2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tabiki öle direk denmezde usulunce hım olabilir aslında c.tesi kontrolumuz var başka bi iş cıkmazsa buyrun gelin yine hbrleşiriz ztn ogune kdr deyip kıvırsa oda olur ama ben pek ikisinin lafının arasına girmek istemiyorum biraz uyanık bi kadın hemen çözüo işi benim kıvırmaya çalıştığımı kesin anlardı o an bişey deseydim. ki annesinin felan gelmesine bişey demedimde cantama almaya gittim bi geldim tamam o zmn dayınlarda gelir ben ararım onları deyince şartaller attı o esnada orda yoktum maalesef napalım ne demişler bazı şeylerin iyisinin yapılmasın için eskisinin yıkılması gerekirmiş belki bir sonrakine daha temkinli davranır bu tartışmamızı dikkate alarak...

dunde kayınvalidem eşimi 3600-3700 civarı dogurmuş ondan bahsediyor eşimde bizimkide en az 3000-3500 olur heralde dedi, oda o kdr olmaz sizinki dio sanki kendi dalyan gibi kadında, alt tarafı 1.60 boylarında. aptalca laf etti saçmaladı resmen... inş ummadığı taş baş yarar

Yavas yavas islersin. Kayinvalide uyaniksa sende olursun. O yillarin anasi/esi. Zamanla boynuz kulagi gecer merak etme.

butun gun kitap okudum,boyama yaptim telim olmek uzereyeken elektirikler geldiii
ben bi gecmise bakip gelip.gerci turkiye genelinde elektrik olmayinca cok dolmamis gecmis:))

Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
yemek veya tatlı bnm kinin hareketine sebep olmuyo. muhasebeciyim ya hesap kitap veya stres yapınca hareketleniyor hemen. ama normalde kendi keyfine göre oynuyor. bende de daha erken haftalarda annemde kalmıştım bşr hafta annem kalptwn dolayı stent fln takıldı yoğun bakım vs. o ara 3 gün hiç yok gibiydi. normalde sürekli hareket etmesine ragmen. en son eşime söledim geldi. çocuk bana tripliymiş adam gelince başladı oynamaya ama en kötü sağlık ocağına gidip kalbi dinle. sürekli endişe ediyorsan o aletten de internetten alabilirisin.
selammm kizlar ,
bebegimin cinsiyeti buyuk ihtimal kiz,
doktor 100de 90 dedi
ben kiz ismi bulamiyorum
1. kizimin ismi zeynep 2. ne olsun bilemedim,
hazirliklara basladinizmi bebek icin yoksa daha erkenmi ben hic bisey yapmadim henüz
ben de ilk dönem giyeceği bişiler almıştım. bugün alt açma, el kuklası kuala aldım. bir de kargo dan yıkanabilir bezlerim gelmiş.

Kızlar burada tam şöyle bi balkonda oturup kahve içme havası var gelsenizee
elektrik yeni geldi. güzel olsaydı ben de teras hayali kurdum ama hem serin hem de jenaratörlermiydi tüm mahallede o ses cam pencere kapadım.

Eklentiler

• IMG_20150331_140654.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20150331_140721.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 94
Elektrikler yok. O zamanda is yok. Bende hanimimla vakit gecirmeye geldim diyen kocacigim Montunu cikarmadan elektrikler geldi. Esimde geri gitti. (Esim haftanin 5 gunu 22 de geliyor)
Simdi bu yapilana adilik denmez mi?

dişi de mi çıkacakmış minnaklarımızınnn :))

Maşallah canım benim büyümüş annesi meleğin ne güzel, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, bak git gide azaliyor inşallah... Dert etme sonucu çok güzel olucak hayırlısıyla...
sagol canm.sende uzme kendini inaniyrm en kisa zamanda Allahin izniyle alcan oglusunu kucagina.cok opuyrm

Mandala diye bir boyama sistemi var. Belki icindeki de budur kitabin. Internette ciktilari da var. Ben cok begenirim bak istersen.
o tarza benzer ama daha cok cicek bocek desenleri var cnm ama sonuc olarak renkler,uyum.stres atma durumlari vs.

eymeennn:)

Kizlar ne olur bilen yada basina gelen warsa bisey deyin uc gundur bebegim kipirdamiyor hic bir belirti yok his yok . Bu normalmi ya cok uzun surdu affedin durmadan cikolu dondurma yiyorum ama yok iste karnimi salladim uyansin diye? ? ?
dr.dan gelince mutlaka yaz cnm merak ediyrz

Kızlar burada tam şöyle bi balkonda oturup kahve içme havası var gelsenizee
hem elektrkler var hem hava guzel uff antalyada bile her yer karanlik yagmurlu

kesinlikle katiliyrm cnm yeri gelince actrmican adamin agzini ben hep derim evde patron bnm sakin bana danismadan bisey yapma.onceleri bazi durumlar oluyodu ama birlikte yasam egitimi sart tabi hala temzlik konusundaki egitimlerimiz devam ediyor evde:))

g
Elektrikler yok. O zamanda is yok. Bende hanimimla vakit gecirmeye geldim diyen kocacigim Montunu cikarmadan elektrikler geldi. Esimde geri gitti. (Esim haftanin 5 gunu 22 de geliyor)
Simdi bu yapilana adilik denmez mi?
gunun en buyuk elektrikzedesi ilan ediyrm seni:)

Son supurge yapisinda ama bak arkamda gexip orda bu kalmis, surayi bir daha gec demeyeceksin diye pazarlik yapti benle.
Pazarligi hosuma gitti ama caktirmadim tabiki

Benim kocam cok hasta olmus yatak dosek yatiyor is yeri de cok gicik izin de vermezler ona icim aciyor resmen

butun gun kitap okudum,boyama yaptim telim olmek uzereyeken elektirikler geldiii
ben bi gecmise bakip gelip.gerci turkiye genelinde elektrik olmayinca cok dolmamis gecmis:))

ben de burda gördüğüm mandala yı merak edip bakmıştım. elektrik gidince eşime çıktı boya kalemi al diyecektim ki tablet ne işe duruyor dedim

tabletin şarj bitene kadar tablette boyama yaptım :) program sketchbook express deseni soluk yapıp üstüne yeni layer açıp boyuyom. bitince desen olan layer ı silicem hem daha masrafsız boyasız bide daha çol renk seçeneği şöyle bi link buldum bol desenli

http://www.mandala-4free.de/en/en-Mandalas-flora.htm

Olsun siz yine de bir gun elde boyayin. Tabletin nimetleri gibi olmayacak belki ama isi n felsefesi elleri kullanmak degil mi!
Belki sonra bir tablo, sofra altligi, yastik kilifi olur.

götüüür benii gittiğin yereee
nerde oturuyodunuz siz canım ? bende devlet memuruyum ammaa velakin eşim den dolayı biyere kımıldayamıyoruz...

Son supurge yapisinda ama bak arkamda gexip orda bu kalmis, surayi bir daha gec demeyeceksin diye pazarlik yapti benle.
Pazarligi hosuma gitti ama caktirmadim tabiki
wuuu cok ii.bnmki supurge yaparken hic mudehale etmiyrm ki artik super yapiyosun,cozdun sen bu olayi hissini veriyrm

Bugun yeterince konusamadim ya. Burda cenem dustu.
Eski resimlere soyle bir bakiyordum da efenim,, el emegim goz nurum 36 beden elbiseme yeniden giremeyecegim biliyorum. Ah emeklerim ah..

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-31-19-31-48-1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…