ne dersin dedim hemen senun galiba kilo vermeye niyetin yok bosver kendi bedenini ao dedi bana ki hakket kendi bedenimi aldim büyük beden yakismitomus ama adamda hakli ilkinde 30 kiloya yakın aldim sadece gobek vardi kendiliginden 5 ayda gitti oda ina guveniyo sanirsam bakalim bu sefer ne olur ama bir kotu yani var hem vicudum kuru ve dar sadece gobekten buyudugu icin bildigin patates tarlasi gibi heryer catlak dolu benim goguste yok ilk ay bir beden buyuyo sinra sutum olmadiginda ayni kivama geri donuyo totoda desen öyle totom gogsum boyle duraydi iyiydi yahu :-(

Korkma canım Rabbimin izniyle iyi çıkacak sonuçların, Dualarım seninle,üzme kendini ne olur..
Oyy cnm gelmis...
Nasilsin tatli anne...
Musaf hamza nasil?
Konustukca onunla daha guzel tepkiler veriyordur bidik...
Az kaldi annesi insaallah eve abisine kavusacak pasacik...

Maşallah canım benim büyümüş annesi meleğin ne güzel, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, bak git gide azaliyor inşallah... Dert etme sonucu çok güzel olucak hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…