2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canim kahinvalidenleri arayip siz erkenden gelin ne hazirlanacaksa beraber yapalim benim halim yok desen artik temizlik mi yemek mi kendi bilir sonucta misafir onlarin sagilir

Canım dualarımız hep sizinle. en kısa zamanda doya doya öpüp koklarsın inş.

güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum canım inşallah herşey daha da güzel olcak

içine atınca daha sinir oluyor insan. ben aylardır bile bşr kere annemin gelmesine tamam dedim aynı şehirde yakın olmamıza rağmen. 3 gün falan kaldı yolladım eşim diyo annen gelsin diye tabi mantıları çiğ börekleri görünce ama daralıyorum ben zaten evde oturmaya alışkın değilim. başkası da evin içinde dolanıp dursa rahatım kaçıyor. telaşe oluyor. hamile hamile hiç kendimi daraltamam diyorum. inş. normal doğum olurda evde insan kalmaz diye düşünüyorum. sakin sakin bakarım ben çocuğuma

Kurban olunur ona,sen güçlü ol. Hepimizin duaları seninle.Allah ın izniyle,senin dualarınla bir an önce kavuşacaksınız inşallah Musab Hamzayla.

Günaydın kızlar
elektrkler gitti tele gectim gecmisi okuyamadm.herkese hayırlı, sağlıklı günler olsun ins.hepinizi opuyrz minnosumla

telin şarjı artık ne kdr dayanırsa yurt genelinde kesikmiş. hava da yağışlı gzl oşsa terasta vakit geçerdi

Mandala diye bir boyama sistemi var. Belki icindeki de budur kitabin. Internette ciktilari da var. Ben cok begenirim bak istersen.

arattım çok gzl gözüküyor renkli kalemler alıp çıktı alasım geldi..

cnm bendede var bebegun basi asaguda oldugu icin kasik agrisi olabilir bacaklarimsa fazla kilo aldim ben 15 kilo fln aaldim artjk odem olusmaya siismeye basladi bu gidisle varis olaacak bacaklarimda

ayakları yükseğe koyup oturmak uzanmak iyi geliyormuş. yataken de sol yanımıza aynı şekilde uzanırken de. bende şükür daha şişme başlamadı. olmazda inş.

bugün gidip kimliğimi değiştim evli yazıyor artık

yarın dr a gidince izin için raporu verir mi acaba. ultrasona göre veriyorsa 31+ lı günlere girdim pazartesi.

daha karşı yakaya göztepe ssk ya gidip soyadı değişim formu vermem lazım. iş göremezlik maaşını alırken sorun çıkabilirmiş sistemde değişmezsem.

ölüm geliyor karşıya geçmek marmaray var allahtan

Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?

Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?

Uc gun doktora gitmemk icin uzun bir sure ama bence bugun gidin doktora yada ariyin o zaten gel diycektir. Bende bir gun biyunca hic hissetmedm doktorum nst ye bile soktu. Hersy yolundadi cani istememis demekki dedi ama seninde icin rahat olsn bnce bugun git doktoruna . Birsy yoktur ama icini ferah tut.

Doktoruna git canım telaş yapma hemen,belki sen hissedemiyorsun duruşundan dolayı ama ihmal etme doktoruna git bugün

Canım doktora git hemen haber bekliyoruz senden

canım benimde aynı, , sipsivri. Anneminde aynıymış ama erken doğum felan yapmamış, bence onla alakası yok yani

Canım en az bi kere hissetmemiz gerekiyor, tabi pozisyon sebebiyle de hissedememiş olabilirsin ama ihmal etme bgn muhakkak doktora git, iyi haberlerini bekliyoruz

Aşk olsunnn

kızlar size yazdıktan sonra dayanamadım eşime watsapptan yazdım. unuttun sanırım haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulicektim dedim. oda onları c.tesiden hallederiz hatta temizliği felanda ben yaparım pazara bi iş kalmaz dedi. bende c.tesi kontrole gidicez ben rahat rahat kendim yapmak istiyorum ne gerek var c.tesi koştur koştur yapıcaz hiçbi şekilde misafir ağırlayacak durumda değilim kendime zor katlanıyorum kendi ailemi çevremi bile geri çeviriyorum dedim. artık öle böle derken baya konuştuk tamam aradım annemi gelmicekler dahada kimseyi çağırmıcam dedi. sorun çözüldü ama neden bilmiyorum hala sinirim geçmedi hala gerginim ve de gerildikçe karnımda kasılmalar toplanmalar oluyor kendime ve bebeğime ne çok zarar verdiğimin farkındayım ama elimde değil normalde donemiyorum zamanlar artık... Allah üzülmeme sebep olanları bildiği gibi yapsın uzak tutsun benden...

canim kahinvalidenleri arayip siz erkenden gelin ne hazirlanacaksa beraber yapalim benim halim yok desen artik temizlik mi yemek mi kendi bilir sonucta misafir onlarin sagilir

hiç mi kıpardamıyor canım hani ilk başlarda minik kıpırdanmalar oluyordu ya öledemi hissetmiyorsun. yakınlarında sağlık ocağı varsa rica et onlardaki cihazla kalp atısını dinliyorlar canım bu kdr sıkıntı yapacağına içini rahatlat en azından... ama bence sorun yoktur yinede sen bi yere gorun...

bnde aynı durumdayım fiziken. eğer ustumde kaban ya da mont varsa gobeğim kapanıyor ve hamile oldugumu anlamıyorlar. arkadan felan bakanda anlamıyor otururkende bol bişey giymişsem anlaşılmıyor çok sivri ve sadece onden cıkan bi göbeğim var. 10 kilo aldım bnde ama kollarım bacaklarım basenlerim aynı gibi oysaki aldım sadece ben farkediyorum. inş bebeğim gelişir içerde vucudum dar oldugundan dolayı zarar gormez

selammm kizlar ,
bebegimin cinsiyeti buyuk ihtimal kiz,
doktor 100de 90 dedi
ben kiz ismi bulamiyorum
1. kizimin ismi zeynep 2. ne olsun bilemedim,
hazirliklara basladinizmi bebek icin yoksa daha erkenmi ben hic bisey yapmadim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…