2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
masallah yıne cenenız dusmus oku oku bu saate kadar uyumadımınadına tum mesajlar okuyacam dedım ve su saatte bıttı .Bı dıyetsene gıttım kadın o kadar kepeklı ekmek ,sut yazdıkı bana onları tuketsem 100 kılo olurum her halde,bı de dıyetmıs adı ne bıcım seyse

Gunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?

Gunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?

Ben de seni merak ediyodum canimtansiyona dikkat et tuzu azalt maden suyu iviyorsan kesinlikle birak.rahat ol stres yapma

günaydın canım bk bebeğin iyiymiş önemli olan bu tansiyonunu nasıl kontrol altında tutacağını biliyosun sen. neler yükseltiyorsa onlardan uzak durmalısın. tabi beslenmein dışında stres de etkili. doktoruna rica etseydin keşke en azından bu haftaiçi için rapor verseydi de tansiyonun düzelseydi biraz stresten uzak kalsaydın

Bu arada herkese günaydınlar Dün ssabah "eşimi yollayayım gelicem" dedim, elektirikler gitti gelemedim ya la
Ay ben napıcam, kendime sinir oluyorum gece bi kalkıyorum sırtüstü yatmışım hiç de tekme atmıyo rrahatsız olmuyo heralde bebişko bi de ben ne yesem gaz yapıyo. gaz sancı yapmıyo allahtan da çok gazlı bi insan oldum kendimden iğrendim bebeğim de böyle olmaz umarım. hamilelikte böyle oldum ben yaa uff

Ben de seni merak ediyodum canimtansiyona dikkat et tuzu azalt maden suyu iviyorsan kesinlikle birak.rahat ol stres yapma

canım ne yaptın doktora gittin mi ? sonucu merak ettim burda okudum da..

günaydın

Yuksek tansiyon we stres sebebiyle bebek esinden ayriliyor we rahimde öluyormus beni bu cok endiselendirdi harekette etmeyince.. gelisimi uc dört gun geri kalmis yawrum ne kadar etkilenmis. tuza suya dikkat ediyorum da bu sinir we stresle basa cikamadim , iste sızde dikkat edin ise guce kaynanaya kocaya kizip bebeginizi uzmeyin

aman gözünü seveyim lütfen dikkat et. gözünü kapa görme, kulağını tıka duyma. bebeğinden önemli değil hiçkimse.

Canim ben de basta yan yatiyorum sonra bi bakiyorum sirt ustu donmusum en rahat sirt ustu oluyo bende bebis vuruyo rahatsiz mi oluyo ki simdi aklima takildi

Ben hala sirt ustu yatiyorum. Ebe sen nasil rahat ediyorsa olur, bebek zaten seni rahatsiz eder. Illa sola yatacaksin diye bir sey yok dedi daha pazartesi.

Gaz bende de oluyor. Bak oglum simdiden ogren bu ilk egitimimiz gaz boyle cikarilir icinde tutulmaz diyr anlatiyorum. Tabiki etrafta kimse yokken

Cok gecmis olsun. Allah o korkuyu yasatmasin bir daha.
Demekki bir boka yaramiyormus sinirlenmek uzulmek. Rapor alamadigina gore sende seni strese sokan seylere bosver. 3 haftacik uzun bir sure kendine ve bebegine cok dikkat et.
O uyuz insanlari bosver biz ve en cok bebisin seviyoruz seni

gunaydın kızlar
bugun yine tartıldım 24martta 54,600 felandım bugun 54,900 cıktım oysaki ben daha fazla bekliyordum bebeğimde buyumuştur diyerek. inş 300 gr direk bebeğe gitmiştir en azından 200ü. 2gun snra kontrolümüz var bebeğe faydalı ne yesem kardır artık kiloyu takmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…