- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.521
aynen canım kafasının aşağıda olmasından kaynaklıymış bu ağrılar bebek hareket ettikçe kafası baskı yapıyomuş.bazen öyle canımı acıtıyoki ağlayasım geliyo..neyseki yatıyoruz ikimizde.banada heyet raporu verdi doktorum doğum iznime kadar.Inşallah sağlıkla geçer bu zamanlar cnm ya
bebis kasiklarimda cok ağırlık yapmaya başladı bazen hareketleri bile agri yapiyor bu da beni korkutuyor
gunaydın kızlar nısan bıtsede mayıs gelse ,ne guzel olurduDıyetsen yuzunden sabahtan kalktım artık hergun sabah 10 da kahvaltı yapmam gerekıyormus ,rahat uyutmuyacak bu kadın benı Bı de aranızda Medıpol Kosuyoluna gıden varmı kızlar ,dogum fıyatları gayet uygun
aman gözünü seveyim lütfen dikkat et. gözünü kapa görme, kulağını tıka duyma. bebeğinden önemli değil hiçkimse.
Cok gecmis olsun. Allah o korkuyu yasatmasin bir daha.
Demekki bir boka yaramiyormus sinirlenmek uzulmek. Rapor alamadigina gore sende seni strese sokan seylere bosver. 3 haftacik uzun bir sure kendine ve bebegine cok dikkat et.
O uyuz insanlari bosver biz ve en cok bebisin seviyoruz seni
canım benim bnde ilk sana baktım merak ettim dunden beri durumunu. çok şükür bebeğin hala seninleyse telafiside vardır demekki bol bol düzenli beslen sakin olmaya çalış bitki cayları felan iç abartmadıkca zararı yok hatta normal çay yerine bitki çayı için diyorlar. sana diyorum ama bende bu ara terelelliyim cinlerim tepemde sürekli sabır çekiyorum
ay keşke elimizde olsa da hiç sinir stres yaşamasak
bazen ben de aşırılar aşırısı stres yapıyorum ağlıyorum çatlıycak gibi. ama fındık kurdum içerde daha beter hareketleniyo. değişik. kuzum yaa kıyamam öyle veriyo tepkisini heralde
Rabbim yardımcımız olsun.. kaynana derdinden, iş stresinden, koca kavgasından uzak tutsun bizi
canım linkini bi atarmısın? Bu ara uğraş arıyorum D kendime :)
Canım keyfi deil ki senin ve bebeğinin sağlığı için o raporu Alman lazım, niye utanıyorsun kiiii
sorma canım kendimden diğsinir oldum :))) nerde tenha bulsam patlatıyorum))
canım haftada 200-400 arası normalmiş 7. Ayda, bence sen tm ideal almışsın 300 gr çok iyi nie stres yaptın ki?
günaydın kızlar,
11:45 te randevum saati erken kurmuşum uyandım boşa uyuyamamda şimdi
boya kalemlerinide unutma. stresi alır gb geldi bana bu hobi.
ben de istiyom o diyetten
herife diyom anayım bn ana sen anlamazsın diye ortalarda gezmem yakındır
neydi o köpük dalgaları siz anlayamazsınız
ben kalktım ve çok acıkmışım ya
iş yerin ücretsiz izne izin verir mi? ben uzak yol gidemeyince 15 ocaktan beri ücretsiz izin gibi gitmiyorum. bir ara yerime alınan elemana iş göstermeye gittim. sonra da uzaktan bağlantı ve telefonla iş gösterdim. bakalım bu bi kaç hafta içinde raporumu alıp götüreceğim inş.
ama stres yapma. başta bn sinirleniyordum şimdi adamı sinir etsem de kendi kendine bağrınıyo alıyom elime örgü, kitap bi uğraş cvp bile vermiyomşekerim tansiyonum oynuyo sonra hiç kendime zarar veremem.
relaks takıl yani..
Canım benim tansiyonum düşük aç karna 9 a6 tok karna 10 a 6 çıktı düşük çıkması yüksek çıkmaısndna iyi canım.Ama bir etkisi yok.
Canımm korkulan gibi çıkmamış çok şükür onun dışında Rapor konusunda neden çekiniyorsun ki sonuçda bebeğin senin sağlığın söz konusu .Papatya ıhlamur çayı iç seni rahatlacak mutlu edecek şeyleri ye mesala ben muz yediğimiz zaman kendimi çok mutlu hissediyorum.Lavanta yağı Lavanta kokusu da rahatlatıyormuş bunları dene ..
Bunun dışında canım ben iş yerinde ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanda servis sorunum çıktı yeni gelen insan kaynakları kendi grubunu oluşturmak için bana tazmnat teklifi etti kendi müdürmle aram kötü oldu çok büyük stres geçirdim bu sırada bol bol dua ettim boll bol süreler okudum hergün servisdeyken boş vaktin de sürek oku dua oku allahın esmalarını çek hamileken çekilecekler var...
Buda çok güzel bir şekilde rahatlattı beni canımmm ...
iyi bari minnosun iyiymis sabah ilk sen aklima geldin.yapma tatlim kuzucunu dusun bak nasil etkiliyor onu.rapor neden almak istemiyrsun cok ciddi bir sey yoksa al bence
bende hayatimdadogru duzgun gaz cikaramazdim esimin yaninda dahi ne bilim aliskanlik iste ama son zamanlarda eger cikaramzsam dunyam karariyor valla:)sanci yapiyor bide bende,hiicc umrumda degil nerde olursa olsun bebisim rahatliyor sanki:)) ama evet bnmde cogu zaman kendimden huylandigim dogrudur:)
Günaydın canım bizde seni merak ediyorduk,dikkat et kendine biraz daha bebeğini düşün sakin kalmaya çalış
Canım sen d&r dan almıştın demi? İnt de sitesinde ne diye aratcaz kitabın adı ne?en son stok yoktu orda ben gittim 20 liraya aldm :/
bebeğinden güzel haber almana çok sevindim canım kendini stres ve yorgunluktan uzak tutmanın en kolay yolu dinlenmek.işyerinde kimsenin ne düşündüğünü önemseme çünkü kimseyi memnun edemiyoruz malesefSagolun kizlar Rabbim hepinizden razi olsun , hamilelini kullaniyo demesinler diye essek gibi calisiyorum ama ne gerek war ya. Su bitki caylarini we yaglarinida deniyim olmadi rapor alirim . Ama kipirdamalari tekmeleri hic kesilmesin kizlar ne buyuk bi nimetmis
senelerce tuttugum yeter dedim saldi gitti:))haay deli kız :) ayyy ben eşimin yanında hiç yapamam, çok utanırım, o da yapmasın sevmem öyle , yazık geçenlerde bi kaçırdı kazara özür dileyip durdu ayy çok utandım diye diye, ama sen sıkılma çıkar gazını diyor.. bende de var gaz sıkıntısı, eşim yanımda olduğu zaman gazımı tuta tuta davul gibi oluyor karnım :)
poponun altina dogru yastik koy dedi bnm dr.artik yastiklarla arkadas oldum.en az 3 en fazla 6 yastikla yatabilme potansiyeline sahibim artik:)aynen canım kafasının aşağıda olmasından kaynaklıymış bu ağrılar bebek hareket ettikçe kafası baskı yapıyomuş.bazen öyle canımı acıtıyoki ağlayasım geliyo..neyseki yatıyoruz ikimizde.banada heyet raporu verdi doktorum doğum iznime kadar.
esrarengiz bahce canim...Canım sen d&r dan almıştın demi? İnt de sitesinde ne diye aratcaz kitabın adı ne?
gecmis olsun canm rapor aldiginiz iyi olmus.sen ii edersin kocacini en kisa zamnda:))Selam kızlar dun gece gittik kocişle acile çok ateşi vardı. 2gun rapor aldık ilaçlarını aldık dizimin dibinde şu an heheh gözümün önünde olsa hep ne güzel olurdu :)
iyimiş 6yastıksenelerce tuttugum yeter dedim saldi gitti:))
saka maka gaz sancisini,kasilma sancisyla karistirinca acile gidiyordum en son o gun bugundr tutmuyrm artik:)anansin sen ana sal gitsin
poponun altina dogru yastik koy dedi bnm dr.artik yastiklarla arkadas oldum.en az 3 en fazla 6 yastikla yatabilme potansiyeline sahibim artik:)
esrarengiz bahce canim...
aaaa dün gece 1 de 12tl di bugun 13 olmuş :) http://www.kitapyurdu.com/kitap/esr...i/320480.html&filter_name=esrarengiz bahçelercanım linkini bi atarmısın? Bu ara uğraş arıyorum D kendime :)
Canım keyfi deil ki senin ve bebeğinin sağlığı için o raporu Alman lazım, niye utanıyorsun kiiii
sorma canım kendimden diğsinir oldum :))) nerde tenha bulsam patlatıyorum))
canım haftada 200-400 arası normalmiş 7. Ayda, bence sen tm ideal almışsın 300 gr çok iyi nie stres yaptın ki?
dün gece 12 tl di :) şimdi baktım 13 olmuş:) almadıydım eşim bana hemen sıkılırsın sen boşver dedi vazgeçirdi dünen son stok yoktu orda ben gittim 20 liraya aldm :/
canımm güle güle kullanmak nasip etsin Allah :) uygun tutmuş baya ..Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
yemek veya tatlı bnm kinin hareketine sebep olmuyo. muhasebeciyim ya hesap kitap veya stres yapınca hareketleniyor hemen. ama normalde kendi keyfine göre oynuyor. bende de daha erken haftalarda annemde kalmıştım bşr hafta annem kalptwn dolayı stent fln takıldı yoğun bakım vs. o ara 3 gün hiç yok gibiydi. normalde sürekli hareket etmesine ragmen. en son eşime söledim geldi. çocuk bana tripliymiş adam gelince başladı oynamayaama en kötü sağlık ocağına gidip kalbi dinle. sürekli endişe ediyorsan o aletten de internetten alabilirisin.
ben de ilk dönem giyeceği bişiler almıştım. bugün alt açma, el kuklası kuala aldım. bir de kargo dan yıkanabilir bezlerim gelmiş.
elektrik yeni geldi. güzel olsaydı ben de teras hayali kurdum ama hem serin hem de jenaratörlermiydi tüm mahallede o ses cam pencere kapadım.
Hayırlı olsun gayet uygun fiyata almışsın,güle güle kullanın bol horultulu,güzel rüyalı uykular çeksin bebicikler içinde ..Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?