- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.561
Hensvik olan yataklardan ve gardolaplardan aldım 3 yaşa kadar idare ediyormuş e ondan sonra zaten normal çocuk odasına geçiş yaparız :)ben de herşeye heveslenisp el atıyorum oyalıyor en azından.
ikea da hangi modelleri seçtiniz. yatak dolap konusunda kararsızım. ikea ya da gidemedim mobilya kalitesine bakmak için. yatak olarakta ikeanın sentetik lateksi aklımda ama icraat yok.
ben butik bebede indirimdeyken charli banana aldım. değişik markalar var.
kullananlar alışınca çok pratik yazmış. ben de dememe amaçlı 6 lı paket aldım. eski usul gibi ama bezleri pratik kakadan arındırma videosu izledim sonra zaten makinaya atıyorsun.
yukarısı video linki yıkama için.
güzelmiş bu takım da ikea mı?
Canim bebisinin iyi olmadina cok sevindim. Keske biran once rahatlasan stresin bitseSagolun kizlar Rabbim hepinizden razi olsun , hamilelini kullaniyo demesinler diye essek gibi calisiyorum ama ne gerek war ya. Su bitki caylarini we yaglarinida deniyim olmadi rapor alirim . Ama kipirdamalari tekmeleri hic kesilmesin kizlar ne buyuk bi nimetmis
bende gerilince karnımda geriliyor toplanmalar kasılmalar oluyor sertlik oluşuyor karnımda demekki oda geriliyor içerde ahh yavrucağım sabret az kaldı benden kurtulacaksınay keşke elimizde olsa da hiç sinir stres yaşamasak
bazen ben de aşırılar aşırısı stres yapıyorum ağlıyorum çatlıycak gibi. ama fındık kurdum içerde daha beter hareketleniyo. değişik. kuzum yaa kıyamam öyle veriyo tepkisini heralde
Rabbim yardımcımız olsun.. kaynana derdinden, iş stresinden, koca kavgasından uzak tutsun bizi
nefes darlığı hepimizde var canım o normal ama dudaklarında kilo aldıysan ondan şişmiş olabilir ya da doktoruna bi sor bakalım canımbu kan ilacına karşı alerjisi olan var mı? dudaklarım slikonlu gibi oldu ya. nefes darlığı çekmeye başladım.
bende en az 3 kez kalkıyorum wc ye ve her wc ye kalkmamda su içiyorum yani sabaha kdr üstten doldur alttan boşalt devir daim yapıyorumgunayin kizlar
inanamiyrm gece 2 kez wc ye kalktim :)ama artik saga sola donmem o kadar zorlastiki anlatamam son 1 haftadr hareketlerim agirlasti.bide ben sola yatinca benim kizim durmadan tepikliyor,saga yatinca tik yok ki bnm bobreklerden dolayi saga yatmamam daha mantikli ama acaba solda rahatsiz mi oluyorda kipir kipir?
herpinize guzel birgun olsun ins
canım hamilelikte hersey mubah içinden ne geciyorsa yap kimse neden yaptın demez ama tabi biz bayanlar biraz utangacızz :))haay deli kız :) ayyy ben eşimin yanında hiç yapamam, çok utanırım, o da yapmasın sevmem öyle , yazık geçenlerde bi kaçırdı kazara özür dileyip durdu ayy çok utandım diye diye, ama sen sıkılma çıkar gazını diyor.. bende de var gaz sıkıntısı, eşim yanımda olduğu zaman gazımı tuta tuta davul gibi oluyor karnım :)
benim çevremde eskiden dogum yapan çok vardı orda hepsi memnundu canım fiyatıda piyasa şartlarına göre ortalama civarda ne az ne çokgunaydın kızlar nısan bıtsede mayıs gelse ,ne guzel olurduDıyetsen yuzunden sabahtan kalktım artık hergun sabah 10 da kahvaltı yapmam gerekıyormus ,rahat uyutmuyacak bu kadın benı Bı de aranızda Medıpol Kosuyoluna gıden varmı kızlar ,dogum fıyatları gayet uygun
kocişine cok gecmiş olsun canım ohh ne guzel karı koca evde guzel vakit gecirin :)))Selam kızlar dun gece gittik kocişle acile çok ateşi vardı. 2gun rapor aldık ilaçlarını aldık dizimin dibinde şu an heheh gözümün önünde olsa hep ne güzel olurdu :)
çoook uyguna almışsınız canım, güzel güle kullanın hepsini inşAnnişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
tamam canım keşke dışarı çıksamda bakabilsem..negüzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık.bende kese yapcam inşallah arkadaşım sağolsun almış bütün malzemelerini yardım etcek bana.en azından zaman geçernormal bir terliğe de yapabilirsin canım. sadece lohusa terliği diye sattıkları genelde o havlu gibi olandan gördüğüm kadarıyla ondan dedim. ben de kokulu taş ve kavanoz şeker yapıyorum 10 ar tane falan annemlere kardeşlerime yeğenlerime sadece.
bir de cupcakelerim var şeker hamurlu. arada oyalıyor insanı. dışarı çıkamadığım için depresyona girmek üzereyim zira.
bnde oyle yapicam canm haci serf sagolsun:)hacı şerifden lokum yaptırcam dr.a :) kesinlikle emekleri var. cikolatalarıda hacı şerifden yaptırcam inşallah:)
ben daha önce hiç hastaneye gidip görmedim napıolar şerbeti fln götürüyolarmı bilmiyorum bi sorayım dedim
tamam canım keşke dışarı çıksamda bakabilsem..negüzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık.bende kese yapcam inşallah arkadaşım sağolsun almış bütün malzemelerini yardım etcek bana.en azından zaman geçer
cancazim bu gereksiz sinirlilik durumu cogumuzda var malesefkızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa
inşallah..acısını çıkarırırz bu günlerinbebişlerle çıkmak nasip olur inşallah.
hosgeldin cnm dun sakindi zaten buralar pek bisey olmadi:))Merhaba arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum.
Dün elektrikler yoktu giremedim.
Bugün de işlerimi bitirdim, bir ütüm kaldı, şimdilik sizlerleyim inş.
Dün kaçırdığım önemli bir haber yoktur umarım, herkes iyidir.
Ben 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..kızlar bişey sorcam : hastaneye loğusa şerbeti onun sürahisi bardakları .. çikolata .. bebek şekeri.. kurabiye kurabiyelik tabak.. kola ve pet bardak.. götürecekmisiniz?
Seni oyle oyi anlıyorum ki...kızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa
kızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa
hosgeldin cnm dun sakindi zaten buralar pek bisey olmadi:))
senin kv, benimde işyerimdeki uyuz kızz nefret ediyorum ondan bir türlü yıldızım barışmadı bu bolume geldiğimden beri. zaten kanınızın ısımadığı insanlardan uzak durun derler buyuklerimiz. çok sinsi çoook... öğlen kendisi başka bi iş yapıyordu kendi işini bana devretti ben yapmaya başladım sonra elindeki iş bitince benim önceki yaptıgım işe devam etti yani kendi pis işini bana kakalamış oldu bi guzelce. rabbim hamile halimizle bizi dara sokanların yanına bırakmasın. ama acısını çıkartcam onlardan yrn bi uyuzluk yapıp 2 rapor alımda gorsunnnkızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?