- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.581
Ben 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..
Vallahi gulecegim yoktu...
Bi hafyadir sinir gerginlik bide dundendir trde olanlar iice gerildim...
Ama guldurdun hakkini helal et cnm...
Seni oyle oyi anlıyorum ki...
Annem ayni
Arapsaci ayikliyo bigun bende
Aldi geldi koltugun üstüne yarisini orda ayikladi minderlerin altina kadar yerler heryer kil gibi arapsaci...
Ay yok dedi ben ayakta ayiklicam gitti vitrin masasinin ustune gazete serdim etrafa
Nasil becerdiyde masanin dantelinin alti masanin alti arapsaci doldu
Aldi gitti mutfaga pisirirken catal kasik cekmecesi salca yag olmus
Fayanslar yag lavabo cesme etrafi arapsaci
Actim supurgeyi o halimle aglaya aglaya supurdum bütün evi
Mutfagi sildim dolap kapaklarini
Bide inkar edio deliriyorum iice...
Ya annem gencken evin duvarlarini deterjanla fircalar yikardi resmen
Yaslandilar artık cnm...
Napalim kendimize hakim olmaya calisicaz sinirlenmemek icin...
selam annelerve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?
Ben 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..
Annem ayni
Aldi geldi koltugun üstüne yarisini orda ayikladi minderlerin altina kadar yerler heryer kil gibi arapsaci...
Ay yok dedi ben ayakta ayiklicam gitti vitrin masasinin ustune gazete serdim etrafa
Yaslandilar artık cnm...
Amin cnm amin...Allah rağzı olsun benim annemde sabah geldi 2,5 kilo sigara böreği sardı 2 kilosunu dondurucuya attım, yarım kilosunu kızarttık yedik kahvaltıda.
Dünkü olaylardan dolayı eşim 3 te geldi, sabahta geç gitti oda nasiplenmiş oldu.
Karları da inkar edilmez annelerimizin, Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin.
Amin cnm amin...
ALLAH razi olsun tabi eksik etmesin basimizdan...
Astimi var annemin yazik sık sık gelmeye calisiyor bana
4 . Kattayim zor cikiyor yukari yazik
O mutfaga girince bende goriom yanina mumkun oldugunca ben yapiyorum
Bisey dememeye çalışıyorum
Napalim bizde yaslanicaz elde degil
Anam sagolsun bir cene var zaten nefes alirken konusur yemek yrrken ben namazfayken
Anlatamadım bi turlu
Esi dostu cok millete torun gelio diye yaymis
Bi dunya kiyafet geldi simdiden benim tosuna
Daha zevkime gore gidip bi body almadim
Bebise bi karyola bi yatak aldik ustu yigili kiyafet
Anne yeter diyorum tembihle soylediklerine cok kiyafet var bisey almayin diye
Kiziyorum insanlara ne diyorsun bu kadar gelio diye
Kizim ben sevincimden anlatiyorum hrpsi yasli arkadaslarimin seni cok seviyolar iclerinden geliyor diyo
Cenesi durmuyo bu yastan sonra torun sevinciyle onune gelene anlatiyo
Gunde 15-20 arar elimde cep wcye bile bole gidiyorum ...
ayy sorma, kendi annem olsa yine söylerim anne napıyon diye, annem temiz kadındır..mutfağı görseniz yerler salçalı pirinç taneleri ile dolu, bir ütü yaptı sağolsun 3 günde bitirdi ütü çalışıyor, yatyor koltuğa tv seyrediyor, mutfağın halısını balkona atmış 3 gündür orda..ayy pis yaaa..arkasını toplamaktan yoruldum valla...Ben 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..
Annem ayni
Yaslandilar artık cnm...
tam tersi cnm yaaa, almadıkça iyice sinir basıyor, bi denk getirip eşime şikayet edicem, geçen arkadaşın çocuğuna hediye bakmak için hello bbay ye girdik, hanfendi bizim oğlana bakmıyor da diğer torununa kitap kıyafet bakıyor, delircem, bir de bana kendi evindeyken tlf.da ben bişey almadım, gelince birlikte alırız diye düşündüm diyor, 10 gündür yanımda gel de bakalım ne lazım demedi..iki yüzlü..tam seviyor gibi oluyorum, bir kurnazlığını görünce deliriyorum yine...Canım hiçbir şey bekleme kayınvalidenden o zaman üzülmezsin.
Ben öyle yaptım hep beni huzursuz etmesinde varsın ne yardım etsin nede çocuklarıma bir çorap alsın.
benimki kurnaz canım, bak dün eşimin abisi ablası aradı bunu napıyorsun diye, işte oturduk mongayla çay içiyoruz, sarma sarıyorum diyor, eşim aradı diyorki kızımla torunumla keyif yapıyoruz, 5 çayı içiyoruz...ayyy allahım yaa eşime böyle iyi konuşunca, ben kv hakkında birşey söylesem bile eşim diyor ki annem öyle biri değil, ben yalancı oluyorum bu defa...hanfendi geçen geldiğinde evdeki çikolatayı beğenmedi, diyor ki görümcem için "sizin çikolatalar hiç güzel değil, ayşe çok kaliteli çikolatalar alıyor". eşime söyledim, inanmadı, annem öyle söylemez diyor.senin kv, benimde işyerimdeki uyuz kızz nefret ediyorum ondan bir türlü yıldızım barışmadı bu bolume geldiğimden beri. zaten kanınızın ısımadığı insanlardan uzak durun derler buyuklerimiz. çok sinsi çoook... öğlen kendisi başka bi iş yapıyordu kendi işini bana devretti ben yapmaya başladım sonra elindeki iş bitince benim önceki yaptıgım işe devam etti yani kendi pis işini bana kakalamış oldu bi guzelce. rabbim hamile halimizle bizi dara sokanların yanına bırakmasın. ama acısını çıkartcam onlardan yrn bi uyuzluk yapıp 2 rapor alımda gorsunnn
ayy sorma, kendi annem olsa yine söylerim anne napıyon diye, annem temiz kadındır..mutfağı görseniz yerler salçalı pirinç taneleri ile dolu, bir ütü yaptı sağolsun 3 günde bitirdi ütü çalışıyor, yatyor koltuğa tv seyrediyor, mutfağın halısını balkona atmış 3 gündür orda..ayy pis yaaa..arkasını toplamaktan yoruldum valla...
tam tersi cnm yaaa, almadıkça iyice sinir basıyor, bi denk getirip eşime şikayet edicem, geçen arkadaşın çocuğuna hediye bakmak için hello bbay ye girdik, hanfendi bizim oğlana bakmıyor da diğer torununa kitap kıyafet bakıyor, delircem, bir de bana kendi evindeyken tlf.da ben bişey almadım, gelince birlikte alırız diye düşündüm diyor, 10 gündür yanımda gel de bakalım ne lazım demedi..iki yüzlü..tam seviyor gibi oluyorum, bir kurnazlığını görünce deliriyorum yine...
benimki kurnaz canım, bak dün eşimin abisi ablası aradı bunu napıyorsun diye, işte oturduk mongayla çay içiyoruz, sarma sarıyorum diyor, eşim aradı diyorki kızımla torunumla keyif yapıyoruz, 5 çayı içiyoruz...ayyy allahım yaa eşime böyle iyi konuşunca, ben kv hakkında birşey söylesem bile eşim diyor ki annem öyle biri değil, ben yalancı oluyorum bu defa...hanfendi geçen geldiğinde evdeki çikolatayı beğenmedi, diyor ki görümcem için "sizin çikolatalar hiç güzel değil, ayşe çok kaliteli çikolatalar alıyor". eşime söyledim, inanmadı, annem öyle söylemez diyor.
bende biraz once aradım hastaneyi saadece kapı süsü yapıyolarmış ondada adı fln da yazmıcak nasıl oluyosa artık.. :)bnde oyle yapicam canm haci serf sagolsun:)
bazi hastanelrin ikrami oluyor lohusa serbeti sormak lazm
Çok beğendim canım fiyatı ne kadar bende aşağıda linki tıkla bu ürünü alcamselam annelerve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?
kız niye gülüyonn :) yapanlar var bende soruyorum acaba yapacakmısınız siz diye yoksa gereksizmi ... şerbet için ozel sürahi bardakları fln var hastaneyede götürüp ikram ediliyorBen 82 parca yemek tk goturmeyi düşünüyorum. ..
Annem ayni
Yaslandilar artık cnm...
ayy sorma, kendi annem olsa yine söylerim anne napıyon diye, annem temiz kadındır..mutfağı görseniz yerler salçalı pirinç taneleri ile dolu, bir ütü yaptı sağolsun 3 günde bitirdi ütü çalışıyor, yatyor koltuğa tv seyrediyor, mutfağın halısını balkona atmış 3 gündür orda..ayy pis yaaa..arkasını toplamaktan yoruldum valla...
tam tersi cnm yaaa, almadıkça iyice sinir basıyor, bi denk getirip eşime şikayet edicem, geçen arkadaşın çocuğuna hediye bakmak için hello bbay ye girdik, hanfendi bizim oğlana bakmıyor da diğer torununa kitap kıyafet bakıyor, delircem, bir de bana kendi evindeyken tlf.da ben bişey almadım, gelince birlikte alırız diye düşündüm diyor, 10 gündür yanımda gel de bakalım ne lazım demedi..iki yüzlü..tam seviyor gibi oluyorum, bir kurnazlığını görünce deliriyorum yine...
benimki kurnaz canım, bak dün eşimin abisi ablası aradı bunu napıyorsun diye, işte oturduk mongayla çay içiyoruz, sarma sarıyorum diyor, eşim aradı diyorki kızımla torunumla keyif yapıyoruz, 5 çayı içiyoruz...ayyy allahım yaa eşime böyle iyi konuşunca, ben kv hakkında birşey söylesem bile eşim diyor ki annem öyle biri değil, ben yalancı oluyorum bu defa...hanfendi geçen geldiğinde evdeki çikolatayı beğenmedi, diyor ki görümcem için "sizin çikolatalar hiç güzel değil, ayşe çok kaliteli çikolatalar alıyor". eşime söyledim, inanmadı, annem öyle söylemez diyor.
kız niye gülüyonn :) yapanlar var bende soruyorum acaba yapacakmısınız siz diye yoksa gereksizmi ... şerbet için ozel sürahi bardakları fln var hastaneyede götürüp ikram ediliyorEki Görüntüle 1476769 neyse seni güldürdüysem helal bana :) bi şerbet sürahisi ve kurabiyeyle :) muckkss opüyom seni
Çok beğendim canım fiyatı ne kadar bende aşağıda linki tıkla bu ürünü alcam
.http://www.n11.com/ozdilek-baby-boy-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692368
cok mantıklı.. bende karar verdim bi cıkolata bide yaptığım süslerden alırım dağıtırım .. evdede annem gelince dağıtsın şerbet fln hiç gitmedim görmedimde hastane ziyaretine acaba oluyomu olmuyomu bilemedim ama dediğin mantıklı geldi..Yavrucum ben o sürahi ve bardaklara takılan lastikli tüllerde. Aldım evde hazırlıycam hastaneye götürmiycem sonra evde kullanmak için hijyenik olmuyor, hastaneyi süslemiycem de evi süsliycem çünkü mikrop bulaşıyormuş bakteriyi evinize taşımayın diyorlar.
Umudumuzu kırmaaa :)) şu ana kadar 6 kilo aldım. Doğuma kadar da 9-10 alıp hpsi on on beş gnde vermeyi düşünyorm. Ağzna biber süreriz, verilecek o kilolar :)ama ama
yavrukuşum şimdi şöyle diyimbazılarımız sezaryen olacağımız için kilo vermemiz yavaş olacak. yaz olduğu için daha kolay kilo veririz ama hemen eski halimize dönmeyi bekleyemeyiz dimi? bu kiloları 9 ayda aldık 10 günde veremeyiz. belki veririz ama sağlıklı olmaz
doğru diyorsun aslında, almasın da etrafa bişeycik almadı diyeyim en azından gönül rahatlığıyla :))) dediğin gibi gidip zevksiz bişey alacak, sırf almış olmak için. giydirmesen adın beğenmedi giydirmedi olur bir de..Benim kayınvalideme benziyor desene.
Evine beyaz çorapla git, siyahla çıkarsın.
Bende titizim diye adımı deli taktı. İlginç.
benimki damadı geleceği zaman, ev indiren köşe bucak temizlik yapan biri :) kızı mutlu olsun da, aman kızına kimse laf etmesin de gerisi önemli değil.. biz evlenirken kızı yeni doğum yapmıştı, benim düğün ayakkabısı bakacağım gün başıma musallat ettiler torununa mevlüt kıyafeti alsın diye, 180 kıyafet aldı torununa 80 inde eşlik etmedim de kendime düğünde giyeceğim ayakkabıyı baktım diye beni eşime şikayet etti ilgilenmedi benle diye, eşim ozaman nişanlıyız 2 gün konuşmadı benimle annemle ilgilenmemişsin diye..
O senin düşüncen saygı duyuyorum canım ama ben gerçekten 1 çorap bile alsa istemiyorum, zevki vs. hiç yok. Almasın bir şey hiç olmazsa adı aldı olmaz.
Ben 9 aydır görüşmüyorum valla, şimdiki kızıma çöp almadı (demekki istese alıp eşimle göndebilir) ama gayet ciddi söylüyorum almasın, alsada giydirmem zaten.
canım evet arada çok fark var Özdilekin sitesine göre çok daha uygun ben N 11 den alacam.seninkide cok güzelmiş valla heryerde farklı fiyat n11 de 210 kendi sitesinde ve mağazasında 299 başka sitelerde 300 bayagı fiyat farkı var nedense. :)
benimki damadı geleceği zaman, ev indiren köşe bucak temizlik yapan biri :) kızı mutlu olsun da, aman kızına kimse laf etmesin de gerisi önemli değil.. biz evlenirken kızı yeni doğum yapmıştı, benim düğün ayakkabısı bakacağım gün başıma musallat ettiler torununa mevlüt kıyafeti alsın diye, 180 kıyafet aldı torununa 80 inde eşlik etmedim de kendime düğünde giyeceğim ayakkabıyı baktım diye beni eşime şikayet etti ilgilenmedi benle diye, eşim ozaman nişanlıyız 2 gün konuşmadı benimle annemle ilgilenmemişsin diye..Benim kayınvalideme benziyor desene.
Evine beyaz çorapla git, siyahla çıkarsın.
Bende titizim diye adımı deli taktı. İlginç.
O senin düşüncen saygı duyuyorum canım ama ben gerçekten 1 çorap bile alsa istemiyorum, zevki vs. hiç yok. Almasın bir şey hiç olmazsa adı aldı olmaz.
Ben 9 aydır görüşmüyorum valla, şimdiki kızıma çöp almadı (demekki istese alıp eşimle göndebilir) ama gayet ciddi söylüyorum almasın, alsada giydirmem zaten.
Kaç kiloyla hamile kalmıştınız. Hayırlı olsun bebişiniz. Çok güzel vermişsnz. 3 kilo kolyca verlir zaten. Bir de kullandığınız korse sezeryen korsesi miydi?Hayır canım. O kadar kötü anlattıkar ki bana hiç istemiyordum sezeryan son ana kadar kafını etmedi doktorum zaten. İri bebek oldupunu bana söylemedi normal doğurtmaya çalıştı ama gelmedi bebeğim. Öncelikle uyanırken nefes akamıycaksın korkma dediler. Hiç öyle bişey yaşamadım. Kendine gelince burnundan nefes al ağzından ver. İkincisi eline narkozu saplayacalar dediler damar yolundan narkoz verildi. Ben bide grip olmuştum 2 gün öncesinde onun için ilk gün öksürmekte zorlandım. Onun dışında çok şükür hiç bi zorluk yaşamadım zaten ağrı kesici yapıyırlar sen istersen. Hanilelikten ondan zordu. Sezeryan olduğumun akşamı ayağa kalktım yürüdüm. Seni ayağa kaldırdıklarında bolbol yürü yürüdükçe gazını atacaksın rahatlıycaksın çünkü. Ve daha çabuk ayaklanacaksın. 5 günlükten beri evde tekim çok şükür yolunda herşey.
tovbeler olsuunn ne kv ler var oyle.en iyisi biraz mesafeli olmak .bnm esimde cok duskun degildr annesine cok gelip gtmeyiz en cok ben arar konusurum ayda 1:)bazen en iisi boyle olmak en son gecen sene geldi 4 gun kaldi bu temzlik olaylari bnm kve de de ayni aklimi oynatiodum daha cagrmam dedim yoksa kadincagizin bana bi zarari yok.ama nolursa olsun anacimin kiymetini anladim.Allah basimizdan eksik etmesn...benimki damadı geleceği zaman, ev indiren köşe bucak temizlik yapan biri :) kızı mutlu olsun da, aman kızına kimse laf etmesin de gerisi önemli değil.. biz evlenirken kızı yeni doğum yapmıştı, benim düğün ayakkabısı bakacağım gün başıma musallat ettiler torununa mevlüt kıyafeti alsın diye, 180 kıyafet aldı torununa 80 inde eşlik etmedim de kendime düğünde giyeceğim ayakkabıyı baktım diye beni eşime şikayet etti ilgilenmedi benle diye, eşim ozaman nişanlıyız 2 gün konuşmadı benimle annemle ilgilenmemişsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?