- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.441
tablet elde yapilana uymazki be canm.o elin kolun az bi boya olsun.yanlis boya,begenme snr geri sileme:)ac alttanda klasik muzigi disarda yagmur,elektriklerde yok mis:))ben de burda gördüğüm mandala yı merak edip bakmıştım. elektrik gidince eşime çıktı boya kalemi al diyecektim ki tablet ne işe duruyor dedim
tabletin şarj bitene kadar tablette boyama yaptım :) program sketchbook express deseni soluk yapıp üstüne yeni layer açıp boyuyom. bitince desen olan layer ı silicemhem daha masrafsız boyasız bide daha çol renk seçeneği şöyle bi link buldum bol desenli
http://www.mandala-4free.de/en/en-Mandalas-flora.htm
rapor alsaya canm dr.gitmedinz mi 1 gun bile dinlese ii gelir.sende yap kocana bi tavuk suyuna corbaBenim kocam cok hasta olmus yatak dosek yatiyoris yeri de cok gicik izin de vermezler ona icim aciyor resmen
wuuu cok ii.bnmki supurge yaparken hic mudehale etmiyrm ki artik super yapiyosun,cozdun sen bu olayi hissini veriyrm
yum gozunu yum hemen:))Bir basak burcu olarak 1 saatte supurdugum evi 15 dakikada bitirmesini yuregim kaldirmiyor.
Dagittigini toplasinda ben dogumdan sonra yaparim yine supurgemi raziyim.
yum gozunu yum hemen:))
bende onu diyorum sen yeterki cikardigini topla.eve bir dolap sistemi yaptrcam her seyi asarak hayal ediyrm.bir tshirt aliyor alttan ustten kalanlari sen dusun onceden hergun elden gecirirdm bide simetri delisiyim bn renkler,katlamalar ayni hizada olcak ayy yazarken yoruldum artik bakmiyrm kapat dolabi ben gormeyim diyrm valla malum yatak hapsine mahkumum ben bu aralar:)
Aa tripliyimdir. Senin dolabinin sorumlulugu sendedir derim. Katlayip kenara koyarim yerlestirmem bile. Ama ottan bir sebeple sinirliysem top yapip atarim dolabina "haha bizim hatunu kizdirmisim benim diye guler gelir"
Cok daginik degildir sagolsun.
Simdilik 2 kisiyiz gozume adam batiyor amaaa 2 aya bir oglus bir koca vay bana vaylar bana.
iste bende onun katladiklarina katlanamiyrm:)
simdi yemekte konustuk bizde esimle.dedimki ben ikinizi birden nasil buyutcem
aman bnm kocam bensiz yapamaz bende onsuz,bu kadar gelisim hareketi bile umit verici:))
Amin insallah :))))Allah bozmasin nazarlardan saklasin sizi de hepimizi de.
Ne kadar elestirsem de, zaman zaman buyuk kavgalar kopsa da, sık sık triplessekte, ben ak o siyah olsada, yingyang iz biz. 10 yil oldu, insan hergun ayri sevebiliyormus esini. Allah basimizdan eksik etmesin.
Olsun siz yine de bir gun elde boyayin. Tabletin nimetleri gibi olmayacak belki ama isi n felsefesi elleri kullanmak degil mi!
Belki sonra bir tablo, sofra altligi, yastik kilifi olur.
tablet elde yapilana uymazki be canm.o elin kolun az bi boya olsun.yanlis boya,begenme snr geri sileme:)ac alttanda klasik muzigi disarda yagmur,elektriklerde yok mis:))
Amin insallah :))))
Bizimde 23.04.2015 de tam 10 senemiz doluyor 10 aylikta evliyiz :))) bizde o kdr zittizki zeytinin bile ben yesilini severim o siyahini ortak noktamiz yok denilcek kdr az bebisimiz gelince en buyuk ortak noktamiz ona duydugumuz sevgi olcak sanirim :))))
Sween markasi canim ora baxsagol canım bakayim. swen nedir?
amiinn cnm Allah sizide nazarlardan korusun.herkese huzur,saglik versin en onemlisiAllah bozmasin nazarlardan saklasin sizi de hepimizi de.
Ne kadar elestirsem de, zaman zaman buyuk kavgalar kopsa da, sık sık triplessekte, ben ak o siyah olsada, yingyang iz biz. 10 yil oldu, insan hergun ayri sevebiliyormus esini. Allah basimizdan eksik etmesin.
ben D&R dn aldim cnm netten sipars et bide 24lu kuru boya hepsi kendi sitesinden hem magazasindan daha uygun fiyatliişte malzemem yoktu bide istanbul yağışlıydı. tablet beleş hobi olduo büyükler için boyama kitabında gözüm artık nasıl alacaksam. anca hastane için dışarı çıkıyorum. bugün nüfus a gidip anca kimliğimi yeniledim.
hep ayni kizlarAa ben siyah o yesil zeytinci.
Bizim insanlara en komik gelen zevk inadimiz yatak odamiz. Tutturdu surgu kapak dolap alinacak ben bagiriyorum mentese kapak olacak. Alisveris savasi kiran kirana geciyor.
Suanki mevcut dolapsa benim kismim mentese kapak, onun kismi benim dolabimin ustune surgu kapak. Insanlar tasarimina kopuyorlar dolabin.
(evimizi yaptirirken bosaniyorduk desem abartmam)
Bende normalde var anksiyete. Hamileliktede gel git oluyor
Senin nasıl oluyo benim hicbiseye tahammülüm yok mutsuzumBende normalde var anksiyete. Hamileliktede gel git oluyor
herşey üstüste geliyo canım malesef artık zorlanıyoruz zaten bide bu olumsuzlukların yarattığı psikolojiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz.benim bebeğimin kafası aşağıda aynı his bendede oluyo canımhergun yeni bi sorun.simdide belime bi agri girdi,bide bogazimda balik kilcigi takili kaldi uff yaa sinir oldum
zaten bebek cok asagida oturunca gobegim resmen bacaklarimin ustunde 15.dak.wc gidiyrm.bi taraftan korkuyrm cikivericek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?