2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hay ben böyle elektriğin
kizlar hic bir msji okuyamadm elektrikler aksama gelcekms.telin sarji bitmesin diye daha yazmiyrm artkaksama grsz ins.
uff cok can sıkıcı aanlatcaklarm vardi ya
nese öptm sizi
maalesef bizim işyerinde canavar gibi çalışıyor jeneratorler keskemm olmayaydı iyiydi yatış yapardık aksama bekliyoruz anlatcaklarını canımm...
afiyetle yiyin canım zamanla daha guzelini yaparsın

eve gidince tatlı şeyler ye süt iç muz felan ye uzan bakalım belki hareket eder enerjisiz kalmıştır cnm panik yapma doktorunla konusuncada bize hbr ver mutlaka merak ettim

Gidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.

Uff şu kömür bi bitmedi ne güzel ferah ferah açıktı camlarim kötü kötü kokmaya başladı ufffff

Ben guzel bakiyorum ama sonra rahat birakmiyorlar beni 3 harfler

Ehe. Olmaz o is oyle. Esin annesine himm dur bir dusunelim demez diyemez.
Genel toplum kurallarina aykiri. Esin oyle bir karakterse bunu bilip haraket edeceksin. Adam gelin mi dedi. Aaa o gun icin planimiz vardi unuttunmu hayatim. Suna soz vermistik ayip olur vs... direk atliyacaksin ortama. Mudahale edeceksin. Baktin cok hevesli geri adim atacaksin. Erkekleri yonetmek kolay aslinda. Accik kurallari bilmek lazim.
Birde ay o uzulur mu, bu darilir mi demeyeceksin. Oncelik sen esin bebegin. Caktirmadan lafini soyleyip gececeksin. Insanlar boyle karakterlere daha duyarli davranir.

10 yildir tamamen zit karakter bir koca, tum sulalesi ve 100 lerce muvekkil yonetiyorum. Tecrubelerim saglam yani.

Ayni fikirdeyim. Ilk dogumum sezeryandi uc gun kaynvalidem kaldi sonra kimse kalmadi. Gündüzleri annem geldi gitti. Cok rahattm

Selam kızlar.

Elektrikler yeni geldi.

Ne zor birşeymiş insanın elektriksiz susuz kalması.

Sular da aynı zamanda gitti arka arkaya geldi.

Sabah 10,30 dan beri sefilleri oynuyoruz.

Allah kimseyi susuz elektriksiz bırakmasın.

Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?

Ileriki sayfalarda dr ye gidiyorum diye yazmissin canim guzel haberlerine bekliyoruz bebisin biraz anneyi korkutmak istemistir simdiden nazlaniyolar buyuk ihtimal posizyonundan sebep hissetmiyosundur lutfen dr den sonra bizleri bilgilendir dualrim seninle cnm

Yok cnm gelisir allahin izniyoe benim ilki 3490 2. Si 3480 gr dogdu gayette saglikliydilar buda sanirim asagi yukari o civarlarda dogar sen uzme kendini annesi bebeisin kendini besler buyutur allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…