2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Inşallah sağlıkla geçer bu zamanlar cnm ya
bebis kasiklarimda cok ağırlık yapmaya başladı bazen hareketleri bile agri yapiyor bu da beni korkutuyor
aynen canım kafasının aşağıda olmasından kaynaklıymış bu ağrılar bebek hareket ettikçe kafası baskı yapıyomuş.bazen öyle canımı acıtıyoki ağlayasım geliyo..neyseki yatıyoruz ikimizde.banada heyet raporu verdi doktorum doğum iznime kadar.

doğum fiyatı hakkında bilgin varmı canım ne kadar?
bende araştırma içindeyim

aman gözünü seveyim lütfen dikkat et. gözünü kapa görme, kulağını tıka duyma. bebeğinden önemli değil hiçkimse.

Günaydın canım bizde seni merak ediyorduk,dikkat et kendine biraz daha bebeğini düşün sakin kalmaya çalış

Sagolun kizlar Rabbim hepinizden razi olsun , hamilelini kullaniyo demesinler diye essek gibi calisiyorum ama ne gerek war ya. Su bitki caylarini we yaglarinida deniyim olmadi rapor alirim . Ama kipirdamalari tekmeleri hic kesilmesin kizlar ne buyuk bi nimetmis

Uyandim sabahin 05.20 sinde simdide ayakta uyucam resmen cok uykum var burasida biraz sakin sankimmm

bebeğinden güzel haber almana çok sevindim canım kendini stres ve yorgunluktan uzak tutmanın en kolay yolu dinlenmek.işyerinde kimsenin ne düşündüğünü önemseme çünkü kimseyi memnun edemiyoruz malesef

Selam kızlar dun gece gittik kocişle acile çok ateşi vardı. 2gun rapor aldık ilaçlarını aldık dizimin dibinde şu an heheh gözümün önünde olsa hep ne güzel olurdu :)

senelerce tuttugum yeter dedim saldi gitti:))
saka maka gaz sancisini,kasilma sancisyla karistirinca acile gidiyordum en son o gun bugundr tutmuyrm artik:)anansin sen ana sal gitsin

poponun altina dogru yastik koy dedi bnm dr.artik yastiklarla arkadas oldum.en az 3 en fazla 6 yastikla yatabilme potansiyeline sahibim artik:)

Canım sen d&r dan almıştın demi? İnt de sitesinde ne diye aratcaz kitabın adı ne?
esrarengiz bahce canim...

iyimiş 6yastıkbende deneyim canım banada sürekli soluna yat demişti doktorum.

Kızlar günaydın hobi olsun die sabundan bebek şekerleri yapmaya başladım çok zevkli tavsiye ederim :)

merhaba kızlar
lohusa terliği ve tacı almak istiyorum ayrıca aynı taçtan 6 yaşındaki kızıma da istiyorum bana önerebileceğiniz bir site yada izmirde bildiğiniz bir mağaza var mı?

Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))

aaaa dün gece 1 de 12tl di bugun 13 olmuş :) http://www.kitapyurdu.com/kitap/esr...i/320480.html&filter_name=esrarengiz bahçeler

canımm güle güle kullanmak nasip etsin Allah :) uygun tutmuş baya ..

yıkanabilir bez derken nasıl kullanışlı bişeymi ?

Hayırlı olsun gayet uygun fiyata almışsın,güle güle kullanın bol horultulu,güzel rüyalı uykular çeksin bebicikler içinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…