- 10 Haziran 2009
- 997
- 75
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.461
Uykusuz istahsiz mutsuz umutsuz fena yani. Rabbim kimseye yasatmasinSenin nasıl oluyo benim hicbiseye tahammülüm yok mutsuzum
Gecen 8-3 tu nstye girdigmde 9-6 yidi. Doktor yukselmesinde dedi.dusuk tansiyon onemli değil dediiyi akşamlar herkese
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
sabah aşırı baş dönmesi bulantı kusmayla gittim sağlık ocağına tansiyonum 10-6 çıktı
tuzlu ayran bol sıvı tüketimi yapıyorum ama hala başım dönüyor midem bulanıyor..kalp hızı artıyor arada sanki bayılacak gibiyim...
bu aylarda normal mi acaba..
bugün doktorda 10-6çıktı canım benimde okadar etkilemedi beni hemşire normal dedi.tansiyonunu takip et ama düzenli aralıklarla ölçmek gerekiyo.inşallah düzene girer canım çok geçmiş olsuniyi akşamlar herkese
sabah aşırı baş dönmesi bulantı kusmayla gittim sağlık ocağına tansiyonum 10-6 çıktı
tuzlu ayran bol sıvı tüketimi yapıyorum ama hala başım dönüyor midem bulanıyor..kalp hızı artıyor arada sanki bayılacak gibiyim...
boğum boğum benimde oluyo ya çok komik görünüyoGeçmiş olsun canım, benimde daha 2 gün önce oldu yattığım yerde öyle bi başım döndü ki duvarlar üstüme yıkılacak sandım, tansiyonum 9a 5 çıktı, bol tuzlu ayran içtim 15 dk da yükseldi, normal galiba bu aralarbenimde bacağımda şişlikler başladı, çorap yeri boğum boğum oluyo yaşlı teyzelerinki gibi )
haftasonundan beri aynı durumdayım dişçiye gitmek istemiyorum ama dişlerim mahvolmuş durumda..resmen ufak ufak kırılıyo çürükler almış başını gidiyo agrı uyutmuyo..dayanabilirsen dogumdan sonra halledicem..şimdilik karanfil yagı iş görüyo..İyi akşamlar kızlar bugun hiç giremedim dün gece sabaha kadar diş Ağrısı çektim iyice çürümüş apse olmuş yerleri tırmaladım acıdan en son acile gittik dişci bise yapamam doktorunda yazı getir çekmeme izin verirse çekebilirim dedi bişe yapmadan eve gedik sabaha kadar kıvrandım sonra biraz hafifledi uyuyakalmısım sabah erkenden seker yüklemem vardı ac karnına gittim kanverdim 1 bardak şeketli suyu içtim tekrardan kan verdim ama güzeldi şekerli şekerli iyi geldi:) idrar testi de verdim şekerim normal çıktı ama idrarda mikrop çıktı kanım çok düşük çıktı kan uyusmazlğı da negatif çıktı bişe yokmus yani dişim içinde çekilebilir yazısı verdi antibiyotik içtim şimdilik bise yok agrıdigı an gidip çektirecemi bakalım neler olmus 200 cük msj var okuyalım yavaş yavaş
son aylarda neye benzicez bakalımboğum boğum benimde oluyo ya çok komik görünüyobacaklarım bi tık şişmişti zaten demekki artık böyle takılcam
kusmanı tavsiye ederim başka türlü gecmiyoKızlar midem çok yanıyo kusacak gibi oluyorum ne yapmalıyım(
ayy sorma canım ya bende çok evham yaptım bugün elektrikler ha gitti ha gidecek diye bide eşim nöbetçi bugün evde yalnızım nasıl sabah olur bilmiyorum sabah da işe gitcem umarım uyuyabilirimİyi geceler kızlar..kabus gibi bi gündü..akşam 9 gibi geldi elektrikler..hamilelik beni nasıl evhamlı bi insan yapmış inanamadım..elektrik yok net yok telefon hatları çekmiyo..trafik birbirine girmiş aklıma gelmeyen komplo teorisi kalmadı resmen..belirsizlik ne kötü şey..sonra düşündüm yanı başımızda suriye yemen aynı seyleri yaşıyor yıllardır..mahrumiyet kötü şey vesselam..
haftasonundan beri aynı durumdayım dişçiye gitmek istemiyorum ama dişlerim mahvolmuş durumda..resmen ufak ufak kırılıyo çürükler almış başını gidiyo agrı uyutmuyo..dayanabilirsen dogumdan sonra halledicem..şimdilik karanfil yagı iş görüyo..
johanna basford pdf diye görsellerde aratınca bir ton resim çıktı. boya boya bitmez bunlar uzun vadeli yatırım. o ldr boyayınca kıyamaz insan çerçeveletip asmak lazım. evw uyumlu renktonu seçelim yapakenben D&R dn aldim cnm netten sipars et bide 24lu kuru boya hepsi kendi sitesinden hem magazasindan daha uygun fiyatlid&r reklaminida yaptim bedavadan
oh maş. bende aksilik olmazsa inşallah yarın gideceğim bakalım ne durumda. ben de bu ara gece yatamıyorum dön dur yastıklara sarıl. yatak yastık dolu belime bacama kafama bir de 2. tetanoz u oldum dün sağ kolum ağrıyo resmenSelam tüm annelere, bugün kontrolümüz vardı. 1468 gr olmuş oğlum. 30+3 teyiz.
Bu arada eşinizden akşamları sırt, bacak ve ayaklarınıza masaj yaPmasını isteyin, ben başka türlü uyuyamıyorum. Masaj hiç sevmezdim, artık olmazsa olmazım.
2 gündür bende de ilk dönemdeki gb yemek seçiciliği başladı. gerçi 2 gündür sabahları börekçiden yarım porsiyon kol böreği götürüyorum söylwmwai ayıp o dokunuyor sanırım.Kızlar midem çok yanıyo kusacak gibi oluyorum ne yapmalıyım(
Inşallah sağlıkla geçer bu zamanlar cnm yaherşey üstüste geliyo canım malesef artık zorlanıyoruz zaten bide bu olumsuzlukların yarattığı psikolojiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz.benim bebeğimin kafası aşağıda aynı his bendede oluyo canım
Kızlar midem çok yanıyo kusacak gibi oluyorum ne yapmalıyım(
Bnm tansiyon hep 10 6 dr Ve bnde negatf hic bir etki olmaz sanrm bunye alisti.normali 12 8 olursa başıma ağrılar girer.zatn gebelikte tansiyonun yüksek olmasıNdansa düşük olması daha iyiiyi akşamlar herkese
İyi geceler kızlar..kabus gibi bi gündü..akşam 9 gibi geldi elektrikler..hamilelik beni nasıl evhamlı bi insan yapmış inanamadım..elektrik yok net yok telefon hatları çekmiyo..trafik birbirine girmiş aklıma gelmeyen komplo teorisi kalmadı resmen..belirsizlik ne kötü şey..sonra düşündüm yanı başımızda suriye yemen aynı seyleri yaşıyor yıllardır..mahrumiyet kötü şey vesselam..
haftasonundan beri aynı durumdayım dişçiye gitmek istemiyorum ama dişlerim mahvolmuş durumda..resmen ufak ufak kırılıyo çürükler almış başını gidiyo agrı uyutmuyo..dayanabilirsen dogumdan sonra halledicem..şimdilik karanfil yagı iş görüyo..
çok desen var seçmek çok zor olsa gerek. heves ettim bakim bende kitabanazperver hatta bn sayfalardan birini kızımin odasına boyamayi düşünüyorum:)
Bnde kitap olarak aldm ki saklayabileyim hosuma gitti valla:))hevesimi alim biraz,zatn çocukluktan beri çok severim bole işleri:))
bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuançok desen var seçmek çok zor olsa gerek. heves ettim bakim bende kitaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?