2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hensvik olan yataklardan ve gardolaplardan aldım 3 yaşa kadar idare ediyormuş e ondan sonra zaten normal çocuk odasına geçiş yaparız :)

Canim bebisinin iyi olmadina cok sevindim. Keske biran once rahatlasan stresin bitse

Merhaba arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.

Dün elektrikler yoktu giremedim.

Bugün de işlerimi bitirdim, bir ütüm kaldı, şimdilik sizlerleyim inş.

Dün kaçırdığım önemli bir haber yoktur umarım, herkes iyidir.

bende gerilince karnımda geriliyor toplanmalar kasılmalar oluyor sertlik oluşuyor karnımda demekki oda geriliyor içerde ahh yavrucağım sabret az kaldı benden kurtulacaksın
bu kan ilacına karşı alerjisi olan var mı? dudaklarım slikonlu gibi oldu ya. nefes darlığı çekmeye başladım.
nefes darlığı hepimizde var canım o normal ama dudaklarında kilo aldıysan ondan şişmiş olabilir ya da doktoruna bi sor bakalım canım
bende en az 3 kez kalkıyorum wc ye ve her wc ye kalkmamda su içiyorum yani sabaha kdr üstten doldur alttan boşalt devir daim yapıyorum
canım hamilelikte hersey mubah içinden ne geciyorsa yap kimse neden yaptın demez ama tabi biz bayanlar biraz utangacızz :))
benim çevremde eskiden dogum yapan çok vardı orda hepsi memnundu canım fiyatıda piyasa şartlarına göre ortalama civarda ne az ne çok
Selam kızlar dun gece gittik kocişle acile çok ateşi vardı. 2gun rapor aldık ilaçlarını aldık dizimin dibinde şu an heheh gözümün önünde olsa hep ne güzel olurdu :)
kocişine cok gecmiş olsun canım ohh ne guzel karı koca evde guzel vakit gecirin :)))

çoook uyguna almışsınız canım, güzel güle kullanın hepsini inş

tamam canım keşke dışarı çıksamda bakabilsem..negüzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık.bende kese yapcam inşallah arkadaşım sağolsun almış bütün malzemelerini yardım etcek bana.en azından zaman geçer

kızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa

[QUOTE="
nefes darlığı hepimizde var canım o normal ama dudaklarında kilo aldıysan ondan şişmiş olabilir ya da doktoruna bi sor bakalım canım

[/QUOTE]

canım o tarz değil sanki göğüs kafesimde bi baloncuk oldu gibi. vitaminler alerji yaptı şimdi de bu mu acaba dedim? bi gideyim sorayım.

bnde oyle yapicam canm haci serf sagolsun:)
bazi hastanelrin ikrami oluyor lohusa serbeti sormak lazm

cancazim bu gereksiz sinirlilik durumu cogumuzda var malesef
bnde ewde calisan kizi bi kasik suda bogmak uzereyim.her yaptigina sinir oluyrm.nihayetinde gondermeye karar verdim bosyere ne kimsenin kalbini kirmak istyrm ne de bebegime stres yaratmak istiyrm.Allahin iznitle bebeklerimizi saglikla kucaklarzda su sinirli hallerimiz gecer

hosgeldin cnm dun sakindi zaten buralar pek bisey olmadi:))

kızlar bişey sorcam : hastaneye loğusa şerbeti onun sürahisi bardakları .. çikolata .. bebek şekeri.. kurabiye kurabiyelik tabak.. kola ve pet bardak.. götürecekmisiniz?
Ben 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..

Vallahi gulecegim yoktu...
Bi hafyadir sinir gerginlik bide dundendir trde olanlar iice gerildim...
Ama guldurdun hakkini helal et cnm...

Seni oyle oyi anlıyorum ki...
Annem ayni
Arapsaci ayikliyo bigun bende
Aldi geldi koltugun üstüne yarisini orda ayikladi minderlerin altina kadar yerler heryer kil gibi arapsaci...
Ay yok dedi ben ayakta ayiklicam gitti vitrin masasinin ustune gazete serdim etrafa
Nasil becerdiyde masanin dantelinin alti masanin alti arapsaci doldu
Aldi gitti mutfaga pisirirken catal kasik cekmecesi salca yag olmus
Fayanslar yag lavabo cesme etrafi arapsaci
Actim supurgeyi o halimle aglaya aglaya supurdum bütün evi
Mutfagi sildim dolap kapaklarini
Bide inkar edio deliriyorum iice...
Ya annem gencken evin duvarlarini deterjanla fircalar yikardi resmen
Yaslandilar artık cnm...
Napalim kendimize hakim olmaya calisicaz sinirlenmemek icin...

Canım hiçbir şey bekleme kayınvalidenden o zaman üzülmezsin.

Ben öyle yaptım hep beni huzursuz etmesinde varsın ne yardım etsin nede çocuklarıma bir çorap alsın.

selam anneler ve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?

Eklentiler

• 11131874_10153172275852398_796703095_n.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 118
senin kv, benimde işyerimdeki uyuz kızz nefret ediyorum ondan bir türlü yıldızım barışmadı bu bolume geldiğimden beri. zaten kanınızın ısımadığı insanlardan uzak durun derler buyuklerimiz. çok sinsi çoook... öğlen kendisi başka bi iş yapıyordu kendi işini bana devretti ben yapmaya başladım sonra elindeki iş bitince benim önceki yaptıgım işe devam etti yani kendi pis işini bana kakalamış oldu bi guzelce. rabbim hamile halimizle bizi dara sokanların yanına bırakmasın. ama acısını çıkartcam onlardan yrn bi uyuzluk yapıp 2 rapor alımda gorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…