- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.541
merhaba kızlar
lohusa terliği ve tacı almak istiyorum ayrıca aynı taçtan 6 yaşındaki kızıma da istiyorum bana önerebileceğiniz bir site yada izmirde bildiğiniz bir mağaza var mı?
bnde dün yatmadan nete bakim dedim savcının oldurulmesine felan uzuldum biraz bakındım öle derken uykum kaçtı kaç defa uyandım saymadım bi saga dondum bi sola sabah uyanamam sandım ama sabahta 6,30-7 gibi uyandım bu saat oldu işteyim hala uykum yok içimden uyumak gelmio resmen sıkıntı donemlerimiz basladı sanırım uyku duzenim bozulduUyandim sabahin 05.20 sinde simdide ayakta uyucam resmen cok uykum varburasida biraz sakin sankimmm
kapalı havlu terlikler var genelde bizim için uygun olurmu sıcak olcak havalar çok terletirmiki.bende alıp zaman geçsin diye yapmak istiyorum ama karar veremediminternette var ama her yerde de satılıyor havlu terlik gibi düz hali. üstündeki süsler de tuhafiyelerde var. yapıştırabilir ya da dikebilirsin. ya da alabilirsin uğraşmadan tabi :)
Yanlış yapıyoruz bende senşn gibi düşündüğüm için eski yaptıklarım ım aynısını yapmaya çalışıyorum ve baya ağır aşağı bankoyuarkadaş on bir de gliyor mağaza bölümü ve çarşamba günleri ful aşağı banko yukarı bankoyu idare ediyorum çalşıyormusum katalog gönderi kırtasiye gönderi falan her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama ani hareket yaptığımda bebeğim için vicdan azabı çekiyorum.Sonra değermi diyorum oğluma bir şey olsa ne yaparım diyorum.Sagolun kizlar Rabbim hepinizden razi olsun , hamilelini kullaniyo demesinler diye essek gibi calisiyorum ama ne gerek war ya. Su bitki caylarini we yaglarinida deniyim olmadi rapor alirim . Ama kipirdamalari tekmeleri hic kesilmesin kizlar ne buyuk bi nimetmis
evimi diziyorum diye biyer keşfettim gecende hm int.den hem mağaza alışverişi oluyor ist. sancaktepede bizde oraya bakcaz inşallah :) maviyle beyazı uyum sağlar yaa bnce gayette hoş..üzülmeee
biz de bu ufak gardolabı aldık şimdi beyazı çıkmışsanki her şeyi farklı farklı oldu gibi
ben gunu icinde cogu zaman bacaklar yukarda sirt destekli yatiyrm zaten butun gece soldayimiyimiş 6yastıkbende deneyim canım banada sürekli soluna yat demişti doktorum.
daha doguma cok var hafta 1 sayfa boyasan bile olur benm hosuma gitti valla:))dün gece 12 tl di :) şimdi baktım 13 olmuş:) almadıydım eşim bana hemen sıkılırsın sen boşver dedi vazgeçirdi dün
ben de herşeye heveslenisp el atıyorum oyalıyor en azından.Kızlar günaydın hobi olsun die sabundan bebek şekerleri yapmaya başladım çok zevkli tavsiye ederim :)
ikea da hangi modelleri seçtiniz. yatak dolap konusunda kararsızım. ikea ya da gidemedim mobilya kalitesine bakmak için. yatak olarakta ikeanın sentetik lateksi aklımda ama icraat yok.Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
ben butik bebede indirimdeyken charli banana aldım. değişik markalar var.yıkanabilir bez derken nasıl kullanışlı bişeymi ?
güzelmiş bu takım da ikea mı?
biz de bu ufak gardolabı aldık şimdi beyazı çıkmışsanki her şeyi farklı farklı oldu gibi
;Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
Cnm hastaneye bunlari goturmwyi dusunmuyorum. Esim cikolata alsin dagitsin yeter. Bi de doktorumuza ufak bi hediye alacagizz. Malum bizimkilerin ayri bi emegi var ustumuzdee:)kızlar bişey sorcam : hastaneye loğusa şerbeti onun sürahisi bardakları .. çikolata .. bebek şekeri.. kurabiye kurabiyelik tabak.. kola ve pet bardak.. götürecekmisiniz?
ben de herşeye heveslenisp el atıyorum oyalıyor en azından.
güzelmiş bu takım da ikea mı?
hacı şerifden lokum yaptırcam dr.a :) kesinlikle emekleri var. cikolatalarıda hacı şerifden yaptırcam inşallah:)Cnm hastaneye bunlari goturmwyi dusunmuyorum. Esim cikolata alsin dagitsin yeter. Bi de doktorumuza ufak bi hediye alacagizz. Malum bizimkilerin ayri bi emegi var ustumuzdee:)
kızlar bişey sorcam : hastaneye loğusa şerbeti onun sürahisi bardakları .. çikolata .. bebek şekeri.. kurabiye kurabiyelik tabak.. kola ve pet bardak.. götürecekmisiniz?
sezeryan mı düşünüyorsun? normal doğum için kendine geldim emzirdim vs derken bir şey yapmaya fırsat kalmıyor çok. sanki çikolata yaptırıyordun yanlış hatırlamıyorsam onu götür derim ben. gelen fazlaca da yayılmadan gitsinşaka bi yana tabi.
canım bebek şekeri yaptım patikten ama onu öyle her onune gelene dağıtamam canım cıktı bitirene kadar:)karıştırdım cevapları :)
eltim götürmüştü ama gereksiz bi telas oldu orda. bence eve gelenlere ikram etmek daha mantıklı ben götürmiycem çikolata yaptırırız nasılsahacı şerifden lokum yaptırcam dr.a :) kesinlikle emekleri var. cikolatalarıda hacı şerifden yaptırcam inşallah:)
ben daha önce hiç hastaneye gidip görmedim napıolar şerbeti fln götürüyolarmı bilmiyorum bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?