- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.361
canim kahinvalidenleri arayip siz erkenden gelin ne hazirlanacaksa beraber yapalim benim halim yok desen artik temizlik mi yemek mi kendi bilir sonucta misafir onlarin sagilirsabah sabah o kdr sinirlendimki patlamaya hazır bomba gibiyim hatta sinirden ağlıcam nerdeyse. dün kayınvalidemlerde kaldık sabah işe giderken kahvaltı yapıyorduk eşim bişeyden bahsediyordu iyi bi haftasonu bizde gelelimde bizede yapın dedi. eşimde buyrun gelin c.tesi kontrol var ama pazar gelin dedi. oda hemen dayında gelmek istiyordu bilmem ne yengende gelelim diodu felan dedi ben yeni gelinim yaa illa evime gelcekler ama abisi 3 yıldır evli gidelim diyen yok neymiş efendim bi gun izinleri varmışşş. eşimde iyi onlarda gelsin dedi. Allah aşkına hiç akla mantığa sıgıyormu haftaiçi çalışan hatta aksam bazen eve geldiğimde yemek dahi yapamayacak kdr yorgun olan birisiyim artııı 7 aylık hamileyim en zor zamanlarım ve de c.tesi doktora gidicez siz söyleyin ben hangi ara dinlenicem de evi temizlicem bide ikramlık hazırlıcam yahu hepsini geçtim şurda kaç haftam kalmış bende diyordum c.tesiden bebeğin giysilerini yıkar pazar utuler yerleştiririm. yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ?walla ağlıcam ama kendimi zor tutuyorum eşimde işe gelirken bozulduğumu anladı ne oldu gelmelerini istemiyormusun dedi bnde sesimi çıkarmadım anlasın die istersen ben misafirleri karşılarım sen annenlere git dedi bende olurmu hiç öle şey ya dedim. içimden nasıl dualar ediyorum inşallahhh bişey cıkarda gelemezler !!!!! ben kötü bi insan değilim ama beni kötü düşüncelere onlar sürüklüyor bebeğim söz konusu olunca herkese herşeye karşı nefret duyuyorummm bence haklıyımda...
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kaç gündür yazdiklarinizi okumakla yetindim,birşeyler yazmaya fırsat olmadı gelen gidenden.
Hastaneye gidiyorum hergun oglusumu görüyorum, çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
Günün büyük bölümü de sut sagmakla geçiyor zaten...Hazır fırsat buldum yazayım birşeyler dedim.öpüyorum hepinizi...
güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum canım inşallah herşey daha da güzel olcakGünaydın kızlar nasılsınız?
Kaç gündür yazdiklarinizi okumakla yetindim,birşeyler yazmaya fırsat olmadı gelen gidenden.
Hastaneye gidiyorum hergun oglusumu görüyorum, çok zor görüp bırakıp gelmek,dayanmaya çalışıyorum...
Günün büyük bölümü de sut sagmakla geçiyor zaten...Hazır fırsat buldum yazayım birşeyler dedim.öpüyorum hepinizi...
içine atınca daha sinir oluyor insan. ben aylardır bile bşr kere annemin gelmesine tamam dedim aynı şehirde yakın olmamıza rağmen. 3 gün falan kaldı yolladımsabah sabah o kdr sinirlendimki patlamaya hazır bomba gibiyim hatta sinirden ağlıcam nerdeyse. dün kayınvalidemlerde kaldık sabah işe giderken kahvaltı yapıyorduk eşim bişeyden bahsediyordu iyi bi haftasonu bizde gelelimde bizede yapın dedi. eşimde buyrun gelin c.tesi kontrol var ama pazar gelin dedi. oda hemen dayında gelmek istiyordu bilmem ne yengende gelelim diodu felan dedi ben yeni gelinim yaa illa evime gelcekler ama abisi 3 yıldır evli gidelim diyen yok neymiş efendim bi gun izinleri varmışşş. eşimde iyi onlarda gelsin dedi. Allah aşkına hiç akla mantığa sıgıyormu haftaiçi çalışan hatta aksam bazen eve geldiğimde yemek dahi yapamayacak kdr yorgun olan birisiyim artııı 7 aylık hamileyim en zor zamanlarım ve de c.tesi doktora gidicez siz söyleyin ben hangi ara dinlenicem de evi temizlicem bide ikramlık hazırlıcam yahu hepsini geçtim şurda kaç haftam kalmış bende diyordum c.tesiden bebeğin giysilerini yıkar pazar utuler yerleştiririm. yuhh yaa walla yuh biraz düşünce biraz anlayış biraz merhamet istiyorummm çok mu ?walla ağlıcam ama kendimi zor tutuyorum eşimde işe gelirken bozulduğumu anladı ne oldu gelmelerini istemiyormusun dedi bnde sesimi çıkarmadım anlasın die istersen ben misafirleri karşılarım sen annenlere git dedi bende olurmu hiç öle şey ya dedim. içimden nasıl dualar ediyorum inşallahhh bişey cıkarda gelemezler !!!!! ben kötü bi insan değilim ama beni kötü düşüncelere onlar sürüklüyor bebeğim söz konusu olunca herkese herşeye karşı nefret duyuyorummm bence haklıyımda...
Bende de her an tuvalete gitmem gerek gibi bir seyler var adet gibi belimde de var insallah kotu bir sey degildir canim normal sanirim hele sen yedi bucuk ayliksin artikAdet agrısı gibi bi agrı var kasıklarımda bacaklarımda..bi fikri olan var mı..?
Geçmiş olsun canım, dikkat et bulaşmasın aman.Günaydın canlarım... Nasılsınız?
Benim kocişim haşta omuuş
Geç kaldı işe çıktı hemen.
Bizde kızımla tekrar uyumayı deneyeceğiz bakalım inşallah uyuruz...
Kurban olunur ona,sen güçlü ol. Hepimizin duaları seninle.Allah ın izniyle,senin dualarınla bir an önce kavuşacaksınız inşallah Musab Hamzayla.Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar
elektrkler gitti tele gectim gecmisi okuyamadm.herkese hayırlı, sağlıklı günler olsun ins.hepinizi opuyrz minnosumla
Mandala diye bir boyama sistemi var. Belki icindeki de budur kitabin. Internette ciktilari da var. Ben cok begenirim bak istersen.
cnm bendede var bebegun basi asaguda oldugu icin kasik agrisi olabilir bacaklarimsa fazla kilo aldim ben 15 kilo fln aaldim artjk odem olusmaya siismeye basladi bu gidisle varis olaacak bacaklarimda
Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
Doktoruna git canım telaş yapma hemen,belki sen hissedemiyorsun duruşundan dolayı ama ihmal etme doktoruna git bugünKizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
Canım doktora git hemen haber bekliyoruz sendenKizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
canım benimde aynı, , sipsivri. Anneminde aynıymış ama erken doğum felan yapmamış, bence onla alakası yok yaniCanım sanırım benim de vücudum dar, çünkü karnım sipsivri, gergin ve başka hiçbiyerimde kilo yok. Önden arkadan bakınca hamile değilim gibi, sonra bi yan dönüom ikiz taşıyor gibiyim. 5. ayda 7 aylık gibi duruyordum, şimdi doğurdu doğurcak gibiyim.(her gören öyle söylüyor). İlk hamileliğim olduğu için bilemiom acaba benim oğlan da erken mi gelir bu vücut yapımdan dolayı? İçimde hep erken doğcakmış hissi var zaten.
Canım en az bi kere hissetmemiz gerekiyor, tabi pozisyon sebebiyle de hissedememiş olabilirsin ama ihmal etme bgn muhakkak doktora git, iyi haberlerini bekliyoruzKizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
Aşk olsunnnkizlar bence lohusaliklari denemeden almayin ben carsidan aldim medium olur dediler bende buyuk bile olur dedim eve bir geldim basenleri lap fiye oturdu ayrilacak large ile degistiricem gidip cok kilo almaya basladim dogurdugumuz gun de eski halimize donecek degiliz :::?????))))
bu arada oglumun ismini eymen dusunmustuk ama cok sik rastlamaya basladik size sorum sizce eymen mi abdulhamit mi kararsiz kaldim son karar bana ait esimin adi hamit bu arada nasil olur sizce
ah canım yaa kıyamam sana . hayır çok şey istemiyosun. seni o kadar iyi anlıyorum kiben de yaşıyodum bi ara. artık bişey keşfettim olmayan ağrılar sancılar çıkartıyorum hafta sonları gelmesinler bizi rahat bıraksınlar diye..çünkü benim eşim herşeyi yanlış anlama potansyeline sahip. dinlenmek istediğimi anlamıyo. ailesi de kıt bu konuda ha bire benim evime gelmek istiyolar. ki seninle aynı zamanlamalara sahibiz. benim düğünüm de 8 haziranda oldu. yani çok iyi anlıyorum seni ama senin eşin anlayışlıysa açık açık konuş bence. kızmadan bağırmadan hayatım ben böyle böyle düşünmüştüm de. anlamazsa sinir yaparsa da benim taktiği uygula. şu eşlerin anlayışsız ailelerinden nefret geldi yeminle..
Affiniza siginarak kendi fikrimi soyluyorum.
Bence cok buyuk hataniz var. Erkekler sen susunca anlamaz. Kimse anlamaz. Bunu artik kabul etmemiz lazim. Konusmadan kendinizi ifade etmeden insanlarin sizi anlamasini beklemeyin. Yenge dayi kv es farketmez. "Ama o da hic bisi demedi" derler. Vede hakli olurlar.
Kendinizi ifade edince saygisizlik ediyor da olmazsiniz. Allah dil vermis konusun diye. Tatli dilli olmak yeter. aman sonra bir olay ciksinda gelmesinler dileyerek herseyi Allah tan beklememek lazim.
Kv denize soyleyin madem su durumda. Anne yetisemeyecegim ikramliklari sen hazirlar misin, kocana da ay temizlige yardim et die.
Allah yardimciniz olsun.
canım ya en iyi anlayacaklardan Biriyim maa aile yaşayıp gidiyoruz bizde.,ama azaldı çok şükür...ama sana tavsiyem eşine surat yapma geliyolarsa gelsinler ama mükemmel olmaya çalışma temizlikti ikramdı dört dörtlük yapabilecek olsanda yapma..! Çünkü dediğin gibi anlayış düşünce merhamet olmayınca nasıl olsa yapıyo yapabiliyo diye düşünüp dogum sonrasıda sıkıntı verirler..hasta degilsende yorgun ol agır hareket et..yani ben çözümü böyle buldum..yardım iste çekinme..ben her defansında raftan bişey almak için eşimi çağırıyorum yada orta sehbayı kenara çekmek gibi seylerde..ben demesem düşünemez kendi kendine..eşinede iş bölümü yap, yapamam derse bile sende yapma onun yerine.. Elinden gelenin bu oldugunu anlasınlar fazlasını isteyemesinler..
canim kahinvalidenleri arayip siz erkenden gelin ne hazirlanacaksa beraber yapalim benim halim yok desen artik temizlik mi yemek mi kendi bilir sonucta misafir onlarin sagilir
içine atınca daha sinir oluyor insan. ben aylardır bile bşr kere annemin gelmesine tamam dedim aynı şehirde yakın olmamıza rağmen. 3 gün falan kaldı yolladımeşim diyo annen gelsin diye tabi mantıları çiğ börekleri görünce ama daralıyorum ben zaten evde oturmaya alışkın değilim. başkası da evin içinde dolanıp dursa rahatım kaçıyor. telaşe oluyor. hamile hamile hiç kendimi daraltamam diyorum. inş. normal doğum olurda evde insan kalmaz diye düşünüyorum. sakin sakin bakarım ben çocuğuma
hiç mi kıpardamıyor canım hani ilk başlarda minik kıpırdanmalar oluyordu ya öledemi hissetmiyorsun. yakınlarında sağlık ocağı varsa rica et onlardaki cihazla kalp atısını dinliyorlar canım bu kdr sıkıntı yapacağına içini rahatlat en azından... ama bence sorun yoktur yinede sen bi yere gorun...Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
Bizdede elektrk yokbizdede elektrik gitti acaba ayni yerde miyiz
bnde aynı durumdayım fiziken. eğer ustumde kaban ya da mont varsa gobeğim kapanıyor ve hamile oldugumu anlamıyorlar. arkadan felan bakanda anlamıyor otururkende bol bişey giymişsem anlaşılmıyor çok sivri ve sadece onden cıkan bi göbeğim var. 10 kilo aldım bnde ama kollarım bacaklarım basenlerim aynı gibi oysaki aldım sadece ben farkediyorum. inş bebeğim gelişir içerde vucudum dar oldugundan dolayı zarar gormezOncelikle gecmis
olsun senin sikayetlerin bende cok slk oluyo dr ye sordugumda vicudun dar normap.diyo ama sen yine dr ne bir danis istersen ben hatta geceleri sanciyla kivranarak uyaniyorum
Cok saol cnm bnm ya ewet gercekten öyle oldugum yere yigilip kaliyorum sekerimde cok düşük onunda etkisi cok oluyo hele yemek yemesem dert yesem ayri bir dert allah yardicimiz olsun :-( bende oğlumda dogumuna bir ay kala sancilanmistim dogum sancilarim tutmustu igneler ciger geliatiriciler felan vurulmustum kilosu kucuk diye engellediler bu da vicudum dar diye oldu dedi dr genislemiyomus vicudum hep karnim onde hatta kizima bile senin bu karin kiz deil erkek demisti her goren ama oyle deil simdide aynisi sen hic kilo almazmisin sag saola yayilmazmisin diyolar hayir diyorum aslinda 10 kilo aldim ama kimse inanmiyo hayirlisi bakalim sag saglim bir doguralimda InsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?