2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim bnde ilk sana baktım merak ettim dunden beri durumunu. çok şükür bebeğin hala seninleyse telafiside vardır demekki bol bol düzenli beslen sakin olmaya çalış bitki cayları felan iç abartmadıkca zararı yok hatta normal çay yerine bitki çayı için diyorlar. sana diyorum ama bende bu ara terelelliyim cinlerim tepemde sürekli sabır çekiyorum

ay keşke elimizde olsa da hiç sinir stres yaşamasak
bazen ben de aşırılar aşırısı stres yapıyorum ağlıyorum çatlıycak gibi. ama fındık kurdum içerde daha beter hareketleniyo. değişik. kuzum yaa kıyamam öyle veriyo tepkisini heralde
Rabbim yardımcımız olsun.. kaynana derdinden, iş stresinden, koca kavgasından uzak tutsun bizi

bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuan
canım linkini bi atarmısın? Bu ara uğraş arıyorum D kendime :)

Canım keyfi deil ki senin ve bebeğinin sağlığı için o raporu Alman lazım, niye utanıyorsun kiiii
sorma canım kendimden diğsinir oldum :))) nerde tenha bulsam patlatıyorum ))

canım haftada 200-400 arası normalmiş 7. Ayda, bence sen tm ideal almışsın 300 gr çok iyi nie stres yaptın ki?

günaydın kızlar,
11:45 te randevum saati erken kurmuşum uyandım boşa uyuyamamda şimdi

bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuan

boya kalemlerinide unutma. stresi alır gb geldi bana bu hobi.

ben de istiyom o diyetten

Uyudum kabusla uyandım annelerin hakkı gerçekten ödenmezmis şimdi daha iyi anladım psikoloji fizyolojisi herseyi başka başka bu hamileliğin
herife diyom anayım bn ana sen anlamazsın diye ortalarda gezmem yakındır
neydi o köpük dalgaları siz anlayamazsınız

Gunaydin anneler ve minik yavruslari
Kimse uyanmadimi acep hic gunaydin msji goremedimde??

ben kalktım ve çok acıkmışım ya

iş yerin ücretsiz izne izin verir mi? ben uzak yol gidemeyince 15 ocaktan beri ücretsiz izin gibi gitmiyorum. bir ara yerime alınan elemana iş göstermeye gittim. sonra da uzaktan bağlantı ve telefonla iş gösterdim. bakalım bu bi kaç hafta içinde raporumu alıp götüreceğim inş.
ama stres yapma. başta bn sinirleniyordum şimdi adamı sinir etsem de kendi kendine bağrınıyo alıyom elime örgü, kitap bi uğraş cvp bile vermiyom şekerim tansiyonum oynuyo sonra hiç kendime zarar veremem.
relaks takıl yani..

Günaydın kızlar
Pes ettim artik okuyamiyorum tüm sayfaları arada göz atabiliyorum o kadar.azonce Uyandık ve ruyamizi paylaşmak istedik sözle.meleğim kucagimda emziriyorum,rüyada bile öyle güzel kokuyor aldım o kokuyu resmen Rabbim hepimize yasatsin o duyguyu hayırlı vaktinde ins

Ac kalma canimm ye biseyler de bebisin doysun:))

Canım benim tansiyonum düşük aç karna 9 a6 tok karna 10 a 6 çıktı düşük çıkması yüksek çıkmaısndna iyi canım.Ama bir etkisi yok.

Canımm korkulan gibi çıkmamış çok şükür onun dışında Rapor konusunda neden çekiniyorsun ki sonuçda bebeğin senin sağlığın söz konusu .Papatya ıhlamur çayı iç seni rahatlacak mutlu edecek şeyleri ye mesala ben muz yediğimiz zaman kendimi çok mutlu hissediyorum.Lavanta yağı Lavanta kokusu da rahatlatıyormuş bunları dene ..
Bunun dışında canım ben iş yerinde ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanda servis sorunum çıktı yeni gelen insan kaynakları kendi grubunu oluşturmak için bana tazmnat teklifi etti kendi müdürmle aram kötü oldu çok büyük stres geçirdim bu sırada bol bol dua ettim boll bol süreler okudum hergün servisdeyken boş vaktin de sürek oku dua oku allahın esmalarını çek hamileken çekilecekler var...
Buda çok güzel bir şekilde rahatlattı beni canımmm ...

gecen ay bi anda kilo alınca hep öle gidicek sandım ama haftaya vurunca banada normal geldi sonradan dusundum aynen haklısın her hafta 250-300 gr alsam ayda en az 1-1.5 kilo eder

gunayin kizlar
inanamiyrm gece 2 kez wc ye kalktim :)ama artik saga sola donmem o kadar zorlastiki anlatamam son 1 haftadr hareketlerim agirlasti.bide ben sola yatinca benim kizim durmadan tepikliyor,saga yatinca tik yok ki bnm bobreklerden dolayi saga yatmamam daha mantikli ama acaba solda rahatsiz mi oluyorda kipir kipir?
herpinize guzel birgun olsun ins

yakınlarımda olsan yapabilirdim sana. çok severim ama eşim yemiyor koca borcam kalıyor diye de çok sık yapamıyorum.
ooo sen her canın istediğinde yap tatlım, kargoyla gönder :) eşinin hakkı olan kısımları ben yerim :)

cnm dualarım seninle, inş tüm anneler sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza..

iyi bari minnosun iyiymis sabah ilk sen aklima geldin.yapma tatlim kuzucunu dusun bak nasil etkiliyor onu.rapor neden almak istemiyrsun cok ciddi bir sey yoksa al bence

bende hayatimdadogru duzgun gaz cikaramazdim esimin yaninda dahi ne bilim aliskanlik iste ama son zamanlarda eger cikaramzsam dunyam karariyor valla:)sanci yapiyor bide bende,hiicc umrumda degil nerde olursa olsun bebisim rahatliyor sanki:)) ama evet bnmde cogu zaman kendimden huylandigim dogrudur:)

Günaydın canım bizde seni merak ediyorduk,dikkat et kendine biraz daha bebeğini düşün sakin kalmaya çalış

haay deli kız :) ayyy ben eşimin yanında hiç yapamam, çok utanırım, o da yapmasın sevmem öyle , yazık geçenlerde bi kaçırdı kazara özür dileyip durdu ayy çok utandım diye diye, ama sen sıkılma çıkar gazını diyor.. bende de var gaz sıkıntısı, eşim yanımda olduğu zaman gazımı tuta tuta davul gibi oluyor karnım :)

gunaydın kızlar nısan bıtsede mayıs gelse ,ne guzel olurduDıyetsen yuzunden sabahtan kalktım artık hergun sabah 10 da kahvaltı yapmam gerekıyormus ,rahat uyutmuyacak bu kadın benıBı de aranızda Medıpol Kosuyoluna gıden varmı kızlar ,dogum fıyatları gayet uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…