2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tablet elde yapilana uymazki be canm.o elin kolun az bi boya olsun.yanlis boya,begenme snr geri sileme:)ac alttanda klasik muzigi disarda yagmur,elektriklerde yok mis:))

wuuu cok ii.bnmki supurge yaparken hic mudehale etmiyrm ki artik super yapiyosun,cozdun sen bu olayi hissini veriyrm

Bir basak burcu olarak 1 saatte supurdugum evi 15 dakikada bitirmesini yuregim kaldirmiyor.
Dagittigini toplasinda ben dogumdan sonra yaparim yine supurgemi raziyim.

Bir basak burcu olarak 1 saatte supurdugum evi 15 dakikada bitirmesini yuregim kaldirmiyor.
Dagittigini toplasinda ben dogumdan sonra yaparim yine supurgemi raziyim.
yum gozunu yum hemen:))
bende onu diyorum sen yeterki cikardigini topla.eve bir dolap sistemi yaptrcam her seyi asarak hayal ediyrm.bir tshirt aliyor alttan ustten kalanlari sen dusun onceden hergun elden gecirirdm bide simetri delisiyim bn renkler,katlamalar ayni hizada olcak ayy yazarken yoruldum artik bakmiyrm kapat dolabi ben gormeyim diyrm valla malum yatak hapsine mahkumum ben bu aralar:)

Aa tripliyimdir. Senin dolabinin sorumlulugu sendedir derim. Katlayip kenara koyarim yerlestirmem bile. Ama ottan bir sebeple sinirliysem top yapip atarim dolabina "haha bizim hatunu kizdirmisim benim diye guler gelir"
Cok daginik degildir sagolsun.
Simdilik 2 kisiyiz gozume adam batiyor amaaa 2 aya bir oglus bir koca vay bana vaylar bana.

iste bende onun katladiklarina katlanamiyrm:)
simdi yemekte konustuk bizde esimle.dedimki ben ikinizi birden nasil buyutcem
aman bnm kocam bensiz yapamaz bende onsuz,bu kadar gelisim hareketi bile umit verici:))

iste bende onun katladiklarina katlanamiyrm:)
simdi yemekte konustuk bizde esimle.dedimki ben ikinizi birden nasil buyutcem
aman bnm kocam bensiz yapamaz bende onsuz,bu kadar gelisim hareketi bile umit verici:))

Allah bozmasin nazarlardan saklasin sizi de hepimizi de.
Ne kadar elestirsem de, zaman zaman buyuk kavgalar kopsa da, sık sık triplessekte, ben ak o siyah olsada, yingyang iz biz. 10 yil oldu, insan hergun ayri sevebiliyormus esini. Allah basimizdan eksik etmesin.

Amin insallah :))))
Bizimde 23.04.2015 de tam 10 senemiz doluyor 10 aylikta evliyiz :))) bizde o kdr zittizki zeytinin bile ben yesilini severim o siyahini ortak noktamiz yok denilcek kdr az bebisimiz gelince en buyuk ortak noktamiz ona duydugumuz sevgi olcak sanirim :))))

Olsun siz yine de bir gun elde boyayin. Tabletin nimetleri gibi olmayacak belki ama isi n felsefesi elleri kullanmak degil mi!
Belki sonra bir tablo, sofra altligi, yastik kilifi olur.

parmakla ztn aynı keyf olmaz tabletin normal kalem gb kalemi var onunla boyuyorum. ama gene de kurşun kalem boyalarından alıp boyayasım var yazın terasta yayılıp

Eklentiler

• IMG_20150331_191857.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 118
tablet elde yapilana uymazki be canm.o elin kolun az bi boya olsun.yanlis boya,begenme snr geri sileme:)ac alttanda klasik muzigi disarda yagmur,elektriklerde yok mis:))

işte malzemem yoktu bide istanbul yağışlıydı. tablet beleş hobi oldu o büyükler için boyama kitabında gözüm artık nasıl alacaksam. anca hastane için dışarı çıkıyorum. bugün nüfus a gidip anca kimliğimi yeniledim.

Aa ben siyah o yesil zeytinci.

Bizim insanlara en komik gelen zevk inadimiz yatak odamiz. Tutturdu surgu kapak dolap alinacak ben bagiriyorum mentese kapak olacak. Alisveris savasi kiran kirana geciyor.
Suanki mevcut dolapsa benim kismim mentese kapak, onun kismi benim dolabimin ustune surgu kapak. Insanlar tasarimina kopuyorlar dolabin.

(evimizi yaptirirken bosaniyorduk desem abartmam)

amiinn cnm Allah sizide nazarlardan korusun.herkese huzur,saglik versin en onemlisi
bebislerimizde saglkla aramiza katilsin daha cok mutlu olalim ins:)

ben D&R dn aldim cnm netten sipars et bide 24lu kuru boya hepsi kendi sitesinden hem magazasindan daha uygun fiyatli d&r reklaminida yaptim bedavadan

hep ayni kizlar
zaten her seyimiz ortak olsaydi cok skci olurdu.sahsen her dedigime he diyen bi adam hic bir zaman hayallerimi suslemedi:)boyle olmasi daha guzel.bizde 5 yilin sonunda anca evlenebildik bide ayni evde yasadik 3 yil daha evlenmezdikte sanirim ama mahalle baskisi o kadar dayandik:))ama iyiki evlenmisiz be bide ustune bebis daha ne isterim Allahtan:)

hergun yeni bi sorun.simdide belime bi agri girdi,bide bogazimda balik kilcigi takili kaldi uff yaa sinir oldum
zaten bebek cok asagida oturunca gobegim resmen bacaklarimin ustunde 15.dak.wc gidiyrm.bi taraftan korkuyrm cikivericek diye

Selam tüm annelere, bugün kontrolümüz vardı. 1468 gr olmuş oğlum. 30+3 teyiz.

Bu arada eşinizden akşamları sırt, bacak ve ayaklarınıza masaj yaPmasını isteyin, ben başka türlü uyuyamıyorum. Masaj hiç sevmezdim, artık olmazsa olmazım.

İyi akşamlar kızlar bugun hiç giremedim dün gece sabaha kadar diş Ağrısı çektim iyice çürümüş apse olmuş yerleri tırmaladım acıdan en son acile gittik dişci bise yapamam doktorunda yazı getir çekmeme izin verirse çekebilirim dedi bişe yapmadan eve gedik sabaha kadar kıvrandım sonra biraz hafifledi uyuyakalmısım sabah erkenden seker yüklemem vardı ac karnına gittim kanverdim 1 bardak şeketli suyu içtim tekrardan kan verdim ama güzeldi şekerli şekerli iyi geldi:) idrar testi de verdim şekerim normal çıktı ama idrarda mikrop çıktı kanım çok düşük çıktı kan uyusmazlğı da negatif çıktı bişe yokmus yani dişim içinde çekilebilir yazısı verdi antibiyotik içtim şimdilik bise yok agrıdigı an gidip çektirecemi bakalım neler olmus 200 cük msj var okuyalım yavaş yavaş

hergun yeni bi sorun.simdide belime bi agri girdi,bide bogazimda balik kilcigi takili kaldi uff yaa sinir oldum
zaten bebek cok asagida oturunca gobegim resmen bacaklarimin ustunde 15.dak.wc gidiyrm.bi taraftan korkuyrm cikivericek diye
herşey üstüste geliyo canım malesef artık zorlanıyoruz zaten bide bu olumsuzlukların yarattığı psikolojiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz.benim bebeğimin kafası aşağıda aynı his bendede oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…