- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.381
Ben yeni kalktim kizlaaarrrrE]
Ohh masallah canim yarasin valla sana da yaren e de. Ben de yazili hazirliyorum sorulara kizimin adini yaziyorum. İlk kez yazili hazırlamak beni mutlu etti .
Yoktu canım, senin uykucuklu zamanında yarım saat falan oldu geleli :))Bizde elektrikler var bu arada kuzularım.
kızlar size yazdıktan sonra dayanamadım eşime watsapptan yazdım. unuttun sanırım haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulicektim dedim. oda onları c.tesiden hallederiz hatta temizliği felanda ben yaparım pazara bi iş kalmaz dedi. bende c.tesi kontrole gidicez ben rahat rahat kendim yapmak istiyorum ne gerek var c.tesi koştur koştur yapıcaz hiçbi şekilde misafir ağırlayacak durumda değilim kendime zor katlanıyorum kendi ailemi çevremi bile geri çeviriyorum dedim. artık öle böle derken baya konuştuk tamam aradım annemi gelmicekler dahada kimseyi çağırmıcam dedi. sorun çözüldü ama neden bilmiyorum hala sinirim geçmedi hala gerginim ve de gerildikçe karnımda kasılmalar toplanmalar oluyor kendime ve bebeğime ne çok zarar verdiğimin farkındayım ama elimde değil normalde donemiyorum zamanlar artık... Allah üzülmeme sebep olanları bildiği gibi yapsın uzak tutsun benden...
Hihihi iyiki uyumusum o zamanYoktu canım, senin uykucuklu zamanında yarım saat falan oldu geleli :))
Uc gun doktora gitmemk icin uzun bir sure ama bence bugun gidin doktora yada ariyin o zaten gel diycektir. Bende bir gun biyunca hic hissetmedm doktorum nst ye bile soktu. Hersy yolundadi cani istememis demekki dedi ama seninde icin rahat olsn bnce bugun git doktoruna . Birsy yoktur ama icini ferah tut.
Doktoruna git canım telaş yapma hemen,belki sen hissedemiyorsun duruşundan dolayı ama ihmal etme doktoruna git bugün
Canım doktora git hemen haber bekliyoruz senden
hiç mi kıpardamıyor canım hani ilk başlarda minik kıpırdanmalar oluyordu ya öledemi hissetmiyorsun. yakınlarında sağlık ocağı varsa rica et onlardaki cihazla kalp atısını dinliyorlar canım bu kdr sıkıntı yapacağına içini rahatlat en azından... ama bence sorun yoktur yinede sen bi yere gorun...
Bizde de elektrik yoktu geldi kızlar bende hamilelikte anksiyete bozukluğu başladı doktorada gittim çok gerginim gevseywmiyorum nedense bendeki var bu sadece sizde gerginmisinix
Canım aile hekimi varmı yakınlar da gideceğin bebeğin kalp atışlarının dinleyecek onun dışında iş yerin gerginliği bebeği etkiliyor hareketlerini kesinlikle yad açok yorduysan ondan da olabilir ama en yakın zaman da git doktora .Is yerim normal bi uzaklikta diilki anasinin köyunde. Cok gerginim is yerinde acaba ondan mi dedim dr.um ameliyattaymis ciksa arayacam tekrar.
Is yerim normal bi uzaklikta diilki anasinin köyunde. Cok gerginim is yerinde acaba ondan mi dedim dr.um ameliyattaymis ciksa arayacam tekrar.
eve gidince tatlı şeyler ye süt iç muz felan ye uzan bakalım belki hareket eder enerjisiz kalmıştır cnm panik yapma doktorunla konusuncada bize hbr ver mutlaka merak ettimBende cok geriliyorum artik bebeme bile yansidi heralde hic tik yok kac gundur . Nasil gewsicem nasil huzurlu olucam((((((
ay kızlar siz napıyounuz buraya her girdiğimde bi stres oluyorum gaza gelip bişeyler almaya başlıyorum:)çantalar mantalar hazırlanmış ben daha kendime bişey almadım bebeğin eşyaları tam değil annem gelince onun getirecekleriyle beraber yıkıcam herşey yarım anlayacağınız bu aralar bi soğudum soğudum demeyeyeimde yorgunluk çöktü eşim hasta ona bakıyorum
evet bazı sölediklerinde haklısın ama eşime çok kez dedim daha oncede. eve birini davet edeceğimiz zmn once plan yapalım yada banada sor öle davet edelim dedim ama tezcanlı oldugu için konusu acılınca hemen buyrun gelin şu gun diyor o anda. sonra eve gelince tartışıp duruyoruz. yani en azından annesi bigunde biz gelelim kahvaltıya dediğinde geçiştirip müsait oldugumuzda cagırırız bi plan yapalım felan dese eve gelince konusurz belkide müsait bi haftasonu çağırırdık. işte napıcan evlilikte burda başlıo işte iki zıt karakterin sırf sevgi hatrına aynı evde anlaşma savaşı...Bence ne yapiyorsak kendimiz yapiyoruz dusunce ve hislerimizi zamaninda veremdigimiz icinde icimixde kuruyoruz kuduyoruz. Kendimizi sinir ediyiruz. Sinir mutluluk vs hisler dakkasinda gecmezki. Sen nicedir sinir yaptin cunku. Ama sinirin kime, aslinda kendine.
Esinize anlatmaniz cok iyi olmus. Iletisimi geciktirmeyin, cocuklariniza boyle ogretmeyin.
Bir kac dakikada bitecek meseleyi biz kadinlar ne hale getiriyoruz.
Erkeklerin kafasi kadinlar gibi calismaz bunu hic unutmayin
canım bende şimdi iştim işyerimde kahve saol teklifin için :) ama huyum kurusun elim alışmış illa fincanı ters cevirip kendime fal bakmaya çalışıyorum sallayacak kdr bile yeteneğim yokKızlar burada tam şöyle bi balkonda oturup kahve içme havası var gelsenizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?