2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi geceler kızlarİşlerimi bitirip anca bakabildm..
yahu bana bişey oldu bugün level atladım galiba..dün normaldim bugün arabaya zor binip indim,hep aynı ayar aslında koltukla direksiyon arasına sıkışıp kaldım..eve geldim kanepeye gömülüyorum sanki sonra imkanı yok kalkamadım..kasıklarım iyice şişti ve doldu sanırsam..ilk kez hareketlerimin kısıtlandıgını hissettim

Canım sanırım benim de vücudum dar, çünkü karnım sipsivri, gergin ve başka hiçbiyerimde kilo yok. Önden arkadan bakınca hamile değilim gibi, sonra bi yan dönüom ikiz taşıyor gibiyim. 5. ayda 7 aylık gibi duruyordum, şimdi doğurdu doğurcak gibiyim.(her gören öyle söylüyor). İlk hamileliğim olduğu için bilemiom acaba benim oğlan da erken mi gelir bu vücut yapımdan dolayı? İçimde hep erken doğcakmış hissi var zaten.

32.haftadan kocamannn günaydınlar herkese
Günaydın canlarım... Nasılsınız?

Benim kocişim haşta omuuş
Geç kaldı işe çıktı hemen.

Bizde kızımla tekrar uyumayı deneyeceğiz bakalım inşallah uyuruz...
günaydın canım benim kocada hasta..ama o evde yatıyo ben işe gidiyorum şuan

Günaydın canlarım... Nasılsınız?

Benim kocişim haşta omuuş
Geç kaldı işe çıktı hemen.

Bizde kızımla tekrar uyumayı deneyeceğiz bakalım inşallah uyuruz...
günaydın canım benimki de hasta olma yolunda ilerliyo, 2 gündür öksürüyo ayrı uyuyoruz bana bulaşmasın diye
sana iyi uykular simdidennn öpüldünüs

Canim hayir hix Nstye girmedim

sabah sabah o kdr sinirlendimki patlamaya hazır bomba gibiyim hatta sinirden ağlıcam nerdeyse. dün kayınvalidemlerde kaldık sabah işe giderken kahvaltı yapıyorduk eşim bişeyden bahsediyordu iyi bi haftasonu bizde gelelimde bizede yapın dedi. eşimde buyrun gelin c.tesi kontrol var ama pazar gelin dedi. oda hemen dayında gelmek istiyordu bilmem ne yengende gelelim diodu felan dedi ben yeni gelinim yaa illa evime gelcekler ama abisi 3 yıldır evli gidelim diyen yok neymiş efendim bi gun izinleri varmışşş. eşimde iyi onlarda gelsin dedi. Allah aşkına hiç akla mantığa sıgıyormu haftaiçi çalışan hatta aksam bazen eve geldiğimde yemek dahi yapamayacak kdr yorgun olan birisiyim artııı 7 aylık hamileyim en zor zamanlarım ve de c.tesi doktora gidicez siz söyleyin ben hangi ara dinlenicem de evi temizlicem bide ikramlık hazırlıcam yahu hepsini geçtim şurda kaç haftam kalmış bende diyordum c.tesiden bebeğin giysilerini yıkar pazar utuler yerleştiririm. yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ? walla ağlıcam ama kendimi zor tutuyorum eşimde işe gelirken bozulduğumu anladı ne oldu gelmelerini istemiyormusun dedi bnde sesimi çıkarmadım anlasın die istersen ben misafirleri karşılarım sen annenlere git dedi bende olurmu hiç öle şey ya dedim. içimden nasıl dualar ediyorum inşallahhh bişey cıkarda gelemezler !!!!! ben kötü bi insan değilim ama beni kötü düşüncelere onlar sürüklüyor bebeğim söz konusu olunca herkese herşeye karşı nefret duyuyorummm bence haklıyımda...

yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ?
ah canım yaa kıyamam sana . hayır çok şey istemiyosun. seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşıyodum bi ara. artık bişey keşfettim olmayan ağrılar sancılar çıkartıyorum hafta sonları gelmesinler bizi rahat bıraksınlar diye..çünkü benim eşim herşeyi yanlış anlama potansyeline sahip. dinlenmek istediğimi anlamıyo. ailesi de kıt bu konuda ha bire benim evime gelmek istiyolar. ki seninle aynı zamanlamalara sahibiz. benim düğünüm de 8 haziranda oldu. yani çok iyi anlıyorum seni ama senin eşin anlayışlıysa açık açık konuş bence. kızmadan bağırmadan hayatım ben böyle böyle düşünmüştüm de. anlamazsa sinir yaparsa da benim taktiği uygula. şu eşlerin anlayışsız ailelerinden nefret geldi yeminle..

Canım indirim kuponu yazmıyo bende . Acaba telefondan girmemle bi alakası olabilir mi? Ürünün olduğu sayfada favorilerine ekle, taksit seçenekleri ve satın alma sepete ekleme butonları aktif :/ sepete gidince Dr sadece 11 tl lik hoşgeldin kuponu var. Acaba zaten indirimde olduğu için mi ayrıyeten %10 lük indirim yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…