2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
iyi akşamlar herkese
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
sabah aşırı baş dönmesi bulantı kusmayla gittim sağlık ocağına tansiyonum 10-6 çıktı
tuzlu ayran bol sıvı tüketimi yapıyorum ama hala başım dönüyor midem bulanıyor..kalp hızı artıyor arada sanki bayılacak gibiyim...
bu aylarda normal mi acaba..

Geçmiş olsun canım, benimde daha 2 gün önce oldu yattığım yerde öyle bi başım döndü ki duvarlar üstüme yıkılacak sandım, tansiyonum 9a 5 çıktı, bol tuzlu ayran içtim 15 dk da yükseldi, normal galiba bu aralar benimde bacağımda şişlikler başladı, çorap yeri boğum boğum oluyo yaşlı teyzelerinki gibi )

Gecen 8-3 tu nstye girdigmde 9-6 yidi. Doktor yukselmesinde dedi.dusuk tansiyon onemli değil dedi

bugün doktorda 10-6çıktı canım benimde okadar etkilemedi beni hemşire normal dedi.tansiyonunu takip et ama düzenli aralıklarla ölçmek gerekiyo.inşallah düzene girer canım çok geçmiş olsun

boğum boğum benimde oluyo ya çok komik görünüyobacaklarım bi tık şişmişti zaten demekki artık böyle takılcam

İyi geceler kızlar..kabus gibi bi gündü..akşam 9 gibi geldi elektrikler..hamilelik beni nasıl evhamlı bi insan yapmış inanamadım..elektrik yok net yok telefon hatları çekmiyo..trafik birbirine girmiş aklıma gelmeyen komplo teorisi kalmadı resmen..belirsizlik ne kötü şey..sonra düşündüm yanı başımızda suriye yemen aynı seyleri yaşıyor yıllardır..mahrumiyet kötü şey vesselam..
haftasonundan beri aynı durumdayım dişçiye gitmek istemiyorum ama dişlerim mahvolmuş durumda..resmen ufak ufak kırılıyo çürükler almış başını gidiyo agrı uyutmuyo..dayanabilirsen dogumdan sonra halledicem..şimdilik karanfil yagı iş görüyo..

ayy sorma canım ya bende çok evham yaptım bugün elektrikler ha gitti ha gidecek diye bide eşim nöbetçi bugün evde yalnızım nasıl sabah olur bilmiyorum sabah da işe gitcem umarım uyuyabilirim

ben D&R dn aldim cnm netten sipars et bide 24lu kuru boya hepsi kendi sitesinden hem magazasindan daha uygun fiyatli d&r reklaminida yaptim bedavadan
johanna basford pdf diye görsellerde aratınca bir ton resim çıktı. boya boya bitmez bunlar uzun vadeli yatırım. o ldr boyayınca kıyamaz insan çerçeveletip asmak lazım. evw uyumlu renktonu seçelim yapaken

oh maş. bende aksilik olmazsa inşallah yarın gideceğim bakalım ne durumda. ben de bu ara gece yatamıyorum dön dur yastıklara sarıl. yatak yastık dolu belime bacama kafama bir de 2. tetanoz u oldum dün sağ kolum ağrıyo resmen

Kızlar midem çok yanıyo kusacak gibi oluyorum ne yapmalıyım(
2 gündür bende de ilk dönemdeki gb yemek seçiciliği başladı. gerçi 2 gündür sabahları börekçiden yarım porsiyon kol böreği götürüyorum söylwmwai ayıp o dokunuyor sanırım.

saat olmuş kaç ben kalkıp bulgurla yeşil mercimek yaptım. vitamin olsun hem yoğurt yememe vesile olur yoksa hiç yiyemiyorum
bir de bulgur a kimyon u fazla attım sanırım gazı alması için yemeklere ne kdr atmak yeterli oluyor bilgisi olan varsa yazarsa çok makbule geçer.

Inşallah sağlıkla geçer bu zamanlar cnm ya
bebis kasiklarimda cok ağırlık yapmaya başladı bazen hareketleri bile agri yapiyor bu da beni korkutuyor

Bnm tansiyon hep 10 6 dr Ve bnde negatf hic bir etki olmaz sanrm bunye alisti.normali 12 8 olursa başıma ağrılar girer.zatn gebelikte tansiyonun yüksek olmasıNdansa düşük olması daha iyi

nazperver hatta bn sayfalardan birini kızımin odasına boyamayi düşünüyorum:)
Bnde kitap olarak aldm ki saklayabileyim hosuma gitti valla:))hevesimi alim biraz,zatn çocukluktan beri çok severim bole işleri:))

Denemediğim şey kalmadı mahvolmuş diş çektirmekten baßka çare yok yine başladı ağrısı kulağima vuruyo resmen ya ay yok gifip çektirim kurtulim şundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…