2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizde de elektrik yoktu geldi kızlar bende hamilelikte anksiyete bozukluğu başladı doktorada gittim çok gerginim gevseywmiyorum nedense bendeki var bu sadece sizde gerginmisinix

Hay ben böyle elektriğin
kizlar hic bir msji okuyamadm elektrikler aksama gelcekms.telin sarji bitmesin diye daha yazmiyrm artkaksama grsz ins.
uff cok can sıkıcı aanlatcaklarm vardi ya
nese öptm sizi

Bence ne yapiyorsak kendimiz yapiyoruz dusunce ve hislerimizi zamaninda veremdigimiz icinde icimixde kuruyoruz kuduyoruz. Kendimizi sinir ediyiruz. Sinir mutluluk vs hisler dakkasinda gecmezki. Sen nicedir sinir yaptin cunku. Ama sinirin kime, aslinda kendine.
Esinize anlatmaniz cok iyi olmus. Iletisimi geciktirmeyin, cocuklariniza boyle ogretmeyin.
Bir kac dakikada bitecek meseleyi biz kadinlar ne hale getiriyoruz.
Erkeklerin kafasi kadinlar gibi calismaz bunu hic unutmayin

Elektrikler yok kimse yok yaahuuu puf neyse benimde çok işim vardı işlerimi yapayım bariii

Doktoruna git canım telaş yapma hemen,belki sen hissedemiyorsun duruşundan dolayı ama ihmal etme doktoruna git bugün

Canım doktora git hemen haber bekliyoruz senden

Is yerim normal bi uzaklikta diilki anasinin köyunde. Cok gerginim is yerinde acaba ondan mi dedim dr.um ameliyattaymis ciksa arayacam tekrar.

Bizde de elektrik yoktu geldi kızlar bende hamilelikte anksiyete bozukluğu başladı doktorada gittim çok gerginim gevseywmiyorum nedense bendeki var bu sadece sizde gerginmisinix

Bende cok geriliyorum artik bebeme bile yansidi heralde hic tik yok kac gundur . Nasil gewsicem nasil huzurlu olucam((((((

Is yerim normal bi uzaklikta diilki anasinin köyunde. Cok gerginim is yerinde acaba ondan mi dedim dr.um ameliyattaymis ciksa arayacam tekrar.
Canım aile hekimi varmı yakınlar da gideceğin bebeğin kalp atışlarının dinleyecek onun dışında iş yerin gerginliği bebeği etkiliyor hareketlerini kesinlikle yad açok yorduysan ondan da olabilir ama en yakın zaman da git doktora .

Bende cok geriliyorum artik bebeme bile yansidi heralde hic tik yok kac gundur . Nasil gewsicem nasil huzurlu olucam((((((
eve gidince tatlı şeyler ye süt iç muz felan ye uzan bakalım belki hareket eder enerjisiz kalmıştır cnm panik yapma doktorunla konusuncada bize hbr ver mutlaka merak ettim

Geçmiş olsun eşine.. Sende bendensin canım bende okuyorum herşey yıkanmış hazırlanmış eksiğimiz vs yok deniyor şaşırıyorum bana göre daha zaman var acele etmenin anlamı yok gibi geliyor ama umarım bide ortada kalmayalım herşey yarım yamalak

Acemi işi ilk reçelimizi yaptık oğluşla,biraz yedik malzemeden eksildi galiba :)) azıcık cıvık oldu gibi,ama annem toparlar sonradan dedi umarım öyle olur.Burada hava mis mis,kapı cam balkon açık.tertemiz yaptık evimizi,yemeğimiz yok ama çorbamız var idare ederiz.Burası da pek sessiz bugün,herkesin modemler gitti yada şarjlar bitti anlaşılan :))

evet bazı sölediklerinde haklısın ama eşime çok kez dedim daha oncede. eve birini davet edeceğimiz zmn once plan yapalım yada banada sor öle davet edelim dedim ama tezcanlı oldugu için konusu acılınca hemen buyrun gelin şu gun diyor o anda. sonra eve gelince tartışıp duruyoruz. yani en azından annesi bigunde biz gelelim kahvaltıya dediğinde geçiştirip müsait oldugumuzda cagırırız bi plan yapalım felan dese eve gelince konusurz belkide müsait bi haftasonu çağırırdık. işte napıcan evlilikte burda başlıo işte iki zıt karakterin sırf sevgi hatrına aynı evde anlaşma savaşı...

Kızlar burada tam şöyle bi balkonda oturup kahve içme havası var gelsenizee
canım bende şimdi iştim işyerimde kahve saol teklifin için :) ama huyum kurusun elim alışmış illa fincanı ters cevirip kendime fal bakmaya çalışıyorum sallayacak kdr bile yeteneğim yok varmı aranızda şöle güzel fal bakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…