- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.301
Cnm dikkat et kendine...Bu arada ben hic iyi deilim vicudum dar oldugu ve kiziminda MasaAllah i oldugu icin surekli sanci icerisindeyim ve şeker ve dusuk bir tansiyona sahibim ayilip bayiliyorum surekli bugun diş dr sinde fenalastim :-( neyse bu halime sukur bu arada hastane cantasi konusulmus bugun ben hic bir hazirlik yapmadim kizima esyalar aldim ama yikamadim cunku oglumu 40+3 de kiziki 41+6 da suni sanciyla dogurdumki ikisinde de 7 aylik hastane cantam hazirdi simdi.akillandim 1 ay kala hazirlicam sonra sabirsizlaniyorum ki kizimda 7 aylik hamileydim ayni bunkizim gibi sagdan cikicakti sancilar berbatti hep erken dogurucam icimede doguyo dedim dedim 41 +6 da zorla dogurdum benimkiler hic dunyaya gelmek istemiyorlar
canım benim ev hastaneye uzak gidip gelme olmasın diye biraz fazla koydum :) Allah hayırlısını versin inşallah:)Ben daha hazirlamadm. Yikadm utuledim posetledim. Ama yerlestrmedim.cok esya koymuycam ilk dogumda doldurdum.sonra hic kullanilmadan geri getirdim
Bebeyagi bende aynısını yapmıştı canim, üstüne üstelik kasintim da fazlaydı...Kizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu daha size...
Goguslerim ve karnim soyuluyor...
Koyu renk deri atiyorum...
Alttan acik renk deri geliyor...
Bebe yagi sürüyorum bol bol bi saat sonra pul pul...
Nasil olcek bu is ?
iste o acinacak duruma gelmek istemiyrm:)canım ilk gebeliğimde bende almıştım ama maşa makyaj yapacak gücü bulamadım kendimde çocuğu emzirmek için zor doğruluyordum benim sezeryan olmuştu iyisimi sen makyaj ve saçtan anlayan birinide al yanına garanti olur doğumdan sonra halim perişandı fotolara baktığımda sadece kendime acıyasım geliyo
Alemsiniz yaa :)))iste o acinacak duruma gelmek istemiyrm:)
zaten sezaryan olucak olursam sacimi makyajimi yapip giderim snrda kocam beni bosar heralde hahaa
yeter 9 ayin dogalligi bana.insan yuzune hasret kalmisim evde kapanmaktan kafayi yedim yicemAlemsiniz yaa :)))
Azcik doğal olun hatunlar, doğum yapıyoruz neticede yüzümüze bembeyaz nur yağacak (kan kaybetmekten)
kullandigin yagdan olabilir belki cnmKizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu daha size...
Nasil olcek bu is ?
Oncelikle gecmisArkadaslar sol tarafta belime hafif hafif ara ara ağrı girip çıkıyor böyle iğne batması gibi bikaç saniyelik bişey,
Ondan öncede sağ yan tarafımdan aynısı oluyodu,tam o geçti dedim belimde basladı.
Bu normal mi
Cnm dikkat et kendine...
Tansiyon dusunce insanin enseden fisi cekilmis gibi oluyor...
Pelte gibi yigiliyor insan...
Ayni matrix...
ALLAH muhafaza dikkat et...
Benim ilk oglanda cok durmadi karnimda 1 ay erken gelmisti...
Yeri cok dardi cok sıkışmışti...
Sol ayacigi sıkışmış bacagina degiyodu yamuktu...
Bir ay kremlerle masaj yaptim duzeldi cok sukur...
Icim dar demekki benimde simdiden yanlatim karnim heran yarilcak gibi gergin...
Cok öpüyorum seni...
bizde devlet memuruyuz eşimde bende ama tayinle gitmemiz çok zor kimin kime tabi olduğu bile belli değil o yüzden kaldık burda büyük ihtimallecanımmm benimaahh ahh bnm eşim özelde çalışıyor mecbur ist.dayız eskişehire tamamen gitmek imkansız gözüküyor.. 8 aydır gidemedim cok özledimmmm
Hayyy allahim ya nerden geldi Kiz aklina pijemali sevket mis benimde favorim o bayiliyorum ona :-D sorunun cevabina gelirsek benimde buyuk slklntim o ama benim normalde yuzum yagli vicudum kuru bende bu konudan muzdaribim bir turlu cozum bulamadim geceleri viduc losyonu suruyorum ama pek bir ise yaramiyo :-(Kizlar bi esofmanli sevket hoca sorusu daha size...
Nasil olcek bu is ?
kizlr bisey sorcam genital bolgemde ozellikle sol tarafinda acima,yanma arasi bir his var.bugun.dr.alttan muayene etti onun etkisi var midir diyrm ama icten bi agri degil.sanki bi yerleriniz tahris olurda yanarya oyle bisey ama bakiyrm farkli bir durumda yok
Aynen bende hastayim ona :)))Hayyy allahim ya nerden geldi Kiz aklina pijemali sevket mis benimde favorim o bayiliyorum ona :-D sorunun cevabina gelirsek benimde buyuk slklntim o ama benim normalde yuzum yagli vicudum kuru bende bu konudan muzdaribim bir turlu cozum bulamadim geceleri viduc losyonu suruyorum ama pek bir ise yaramiyo :-(
Ah caniim.. kalıcı makyaj iyiymis bence :)))yeter 9 ayin dogalligi bana.insan yuzune hasret kalmisim evde kapanmaktan kafayi yedim yicem
o gunlerin hayliyle yasiyrm acaba kalici makyaj mi yaptirsam onceden
Korkma canım Rabbimin izniyle iyi çıkacak sonuçların, Dualarım seninle,üzme kendini ne olur..kızlar ben geldim hastaneden...
binbir güçlükten sonra mr a girdim...
ALLAH kimseyi o makinanın içine sokmasın inşaallah...
zor durdum gözlerimi kapayıp bol salavat cektim...
o sesler kapalı alan fena cok fena...
bi don bi atlet üstüne hast kıyafeti giyiliyor...
usg drum sağolsun harika bir hanım izledi mrı cekilirken...
cıktık neyse sordum yapışma var mı
mesanede görünmüyor dedi ama rahim için kacamak konustu
8 nisana sonuc cıkarmış
ben basladım ağlamaya tabi hastanede ağlayan bir gebe dolanıyom hala prosedur işleri için ordan oraya...
usg de yapışma gorunmuyo mra gerek yok deyip yatırdıkları gün beni taburcu etmişlerdi gecen hafta...
benim içime sinmedi ısrarla mr istedim bakın sonuca bakalım şimdi
inşaallah yapışma cıkmaz ama kafayı sıyırcam
usg drum ayrıntılı elranlarda bakıcam ben sen niye ağlamaya basladın dedi
cebimi aldı arıcak beni
kendisindede olmuş yapışma korkma vs konustu sağolsun cok iyi bir dr
gel de bekle şimdi ağlamadan zırlamadan....
ALLAH kerimdir bakalım ne olacak...
Aynen bende hastayim ona :)))
Onunda hanimi bizimle ayni ayinda hamile oglanmis...
Aynen bende saga sola yayilmiyorum arkadan belli degil gebisligim...
Vucudum ayni bi gobis bide zaten normalde benden once giden memislerim vardi onlar dahada sisti iste...
Esim gecen dio yan don bakayim
Hah tmm gobis memisleri gecmis hamile sin...
Hadi ya dedim kac aylik...
Nereme aldim 10 kilo belli diil yuzum ayni zayif...
Tomb raider der oglumla yegenim bana ayni tip vucud dudaklar saclar...
Tomb Raider dogurup yine fit olacak yakindaaaa...
Neyse...
SirriEyvan
Yagimi degistirmem lazim demek anladim...
Olmadi vazelin alir surerim
Oyy cnm gelmis...Korkma canım Rabbimin izniyle iyi çıkacak sonuçların, Dualarım seninle,üzme kendini ne olur..
slm kizlar
bizim bugun kontrolumuz vardi
28+1 olduk bugun 1422 gr 29 cm olmus kuzucum
agrilarim vardi birazilk kez NST ye grdik Allaha sukur bir sey cikmadi
kan-idrar verdim sonuclar icin dr.un aramasini bekliyrm
rahim agzi uzunlugumda 3.5 olmus sukurler olsun yukselmis ama bebisim asagida duruyor zaten gobegime bakincada belli oluyor.kesinlikle yatmaya devam dedi dr.um.sadece ona biraz kafam takiliyor
ins,sizde bebislerinizde iyisinizdr hepinzi opuyrm
ben bi gecmisi okuyup geliyrm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?