- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.341
Oyy cnm gelmis...
Nasilsin tatli anne...
Musaf hamza nasil?
Konustukca onunla daha guzel tepkiler veriyordur bidik...
Az kaldi annesi insaallah eve abisine kavusacak pasacik...
Allah yardımcın olsun, sabır ve güç versin...İkinizde iyi olun inşallah :)Günaydın kızlar nasılsınız?
Kaç gündür yazdiklarinizi okumakla yetindim,birşeyler yazmaya fırsat olmadı gelen gidenden.
Hastaneye gidiyorum hergun oglusumu görüyorum, çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
Günün büyük bölümü de sut sagmakla geçiyor zaten...Hazır fırsat buldum yazayım birşeyler dedim.öpüyorum hepinizi...
canım sen iyi ol bebeğin iyi olsun da gerisi önemli değil. Allah'ın izniyle bu günleri de atlatıcaksınız. sen önce Rabbime sonra da kendine ve bebeğine güven.çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
sabah sabah o kdr sinirlendimki patlamaya hazır bomba gibiyim hatta sinirden ağlıcam nerdeyse. dün kayınvalidemlerde kaldık sabah işe giderken kahvaltı yapıyorduk eşim bişeyden bahsediyordu iyi bi haftasonu bizde gelelimde bizede yapın dedi. eşimde buyrun gelin c.tesi kontrol var ama pazar gelin dedi. oda hemen dayında gelmek istiyordu bilmem ne yengende gelelim diodu felan dedi ben yeni gelinim yaa illa evime gelcekler ama abisi 3 yıldır evli gidelim diyen yok neymiş efendim bi gun izinleri varmışşş. eşimde iyi onlarda gelsin dedi. Allah aşkına hiç akla mantığa sıgıyormu haftaiçi çalışan hatta aksam bazen eve geldiğimde yemek dahi yapamayacak kdr yorgun olan birisiyim artııı 7 aylık hamileyim en zor zamanlarım ve de c.tesi doktora gidicez siz söyleyin ben hangi ara dinlenicem de evi temizlicem bide ikramlık hazırlıcam yahu hepsini geçtim şurda kaç haftam kalmış bende diyordum c.tesiden bebeğin giysilerini yıkar pazar utuler yerleştiririm. yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ?walla ağlıcam ama kendimi zor tutuyorum eşimde işe gelirken bozulduğumu anladı ne oldu gelmelerini istemiyormusun dedi bnde sesimi çıkarmadım anlasın die istersen ben misafirleri karşılarım sen annenlere git dedi bende olurmu hiç öle şey ya dedim. içimden nasıl dualar ediyorum inşallahhh bişey cıkarda gelemezler !!!!! ben kötü bi insan değilim ama beni kötü düşüncelere onlar sürüklüyor bebeğim söz konusu olunca herkese herşeye karşı nefret duyuyorummm bence haklıyımda...
canım ya en iyi anlayacaklardan Biriyim maa aile yaşayıp gidiyoruz bizde.,ama azaldı çok şükür...ama sana tavsiyem eşine surat yapma geliyolarsa gelsinler ama mükemmel olmaya çalışma temizlikti ikramdı dört dörtlük yapabilecek olsanda yapma..! Çünkü dediğin gibi anlayış düşünce merhamet olmayınca nasıl olsa yapıyo yapabiliyo diye düşünüp dogum sonrasıda sıkıntı verirler..hasta degilsende yorgun ol agır hareket et..yani ben çözümü böyle buldum..yardım iste çekinme..ben her defansında raftan bişey almak için eşimi çağırıyorum yada orta sehbayı kenara çekmek gibi seylerde..ben demesem düşünemez kendi kendine..eşinede iş bölümü yap, yapamam derse bile sende yapma onun yerine.. Elinden gelenin bu oldugunu anlasınlar fazlasını isteyemesinler..sabah sabah o kdr sinirlendimki patlamaya hazır bomba gibiyim hatta sinirden ağlıcam nerdeyse. dün kayınvalidemlerde kaldık sabah işe giderken kahvaltı yapıyorduk eşim bişeyden bahsediyordu iyi bi haftasonu bizde gelelimde bizede yapın dedi. eşimde buyrun gelin c.tesi kontrol var ama pazar gelin dedi. oda hemen dayında gelmek istiyordu bilmem ne yengende gelelim diodu felan dedi ben yeni gelinim yaa illa evime gelcekler ama abisi 3 yıldır evli gidelim diyen yok neymiş efendim bi gun izinleri varmışşş. eşimde iyi onlarda gelsin dedi. Allah aşkına hiç akla mantığa sıgıyormu haftaiçi çalışan hatta aksam bazen eve geldiğimde yemek dahi yapamayacak kdr yorgun olan birisiyim artııı 7 aylık hamileyim en zor zamanlarım ve de c.tesi doktora gidicez siz söyleyin ben hangi ara dinlenicem de evi temizlicem bide ikramlık hazırlıcam yahu hepsini geçtim şurda kaç haftam kalmış bende diyordum c.tesiden bebeğin giysilerini yıkar pazar utuler yerleştiririm. yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ?walla ağlıcam ama kendimi zor tutuyorum eşimde işe gelirken bozulduğumu anladı ne oldu gelmelerini istemiyormusun dedi bnde sesimi çıkarmadım anlasın die istersen ben misafirleri karşılarım sen annenlere git dedi bende olurmu hiç öle şey ya dedim. içimden nasıl dualar ediyorum inşallahhh bişey cıkarda gelemezler !!!!! ben kötü bi insan değilim ama beni kötü düşüncelere onlar sürüklüyor bebeğim söz konusu olunca herkese herşeye karşı nefret duyuyorummm bence haklıyımda...
Bizde amcamlar var diye o tarafa taşındık. Şu an pahalı canım ama biz aldığımızda ikinci bucuk sene oldu o kadar pahalı değildi.Uğur mumcu da çok güzel her şey ayağının altında ..vaayy cok beğendiğim bi yer atalar :) cok ev bakmıştık bi aralar ordan ama pahalı geldi :) bizde kiradayken cevizlide oturuyoduk ancera pastanesinin orda:) şimdi ugurmumcuya taşındık ev aldık 1 seneyi geçti canım :)
evet ben de cok metnini duydum bizim arkadaşlarında cogu ona gitmiş bende ilk ona gittim çocuk istiyoruz diye :) üstünden 2 sene geçti cok sükür oldu :)
aynen ben de bunu yapıyorum. mecbur kaldığım için başvurduğum en başarılı yöntemhasta degilsende yorgun ol agır hareket et..yani ben çözümü böyle buldum..
Bu da bnm yeni ugrasim:) evde yatarak yapilacak güzel bi ugras esrarengiz bahçe.bnm durumda olanlara tavsiye olsun diye paylaşıyorum:)
bizdede elektrik gitti acaba ayni yerde miyizGünaydın kızlar
elektrkler gitti tele gectim gecmisi okuyamadm.herkese hayırlı, sağlıklı günler olsun ins.hepinizi opuyrz minnosumla
cnm bendede var bebegun basi asaguda oldugu icin kasik agrisi olabilir bacaklarimsa fazla kilo aldim ben 15 kilo fln aaldim artjk odem olusmaya siismeye basladi bu gidisle varis olaacak bacaklarimdaAdet agrısı gibi bi agrı var kasıklarımda bacaklarımda..bi fikri olan var mı..?
gunaydin canim bugunlerin gecicek insallah kendi sutunu kendi emicek minik musab hamza insalllah sen bol bol sut yapici seer ye dere otu gibi senin sutunle buyuyup gelisir kuzunGünaydın kızlar nasılsınız?
Kaç gündür yazdiklarinizi okumakla yetindim,birşeyler yazmaya fırsat olmadı gelen gidenden.
Hastaneye gidiyorum hergun oglusumu görüyorum, çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
Günün büyük bölümü de sut sagmakla geçiyor zaten...Hazır fırsat buldum yazayım birşeyler dedim.öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?