- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.401
maalesef bizim işyerinde canavar gibi çalışıyor jeneratorler keskemm olmayaydı iyiydi yatış yapardıkHay ben böyle elektriğin
kizlar hic bir msji okuyamadm elektrikler aksama gelcekms.telin sarji bitmesin diye daha yazmiyrm artkaksama grsz ins.
uff cok can sıkıcı aanlatcaklarm vardi ya
nese öptm sizi
afiyetle yiyin canım zamanla daha guzelini yaparsınAcemi işi ilk reçelimizi yaptık oğluşla,biraz yedik malzemeden eksildi galiba :)) azıcık cıvık oldu gibi,ama annem toparlar sonradan dedi umarım öyle olur.Burada hava mis mis,kapı cam balkon açık.tertemiz yaptık evimizi,yemeğimiz yok ama çorbamız var idare ederiz.Burası da pek sessiz bugün,herkesin modemler gitti yada şarjlar bitti anlaşılan :))
Canım aile hekimi varmı yakınlar da gideceğin bebeğin kalp atışlarının dinleyecek onun dışında iş yerin gerginliği bebeği etkiliyor hareketlerini kesinlikle yad açok yorduysan ondan da olabilir ama en yakın zaman da git doktora .
eve gidince tatlı şeyler ye süt iç muz felan ye uzan bakalım belki hareket eder enerjisiz kalmıştır cnm panik yapma doktorunla konusuncada bize hbr ver mutlaka merak ettim
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim.Gidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.
Ben guzel bakiyorumcanım bende şimdi iştim işyerimde kahve saol teklifin için :) ama huyum kurusun elim alışmış illa fincanı ters cevirip kendime fal bakmaya çalışıyorum sallayacak kdr bile yeteneğim yokvarmı aranızda şöle güzel fal bakan
iyi hbrlerle gelirsin inşallah canımm... hbr bekliyoruz...Gidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.
hımm o zmn yarın içim buraya atım sende salla biraz dicektim ama 3 harfli kısmı kötü olmuşş kesin gelirlermi bakarsanBen guzel bakiyorumama sonra rahat birakmiyorlar beni 3 harfler
Geliyorlar gitmiyirlar 2 3 gun rahatsiz ediyorlar hamile olmasaydim bakardm amahımm o zmn yarın içim buraya atım sende salla biraz dicektim ama 3 harfli kısmı kötü olmuşş kesin gelirlermi bakarsan
aman aman canım boşver bakma sonra vicdan azabı cekerim müsallat olursalar sana ben ölesine sallıcak birileri arıyorum masum masumGeliyorlar gitmiyirlar 2 3 gun rahatsiz ediyorlar hamile olmasaydim bakardm ama
Güzel haberlerini bekliyoruz canım .Gidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.
evet bazı sölediklerinde haklısın ama eşime çok kez dedim daha oncede. eve birini davet edeceğimiz zmn once plan yapalım yada banada sor öle davet edelim dedim ama tezcanlı oldugu için konusu acılınca hemen buyrun gelin şu gun diyor o anda. sonra eve gelince tartışıp duruyoruz. yani en azından annesi bigunde biz gelelim kahvaltıya dediğinde geçiştirip müsait oldugumuzda cagırırız bi plan yapalım felan dese eve gelince konusurz belkide müsait bi haftasonu çağırırdık. işte napıcan evlilikte burda başlıo işte iki zıt karakterin sırf sevgi hatrına aynı evde anlaşma savaşı...
Aaa nasil ya ? napiyorlar kii?Geliyorlar gitmiyirlar 2 3 gun rahatsiz ediyorlar hamile olmasaydim bakardm ama
Canım haber bekliyoruz güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum snein içinGidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.
Canim merak etme oglun cok iyidir,pozisyonunu degistirmistir ondandir,baslar yine tekmelereGidiyom doktora kizlar biraz kipilda be oglum.
Ayni fikirdeyim. Ilk dogumum sezeryandi uc gun kaynvalidem kaldi sonra kimse kalmadi. Gündüzleri annem geldi gitti. Cok rahattmiçine atınca daha sinir oluyor insan. ben aylardır bile bşr kere annemin gelmesine tamam dedim aynı şehirde yakın olmamıza rağmen. 3 gün falan kaldı yolladımeşim diyo annen gelsin diye tabi mantıları çiğ börekleri görünce ama daralıyorum ben zaten evde oturmaya alışkın değilim. başkası da evin içinde dolanıp dursa rahatım kaçıyor. telaşe oluyor. hamile hamile hiç kendimi daraltamam diyorum. inş. normal doğum olurda evde insan kalmaz diye düşünüyorum. sakin sakin bakarım ben çocuğuma
Bende normalde var anksiyete. Hamileliktede gel git oluyorBizde de elektrik yoktu geldi kızlar bende hamilelikte anksiyete bozukluğu başladı doktorada gittim çok gerginim gevseywmiyorum nedense bendeki var bu sadece sizde gerginmisinix
Gittin miiiiii .seni merak ediyorumBende cok geriliyorum artik bebeme bile yansidi heralde hic tik yok kac gundur . Nasil gewsicem nasil huzurlu olucam((((((
Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
bnde aynı durumdayım fiziken. eğer ustumde kaban ya da mont varsa gobeğim kapanıyor ve hamile oldugumu anlamıyorlar. arkadan felan bakanda anlamıyor otururkende bol bişey giymişsem anlaşılmıyor çok sivri ve sadece onden cıkan bi göbeğim var. 10 kilo aldım bnde ama kollarım bacaklarım basenlerim aynı gibi oysaki aldım sadece ben farkediyorum. inş bebeğim gelişir içerde vucudum dar oldugundan dolayı zarar gormez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?