- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.501
canım benim bnde ilk sana baktım merak ettim dunden beri durumunu. çok şükür bebeğin hala seninleyse telafiside vardır demekki bol bol düzenli beslen sakin olmaya çalış bitki cayları felan iç abartmadıkca zararı yok hatta normal çay yerine bitki çayı için diyorlar. sana diyorum ama bende bu ara terelelliyim cinlerim tepemde sürekli sabır çekiyorumYuksek tansiyon we stres sebebiyle bebek esinden ayriliyor we rahimde öluyormus beni bu cok endiselendirdi harekette etmeyince.. gelisimi uc dört gun geri kalmis yawrum ne kadar etkilenmis. tuza suya dikkat ediyorum da bu sinir we stresle basa cikamadim , iste sızde dikkat edin ise guce kaynanaya kocaya kizip bebeginizi uzmeyin
canım linkini bi atarmısın? Bu ara uğraş arıyorum D kendime :)bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuan
Canım keyfi deil ki senin ve bebeğinin sağlığı için o raporu Alman lazım, niye utanıyorsun kiiiiGunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?
sorma canım kendimden diğsinir oldum :))) nerde tenha bulsam patlatıyorumBu arada herkese günaydınlarDün ssabah "eşimi yollayayım gelicem" dedim, elektirikler gitti gelemedim ya la
Ay ben napıcam, kendime sinir oluyorumgece bi kalkıyorum sırtüstü yatmışım hiç de tekme atmıyo rrahatsız olmuyo heralde bebişko bi de ben ne yesem gaz yapıyo. gaz sancı yapmıyo allahtan da çok gazlı bi insan oldum kendimden iğrendim bebeğim de böyle olmaz umarım. hamilelikte böyle oldum ben yaa uff
canım haftada 200-400 arası normalmiş 7. Ayda, bence sen tm ideal almışsın 300 gr çok iyi nie stres yaptın ki?gunaydın kızlar
bugun yine tartıldım 24martta 54,600 felandım bugun 54,900 cıktım oysaki ben daha fazla bekliyordum bebeğimde buyumuştur diyerek. inş 300 gr direk bebeğe gitmiştir en azından 200ü. 2gun snra kontrolümüz var bebeğe faydalı ne yesem kardır artık kiloyu takmıcam.
bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuan
ben de istiyom o diyettenmasallah yıne cenenız dusmus oku oku bu saate kadar uyumadımınadına tum mesajlar okuyacam dedım ve su saatte bıttı .Bı dıyetsene gıttım kadın o kadar kepeklı ekmek ,sut yazdıkı bana onları tuketsem 100 kılo olurum her halde,bı de dıyetmıs adı ne bıcım seyse
herife diyom anayım bn ana sen anlamazsın diye ortalarda gezmem yakındırUyudum kabusla uyandım annelerin hakkı gerçekten ödenmezmis şimdi daha iyi anladım psikoloji fizyolojisi herseyi başka başka bu hamileliğin
Gunaydin anneler ve minik yavruslari
Kimse uyanmadimi acep hic gunaydin msji goremedimde??
iş yerin ücretsiz izne izin verir mi? ben uzak yol gidemeyince 15 ocaktan beri ücretsiz izin gibi gitmiyorum. bir ara yerime alınan elemana iş göstermeye gittim. sonra da uzaktan bağlantı ve telefonla iş gösterdim. bakalım bu bi kaç hafta içinde raporumu alıp götüreceğim inş.Gunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?
Ac kalma canimm ye biseyler de bebisin doysun:))günaydın kızlar,
11:45 te randevum saati erken kurmuşum uyandım boşa uyuyamamda şimdi
boya kalemlerinide unutma. stresi alır gb geldi bana bu hobi.
ben de istiyom o diyetten
herife diyom anayım bn ana sen anlamazsın diye ortalarda gezmem yakındır
neydi o köpük dalgaları siz anlayamazsınız
ben kalktım ve çok acıkmışım ya
iş yerin ücretsiz izne izin verir mi? ben uzak yol gidemeyince 15 ocaktan beri ücretsiz izin gibi gitmiyorum. bir ara yerime alınan elemana iş göstermeye gittim. sonra da uzaktan bağlantı ve telefonla iş gösterdim. bakalım bu bi kaç hafta içinde raporumu alıp götüreceğim inş.
ama stres yapma. başta bn sinirleniyordum şimdi adamı sinir etsem de kendi kendine bağrınıyo alıyom elime örgü, kitap bi uğraş cvp bile vermiyomşekerim tansiyonum oynuyo sonra hiç kendime zarar veremem.
relaks takıl yani..
Canım benim tansiyonum düşük aç karna 9 a6 tok karna 10 a 6 çıktı düşük çıkması yüksek çıkmaısndna iyi canım.Ama bir etkisi yok.iyi akşamlar herkese
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
sabah aşırı baş dönmesi bulantı kusmayla gittim sağlık ocağına tansiyonum 10-6 çıktı
tuzlu ayran bol sıvı tüketimi yapıyorum ama hala başım dönüyor midem bulanıyor..kalp hızı artıyor arada sanki bayılacak gibiyim...
bu aylarda normal mi acaba..
Gunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?
en son stok yoktu orda ben gittim 20 liraya aldm :/bende heveslendim valla :) kitapyurdunda 12tl . almakla almamak arasındayım şuan
gecen ay bi anda kilo alınca hep öle gidicek sandım ama haftaya vurunca banada normal geldi sonradan dusundum aynen haklısın her hafta 250-300 gr alsam ayda en az 1-1.5 kilo edercanım linkini bi atarmısın? Bu ara uğraş arıyorum D kendime :)
Canım keyfi deil ki senin ve bebeğinin sağlığı için o raporu Alman lazım, niye utanıyorsun kiiii
sorma canım kendimden diğsinir oldum :))) nerde tenha bulsam patlatıyorum))
canım haftada 200-400 arası normalmiş 7. Ayda, bence sen tm ideal almışsın 300 gr çok iyi nie stres yaptın ki?
ooo sen her canın istediğinde yap tatlım, kargoyla gönder :) eşinin hakkı olan kısımları ben yerim :)yakınlarımda olsan yapabilirdim sana. çok severim ama eşim yemiyor koca borcam kalıyor diye de çok sık yapamıyorum.
cnm dualarım seninle, inş tüm anneler sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza..Selam kızlar kontrolden geldim bebeğim 1500 kg olmuş ama gelişimi sıkıntılı bu yüzden pazartesi günü renkli doppler istedi doktorum bebek de ters duruyormuş böyle olursa riske girilmez sezeryan olursun dedi bana dua edin ne olur.
Mevlut okutacagim. dis misiri patlatmaya varim. Nasipse bu sene kurbani oglumuz icin kesecegiz.
cnm zaten çocuk doğunca bir akik kurbanı kesilir, durumun müsaitse 2 tane kes, hem kurban için hem oğlun için..
cnm vazelin bir petrol türevi, bu aşamada sürme istersen, ben mustela kullanıyorum tavsiye ederim, internette uygun fiyata da bulabilirsin..Aynen bende hastayim ona :)))
Onunda hanimi bizimle ayni ayinda hamile oglanmis...
Aynen bende saga sola yayilmiyorum arkadan belli degil gebisligim...
Vucudum ayni bi gobis bide zaten normalde benden once giden memislerim vardi onlar dahada sisti iste...
Esim gecen dio yan don bakayim
Hah tmm gobis memisleri gecmis hamile sin...
Hadi ya dedim kac aylik...
Nereme aldim 10 kilo belli diil yuzum ayni zayif...
Tomb raider der oglumla yegenim bana ayni tip vucud dudaklar saclar...
Tomb Raider dogurup yine fit olacak yakindaaaa...
tomb raider ım cnm en son durumun ne oldu :), mr sonucun belli oldu mu, şevket hocaya ben de hastayım bu arada, ekip hakkaten başarılı
Neyse...
SirriEyvan
Yagimi degistirmem lazim demek anladim...
Olmadi vazelin alir surerim
ayyy ne güzel, allahım daim etsin birlikteliğinizi, ben de 23 nisanda doğdum, bu sene aynı gün bayağı büyük bir kutlama yapıcaz desene :))) valla biz de eşimle nasıl anlaşıyoruz bilmem, o kadar zıttız ki, evde ikimizin de peyniri zeytini ayrıdır, 2 tane şey varsa ortada birini o beğenir, diğerini ben..bakalım ömür nasıl geçecek böyle...Amin insallah :))))
Bizimde 23.04.2015 de tam 10 senemiz doluyor 10 aylikta evliyiz :))) bizde o kdr zittizki zeytinin bile ben yesilini severim o siyahini ortak noktamiz yok denilcek kdr az bebisimiz gelince en buyuk ortak noktamiz ona duydugumuz sevgi olcak sanirim :))))
cnm çok geçmiş olsun, çok merak ettim seni okurken yazdıklarını, allahım göstermesin bi daha, demek ki sen de bizler de dersimizi çıkardık burdan, "dont worry be happy" :)Yuksek tansiyon we stres sebebiyle bebek esinden ayriliyor we rahimde öluyormus beni bu cok endiselendirdi harekette etmeyince.. gelisimi uc dört gun geri kalmis yawrum ne kadar etkilenmis. tuza suya dikkat ediyorum da bu sinir we stresle basa cikamadim , iste sızde dikkat edin ise guce kaynanaya kocaya kizip bebeginizi uzmeyin
iyi bari minnosun iyiymis sabah ilk sen aklima geldin.yapma tatlim kuzucunu dusun bak nasil etkiliyor onu.rapor neden almak istemiyrsun cok ciddi bir sey yoksa al benceGunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?
bende hayatimdadogru duzgun gaz cikaramazdim esimin yaninda dahi ne bilim aliskanlik iste ama son zamanlarda eger cikaramzsam dunyam karariyor valla:)sanci yapiyor bide bende,hiicc umrumda degil nerde olursa olsun bebisim rahatliyor sanki:)) ama evet bnmde cogu zaman kendimden huylandigim dogrudur:)Bu arada herkese günaydınlarDün ssabah "eşimi yollayayım gelicem" dedim, elektirikler gitti gelemedim ya la
Ay ben napıcam, kendime sinir oluyorumgece bi kalkıyorum sırtüstü yatmışım hiç de tekme atmıyo rrahatsız olmuyo heralde bebişko bi de ben ne yesem gaz yapıyo. gaz sancı yapmıyo allahtan da çok gazlı bi insan oldum kendimden iğrendim bebeğim de böyle olmaz umarım. hamilelikte böyle oldum ben yaa uff
Günaydın canım bizde seni merak ediyorduk,dikkat et kendine biraz daha bebeğini düşün sakin kalmaya çalışGunaydin kizlar uc gundur asiri stresten tansiyonum cikmis buda bebegi etkilemis hic hareket etmiyodu usg de bile . Bu kadar stres we tansiyon iyi degil diyo dr. Ama ne yapabilirim . Raporda isteyemedim cok cekiniyorum boyle biseyler istemekten 3 hafta kadar dayanabilsem hemen ayrilcam izine ama bir gun bile tahammulum yokki?
haay deli kız :) ayyy ben eşimin yanında hiç yapamam, çok utanırım, o da yapmasın sevmem öyle , yazık geçenlerde bi kaçırdı kazara özür dileyip durdu ayy çok utandım diye diye, ama sen sıkılma çıkar gazını diyor.. bende de var gaz sıkıntısı, eşim yanımda olduğu zaman gazımı tuta tuta davul gibi oluyor karnım :)iyi bari minnosun iyiymis sabah ilk sen aklima geldin.yapma tatlim kuzucunu dusun bak nasil etkiliyor onu.rapor neden almak istemiyrsun cok ciddi bir sey yoksa al bence
bende hayatimdadogru duzgun gaz cikaramazdim esimin yaninda dahi ne bilim aliskanlik iste ama son zamanlarda eger cikaramzsam dunyam karariyor valla:)sanci yapiyor bide bende,hiicc umrumda degil nerde olursa olsun bebisim rahatliyor sanki:)) ama evet bnmde cogu zaman kendimden huylandigim dogrudur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?