2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy cnm gelmis...
Nasilsin tatli anne...
Musaf hamza nasil?
Konustukca onunla daha guzel tepkiler veriyordur bidik...
Az kaldi annesi insaallah eve abisine kavusacak pasacik...

Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum canım...
Musab Hamza da iyi teyzesi inşallah daha da iyi olacak, sabırla,heyecanla bekliyoruz bakalım, gidip orda bırakıp geri gelmek çok zorluyor beni.Sonra diyorum iyi olsun da ben sabrederim...Karmakarışık oldum anlayacağın canım...

Günaydın kızlar nasılsınız?
Kaç gündür yazdiklarinizi okumakla yetindim,birşeyler yazmaya fırsat olmadı gelen gidenden.
Hastaneye gidiyorum hergun oglusumu görüyorum, çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
Günün büyük bölümü de sut sagmakla geçiyor zaten...Hazır fırsat buldum yazayım birşeyler dedim.öpüyorum hepinizi...

Allah yardımcın olsun, sabır ve güç versin...İkinizde iyi olun inşallah :)

çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
canım sen iyi ol bebeğin iyi olsun da gerisi önemli değil. Allah'ın izniyle bu günleri de atlatıcaksınız. sen önce Rabbime sonra da kendine ve bebeğine güven.

Affiniza siginarak kendi fikrimi soyluyorum.

Bence cok buyuk hataniz var. Erkekler sen susunca anlamaz. Kimse anlamaz. Bunu artik kabul etmemiz lazim. Konusmadan kendinizi ifade etmeden insanlarin sizi anlamasini beklemeyin. Yenge dayi kv es farketmez. "Ama o da hic bisi demedi" derler. Vede hakli olurlar.
Kendinizi ifade edince saygisizlik ediyor da olmazsiniz. Allah dil vermis konusun diye. Tatli dilli olmak yeter. aman sonra bir olay ciksinda gelmesinler dileyerek herseyi Allah tan beklememek lazim.

Kv denize soyleyin madem su durumda. Anne yetisemeyecegim ikramliklari sen hazirlar misin, kocana da ay temizlige yardim et die.

Allah yardimciniz olsun.

canım ya en iyi anlayacaklardan Biriyim maa aile yaşayıp gidiyoruz bizde.,ama azaldı çok şükür...ama sana tavsiyem eşine surat yapma geliyolarsa gelsinler ama mükemmel olmaya çalışma temizlikti ikramdı dört dörtlük yapabilecek olsanda yapma..! Çünkü dediğin gibi anlayış düşünce merhamet olmayınca nasıl olsa yapıyo yapabiliyo diye düşünüp dogum sonrasıda sıkıntı verirler..hasta degilsende yorgun ol agır hareket et..yani ben çözümü böyle buldum..yardım iste çekinme..ben her defansında raftan bişey almak için eşimi çağırıyorum yada orta sehbayı kenara çekmek gibi seylerde..ben demesem düşünemez kendi kendine..eşinede iş bölümü yap, yapamam derse bile sende yapma onun yerine.. Elinden gelenin bu oldugunu anlasınlar fazlasını isteyemesinler..

Son düzenleme:
Bizde amcamlar var diye o tarafa taşındık. Şu an pahalı canım ama biz aldığımızda ikinci bucuk sene oldu o kadar pahalı değildi.Uğur mumcu da çok güzel her şey ayağının altında ..

Günaydın kızlar
elektrkler gitti tele gectim gecmisi okuyamadm.herkese hayırlı, sağlıklı günler olsun ins.hepinizi opuyrz minnosumla

Geçende bir arkadaş markafoni de lohusa gecelikleri var demişdi ben bakıp hemende aldım çok güzel çıktı gayet dökümlü ve kullanışlı kızlar piyasa fiyatın altında güzel gayet..

Bu da bnm yeni ugrasim:) evde yatarak yapilacak güzel bi ugras esrarengiz bahçe.bnm durumda olanlara tavsiye olsun diye paylaşıyorum:)

Mandala diye bir boyama sistemi var. Belki icindeki de budur kitabin. Internette ciktilari da var. Ben cok begenirim bak istersen.

kizlar bence lohusaliklari denemeden almayin ben carsidan aldim medium olur dediler bende buyuk bile olur dedim eve bir geldim basenleri lap fiye oturdu ayrilacak large ile degistiricem gidip cok kilo almaya basladim dogurdugumuz gun de eski halimize donecek degiliz :::?????))))

bu arada oglumun ismini eymen dusunmustuk ama cok sik rastlamaya basladik size sorum sizce eymen mi abdulhamit mi kararsiz kaldim son karar bana ait esimin adi hamit bu arada nasil olur sizce

Adet agrısı gibi bi agrı var kasıklarımda bacaklarımda..bi fikri olan var mı..?
cnm bendede var bebegun basi asaguda oldugu icin kasik agrisi olabilir bacaklarimsa fazla kilo aldim ben 15 kilo fln aaldim artjk odem olusmaya siismeye basladi bu gidisle varis olaacak bacaklarimda

biz hastaneye geldik 1ünite kan verilecek kanım çok düşmüş bide erken doğum riskim olunca doktorum nolur nolmaz diye verelim dedi inşallah bu kan bize iyi gelcek.hepinizi öpüyorum

gunaydin canim bugunlerin gecicek insallah kendi sutunu kendi emicek minik musab hamza insalllah sen bol bol sut yapici seer ye dere otu gibi senin sutunle buyuyup gelisir kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…